• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان عزیزی که مثل من دنبال گارد ژله ای برای این گوشی هستن، یه پیشنهاد دارم. اول اونایی که صد در صد میخوان گاردشو این پست رو لایک کنن که یه آماری بدست بیاد
بعد هر کدوممون پولش رو میدیم به یه متولی که برامون سفارش بده به تعداد. (مثلا استارتر همین پیج یا هرکسی که امکان سفارش و بعد از رسیدنشون امکان پستش رو برای همه داره) اینطوری چون داریم تعداد میگیریم هزینه ش خیلی کمتر میشه. کیا موافقن؟

خیلیه ها بعد این همه مدت که حداقل 200-300 تا از این گوشی تو همین فروم فروش رفته هنوز کسی 50 تا گارد براش سفارش نداده ...

یه حرکتی به خودتون بدین دیگه گارد از آسمون نمیاد که! :D

Last edited:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
Nova رم کمی میگیره و ظاهر پیشفرض هم همین ظاهر خالص اندروید هست فکر کنم. البته تم های زیادی داره که بسته به نیازتون میتونید نصب کنید.
چرا میشه از لانچرای htc و .. استفاده کرد ، اما هم رم زیادی می گیرن هم بنده هم پیشنهاد نمی کنم. چون گوشی هم کمی داغ میشه و اذیت می کنه.

داداش این برنامه رو زدم. متاسفانه دقیقا همون قسمتی که باهاش میشه گزینه های داخل منو رو چید و نظم داد پولیه و توی ورژن کاملش هست... متاسفانه اصلا بدردم نخورد ...:(

afshin.khan

Registered User
لایک‌ها
140
آقا گشتم همچین گزینه ای نیست، خواهشا یکی از دوستان آموزش تصویری بزاره خیلی کلافم کرده

بهتره از
go contacs
استفاده کنی خیلی از مال خودش کامل تر و بهتره.
go sms & go dialler
رو هم نصب کن بغلش حالشو ببر
البته باید اول تو تنظیمات تعین کنید که مخاطبین قابل نمایش از کجا باشه مثلا سیم یا گوشی یا حتی اشتراک گوگل.
الان فروختمش والا دقیق برات میگفتم چه کار کنی ولی اون سه برنامه رو نصب کن خیلی از پیشفرض خودش بهتره

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
آقا گشتم همچین گزینه ای نیست، خواهشا یکی از دوستان آموزش تصویری بزاره خیلی کلافم کرده

گزینه people تو منو رو انتخاب کن

82850254788961334210.png

بعدش اون سه نقطه پایین راست رو بزن و گزینه import/export رو بزن

92003326369621175488.png

بعدشم گزینه Import from SIM card رو میزنی

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
باتری اوریجینال گوشی رو انداختی یا از مارک دیگه ای استفاده کردی؟(باتری کدوم گوشی بهش میخوره؟)
مرسی

منم همین سوالو دارم باتری چه گوشی ای رو انداختی روش؟ از همین الان بریم تهیه کنیم که به مشکل باتری نخوریم.
ولی انصافا خوب شارژ نگه میداره. عجیبه همچین کیفیتی از گوشی چینی ...

باتری اورجینال خودشو انداختم
ذکرکنم که تا اونجایی که من مدار رو باتری دیدم فکر نکنم بشه باتری دیگه ای استفاده کرد واسش
حتما باتری واسش بگیرید
دقیقا من یه هفته گوشیم تو تعمیرگاه بود با یه دونه سالم که چک کنیم کدوم قسمت اسیب دیده که شارژ نمیشه!
کل برد رو زیر رو کردیم در اخر معلوم شد مشکل از مدار باتری هستش!که رو تموم برد کنترل داره برخلاف همه گوشیایه دیگه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان عزیزی که مثل من دنبال گارد ژله ای برای این گوشی هستن، یه پیشنهاد دارم. اول اونایی که صد در صد میخوان گاردشو این پست رو لایک کنن که یه آماری بدست بیاد
بعد هر کدوممون پولش رو میدیم به یه متولی که برامون سفارش بده به تعداد. (مثلا استارتر همین پیج یا هرکسی که امکان سفارش و بعد از رسیدنشون امکان پستش رو برای همه داره) اینطوری چون داریم تعداد میگیریم هزینه ش خیلی کمتر میشه. کیا موافقن؟

خیلیه ها بعد این همه مدت که حداقل 200-300 تا از این گوشی تو همین فروم فروش رفته هنوز کسی 50 تا گارد براش سفارش نداده ...

یه حرکتی به خودتون بدین دیگه گارد از آسمون نمیاد که! :D

رو منم حساب کن به تعداد میخوام

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من یک ماهونیمی میشه این گوشیو خریدم.تاالان دوبار تونوار نوتیفیکیشن بهم اخطار subsystem میده روش میزنم میره تو system diagnostic و ازم میخواد تاریبوت کنم گوشیرو.میخواستم ببینم آیا برای گوشی مشکلی به وجود میاد باتوجه به این اخطار یانه؟

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1379660452546.jpg
    uploadfromtaptalk1379660452546.jpg
    46.3 KB · نمایش ها: 103

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
داداش این برنامه رو زدم. متاسفانه دقیقا همون قسمتی که باهاش میشه گزینه های داخل منو رو چید و نظم داد پولیه و توی ورژن کاملش هست... متاسفانه اصلا بدردم نخورد ...:(

ببین این به کارت میاد. ورژن پولی هست.

اندرویدیها | لانچر کاربردی با Nova Launcher Prime v2.1.1

اگه بازم کار نداد بگو (احتمالا کار میده)

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام من یک ماهونیمی میشه این گوشیو خریدم.تاالان دوبار تونوار نوتیفیکیشن بهم اخطار subsystem میده روش میزنم میره تو system diagnostic و ازم میخواد تاریبوت کنم گوشیرو.میخواستم ببینم آیا برای گوشی مشکلی به وجود میاد باتوجه به این اخطار یانه؟

نه داداش مشکلی پیش نمیاد
کلاً این اخطار واسه اینه که اگه برنامه ی غیر استانداردی روش گوشی باشه و از توی دسترسی هاش بخواد بصورت غیر معمول باطری و برق دستگاه رو کار بکشه... این اخطار ظاهر میشه
اگر از خود برنامه مطمئن هستین که مورد دار نیست.... کافیه توی همین عکسی که گذاشتین.... قبل از ریبوت کردن دستگاه زیر گزینه ریبوت گزینه White list رو انتخاب کنین.
واسه اون برنامه اخطاری دیگه صادر نمیکنه
و اگر اخطاری دیدید مربوط به برنامه دیگه ای میشه.

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دوستان کسی تونسته مشکل این گوشی هایر وحل کنه؟؟؟
گوشی من یکدفعه خاموش شده و دیگه روشن نمیشه فقط وقتی به شارژ میزنم چراغ قرمز چشمک میزنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
گوشی من یکدفعه خاموش شده و دیگه روشن نمیشه فقط وقتی به شارژ میزنم چراغ قرمز چشمک میزنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط microbit "یک نکته مهم در مورد اون دوستانی که گوشیشون بعد از اتمام شارژ دیگه شارژ و روشن نمیشه
عزیزان هر سه دکمه گوشی رو بمدت 15 ثانیه نگهدارید و یکی یکی رها کنید (باعث میشه کلیه ولتاژ های اضافی در مدار تخلیه بشه)
بعد گوشی رو بزنید به شارژ بزارید بین 10 دقیقه تا نیم ساعت بمونه خود بخود شروع میکنه به شارژ کردن
"

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه شکل اون باتری یخ زده هم میاد دقیقا مشکلیه که منم داشتم
اتمام شارژ نشده یهو خاموش میشه
بعد اون چندبارشارژقبول کرد تنها با شارژر نوکیا سری لومیا!اسم ذکر میکنم چون انواعه شارژر دم دستم بود امتحان کردم
بعدش دیگه سیم نخوند وشارژم قبول نمیکرد!تنها راه حلش تعویض باتریه....

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دوستان گوشی من 80 درصد شارژ داشت یک دفعه خاموش شد و دیگه روشن فکر میکنید بدون تعمیر روشن میشه؟؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اگه شکل اون باتری یخ زده هم میاد دقیقا مشکلیه که منم داشتم
اتمام شارژ نشده یهو خاموش میشه
بعد اون چندبارشارژقبول کرد تنها با شارژر نوکیا سری لومیا!اسم ذکر میکنم چون انواعه شارژر دم دستم بود امتحان کردم
بعدش دیگه سیم نخوند وشارژم قبول نمیکرد!تنها راه حلش تعویض باتریه....

انوقت شما باطری اصلی از کجا گیر اوردی انداختی روش؟
آخرش نفهمیدم مدار باطری را عوض کردید یا سوکتش یا فقط باطری؟

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
سلام دوستان من با یکی از دوستان که از چین جنس وارد میکنه صحبت کردم که ببینم هزینه وارد کردن کاور remax همینی که دوستان دیگه اوردن چند میشه من بهش گفتم تعداد بیست عدد میخوام گفتن با کل هزینه هاش 400 هزار تومن میشه من خودم 10 عدد بیشتر نمیخوام اگه کسی پایه هست 200 هزار من میگذارم 200 هزار هم یکی از دوستان بگذاره تا سفارش بدیم بیاد گفت بین 15 تا 20 روز طول میکشه تا بیاد.دوستان اگه کسی نظری پیشنهادی انتقادی همکاری یا هر چیز دیگه ای داره بیان کنه ایشالا شاید به نتیجه ای رسیدیم.

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
انوقت شما باطری اصلی از کجا گیر اوردی انداختی روش؟
آخرش نفهمیدم مدار باطری را عوض کردید یا سوکتش یا فقط باطری؟

داداش حرفام کاملا گویاست!
مدارش کجا پیدامیشه که عوض کنم!
باتریشم از رو یه گوشی برداشتم..با مدار جایه سوکت و...یعنی باتری با متعلقاتش
من چون تعداد زیاد گرفتم یکیشو واسه اوراقی گذاشتم که جوابگو باشم!قرعه به اسم خودم افتاد:D
با تستایی که گرفتم باتری اصلی خودش مشکلی نداره چون شارژکردم با دستگاه!بعدش گذاشتم رو گوشی مثه یه باتری سالم کار میکنه ازنظر نگهداری شارژ میگم!مشکل به مدارش برمیگرده که وصل میشه به برد و روی سیم کارتم حتی کنترل داره!
یعنی باتری هیچکسی مشکل نداره مشکل تو مداریه که رو باتریه سواره
چون مدارش جدا وجود نداره گفتم مشکل از باتریه یعنی کلی گفتم

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان گوشی من 80 درصد شارژ داشت یک دفعه خاموش شد و دیگه روشن فکر میکنید بدون تعمیر روشن میشه؟؟

همین طور گفتم باطری باید عوض شه اگه گیر بیاری!متعلقاتش که مطمنا جدا اصلا گیر نمیاد

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
داداش حرفام کاملا گویاست!
مدارش کجا پیدامیشه که عوض کنم!
باتریشم از رو یه گوشی برداشتم..با مدار جایه سوکت و...یعنی باتری با متعلقاتش
من چون تعداد زیاد گرفتم یکیشو واسه اوراقی گذاشتم که جوابگو باشم!قرعه به اسم خودم افتاد:D
با تستایی که گرفتم باتری اصلی خودش مشکلی نداره چون شارژکردم با دستگاه!بعدش گذاشتم رو گوشی مثه یه باتری سالم کار میکنه ازنظر نگهداری شارژ میگم!مشکل به مدارش برمیگرده که وصل میشه به برد و روی سیم کارتم حتی کنترل داره!
یعنی باتری هیچکسی مشکل نداره مشکل تو مداریه که رو باتریه سواره
چون مدارش جدا وجود نداره گفتم مشکل از باتریه یعنی کلی گفتم

اوکی.
پس فقط باطریا عوض کردی بازم برمیگردیم به نقطه صفر
یعنی ممکنه دوباره همون آش همون کاسه پیش بیاد:happy:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
اصلا قصد تخریب و نون آجر کردن و غیره ندارم. فقط قصدم کمکه به دوستانی که نمی خوان 30 تومن پول واسه گارد بدن

شما می تونین خیلی راحت گارد یه گوشی دیگه که تقریبا هم سایزه رو پیدا کنین و بعد جای پورت ها رو ببرین

اطلاعات رو کاغذ می گه که این گوشی تقریبا با گوشی g3 glx هم سایزه اما من از گارد g510 استفاده کردم و الان راضی ام چون با یک سوم قیمت گارد خودش تهیه کردم اینم عکس واسه دوستانی که می خوان ببینن چطور شده

مشاهده پیوست 456073
مشاهده پیوست 456074
مشاهده پیوست 456075

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بالا