• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
داداش گلم مشکل همه ی ما ایرانیها اینه که هر چی بهمون میگن باور میکنیم . من این گوشی رو بعد از تعطیلات عید خریدم. اواخر فروردین . ازش راضیم . اینجا متاسفانه چند نفر اومدن بازارگرمی می کنن که بدو تموم شد و بردن و جاموندی و این حرفا . همین دیروز عصر مترو آریاشهر دیدم طرف رو زمین بساط کرده همین هایر 910 رو آکبند 480 میفروشه .
در مورد مشخصات هم پخش فیلمش واقعا فول اچ دیه و فوق العاده با کیفیت . ولی دوربینش کیفیت 1080نداره

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
داداش گلم مشکل همه ی ما ایرانیها اینه که هر چی بهمون میگن باور میکنیم . من این گوشی رو بعد از تعطیلات عید خریدم. اواخر فروردین . ازش راضیم . اینجا متاسفانه چند نفر اومدن بازارگرمی می کنن که بدو تموم شد و بردن و جاموندی و این حرفا . همین دیروز عصر مترو آریاشهر دیدم طرف رو زمین بساط کرده همین هایر 910 رو آکبند 480 میفروشه .
در مورد مشخصات هم پخش فیلمش واقعا فول اچ دیه و فوق العاده با کیفیت . ولی دوربینش کیفیت 1080نداره

حرف اين دوستمون کاملا قبول دارم دوربينش فول hd نيست من با همين desire hd هم فيلم ميگيرم زير ده دقيقش 1 گيگه ولى خوب معلومه hd نيست.
مورد دوم تمام فروشنده ها اين فروم هر وقت ازشون پرسيدم گفتن اخر اين ماه تمام ميشه ولي بازم دارن هم تک و تعداد ميفروشن خوب بلاخره اينجا بازاره و بايد بازار گرمى هم کرد.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط ehsan90a
استارتر عزیز اگر امکانش هست این دو آموزش رو بزار توی پست اول .... چون هنوزم که هنوزه یه سری بچه ها اطلاعات ندارن و دنبالشن.
جفت آموزش ها کاملا تست شدن و هیچ خطری ندارن. مخصوصا این حافظه .. چون دیگه خودم فایل و درست کردم و دیگه نمی خواد دستکاری شه
باشتکر

تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم

به چه دردی می خوره؟ به درد اینکه دیگه نیازی نیست دیتای بازی هاتون رو بریزید تو حافظه گوشی.. می تونید بریزید تو رم.. کلا حافظه پیش فرضتون میشه رم گوشی که خیلی خوبه

اول از همه گوشی باید روت باشه.. با یک کلیک گوشی روت میشه.. آموزش در فروم موجود می باشد.

لینک دانلود
انجمن تخصصی گوشی های چینی

که دو فایل توشه دیفالت مموری و دیفالت رم.. که اولی حافظه داخلی اصلی هست و رم هم که حافظه خارجی به عنوان پیش فرض هست.

کاملا تست شذه بر روی هایر w910 روی اندروید 4.0.4 اصلی و 4.1.2 کاستوم

خوب حالا با یه برنامه مثل Root Explorer به روت گوشی خودتون برید و این مسیر و کارهای گفته شده رو انجام بدید.

2: به مسیر system / etc بروید.

3: فایل vold.fstab رو با فایلی که دانلود کردید و دلخواه شماست عوض کنید.

گوشیتون رو ریستارت کنید.
تمام شد. از امکانات گوشی خود لذت ببرید

ترفند استفاده از کل فضای صفحه نمایش و رسیدن به رزولوشن 1280
مناسب برای همه گوشی هایی که دکمه فیزیکی ندارند یا دکمه خراب شده هست
حذف Nav Bar

با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.

1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.

لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en

دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.

فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip

من همون ابتدای تاپیک به استارتر محترم گفتم این اموزش رو بزار خودم رو چندتا تبلت و گوشی چینی انجام دادم بدون هیچگونه مشکلی انجام شده گفتن نه نمیخواد مثل اینکه چندتا از دوستان انجام دادن رامشون کرش کرده .
ببین دوستان تازه وارد لطفا اگه از کدهای دستوری اندروید چیزی نمیدونید اموزش هارو انجام ندین که بعدن نگین بلایی سر گوشیمون اومده .الان هم که این دوستمون لقمه رو واستون گرفتن شما فقط کافیه میل کنید .فایل رو دانلود و جایگزین فایل اصلی کنید sd کارتتون جا به جا میشه.
درضمن روت اکسپلورر هم دیگه قدیمی شده توصیه میکنم از es file manger استفاده کنید در قسمت tools ابزار مرور روت رو داره و بسیار پیشرفته و کاربردی هست.

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
حرف اين دوستمون کاملا قبول دارم دوربينش فول hd نيست من با همين desire hd هم فيلم ميگيرم زير ده دقيقش 1 گيگه ولى خوب معلومه hd نيست.
مورد دوم تمام فروشنده ها اين فروم هر وقت ازشون پرسيدم گفتن اخر اين ماه تمام ميشه ولي بازم دارن هم تک و تعداد ميفروشن خوب بلاخره اينجا بازاره و بايد بازار گرمى هم کرد.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

ّرا ما که فیلم فول اچ دی هست با کیفیت واقعا عالی

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان با کدهای ussd چیکار میکنید؟ :) تو رام 4.0.4 کارنمیکنه هر دیالری هم نصب کردم نمیشه چی کار کنم؟ :)

زمانی که 4.0.4 داشتم کدها کار میکرد. وقتی به 4.1.2 هم آپگرید شدم کدها کار میکنه. من از آقای ترابی خریدم.

ضمنا میخاستم بدونم این گوشی تماس تصویری داره؟ گزینه تماس تصویری که تو قسمت dial نداره. الان داخلش سیمکارت رایتل دارم.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دوستان الان نتیجه این همه بحث و رهنمون مختلف در مورد شارژر چی شد؟؟؟
الان باید چیکار کنیم؟؟
یکی از دوستان بیاد یه مدل وااحد رو معرفی کنه خیال همه راحت شه:(
بخدا از بس این چند روزه در مورد باطری مطلب خوندم الان میتونم باطری گوشی بسازم اونم made in kerman :دی
دوستان اهل فن یه مدل معرفی کنن که بقیه هم تاییدش کنن ختم به خیر بشه

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
الان باید چیکار کنیم؟؟
بخدا از بس این چند روزه در مورد باطری مطلب خوندم الان میتونم باطری گوشی بسازم اونم made in kerman :دی

داداش استارتر این تاپیک یه مدل اورده شاید من بخرم دارم راجبش تحقیق میکنم یه نگاه بنداز :
http://forum.persiantools.com/t452967.html

یا میتونی بری شارژر اصل xperia s بخری نیم ساعته فول شارژ میکرد xperia s رو .این جوری خیالت از بابت چیزی که میخری راحته.
مدلشم ep850 هست.
offer-100-original-usb-charger-adapter-ep850-sony-xperia-s-u-v-p-j-3p-enjoys-1209-07-enjoys@10.jpg
1500 میلی امپره.

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان عزیز یه سوال داشتم.
من یکی از این گوشی خریدم خودم و هیچ مشکلی نداشتم اما از یکی از دوستان یکی برای یکی از دوستانم خریدم ولی میگه هی آنتنش میپره!
سیمکارتش ایرانسل قدیمی هست از اینا که قسمت طلاییش بزرگه.
ممکنه اشکال از سیمکارت باشه یا گوشی خرابه؟
میگه مثلا 2 ساعت آنتن داره بعد یهو میره.
رام هم 4.0.4 اصلی و روت و دستکاری هم نشده. کلا یه روز کار کرده

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
الان باید چیکار کنیم؟؟

بنظرم یه شارژر همه کاره huntkey بخرید و خیالتون رو راحت کنید.

HuntKey PBA2800
شارژر همراه همه کاره HuntKey PBA2800
قابلیت شارژ کلیه دستگاه های قابل حمل 5 ولت از جمله تبلت، تلفن همراه، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و mp3 و mp4 و GPS غیره.
پورت ها و خروجی ها :
قابلیت شارژ انواع لوازم دیجیتال با انواع خروجی
شارژ توسط کابل Mini-USB
نشانگر وضعیت :
در زمان اتمام شارژ پاور بانک ، نشانگرها با فشردن دکمه پاور روشن نخواهند شد.
زمان روشن بودن پاور بانک ، نشانگرها روشن می شوند و هرکدام از آنها 25% کل ظرفیت الکتریسیته را نشان می دهند.
در حین شارژ (در صورت روشن بودن یا نبودن پاور بانک) نشانگرها روشن خاموش می شوند. اگر پاور بانک کامل شارژ شده بود، همه نشانگرها آبی رنگ می شوند.
وقتی لوازم دیجیتال در حال شارژ باشند، نشانگرها خاموش می شوند.

HuntKey PBA2800 - شارژر همراه همه کاره HuntKey PBA2800

65000 تومان
1 سال گارانتی تعویض شرکت آونگ (نماینده انحصاری HuntKey در ایران) |

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
بنظرم یه شارژر همه کاره huntkey بخرید و خیالتون رو راحت کنید.

HuntKey PBA2800
شارژر همراه همه کاره HuntKey PBA2800
قابلیت شارژ کلیه دستگاه های قابل حمل 5 ولت از جمله تبلت، تلفن همراه، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و mp3 و mp4 و GPS غیره.
پورت ها و خروجی ها :
قابلیت شارژ انواع لوازم دیجیتال با انواع خروجی
شارژ توسط کابل Mini-USB
نشانگر وضعیت :
در زمان اتمام شارژ پاور بانک ، نشانگرها با فشردن دکمه پاور روشن نخواهند شد.
زمان روشن بودن پاور بانک ، نشانگرها روشن می شوند و هرکدام از آنها 25% کل ظرفیت الکتریسیته را نشان می دهند.
در حین شارژ (در صورت روشن بودن یا نبودن پاور بانک) نشانگرها روشن خاموش می شوند. اگر پاور بانک کامل شارژ شده بود، همه نشانگرها آبی رنگ می شوند.
وقتی لوازم دیجیتال در حال شارژ باشند، نشانگرها خاموش می شوند.

HuntKey PBA2800 - شارژر همراه همه کاره HuntKey PBA2800

65000 تومان
1 سال گارانتی تعویض شرکت آونگ (نماینده انحصاری HuntKey در ایران) |
ظرفیت 2800 میلی آمپر
نمی ارزه این قیمت ظرفیتشم پایینه.

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
من یکی از این گوشی خریدم خودم و هیچ مشکلی نداشتم اما از یکی از دوستان یکی برای یکی از دوستانم خریدم ولی میگه هی آنتنش میپره!

سیم کارت خودت رو که روی w910 گذاشتی بزار رو گوشی دوستت تست کن ببین بازم مشکل داره

بعد خبرشو بده تا قطعی بشه این قضیه

یا یه سری از گوشیا مورد داره یا اینکه از سیم کارته

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دقیقا به یک مورد مشابه برخوردم با نصب دوباره ی رام مشکل حل شد .
البته اگه مشکل سخت افزاری از گوشی نباشه یا مثلا مشکل انتن دهی از منطقه ی سکونتشون نباشه قطعا از رامه فول وایپ کنید و رام رسمی رو دوباره نصب کنید .

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
تا حالا به اين فكر كرديد باتريش عمر مفيدش از دست بده چيكار ميخواهيد كنيد؟

من به خاطر باتريش گوشي رو رد كردم Xperia V گرفتم

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
تا حالا به اين فكر كرديد باتريش عمر مفيدش از دست بده چيكار ميخواهيد كنيد؟

من به خاطر باتريش گوشي رو رد كردم Xperia V گرفتم

دوست عزیز اینم مثل xperia s.p.sola.go,... وقتی خراب شد یکی از سایت های خارجی میخرم میدیم تعمیر کار یا خودمون عوض میکنیم.

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
وقتی باطری خراب شد کاری رو میکنیم که کسایی که ایفون ۱ و ۳ جی و ۳ جی اس و ۴ و ۴ جی و ۵ و ۵ اس و ۵ سی و ایپد و ایپاد دارند میکنیم

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
باتري اين گوشي هايي كه گفتيد تو ايران هر جا بريد فراوونه

در ضمن قيمت باتري اصلي خودش حدود 34 دلاره كه فكر ميكنم خيلي گرونه
و بايد از چين سفارش بدي.

دوست عزیز اینم مثل xperia s.p.sola.go,... وقتی خراب شد یکی از سایت های خارجی میخرم میدیم تعمیر کار یا خودمون عوض میکنیم.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
باتري اين گوشي ها كه تو ايران هرجا بريد راحت پيدا ميشه

وقتی باطری خراب شد کاری رو میکنیم که کسایی که ایفون ۱ و ۳ جی و ۳ جی اس و ۴ و ۴ جی و ۵ و ۵ اس و ۵ سی و ایپد و ایپاد دارند میکنیم

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
باتري اين گوشي هايي كه گفتيد تو ايران هر جا بريد فراوونه

در ضمن قيمت باتري اصلي خودش حدود 100 تومانه كه فكر ميكنم خيلي گرونه
و بايد از چين سفارش بدي.

خوب داداش من 500 تومن پولت رو برو بده گوشی های گلکسی بخر که خیالت از نظر لوازم و تعمیرات راحت باشه .ولی اونموقع خود گوشیه که میره رو اعصابت همین الان ace اشغالی 500 تومنه .نه کیفیت صفحش خوبه نه میشه بازی hd باهاش بازی کرد نه میشه فیلم hd دید باهاش .
میل با خریداره.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من يه گوشي در همون حد w910 خريدم Xperia V خيال خودمو راحت كردم. از لحاظ لوازم مخصوصا باتريش

خوب داداش من 500 تومن پولت رو برو بده گوشی های گلکسی بخر که خیالت از نظر لوازم و تعمیرات راحت باشه .ولی اونموقع خود گوشیه که میره رو اعصابت همین الان ace اشغالی 500 تومنه .نه کیفیت صفحش خوبه نه میشه بازی hd باهاش بازی کرد نه میشه فیلم hd دید باهاش .
میل با خریداره.

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
من يه گوشي در همون حد w910 خريدم Xperia V خيال خودمو راحت كردم. از لحاظ لوازم مخصوصا باتريش

بستگی داره شما از گوشی چه انتظاراتی داشته باشی و چقدر برات این چیزا مهم باشه. با این وضعیت پیشرفت تکنولوژی و رو کم کنی شرکتها، نهایت سه تا شیش ماه یه گوشی بتونه برتر بازار باشه. بنابراین هر گوشی خوب و مارک داری هم بخری بعد از یکسال دیگه بکارت نمیاد. البته اگر بعد یکسال بتونی باهاش سر کنی حتما با 1100 هم میتونی:)

بالا