javad19
Registered User
جواب pm شمارو دادم....
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
دمت گرم داداش ... حله . ممنون .
جواب pm شمارو دادم....
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
سلام دوستان ،
میشه یکی به من بگه از کجا میتونم یکی از این گوشی ها 910 باس خودم جور کنم..... کسی دست هم دو داشت من هستم
========================
در ضمن بنده تو کار دولوپ اندروید هستم و به محض این که گوشی دستم برسه یه کاستوم رام براش درست کنم که کاربروکس ما باهاش راحتتر بشه .... اگه امکانش بود کرنل هم دستکاری میکنم که هم ساپورت oTG درست شه واگه امکان داشته باشه یه توییک سوپر برایتنس برای افضایش نور صفحه بش اضافه میکنم.............
فقط یکی به من بگه چطوری یکی از اینا رو برا خودم جور کنم؟؟
بچه ها من میخوام اگه بشه بگم آقا امین یا آقای طرابی سفارش بدم تعداد برام بیارن. بچه ها کیفیت ساختش چطوره؟! بعد 2_3 ماه شروع نکنه خراب شدن؟! آخه میخوام با گارانتی 6ماهه مغازه بدم دست مشتری؛بعد 3_4 ماه کم کم شروع نکنه خراب شدن!؟
بطور کلی کیفیت ساختش چطوره؟! یعنی جنس قطعاتش خوبه؟!
بچه ها خیلی برام مهمه؛لطفا جواب بدین.
کیفیت قطعات رو که نمیشه فهمید باید پیش یه متخصص برد که ببینه مثلا آی سی که درش بکار رفته چجوریاس!
کیفیت ظاهری عالیه... فعلا هم نمیشه فهمید که 4ماه دیگه خراب میشه یا نه! ما هنوز 1هفته نشده کار میکنیم باهاش...
شما تو سفارش دادن شک نکن چون سود خوبی داره واست ولی گارانتی نده ...
منظورم این بود خودم از طرف مغازه 6ماه گارانتیش کنم! یعنی گارانتی شرکتی 6ماهه!
ضرر نکنم؟! نظر بقیه دوستان چیه؟
آغا ریسکه نکن این کارا فرض کن گوشی مشتری خراب بشه میخوای چکارش کنی؟مجبوری با یه نو براش عوض کنی:دیمنظورم این بود خودم از طرف مغازه 6ماه گارانتیش کنم! یعنی گارانتی شرکتی 6ماهه!
ضرر نکنم؟! نظر بقیه دوستان چیه؟
سلام
از دوستان کسی هنوز نتونسته رام 4.1 رو روی این گوشی تست کنه؟
فکر کنم با رام 4.1 مصرف باتریش از خوب به خیلی خوب برسه
داداش ممنون از زحمتی که کشیدی همشو باهات موافقم به جز یکیش!شک نکن و اینکارو انجام بده بفروش اینو بخر
اینم ریویو نوشتاری
1.صفحه نمایش واقعا ips هست و زاویه دید خیلی خوبی داره.کیفیتش راضی کننده هست ولی نور صفحه کمه و همین باعث میشه تو افتاب خوب دیده نشه
2.کاملا ضد اب هست خودم سه بار تست کردم و کاملا انداختم توی اب
3.صداش نسبت به بقیه برندا خیلی قویتر ولی وضوح صداش از 10 حدود 7 هستش.که بازم خوبه
4.سخت افزارش واقعا قدرتمند و قویه.فیماهی 1080 راحت پخش میکنه.بازهای سنگین که هرچی اجرا میشه کرد راحت و روان میشه بازی کرد
5.بنچمارک با انتتو 3.1.1 گرفتم(نسخه انتتو بالاتر باشه امتیاز کمی بالاتره)9600 شده
6.باطری گوشی سریع شارژ میشه چون پلیمری هست و دوام باطری خوبه.یعنی به نسبت کاری که میکنی مصرف میکنه.همین باطری اکسپریا اس داره ولی خیلی زود خالی میکنه
7.کیفیت هندزفری و لوازمش خوبه نه عالی
8.کیفیت دوربینش خیلی خوبه ولی عالی نیست ولی اینو میتونم بگم که راضی کنندست و فلاش نسبتا قوی داره
9.با بعضی از مموری کارت ها مشکل جزیی داره
10درپوش usb و سمی کارت و رم وقتی بازشون میکنی احساس میکنی میخاد الان کنده شه ولی هندزفریش خوبه
11.کیفیت مکالمه اش خوبه ولی نه عالی
12.مرور اینترنش خیلی خوبه
حالا از نظر من اگه بخام معایب و مزایا بگم
مزایا :
1.سخت افزار قوی و سریع
2.دوربین خوب
3.صدای قوی
4.ضد اب
5.صفحه نمایش با دوام
معایب :
1.درپوش های نسبتا بی کیفیت که احساس ناامنی میده
2.صفحه نمایش کم نور
در کل با این قیمتش میشه از معایبش چشم پوشی کرد و گزینه عالی هستش
تا 2 سال دیگه چین بازار موبایل قبضه میکنه الانم 8 هسته ای زده.ببینید کی میگم
امیدوارم ریویو خوب باشه
استارتر عزیزم اگه دوست داری این ریو بزار صفحه اول که خیلی دیگه سوال نپرسن چون خودتونم مطمنم همین ریویو دارین
داداش ممنون از زحمتی که کشیدی همشو باهات موافقم به جز یکیش!
من نمیدونم چه مشکلی با نور صفحه اش دارین!!من اکسپریا پی هم دارم ومیدونید که روشنایی اکسپریا پی بین همه گوشی ها از همه بیشتر هست و به 1000 نیت هم میرسه!
ولی من هایر رو نورشو ته اخر زیاد میکنم فقط یه کم از پی کمتره.یعنی واقعا من نورشو اخر میزارم چشام کور میشه!کلا من همه جوره صفحه نمایششو از نظر عمق رنگ مشکی-زنده بودن رنگ ها-غلظت رنگ-زاویه دید-روشنایی و کنتراست همه جوره تاییدش میکنم.و اینم بدونید که تو دنیا هیچ کس اندازه من رو کیفیت صفحه گوشی حساس نیست پس من اگه این حرف رو میزنم بدونید که با یه پنل خیلی شاخ طرف هستید.
دوربینشم عین سونی پی هست از همه نظر فقط نویز عکسای هایر کمتره.در کل گوشی همه چی تمومه وبه نظر من ضعفش همون درپوش هاش هست که اونم خیلی بد به نظر نمیان.اینقدری خوب هستن که بتونید گوشی رو با خیال راحت بندازینش تو تشت اب.
هدفوناش هم اصلا خوب نیستواصلا بیس نداره.صداش خیلی زیره.ولی خروجی صدای خود گوشی خیلی خوبه.و وقتی من هدفونای سونی پی رو بهش وصل کردم کاملا کف کردم.
در نهایت اینکه بخرید عاقا بخرید.این گوشی از وان اس با چیپ اسنپدراگون اس4 هم قویتره.
آغا ریسکه نکن این کارا فرض کن گوشی مشتری خراب بشه میخوای چکارش کنی؟مجبوری با یه نو براش عوض کنی:دی
کلا سناریو ها مختلفی داره
خودت نتونستی بنصبی دوستان آموزششو دادن که
ترکوندی هاآره والا
تا فردا صبح یه بک آپ از رام اصلی و آموزشش رو میزارم واسه دوستان تا هرکی رامش مشکل داشت یا یه موقع یه چیزی نصبید و رام بالا نیومد و بک آپ هم نداشت،بتونه سریع برگردونه... :blush:
بله داداش خیالت تخت باشهچیزی از کیفت قطعات و ساخت در دسترس نیست؟! :blush:
دوستا ببخشید... عجله دارم.... هایر در حد هواوی هست؟! از نظر کیفیت ساخت منظورمه...
چیزی از کیفت قطعات و ساخت در دسترس نیست؟! :blush:
دوستا ببخشید... عجله دارم.... هایر در حد هواوی هست؟! از نظر کیفیت ساخت منظورمه...
چند پست بالاتر بهتون گفتم
یکی از فروشنده ها هایر 718 رو باز کرده بود
فیلم های باز کردنش رو هم داشت
کیفیت ساختش خیلی بالا بود
اینطور میگفت یعنی
با این حال من 4تا هایر 718 خریدم 2ماه بدون کوچکترین مشکلی کار کردند برام
الانم4تا 910 برای مشتری ها سفارش دادم
تو این چند روزه کوچکترین مشکلی ازش ندیدم
اگه نرم افزاری ایراد پیش بیاد سخت افزاری خیلی امکانش پایینه
مگه چیکار بکنن گوشی بترکه!!!
با این حال گارانتی کردنش خیلی ریسکه
مشتری بره سی پی یو آورکلاک کنه بسوزه شما تعویض میکنی؟
متوجه ش هم نمیشی
مگه اینکه تعمیرکار حرفه ای باشی
علاوه بر این یه متخصص نسبتا حرفه ای نرم افزاری لازم داری برای مشکلات رام و اینا . . .
بخر بفروش خلاص
ای بابا شما چرا خودتون روت نکردید ؟ بکاپ دارید؟اقا من یه مشکل پیدا کردم. امروز روت کردم دادم دست یکی اونم معلوم نیست چکار کرد که شماره گیر گوشی phone و مخاطبین contact کلا غیر فعال شدن و رفتن از گوشی هیچ جا هم نیستن حتی من رام عوض کردم با اون رام جدید هم همین مشکل رو داشتم. باید چکار کنم.