• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان من سیم کارت میزارم تو گوشی پیغام ریستارت هم میاد ولی وقتی ریستارت میشه بازم میگه سیم کارتی موجود نیست !

از چی میتونه باشه ؟

چطور میشه باز کرد پشت گوشی رو ؟! آیا دید دارم رو جای سیم کارت که ببینم چشه؟

ریست فکتوری بکن

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
گوشی رو توی 10 ثانیه با Eroot روتش کردم.حتی دریاورهاشم جداگانه نصب نکردم چون وقتی گوشی رو به کامپیوتر متصل میکنید خودتون میونید از همونجا نصب کنید

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من یه مشکلی دارم با گوشی وقتی از توی حافظه ذخیره سازی اطلاعات رو میزنم که روی مموری کارت ذخیره بشه چیزی رو مموری نمیره و بعد از یه مدت برنامه هم نصب نمیشه مگر دوباره تنظیماتشو بیارم روی حافظه داخلی. کلا باید چکارش کنم

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
سلام من یه مشکلی دارم با گوشی وقتی از توی حافظه ذخیره سازی اطلاعات رو میزنم که روی مموری کارت ذخیره بشه چیزی رو مموری نمیره و بعد از یه مدت برنامه هم نصب نمیشه مگر دوباره تنظیماتشو بیارم روی حافظه داخلی. کلا باید چکارش کنم
سلام دوست عزیز من چنین مشکلی ندارم و براحتی روی مموری نصب میشن ولی پیشنهاد میشه نرم افزار های خودتون رو توی حافظه اینترنال ذخیره کنید چون سرعت این حافظه زیاده و موقع متصل نبودن مموری هم میتونید بدون دردسر نرم افزار ها رو اجرا و استفاده کنید.... اگه مموری با حجم بالا دارید پیشنهاد میشه مسیر فیلم برداری و عکاسی رو روی مموری اکسترنال تغییر بدید چون هر ساعت فیلم برداری چیزی حدود 8800 مگابایت رو میگیره... ممنون

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان من سیم کارت میزارم تو گوشی پیغام ریستارت هم میاد ولی وقتی ریستارت میشه بازم میگه سیم کارتی موجود نیست !

از چی میتونه باشه ؟

چطور میشه باز کرد پشت گوشی رو ؟! آیا دید دارم رو جای سیم کارت که ببینم چشه؟

دوست عزیز اگه طبق فرمایش دوستمون ، فکتوری ریست جواب نداد... :
1- دقت کنید سیم کارت به درستی جا انداخته بشه و با الکل قسمت فلزی رو تمیز کنید... (قسمت فلزی رو به پایین)
2- بعد از ریستارت اگه باز نشناخت چند بار Airplane mode رو بزنید احتمالا درست بشه...
3- اگه از شاسی جهت تبدیل میکرو به معمولی استفاده میکنید،یک سیمکارت معمولی رو امتحان کنید...

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
امروز میخوام آموزش اجرای بازی های دیتا دار رو روی مموری خارجی آموزش بدم.
آموزشی که قرار می دهم توسط برنامه Directory Bind انجام می شود که از لینک زیر قابل دانلود است: (توجه داشته باشید که گوشی شما اول می بایستی روت شده باشد)
DirectoryBind دانلود
Directory Bind

آموزش استفاده

1. وارد برنامه شوید (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید)
2. دکمه منو (پایین سمت راست گوشی) رو زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

3. حال بر روی گزینه Preferences می رویم مانند شکل زیر صفحه ای باز می شود.

4. اکنون بر روی Default Data Path رفته و متن /ext_card/ را به جای /sdcard/external_sd/ مینویسیم (حتما به علامت "/" در ابتدا و انتها توجه شود)

5. حال Ok را زده و با دکمه Back به صفحه اول بر میگردیم. دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

6. گزینه Add new entry را میزنیم.
7. بر روی متن /ext_card/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:

8. مسیر دیتا خود را که در مموری خارجی قرار است واقع شود یا قبلا واقع شده انتخاب کرده (من در اینجا می خواهم دیتا Nfs Most Wanted رو بریزم) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)

9. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده و اکنون وقت آن است تا آدرس حقیقی این دیتا را مشخص کنیم. (محلی که برای برنامه تایین شده است و دیتا میبایستی در آنجا قرار بگیرد.)
10. بر روی /sdcard/ انگشت خود را آنقدر نگه داشته (حدودا یک ثانیه) تا صفحه زیر باز شود:

11. اکنون مسیری که دیتا قرار دارد یا میبایستی قرار بگیرد را در مموری داخلی انتخاب کرده (در اینجا این دیتا میبایستی در Android/data قرار بگیرد) و Select را بزنید
توجه (از Up برای برگشتن به پوشه قبلی استفاده کنید)
توجه مسیر آنچه در پوشه مسیر دیتا مموری خارجی هست در اینجا قرار میگیرد و شما بهتر است مسیر های دیتا های بازی را دونه دونه و با نام کامل قرار دهید! (به نحوه انتخاب در عکس توجه کنید!)
12. حال همانطور که مشاهده می کنید بعد از Select زدن آدرس به طور خودکار نوشته شده است.
13. اگر دیتا اکنون در داخل مموری داخلی گوشی قرار دارد و شما اکنون می خواهید آنرا منتقل کنید مانند شکل زیر گزینه Transfer files from target to data تیک بزنید: در غیر این صورت به مرحله بعدی بروید.

14. اکنون بر روی Add بروید!

15. حال زمان آن رسیده تا تغییرات را ایجاد کنیم:
1. ابتدا مطمعن شوید تا متن root access OK به رنگ سبز نوشته شده باشد (اگر از شما در خواست SuperUser access premission خواسته شد دکمه Grant را بزنید) و چراغ و نوشته ON روشن باشد!
2. بر روی علامت دیسکت فایلی که انتخاب کردید کلیک کنید تا سبز رنگ شود. (اگر قرمز رنگ شود یعنی متاسفانه کار شما به درستی انجام نشده: لطفا مسیر فایل ها را چک کنید.)

16. یکی از اشکالات این برنامه این است که گه گاهی آدرسی که بهش میدین فراموش می کنه
4.gif
4.gif
4.gif
4.gif

بهترین راه حل ممکنه این است که زمانی کامل آدرس هارا وارد کردید:
1.
دکمه منو را زده تا مانند شکل زیر منو دیده شود:

2. بر روی More رفته و سپس Backup database را بزنید

3. زمانی که برنامه آدرس های شما رو فراموش کرد می توانید دکمه منو را بزنید بر روی More رفته و سپس Restore database را بزنید
حالا از برنامه برید بیرون و بازی رو اجرا کنید.

ظاهرا این گوشی بدون هیچ برنامه ای میتونه حافظه خارجی رو به عنوان حافظه اصلی بشناسه
تو تنظیمات تو قسمت storage اون 3 تا نقطه پایین رو بزنید گزینه اخر رو بزنید مموری خارجی رو انتخاب کنید که اینجا گوشی ازتون میخواد ریست کنه که من قبول نکردم.چون مموری 2 گیگ روش انداختم برام صرف نمیکرد.یکی از دوستان تست کنه ممنون

اقا من روت کردم با اون برنامه این برنامه رو هم نصب کردم اما دکمه Grant نداره چکار کنم

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اقا من روت کردم با اون برنامه این برنامه رو هم نصب کردم اما دکمه Grant نداره چکار کنم

داداش منظور از grant همون اجازه دادن super user برای فعالیت این برنامه است
اگه این دکمه نمیاد برو تو سوپر یوزر اونجا خودت دستی اجازه استفاده از این برنامه رو به سوپر یوزر بده

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان:
بعضی از دوستان از کمبود نور صفحه نمایش w910 گلایه می کردند ، آیا این درسته؟ و ایا این کمبود نور باعث میشه زیر نور آفتاب نتونیم با گوشی کار کنیم؟

دوستان من چطوری میتونم این گوشی رو بخرم؟ بعد از کلی زحمت تونستم پول خریدش را جور کنم خواهش راهنمائیم کنید:eek:hno:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام دوستان:
بعضی از دوستان از کمبود نور صفحه نمایش w910 گلایه می کردند ، آیا این درسته؟ و ایا این کمبود نور باعث میشه زیر نور آفتاب نتونیم با گوشی کار کنیم؟

دوستان من چطوری میتونم این گوشی رو بخرم؟ بعد از کلی زحمت تونستم پول خریدش را جور کنم خواهش راهنمائیم کنید:eek:hno:
هیچ چیز معلوم نیست به گفته فروشنده ها.باید صبر کنید ببینید میاد یا نه
من که با نورش هیچ مشکلی ندارم خوب هم هست

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوست عزیز اگه طبق فرمایش دوستمون ، فکتوری ریست جواب نداد... :
1- دقت کنید سیم کارت به درستی جا انداخته بشه و با الکل قسمت فلزی رو تمیز کنید... (قسمت فلزی رو به پایین)
2- بعد از ریستارت اگه باز نشناخت چند بار Airplane mode رو بزنید احتمالا درست بشه...
3- اگه از شاسی جهت تبدیل میکرو به معمولی استفاده میکنید،یک سیمکارت معمولی رو امتحان کنید...

ممنون
فکر کنم قسمت مربوط به سیم کارت مشکل داره !
وقتی سیم رو میزنم ریستارت که میشه بازم سیم رو نمیشناسه ! فقط بار اول شناخت و دیگه نشناخته !
از شاسی استفاده میکردم و فکر کنم یخورده گیر کرد بین دنده های جا سیم کارتی و پایه هاش الان دچار مشکلن

اینم از شانس ماست ! گوشی به 1روز نکشید ! واقعا گوشی ظریف که چه عرض کنم باید خیییییلی مواظبش بود چون در کل چینیه !

درب پشت رو چطوری میتونم باز کنم ؟! آیا باز کنم دید دارم رو جا سیم کارتی ؟! شاید پایه ها کج شده باشن دیگه نخوام هزنیه بدم و گوشی باز بشه ...

دمت گرم

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
ممنون
فکر کنم قسمت مربوط به سیم کارت مشکل داره !
وقتی سیم رو میزنم ریستارت که میشه بازم سیم رو نمیشناسه ! فقط بار اول شناخت و دیگه نشناخته !
از شاسی استفاده میکردم و فکر کنم یخورده گیر کرد بین دنده های جا سیم کارتی و پایه هاش الان دچار مشکلن

اینم از شانس ماست ! گوشی به 1روز نکشید ! واقعا گوشی ظریف که چه عرض کنم باید خیییییلی مواظبش بود چون در کل چینیه !

درب پشت رو چطوری میتونم باز کنم ؟! آیا باز کنم دید دارم رو جا سیم کارتی ؟! شاید پایه ها کج شده باشن دیگه نخوام هزنیه بدم و گوشی باز بشه ...

دمت گرم

داداش باز کردن گوشی کار عاقلانه ای نیست چون احتمال شکستن خار هاش وجود داره که دیگه ضد آب محسوب نمیشه!
این کاربر پشتش رو باز کرده یه بار ، بهش پ خ بدین و بپرسین که موقع باز کردن جای سیم کارت دیده میشه یا نه...
نمایش مشخصات: microbit - PersianTools Forums
فک نکنم دنده هاش کج بشه ولی یبار اینطوری امتحان کنید:
پشت سیم کارت با چسب نواری چند لایه بچسبونید طوری که از لبه ها بیرون نزنه، و یخورده ضخامتش بالا بره (زیاد نه ها!! دیگه نمیتونی درش بیاری...) بعد نصب کن ببین درست میشه یا نه...

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
بچه ها کسی لینک رام اصلی گوشی رو نداره ؟؟؟:(
چطور ؟؟ زدی چششو در آوردی دیگه بالا نمیاد ؟ :D
یه سرچ میکنم پیدا کردم میدم... اگرم نشد یه بک آپ ، آپ میکنیم تو تاپیک...

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
راستی بچه ها هروقت گوشیتون هنگ کرد و خواستید خاموشش کنید این کار رو بکنید
دکمه افزایش صدا + دکمه پاور را چند ثانیه نگه دارید گوشیتون خاموش میشه:D

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
چطور ؟؟ زدی چششو در آوردی دیگه بالا نمیاد ؟ :D
یه سرچ میکنم پیدا کردم میدم... اگرم نشد یه بک آپ ، آپ میکنیم تو تاپیک...

بالا میاد ولی از وقتی گوشی رو روت کردم دیگه هیچ کدوم از بازی gameloft که قبل از روت اجرا میشدند دیگه اجرا نشدند
مثل : modern combat 4 -asphalt 7- gagnstar vegas
اگه یه مرد پیدا بشه بک اپ رو اپلود کنه ممنونش میشم

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان ما دو روزی میشه که این گوشی رو خریدیم.
در یک کلام عااااالیه.
حرف نداره.
معرکه اس.
فقط سیم کارتش بد جور میفته تو جاش!
خیلی حساسه جای سیم کارتش.خیلی باید فشارش بدی داخل تا جا بیافته.هواستون باشه ته سیم کارت رو به سمت پایین فشار بدین تا خوب جا بیافته وگرنه ضامنش قفل نمیشه.
کیفیت صفحه اش کاملا در حد وان ایکس هست.سرعتشم عالیه.
اگه بخواین با دوربین خودش چند تا عکس خوب گرفتم که کاملا کیفیت این دوربین این گوشی رو نشون میده.اگه بخواین براتون همین جا اپ میکنم.
دوستان یه سوال تو تنظیمات دوربین نمیشه مگا پیکسل گوشی رو تغییر داد؟من که چیزی پیدا نکردم.ممنون میشم کمک کنید.

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
سلام دوستان ما دو روزی میشه که این گوشی رو خریدیم.
در یک کلام عااااالیه.
حرف نداره.
معرکه اس.
فقط سیم کارتش بد جور میفته تو جاش!
خیلی حساسه جای سیم کارتش.خیلی باید فشارش بدی داخل تا جا بیافته.هواستون باشه ته سیم کارت رو به سمت پایین فشار بدین تا خوب جا بیافته وگرنه ضامنش قفل نمیشه.
کیفیت صفحه اش کاملا در حد وان ایکس هست.سرعتشم عالیه.
اگه بخواین با دوربین خودش چند تا عکس خوب گرفتم که کاملا کیفیت این دوربین این گوشی رو نشون میده.اگه بخواین براتون همین جا اپ میکنم.
دوستان یه سوال تو تنظیمات دوربین نمیشه مگا پیکسل گوشی رو تغییر داد؟من که چیزی پیدا نکردم.ممنون میشم کمک کنید.
چرا میشه ... توی دوربین پایین دکمه تنظیمات رو بزن،بعدش باز همونجا پایین سه تا نقطه هست اونو بزن کلی تنظیمات میاد بالا ...

Last edited:

xmanz

Registered User
لایک‌ها
107
استارتر گرام
اون اموزش شما رو انجام دادم ولی دیتا منتقل نشد و فایده نداشت
لطفا به زبون گفتاری بگید که راحتتره

مثلا باید اینکارو کنم؟

بازی نصب کنم
دیتا به اکسترنال کپی کنم
اون تغییر اسم دادم