سلام به همه دوستان گل و گلاب - بعد از 718 بنده در انتظار رسیدن و خرید 910 هستم
برنامه های لازم رو دانلود کردم و دارم بازی های مخصوص آدرنو رو براش دانلود میکنم الان یه بازی تپل بهتون معرفی میکنم برید حالشو ببرین
باز هم شاهکاری از شرکت Gameloft و یک بازی رایگان و فوق العاده دیگه از اندرویدکده!
به جرات می توان گفت این بازی یکی از برترین گرافیک ها رو میان بازی های اندرویدی داره!
گنگسترها می خواهند که شما بمیرید! شما در نقش John Kannon هستید ، **** یک تیم ویژه از پلیس های حرفه ای و مخفی! هدف گنگسترها قتلهای پی در پی و به سرقت بردن میلیونها پول نقد در شهر است. هدف اصلی شما شکار **** باندهای مخوف شهر و دستگیری آنهاست! امیدوارم در این کار موفق باشید!
یک بازی اکشن به سبک GTA با گرافیکی کم نظیر و محیط بازی فوق العاده که پیشنهاد می کنم اون رو از دست ندید!
توضیحات نصب :
ابتدا فایل apk را در گوشی نصب کنید!
سپس فایل دیتای مخصوص گوشی خود را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید و پوشه Gloft9MHP را در مسیر زیر بریزید:
sd/gameloft/games
در اولین اجرای بازی ، wifi را روشن کرده و یا با GPRS دو مگابایت باقی مانده را دانلود کنید! و از این بازی رایگان و بسیار مهیج لذت ببرید!
————————
در دفعات دیگر اجرای بازی می توانید airplane on وارد بازی شوید یا gprs خود را غیر فعال کنید!
البته احتیاطیه وفقط برای اینکه یه دفه از اینترنتتون الکی استفاده نکنه! میتونید این کار رو هم نکنید…
فایل apk مخصوص آدرنو حجم 5 مگابایت
دیتا برای Adreno , Snapdragon Htcو 720.5 مگابایت
این بازی رو من از همین سایت دیشب دانلود کردم و فایلهاش کاملا سالمه - 100% هم روی گوشی 910 اجرا میشه مثل هلو