دوست عزیز ممنون میشم speed test رو دانلود روی گوشیتون نصب کنید و نتیجه تست رو با screenshot قرار بدید .
من زمانی که رایتل خریدم تست گرفتم سرعت واقعیش 256 هست
دوست عزیز ممنون میشم speed test رو دانلود روی گوشیتون نصب کنید و نتیجه تست رو با screenshot قرار بدید .
داداش اکانت گوگلتون تو موبایلتون وارد کنید مشکلتون حل میشه.بازی modern kombat 4 رو دانلود کردم اون ورژن zero hour update رو.... و نصب کردم و دیتاشم کپی کردم تو android\data نشد تو android\obb هم کپی کردم نشد... یعنی میره تو صفحه اول میگه wifi بعد که کانکت میشی میگه همه فایلها با موفقیت دانلود شد بعد میاد بیرون
راه حل؟
این سایفون رو کی لینک دانلودشو داره؟
کسی اسپیکر برای هایر 910 سراغ نداره؟؟
مردیم از سکوت....
دوستان من وقتی میرم تو maps نرم افزار خود گوشی و به نت وصل میشم که نقشه هارو بگیره تا چند روز نشون میده ولی بعد از چند روز وقتی وارد برنامه میشم دوباره میشه مثل اول انگار هیچ نقشه ای رو دریافت نکردم وباید دوباره وصل بشم به نت تا نقشه هارو بگیره مشکل از کجاست؟ باید چیکار کنم که نقشه ها پاک نشه؟
البته داخل نرم افزار گزینه ای به نام clear map هم داره که بدون اینکه من اون رو بزنم نقشه ها پاک میشه!
جدیدترین نسخه ی گوگل مپ رو دانلود کنکسی نمیدونه مشکل چیه؟ یه راه حل به ما بگه؟
کاربری هم بنام منتظر۱ یه فایل گذاشته بودن برای تعویض تم نمایش باتری.آقا ما اومدیم فایلو کپی کنیم اونجا ولی ارور داد.نه از گوشی تونستم نه از کام.مشکل چیه.گوشی روت هستا برادر سوپریوزر فعاله
Sent from my Haier HW-W910
چرا این قدر این جا سوتو کوره ؟!
اهاا فهمیدم فعلا برو بچ مدرسه هستن
اره دیگه الان میشه مچ بچه مدرسه ای هارو گرفت.
ایشالله یه روز میام پیشت یکم با گوشیم ور بری یکمم باهش آب بازی کنیم!جدیدترین نسخه ی گوگل مپ رو دانلود کن
واردش میشی از قسمت make available offiline نقشه ی محلی که میخوای دانلود کن و بعد وقتی در اون مناطق باشی به راحتی نشونت میده
سلام دوستان اين گوشی رو از کجا ميشه خريداری كرد