دوستان من مدرسه نبودمها...جای دیگه بودم! مشاهده پیوست 458276
دوستان من مدرسه نبودمها...جای دیگه بودم! مشاهده پیوست 458276
عزیز تو فایل منیجر یه قسمت بنام quick confing یا چیزی شبیه همین هست که باید تو گزینه هاش mount r/w فعال باشه ...........یا تو بعضی منیجر های دیگه اون علامت قفل باز بشه ...............در کل تو هر گوشی دنبال گزینه هایی مثل mount یا r/w یا علامت قفل باشین
این که فعال بشه و شما کپی کنید یه ارور میده که جایگزین (replace) کنه یا با تغییر اسم کنارش قرار بده که باید گزینه اول یعنی جایگزینی رو انتخاب کنید
بعدشم گوشی رو ریبوت کنید(ریستارت)
----------------------------------------------------------
از کامپیوتر هم مستقیما به اون آدرس که گفتم وارد نکنید
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستام چند روز گیر داده بود واسه گوشیت بورو طبقه 3 بازارچه آزادی اونجا خیلی خفنه برا وسایل جانبی تو کرمان
امروز رفتم دیدم همه موبایل فروشا کله گنده کرمان اومدن اونجا دارن خرید میکنن
رفتم پیش فروشنده گوشیو نشون دادم گفتم کیفی چیزی داری ازش محافظت کنه
یه نگاهی کرد گفت نه یه ذره سوال کردم گفت بازش کن ببینم این چیه
antutu رو گوشی نصب بود بنچمارک دیدی چشاش از حدقه زد بیروون
کف کرده بود گفت واقعیه؟؟؟منم هیچی نگفتم فقط یه لبخند زدم
خلاصه حرف زدیم گفت ما مستقیما از چین جنس میاریم یکشنبه هفته دیگه لینک وسایلی که میخوای برام بیار ایشالا برات میارم
من اون فلیپ کاورا که 6 و 8 دلاری بودن و رنگی بودنو بش میدم ببینم میتونه بیاره یا نه
در مورد باطری هم میگفت طبقه -2 علاالدین:blink: بری برات با هر آمپری بخوای میسازن اگرم میخوای خودم بگم برات بسازن.دوستان تهرانی همچین چیزی صحت داره؟؟؟
خلاصه قراره یکشنبه دیگه برم ببینم چه قد خالی بسته چه قدم راس گفته
دوستان عزیز دو تا سوال فنی دارم:
اولیش اینکه اگه خود برنامه ی سوپریوزر رو که براش نسخه ی جدید اومده آپدیت کنم مشکلی برا دستگاه یا روتش اتفاق می افته؟
دومی اینکه کیبورد Touchpal که روی گوشی بصورت پیشفرض نصبه خیلی مذخرفه احتمال زیاد ۹۹درصدتون باهام موافقید.منم عملا دیگه ازش استفاده ای نمیکنم الکی نصبه.آیا میشه حذفیدش با توجه به روت بودن گوشی؟ و در صورت حذف مشکلی پیش نمیاد؟ لطفا اونایی که میدونن جواب بدن
Sent from my Haier HW-W910
منم از داداش احسان شنیدم تو پاساژ علادین باتری میسازن با بیشترین آمپری که بشه و از نوع پلیمر مثلا واسه این گوشی 3000 میلی آمپرسلام دوستان عزیز
یکی از دوستام چند روز گیر داده بود واسه گوشیت بورو طبقه 3 بازارچه آزادی اونجا خیلی خفنه برا وسایل جانبی تو کرمان
امروز رفتم دیدم همه موبایل فروشا کله گنده کرمان اومدن اونجا دارن خرید میکنن
رفتم پیش فروشنده گوشیو نشون دادم گفتم کیفی چیزی داری ازش محافظت کنه
یه نگاهی کرد گفت نه یه ذره سوال کردم گفت بازش کن ببینم این چیه
antutu رو گوشی نصب بود بنچمارک دیدی چشاش از حدقه زد بیروون
کف کرده بود گفت واقعیه؟؟؟منم هیچی نگفتم فقط یه لبخند زدم
خلاصه حرف زدیم گفت ما مستقیما از چین جنس میاریم یکشنبه هفته دیگه لینک وسایلی که میخوای برام بیار ایشالا برات میارم
من اون فلیپ کاورا که 6 و 8 دلاری بودن و رنگی بودنو بش میدم ببینم میتونه بیاره یا نه
در مورد باطری هم میگفت طبقه -2 علاالدین:blink: بری برات با هر آمپری بخوای میسازن اگرم میخوای خودم بگم برات بسازن.دوستان تهرانی همچین چیزی صحت داره؟؟؟
خلاصه قراره یکشنبه دیگه برم ببینم چه قد خالی بسته چه قدم راس گفته
من سیجیک دارم. بدون مشکل هم کار میده. داخل سایتها ورژنهای مختلف هست که خیلیاش کار نمیکنه. بهتره یه ورژن سالم و کامل (13) رو دانلود و نصب کنید. من یادم نیست از چه سایتی گرفتم ولی یادمه نوشته بود این برنامه و دیتاها کاملا تست شده و مشکلی نداره. این مشکلی که شما گفتید احتمالا به دیتاهای اشتباه یا ناسازگار با برنامه یا مکان اشتباه برمیگرده. ورژن 11 داخل پوشه aura کپی میشه ولی ورژن 13 داخل پوشه sygicسلام. دوستان من اومدم رو این گوشی Sygic رو نصب کنم. اونی که رو 718 نصب کرده بودم و راحت کار میکردو روش نصب کردم فقط ی مشکل داره! دیتا و غیره رو کپی ک میکنم میاد بالا سایجیک ولی صفحه ش مشکی میمونه!! منوش رو میزنم میاد ولی بک ک میزنم همون صفحه ی منو میمونه روش ( مثل وقتی که گوشی هنگ میکنه )! چه کار کنم؟
ورژنش چیه؟من سیجیک دارم. بدون مشکل هم کار میده. داخل سایتها ورژنهای مختلف هست که خیلیاش کار نمیکنه. بهتره یه ورژن سالم و کامل (13) رو دانلود و نصب کنید. من یادم نیست از چه سایتی گرفتم ولی یادمه نوشته بود این برنامه و دیتاها کاملا تست شده و مشکلی نداره. این مشکلی که شما گفتید احتمالا به دیتاهای اشتباه یا ناسازگار با برنامه یا مکان اشتباه برمیگرده. ورژن 11 داخل پوشه aura کپی میشه ولی ورژن 13 داخل پوشه sygic
ورژنش چیه؟
دوستان رام اصلی 4.1 و 4.2 نیومده هنوز برای این گوشی؟