• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
آقایون و خانوما(داریم اصلا؟؟؟)
به خاک سیاه نشستم :|
در اثر تست کرنل گوشیم به فا* رفت :|
با هزار زور و زحمت رام ۴.۱.۲ رو نصبیدم
الان یه مشکلی هست‌:|
از پست دوم رام ۴.۰.۴ مولتی لنگوییج را دان کردم نصب نشد
تاچ ویز رو دان کردم نشد
بکاپ هم اصن تو ریکاوری نیومد

سامبادی هلپ می پلیز میخوام برگردم به استوک‌:(((((((((

مشكل نصب رام تاچ ويز چيه؟وقتي رو فايل نصبيش ميزني مراحلو ميره اما ميزنه unknown error؟

Sent from my ME-701 using Tapatalk 4

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
يك سوال دیگه بعضی از دوستان ميگن ما از اين گوشی خيلی رازی هستیم ضد اب و ضد خش واقعيه بعضيهام برعكس اين دوستان ميگن ايا اين گوشی تقلبيشم هست؟ و اصليشو از کجا ميشه تهيه كرد

اینکه بعضی ها در مورد ضدآب بودنش به مشکل خوردن به احتمال زیاد به این دلیل بوده که درپوشاشو درست و محکم نبستن بنده خودم ضدآبشو تست کردم و کاملا پیروز بود در این زمینه اما در مورد ضد خش بودن من هنوز لیبل اصلیش رو بر نداشتم که بخوام تست کنم ولی خیلی از دوستا گفتن با میخ و سوزن روش کشیدن و خش نیفتاده اما اینکه بعضیا فکر میکنند که این گوشی ضد ضربه هست و یا بدنش ضد خشه این اشتباه هست و هیچ سایت و یا فرد معتبری همچین حرفی نزده فقط lcdیش ضد خشه (گوریلا گلس 2)
در هر حال توی بهترین برندها هم ممکنه تعدادی مشکل دار از آب در بیاد به خاطر همینه که حتی تو خیلی از گوشی های شاخ مثل اکسپریا z تفاوت قیمت گوشی بدون گارانتی و با گارانتی حدود 100 تومن یا شایدم بیشتر هست

Last edited:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان عزیزی هستن که ویدئوی اون آشپز رو توی آپارات میبینن و جوگیر میشن فک میکنن چه خبره. صادقانه بگم اصلا ازین خبرا نیست برادر. اگه این ویدئو رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید یه خالی بندی محض و البته غیر حرفه ای هست. چرا؟! سوال خوبیه دلیل میارم براتون : یکبار دیگه این ویدئو رو نگاه کنید : [video]http://www.aparat.com/v/U5wiI[/video]

اگه دقت کنید زمانی که آشپزه خیار و هلو رو قاج میکنه صفحه نمایش گوشی در آخرین لحظات مشخصه که آسیب دیده و البته خاموش هم هست. بعد همینجا ویدئو کات میشه و یسری میوه ی خورد شده رو در ادامه میبینیم که روی یه گوشی دیگه که صفحه ش ایندفعه بطرز ناشیانه ای روشنه قرار داده شده و سریع آشپزه میشوردش و میاره و به دوربین نشون میده. خالی بندی اینجا بیداد میکنه! این از اینش

اما توی ویدئوی دوم که اینجاست :
[video]http://www.aparat.com/v/EF2na[/video]

این ویدئو بنظر واقعی تر و بیرحمانه تر میاد. البته درباره ی تست ضربه و نه تست ضد آب بودن. در ادامه توضیح میدم :
من اولین بار که این ویدئو رو دیدم خیلی جوگیر شدم تا جایی که حداقل سوئیچ رو روی صفحه بکشم و ببینم تاثیرش چیه. اما وقتی چند بار ویدئو رو تماشا کردم نظرم عوض شد. حتما می پرسید چرا؟ سوال خوبیه! به دو دلیل : 1- ضرباتی که اون آقا داره به صفحه میزنه بنظرم کاملا کنترل شده هستند. یعنی میدونه که چجوری بزنه که صفحه خط نیافته. من و شما اگه بزنیم حتما خط میافته. این مثل کاریه که شیشه فروشا انجام میدن. حتما شما هم دیدین که یه دست فروش که داره مثلا استکان یا بشقاب چینی یا شیشه ای میفروشه چجوری بیرحمانه اونارو به هم میکوبه و جنس کوچکترین آسیبی نمیبینه. ساده ست! اون میدونه چجوری و کجارو بزنه که جنس آسیب نبینه 2- اینو دیگه خیلی ویدئو رو دیدم تا بهش رسیدم. با خودم گفتم خب این چیزیه که من میبینم و جلوی چشمم داره انجام میشه اما آیا راهی برای فریب دادن من و چشمم وجود داره؟ پاسخ این سوال متاسفانه مثبته. (اگر منفی بود این همه تردست و شعبده باز تو دنیا بوجود نمیومد!)

توضیح:
اول یه دسته کلید، پیچ گوشی و قیچی نمایش داده میشه با یه ظرف کوچولو برای ریختن آب. بعد همشونو میذاره توی ظرف چوبی و اون ظرفو میزنه کنار بعد دوربین روی دستش زوم میشه. خب این فرصت مناسبیه که وسایل واقعی ای که اونجا نمایش داده شدند توسط وسایل بدلی که دقیقا به همون شکل اصلی ولی از جنس پلاستیکی هستند تعویض بشه. فقط کافیه روی اون پلاستیک ازین رنگایی که روی هرچی بزنی شبیه فلزش میکنه زده بشه. در اینصورت چشم و مغز جوگیر بواسطه ی سریع بودن حرکات ضربه براحتی میتونن اشتباه کنن و فریب بخورن و فکر کنن همون وسیله ی اصلی هست در حالیکه نیست. بیاید فرض کنیم که این وسایل دقیق همون وسایل اصلی هستن. چه تضمینی وجود داره که لبه ای که یارو داره باهاش به شیشه میکوبه با نوعی چسب یا ماده ی پلاستیکی پوشونده نشده باشن که نه تنها بچشم نیان بلکه باعث بشن فلز با شیشه برخورد نکنه؟

و اما تست آب :
اینجا بنظرم خیلی ناشیانه عمل کرده. چرا؟ چون دقیقا تمام حواسش هست که توی سوراخ پایینی میکروفون و سوراخ بالایی ایرفون آب نره. بطرز واضحی سوراخ پایینی رو با دست گرفته و سوراخ بالایی هم آب روش نمیریزه. دور و برش یکم شلوغ میکنه ولی روش به هیچ وجه.همین ویدئو بنظرم به تنهایی نشون میده که گوشی از این دو نقطه از نظر ضد آب بودن آسیب پذیر هست.در مورد اسپیکر پشت هم این وضعیت وجود داره اما به نسبت این دو تا سوراخ اونیکی مقاومتره چون یه لایه پارچه ی مخصوص ضد آب روش کشیده شده که هم صدا رو پخته تر میکنه و هم باعث میشه اگه آب بریزه اونجا رد بشه. مگه اینکه گوشی رو کاملا تو آب بذارید که خیس بخوره در اینصورت باید فاتحه ی اسپیکر رو بخوانید.

نتیجه گیری اخلاقی :
برید تست ضربه ی s4 رو و مقایسش با آیفون 5 رو ببینید. اونجا دیگه رسما گوشی رو ول میکنن رو آسفالت و نتایج رو بررسی میکنن. تازه اون گوریلا گلس 3 هست و 10 برابر مقاوم تر از گوریلا گلس 2 هست. پس اگر رستگار نمی شوید لااقل پند بگیرید و از این شوخی ها با گوشیتون نکنید! :D

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
من اینارو تو aliexpress تقریبا 1.7 دلار بود قیمت دارم یه چیزی زیر 10هزارتومن . . .
باز خدا پدر خودمو بیامرزه،ژله ای با کیفیت با یه محافظ صفحه روی میگفتم35 با پست و همه چیش در میاد :D
نمیدونم ایشون از کی میخان بگیرن،البته مث اینکه پست فوری هست که اینقدر گرون شده

سلام داداش
کاربر S_ALI_A هستن ایشون
والا من هیچ اطلاعی از جنس گارد ندارم فقط دیدم قشنگ و خوشگله گفتم بخرم
شما لینک ارزون تر دارین (رنگی) بدین بهم خب من بخرم.
دیشب تعداد زیادی پخ اومده که منم میخوام.والا من میخوام 2 تا سفارش بدم برا خودم البته دوستان فک کردن من میخوام وارد کنم
من این پستو دادم که هرکس میخواد به اون کاربر بگیم برامون ارزون تر بشه همییییین
خدا امواتتو بیامرزه اگر لینک ارزون تر بدی دوست عزیز
این کاربرا گفتن ما گارد میخوایم hamidxzzz sina117 foa.neh ahwazimate
دوستان بنده فقط اینو دیدم و از جنس و کیفیت و .... هیچ اطلاعی ندارم اصلا تو عمرم جنس خارجی نخریدم
هدفم این بود دوستان اینجا اعلام کنن که به اون کاربر بگیم تا برامون ارزون تر بشه
اگرم نشه بنده 2 عدد سفارش میدم برا مصرف خودم
یا علی
اینم لینک این گارد
www.mobile-phones.cn/protector-back-case-cover-skin-film-haier-w910-p-15774.html

rayka65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان عزیزی هستن که ویدئوی اون آشپز رو توی آپارات میبینن و جوگیر میشن فک میکنن چه خبره. صادقانه بگم اصلا ازین خبرا نیست برادر. اگه این ویدئو رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید یه خالی بندی محض و البته غیر حرفه ای هست. چرا؟! سوال خوبیه دلیل میارم براتون : یکبار دیگه این ویدئو رو نگاه کنید : [video]http://www.aparat.com/v/U5wiI[/video]

اگه دقت کنید زمانی که آشپزه خیار و هلو رو قاج میکنه صفحه نمایش گوشی در آخرین لحظات مشخصه که آسیب دیده و البته خاموش هم هست. بعد همینجا ویدئو کات میشه و یسری میوه ی خورد شده رو در ادامه میبینیم که روی یه گوشی دیگه که صفحه ش ایندفعه بطرز ناشیانه ای روشنه قرار داده شده و سریع آشپزه میشوردش و میاره و به دوربین نشون میده. خالی بندی اینجا بیداد میکنه! این از اینش

این ویدئو بنظر واقعی تر و بیرحمانه تر میاد. البته درباره ی تست ضربه و نه تست ضد آب بودن. در ادامه توضیح میدم :
من اولین بار که این ویدئو رو دیدم خیلی جوگیر شدم تا جایی که حداقل سوئیچ رو روی صفحه بکشم و ببینم تاثیرش چیه. اما وقتی چند بار ویدئو رو تماشا کردم نظرم عوض شد. حتما می پرسید چرا؟ سوال خوبیه! به دو دلیل : 1- ضرباتی که اون آقا داره به صفحه میزنه بنظرم کاملا کنترل شده هستند. یعنی میدونه که چجوری بزنه که صفحه خط نیافته. من و شما اگه بزنیم حتما خط میافته. این مثل کاریه که شیشه فروشا انجام میدن. حتما شما هم دیدین که یه دست فروش که داره مثلا استکان یا بشقاب چینی یا شیشه ای میفروشه چجوری بیرحمانه اونارو به هم میکوبه و جنس کوچکترین آسیبی نمیبینه. ساده ست! اون میدونه چجوری و کجارو بزنه که جنس آسیب نبینه 2- اینو دیگه خیلی ویدئو رو دیدم تا بهش رسیدم. با خودم گفتم خب این چیزیه که من میبینم و جلوی چشمم داره انجام میشه اما آیا راهی برای فریب دادن من و چشمم وجود داره؟ پاسخ این سوال متاسفانه مثبته. (اگر منفی بود این همه تردست و شعبده باز تو دنیا بوجود نمیومد!)

توضیح:
اول یه دسته کلید، پیچ گوشی و قیچی نمایش داده میشه با یه ظرف کوچولو برای ریختن آب. بعد همشونو میذاره توی ظرف چوبی و اون ظرفو میزنه کنار بعد دوربین روی دستش زوم میشه. خب این فرصت مناسبیه که وسایل واقعی ای که اونجا نمایش داده شدند توسط وسایل بدلی که دقیقا به همون شکل اصلی ولی از جنس پلاستیکی هستند تعویض بشه. فقط کافیه روی اون پلاستیک ازین رنگایی که روی هرچی بزنی شبیه فلزش میکنه زده بشه. در اینصورت چشم و مغز جوگیر بواسطه ی سریع بودن حرکات ضربه براحتی میتونن اشتباه کنن و فریب بخورن و فکر کنن همون وسیله ی اصلی هست در حالیکه نیست. بیاید فرض کنیم که این وسایل دقیق همون وسایل اصلی هستن. چه تضمینی وجود داره که لبه ای که یارو داره باهاش به شیشه میکوبه با نوعی چسب یا ماده ی پلاستیکی پوشونده نشده باشن که نه تنها بچشم نیان بلکه باعث بشن فلز با شیشه برخورد نکنه؟

و اما تست آب :
اینجا بنظرم خیلی ناشیانه عمل کرده. چرا؟ چون دقیقا تمام حواسش هست که توی سوراخ پایینی میکروفون و سوراخ بالایی ایرفون آب نره. بطرز واضحی سوراخ پایینی رو با دست گرفته و سوراخ بالایی هم آب روش نمیریزه. دور و برش یکم شلوغ میکنه ولی روش به هیچ وجه.همین ویدئو بنظرم به تنهایی نشون میده که گوشی از این دو نقطه از نظر ضد آب بودن آسیب پذیر هست.در مورد اسپیکر پشت هم این وضعیت وجود داره اما به نسبت این دو تا سوراخ اونیکی مقاومتره چون یه لایه پارچه ی مخصوص ضد آب روش کشیده شده که هم صدا رو پخته تر میکنه و هم باعث میشه اگه آب بریزه اونجا رد بشه. مگه اینکه گوشی رو کاملا تو آب بذارید که خیس بخوره در اینصورت باید فاتحه ی اسپیکر رو بخوانید.

نتیجه گیری اخلاقی :
برید تست ضربه ی s4 رو و مقایسش با آیفون 5 رو ببینید. اونجا دیگه رسما گوشی رو ول میکنن رو آسفالت و نتایج رو بررسی میکنن. تازه اون گوریلا گلس 3 هست و 10 برابر مقاوم تر از گوریلا گلس 2 هست. پس اگر رستگار نمی شوید لااقل پند بگیرید و از این شوخی ها با گوشیتون نکنید! :D

به نظرم شما دیگه خیلی بدبینانه به این ویدئو ها نگاه کردین
من خودم وقتی گوشی رو گرفتم با همه ی اون ادواتی که ضد ضربش رو تست کرد منم تست کردم و خدایی مشکلی هم ایجاد نشد. فقط این اواخر یه بار جوگیر شدم و با انگشتر چند تا ضربه ی محکم اونم روی یک نقطه زدم که دقیقا رو همون نقطه یه لک افتاد . اوایل فکر میکردم خشی چیزی افتاده و حتی تو تایپیک هم به دوستان پیشنهاد کردم از نظر ضد ضربه بودن تست نکنن ولی چند روز پیش که محافظ روش رو عوض کردم و با پارچه صفحه رو پاک کردم دیدم مثل روز اوله و من اشتباه میکردم . چون اون ضربه ها فقط محافظ روی صفحه رو از بین برده بودن . غیر از اون هم تا حالا حداقل 5 بار گوشی از دستم افتاده و مشکلی براش ایجاد نشده .
در مورد ضد آب بودن هم واقعیتش جرات نکردم تستش کنم . البته فقط یه بار سهوا یه ذره آب روش ریخته که فکر نکنم گوشی دیگه ای هم بود چیزیش میشد.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام داداش
کاربر S_ALI_A هستن ایشون
والا من هیچ اطلاعی از جنس گارد ندارم فقط دیدم قشنگ و خوشگله گفتم بخرم
شما لینک ارزون تر دارین (رنگی) بدین بهم خب من بخرم.
دیشب تعداد زیادی پخ اومده که منم میخوام.والا من میخوام 2 تا سفارش بدم برا خودم البته دوستان فک کردن من میخوام وارد کنم
من این پستو دادم که هرکس میخواد به اون کاربر بگیم برامون ارزون تر بشه همییییین
خدا امواتتو بیامرزه اگر لینک ارزون تر بدی دوست عزیز
این کاربرا گفتن ما گارد میخوایم hamidxzzz sina117 foa.neh ahwazimate
دوستان بنده فقط اینو دیدم و از جنس و کیفیت و .... هیچ اطلاعی ندارم اصلا تو عمرم جنس خارجی نخریدم
هدفم این بود دوستان اینجا اعلام کنن که به اون کاربر بگیم تا برامون ارزون تر بشه
اگرم نشه بنده 2 عدد سفارش میدم برا مصرف خودم
یا علی
اینم لینک این گارد
www.mobile-phones.cn/protector-back-case-cover-skin-film-haier-w910-p-15774.html
لینک خدمت شما
Haier w910 360 super mobile phone case protective case protective case scrub sets phone case-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
16دلار هم نیست والا
1.97
موجود هم داره باهاش تماس گرفتم
بگید از همین سفارش بده براتون
زیر 10تومن در میاد
البته به هیچ عنوان حتی نزدیک به کیفیت اون35تومنی های بنده نیست
من هم سفارشات اضافه مو کنسل کردم حوصله ی دردسر اونم وقتی یه چیزی از جیبم باید بزارم نداشتم
اونایی که قول دادم بهشون میدم بقیه هم خودشون تهیه کنند
موفق باشید

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
لینک خدمت شما
Haier w910 360 super mobile phone case protective case protective case scrub sets phone case-inPhone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
16دلار هم نیست والا
1.97
موجود هم داره باهاش تماس گرفتم
بگید از همین سفارش بده براتون
زیر 10تومن در میاد
البته به هیچ عنوان حتی نزدیک به کیفیت اون35تومنی های بنده نیست
من هم سفارشات اضافه مو کنسل کردم حوصله ی دردسر اونم وقتی یه چیزی از جیبم باید بزارم نداشتم
اونایی که قول دادم بهشون میدم بقیه هم خودشون تهیه کنند
موفق باشید

من یکی پیدا کرده بودم تو لیست 1.6 بود تو صفحه اصلی 16
ممنونم که لینک دادین
من 2 تا برا خودم سفارش میدم
بازم مرسی عزیز

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز براتون پخ دادم اگه سفارش دادی یکی برای ما هم بگیر فقط بیشتر سی تومن نشه چوخ ممنون:)

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
من یکی پیدا کرده بودم تو لیست 1.6 بود تو صفحه اصلی 16
ممنونم که لینک دادین
من 2 تا برا خودم سفارش میدم
بازم مرسی عزیز
اگه حساب وب مانی یا پی پال داری خودت سفارش بده وگرنه این سایت
http://forum.ramsinghexpress.com
کمترین کارمزد ممکن بیشترین پیگیری و اطمینان رو داره
من خودم خرید کردم مطمئنه

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
کسی میدونه اگه بابرنامه تیتانیوم بکاپ از همه چی بکاپ بگیری اگه رامو عوض کنیم چجوری میشه از اون بکاپی که بااون نرم افزار گرفتیم استفاده کرد؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29

توضیح:

و اما تست آب :

نتیجه گیری اخلاقی :

آقا عماد گل این چیزایی که شما گفتی همش اما و اگر بود وچیزهایی که توی فیلم و از نزدیک ندیدی که نمیشه روی این چیزا قضاوت کرد اگه شما خودت تست کردی وبا چشمای خودت از نزدیک دیدی اون موقع قضاوت کن
من خودم ضد آبشو تست کردم زیر شیر آب پر فشار تمام سوراخهای گوشی رو هم زیرش گرفتم حتی گوشی رو زیر آب هم بردم هرکس خواست بگه به هر صورتی که شما دوست دارید از گوشی زیر آب عکس بگیرم براتون پس این از ضد آب بودنش به صورت کامل
اما ضد خش بودنش هم بنده خودم تست نکردم چون هنوز لیبل اصلیش رو برنداشتم اما تو همین سایت افراد زیادی بودن که با اشیاء مختلف (کلید و سوییچ که چیزی نیست) مثل میخ و سوزن و... تست کردن و این گوشی ازاین تست هم پیروز از میدان خارج شد و نکته مهمتر اینکه با توجه به اینکه هرکس این گوشی رو میخره لااقل میدونه که اسمش ضد خشه پس اگه کوچکترین خشی روی lcdیش بیافته مطمئن باش میان واینجا مطرح میکنند و این خودش بهترین دلیله

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
کسی میدونه اگه بابرنامه تیتانیوم بکاپ از همه چی بکاپ بگیری اگه رامو عوض کنیم چجوری میشه از اون بکاپی که بااون نرم افزار گرفتیم استفاده کرد؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
تیتانیوم بک آپ رو روی رام جدید نصب کن،برو داخل برنامه
آخر لیست برنامه ها برنامه هایی که بک آپ گرفتی رو میتونی ریستور کنی

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
aqayooooon kasi tooneste az rome 4.1.2 be 4.0.4 bargarde ??
gooshi man vaziyatesh hadde :((
somebody help me please :|
sry keyboarde fa nadaram

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
aqayooooon kasi tooneste az rome 4.1.2 be 4.0.4 bargarde ??
gooshi man vaziyatesh hadde :((
somebody help me please :|
sry keyboarde fa nadaram
اول اینو از طریق فست بوت نصب کن بعدش بک آپ رو از طریق ریکاوری ریستور کن

لینک دانلود رام بدون عضویت : W910-32598-touchwiz - Download - 4shared - 465 jhguhj
روش نصب رام!
0- بک آپ گیری از رام رسمی
1- درایورهای گوشی رو نصب کنید
2- گوشی رو خاموش کنید،بعد در حالی که دکمه ولوم پایین رو نگه داشتین،کابل رو به کامپیوتر وصل کنید (ال ای دی آبی روشن میشه)
3- فایل با پسوند bat که بین فایل های دانلودی با اسم fastboot_dl_all وجود داره رو اجرا کنید
4- منتظر باشید تا گوشی ریست شود و کابل رو قطع کنید
.
.

(دانلود کرنل رسمی بصورت مجزا) (کرنل رو بخاطر این مجزا استخراج کردم که اگه یک نفر کار بلد بخواد تغییراتی واسه پشتیبانی OTG بکنه ، مجبور نشه کل رام رو دانلود کنه)

من دو بار 4.1.2 رفتم و برگشتم اصلی 4.0.4

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
دوستان عزیز رام جدیدی نیومد برای این گوشی؟هنوز هم مثل بنده از رام 4.1.2 که قبلا بود استفده میکنید؟چند وقتی که خبر ندارم از این تاپیک

گوشی بنده خورد رو اسفالت از ارتفاع 1.5 متری
صفحه و پشت گوشی بدون خط و خش هستش
اما قسمت دور گوشی از نوار فلزی گرفته تا توار ابی رنگ و دور قاب مشکی پشت فرورفتگی و خش افتاد عادیه از نظر دوستان؟
پشت گوشی اون قسمت دوربین هم خط و خش برداشت

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
آقا عماد گل این چیزایی که شما گفتی همش اما و اگر بود وچیزهایی که توی فیلم و از نزدیک ندیدی که نمیشه روی این چیزا قضاوت کرد اگه شما خودت تست کردی وبا چشمای خودت از نزدیک دیدی اون موقع قضاوت کن
من خودم ضد آبشو تست کردم زیر شیر آب پر فشار تمام سوراخهای گوشی رو هم زیرش گرفتم حتی گوشی رو زیر آب هم بردم هرکس خواست بگه به هر صورتی که شما دوست دارید از گوشی زیر آب عکس بگیرم براتون پس این از ضد آب بودنش به صورت کامل
اما ضد خش بودنش هم بنده خودم تست نکردم چون هنوز لیبل اصلیش رو برنداشتم اما تو همین سایت افراد زیادی بودن که با اشیاء مختلف (کلید و سوییچ که چیزی نیست) مثل میخ و سوزن و... تست کردن و این گوشی ازاین تست هم پیروز از میدان خارج شد و نکته مهمتر اینکه با توجه به اینکه هرکس این گوشی رو میخره لااقل میدونه که اسمش ضد خشه پس اگه کوچکترین خشی روی lcdیش بیافته مطمئن باش میان واینجا مطرح میکنند و این خودش بهترین دلیله

ضد خش من با کاتر نست کردم هیچی نشد
اما نمیفهم هیجا نگفته ضد ضربس این گوشی.

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
ضد خش من با کاتر نست کردم هیچی نشد
اما نمیفهم هیجا نگفته ضد ضربس این گوشی.

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

بالاخره 718 رو گیر آوردی آقا احسان:D واقعا گوشی خوبی بود یادش بخیر:blush:
ضد ضربه؟! جسارتا من که نگفتم ضد ضربست!:blink: