دوستان
مشکل هندفری نیست
گوشی که دم گوشی میزاریم
اسپیکر دم گوش کار نمیکنه
مشکل چیه؟
دوستان
مشکل هندفری نیست
گوشی که دم گوشی میزاریم
اسپیکر دم گوش کار نمیکنه
مشکل چیه؟
نرم افزا mobile go رو نصب کن روکامپیوتر .منم این مشکلو داشتم بااین نرم افزار درست شد درضمن باهاش برنامه هم میتونی باکامپیوتر روگوشی نصب کنیبعضي وقتا وقتي فايل دارم از كامپيوتر ميريزم رو گوشي ارتباط قطع ميشه
و بايد دوباره وصل بشم
راهي هست آيا?
هایر نرم افزاری داره که بشه از گوشی به عنوان مودم 3g استفاده کرد.؟ (مثل nokia pc suite)
اوه اوه این چن روز که نبودم :دی دعوا شده :دی منم که عاشق دعوام:lol:
داداشا خدمتتون بگم که کسی اینجا بی سواد نیس
بعدشم من وظیفم نیس رام منتشر کنم
سوما گوشی بنده به خاطر کرنل برادران اسپانیایی که تو XDA با هم کار میکردیم به فا^^ک رفت .... حالا گوشیم دیگه نمیتونه از راه ADB کانکت شه ، دوربینم هم کار نمیکنه و بنده باید همیشه رو رام 4.0.4 بمونم :|
در ضمن بازم میگم من وظیفم نیس رام منتشر کنم ....
درمورد سهندپرشین تولز هم
بابا دمت گرم.2 ماهه میگی میخوام رام بدم حالا میگی من وظیفم نیست!قطعا وظیفت نیست ولی یه حرفی زدی دیگه.اکشال نداره.پیر میشی یادت میره
حاجی فک نکنم گوشیت اینطوری مرحوم شده باشه!
نه اخه دیگه گوشیمم کار نمیده ....
اگه کسی هست گوشیشو در اختیارم بزاره ، فایل بدم تست کنه مشکلی نیست.......
اوه اوه این چن روز که نبودم :دی دعوا شده :دی منم که عاشق دعوام:lol:
داداشا خدمتتون بگم که کسی اینجا بی سواد نیس
بعدشم من وظیفم نیس رام منتشر کنم
سوما گوشی بنده به خاطر کرنل برادران اسپانیایی که تو XDA با هم کار میکردیم به فا^^ک رفت .... حالا گوشیم دیگه نمیتونه از راه ADB کانکت شه ، دوربینم هم کار نمیکنه و بنده باید همیشه رو رام 4.0.4 بمونم :|
در ضمن بازم میگم من وظیفم نیس رام منتشر کنم ....
درمورد سهندپرشین تولز هم
حاجی حرفتو به هیچ عنوان قبول ندارمهادی جان مگه خطر هارد بریک شدن گوشی رو با کرنل نمیدونستید؟! پس این مورد تماما سهل انگاریه شما بوده..!
مطلب دوم هم بله 100% وظیفه هیشکی نیست رام منتشر کنه یا تواین تاپیک سوالات مردمو پاسخ بده ، هرچی هست تو محیط دوستانه با خواست خود طرف انجام میشه بدون چشم داشت!
مطلب سوم اینکه من فقط واسه این ناراحت شدم که شما اومدی اوایل گفتی عاغا otg با منو این حرفا..! این حرف شامل سواد علمی زیاد هست تو برنامه نویسی تا همه اطلاعات سخت افزاری گوشی رو طرف بتونه استخراج کنه تا متناسب با اون دستورات رو بنویسه تا یک خط یا حتی یک نقطه اضافی تو دستور باعث خرابی گوشی نشه..!
به هر حال داش هادی از دست ما ناراحت نشی یه وخت! یه لحظه یه ضربه به بزرگی شکست عشقی وارد شد به همه :lol:
حاجی حرفتو به هیچ عنوان قبول ندارم
اولا دولوپرهای ایرانی رو از نظر سطح دانش با خارجی ها مقایسه نکن(یه آمریکایی یه گوشی میخره200دلار که حقوق ماهیانه ش شاید 2000هزاردلار باشه!!!)
بعد یه ایرانی همونو میخرم 1میلیون که شاید حقوق ماهش 800تومن باشه!!!!!
به نظرت این 2تا یه سطح تجربه رو پیدا میکنن؟
و بعدش هم
دولوپر خارجی زبان انگلیسیش فوله،اونوقت یه ایرانی کلی باید وقت بزاره زبان فول کنه
به هیچ عنوان به این دوستمون خرده نگیرید
وقت گذاشته زحمت کشیده
و دانشش هم به اندازه ی کافی هست
مورد داشتیم یارو رام میساخته!!!
گوشیش ترکید ( دولوپر خارجی تو xda)
سلام دوستان عزیز هایر باز و هایر دوست
روز جمعه بنده با چند تا از مهندسای چینی که تو کارخونه فولاد زرند کرمان کار میکنن اتفاقی برخورد کردم و باهاشون صحبت کردم
بهشون گفتم شما خبر دارید تو ایران معروفه که آقا این جنس چینیه و آشغاله نخرید
طرف بهم خندید و گفت : کشور ایران از نظر مالی د رجه 2 و 3 هست و چین هم جنس با کیفیت بالا به ایران نمیده چون ایران قادر به خرید نیست
بهش به نظر شما مثلا تو موضوع گوشی موبایل بهترین برند چیه؟؟
دست کرد تو جیبش گوشیشو در آورد که آیفون 5 بود.گفت این گوشی عالیه و تو چین مردم عموما آیفون استفاده میکنن
همون موقع هایرو بش نشون دادم گفتم این گوشیو من از چین آوردم(قمپز در کردم)
خیلی سریع گوشیو شناخت و گفت its good گفتم خوبه یا بد نیست؟؟گفت نه گوشیه خوبیه و برند معتبری هست اما تو خود چین چندان استقبالی نداره
همکارش گوشیو دید گفت هایر از htc بهتره
اینو قابل توجه کسایی گفتم که میگن هایر برند نیست و این حرفا
این گوشی توسط قشر متوسط چین استفاده میشه
راستی برام حساب کرد گفت آیفون 5 به پول شما 1500 میشه:blink:
سلام دوستان عزیز هایر باز و هایر دوست
روز جمعه بنده با چند تا از مهندسای چینی که تو کارخونه فولاد زرند کرمان کار میکنن اتفاقی برخورد کردم و باهاشون صحبت کردم
بهشون گفتم شما خبر دارید تو ایران معروفه که آقا این جنس چینیه و آشغاله نخرید
طرف بهم خندید و گفت : کشور ایران از نظر مالی د رجه 2 و 3 هست و چین هم جنس با کیفیت بالا به ایران نمیده چون ایران قادر به خرید نیست
بهش به نظر شما مثلا تو موضوع گوشی موبایل بهترین برند چیه؟؟
دست کرد تو جیبش گوشیشو در آورد که آیفون 5 بود.گفت این گوشی عالیه و تو چین مردم عموما آیفون استفاده میکنن
همون موقع هایرو بش نشون دادم گفتم این گوشیو من از چین آوردم(قمپز در کردم)
خیلی سریع گوشیو شناخت و گفت its good گفتم خوبه یا بد نیست؟؟گفت نه گوشیه خوبیه و برند معتبری هست اما تو خود چین چندان استقبالی نداره
همکارش گوشیو دید گفت هایر از htc بهتره
اینو قابل توجه کسایی گفتم که میگن هایر برند نیست و این حرفا
این گوشی توسط قشر متوسط چین استفاده میشه
راستی برام حساب کرد گفت آیفون 5 به پول شما 1500 میشه:blink: