• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
حرف اول فولدر obb رو کوچیک بنویس. اگه بازم نشد از اندرویدکده دانلود کن صد درصد کار می کنه.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

منم همین مشکل دوستمون رو دارم. از اندرویدکده هم گرفتم. هرکار کردم نشد. دقیقا مشکلی که دوستمون گفت پیش میاد. موقع چک لایسنس میپره بیرون ...

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
منم همین مشکل دوستمون رو دارم. از اندرویدکده هم گرفتم. هرکار کردم نشد. دقیقا مشکلی که دوستمون گفت پیش میاد. موقع چک لایسنس میپره بیرون ...

والا من نصب کردم و راحت هم بازی کردم (احتیاجی هم به قند شکن نداره)

شما هر چی دیتا و apk دارید از این بازی تو گوشی پاک کنید.

فولدر obb رو بسازید

اول دیتای بازی رو کپی کنید ، بعد apk رو نصب و اجرا کنید (به اینترنت متصل نباشید)

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
یه مسلمونی آموزش باز کردن گوشیا به من بدهد

داداش واسه باز کردن پشت گوشی اول باید اون قطعه(لایه) مستطیل مانند که روش HD 1080P نوشته رو باید با یه چیز نوک تیز در بیاریش (چسبیه) زیرش یه پیچ داره اونو که باز کنی بعدش میتونی با ناخن قاب مشکی رنگ پشت گوشی رو در بیاریش

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

حتما باید یه اکانت سینک شده گوگل تو گوشیت باشه
دیتای بازی هم همرا با فولدرش بریز توObb
حله

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بچه ها گوشی منم که خراب شده بود فرستادم کرج مثل این که اقا امین درست کرده:rolleyes:

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان اندرویدباز.یه سوال دارم.من برای گوشیم یه برنامه میخوام که باهاش بتونم شماره حسابا و کد و یوزر نیم پسورد کارت ها و سایت هارو وارد کنم توش بطوریکه بشه روش پسورد گذاشت و بک آپ گرفت ازشون.اگه بشه توش نوت هم نوشت خوبه هرچند برای نوت نرم افزار color not نصب کردم انصافا چیز خوبیه اما یچیزی میخوام که همه اینارو با هم داشته باشه.کسی موردی سراغ نداره؟

Sent from my Haier HW-W910

نرم افزار شاه کلید رو دان کن فک میکنم تو بازار یا بلک مارت هست به دردت میخوره

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان اسفالت ۸ آفلاین را چطور نصب کنم؟
دیتایObbرا ریختم برنامه هم نصب کردم میپره بیرون

دوباره اکانت گوگل سینک کردم باسایف باز ،تا چک لیسانس میره میپره بیرون

دیتای Obb را درون فولدر Android قرار دهید وزمانی که وایفای روشنه با سایفون بازی را اجرا کنید وقتی بازی اجرا شد از بازی خارج شوید و بدون وایفای بازی را بصورت افلاین اجرا کنید

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
یعنی قابلیت کار با 5 انگشت به صورت همزمان وجود داره.
بله فارسی هم داره.

شما تست کردید این رام رو؟! اگه تست کردید و خوب هست لطفا در مورد مصرف باتری و ساپورت زبان فارسی یه توضیح بدید تا برو بچ هایر دار هم استفاده کنند ممنون

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
شما تست کردید این رام رو؟! اگه تست کردید و خوب هست لطفا در مورد مصرف باتری و ساپورت زبان فارسی یه توضیح بدید تا برو بچ هایر دار هم استفاده کنند ممنون

نه داداش من نصب نکردم.
فعلا همون 4.0.4 رسمی کارمو راه میندازه.

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان یه چیزی متوجه شدم گفتم اینجام بگم
اینکه اگه مموری کارت پسوورد داشته باشه به هیچ وجه توسط گوشی شناسایی نمیشه(گوشی مموری رو نمیخونه)

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
والا من نصب کردم و راحت هم بازی کردم (احتیاجی هم به قند شکن نداره)

شما هر چی دیتا و apk دارید از این بازی تو گوشی پاک کنید.

فولدر obb رو بسازید

اول دیتای بازی رو کپی کنید ، بعد apk رو نصب و اجرا کنید (به اینترنت متصل نباشید)

به اینترنت وصل نباشی که همون اول که اجرا میکنی قبل از چک کردن دیتای بازی میپره بیرون.اگه به نت وصل باشی اول دیتا رو چک میکنه و میگه دانلودش موفقیت آمیز بوده و پایین صفحه گزینه ی ok میاد اونو که میزنم میره برا چک لایسنس یخورده وای میسته بعد لوگوی گیم لافت میاد بعد خارج میشه.با فولدر obb و Obb و با و بدون قندشکن و با سینک شدن و نشدن اکانت گوگل تست کردم.هیچ رقمه نشد که نشد.احتمالا اون هک رو مارکت گوگل متوجه شده لایسنسش قلابی هست و دیگه اجازه نصب نمیده.شماها چون قبلا نصب کردید میتونید بازی کنید. حتی فایل نصب آفلاین رو از یکی دو تا سایت دیگه هم که مدعی بودن بازیشون کار میکنه دانلود کردم و با تمام حالات بالا تست کردم نشد که نشد... :(

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
عزیز اسم فایل *apk آفلاین* هست یعنی نیاز به اینترنت نداره!

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستانی که حال ندارن از چین گارد سفارش بدن برای این گوشی در جریان باشن که علاوه بر گارد g510 هواوی گارد گوشی مدل g600 همین کمپانی هم به هایر میخوره و طبق تست و مقایسه ای که بنده توی موبایل فروشی دیروز انجام دادم هم بهتر از گارد جی۵۱۰ گوشی رو در بر میگیره هم دکمه ی ولومش با این گارد آزاد هست خودش و برای دوربین هم با برشهای کوچکی پشت قاب میشه میزونش کرد...

بالا