no1-2
Registered User
wifi خاموشه ولی خوب بازم جواب نمیده
یعنی ممکنه سخت افزاری باشه؟
[QUO-2;8335874]wifi خاموشه ولی خوب بازم جواب نمیده
اگه بردشو میفروشی خریدارمدوستان قیمت باطری و تاچ 910 چنده کسی اطلاع داره؟
گوشی یکی از دوستانه آب رفته توش هم باطری سوخته هم تاچ از کار افتاده
برد و ایناش سالمه ظاهراً
یه قیمت بدبد لطفا
این گوشی که نه ولی یه مدل دیگه هست ccit c10 که سنسور شتاب سنجش کالیبره نیست!کالیبره که فکر نکنم بشه! کلا عملکرد سنسورها مربوط میشه به کرنل... اگه کرنل مناسب نباشه درست عمل نمیکنه مثلا سنسور قطب نما درست نشون نمیده و میچرخه...
سنسورهای گوشی شما مشکل دارن?!
sent from xperia pro
دوستان جهت اطلاعتون باید بگم من رام 4.1.2 فارسی نصب کردم وچند وقته باهاش دارم کار میکنم هیچ مشکلی نداره لینک دانلودشو دوبار گذاشتم ولی انگار اقایون راضی نیستند ما رام معرفی کنیم
[QUO-2;8335874]wifi خاموشه ولی خوب بازم جواب نمیده
اگه بردشو میفروشی خریدارم
دادا اینم زدم بازم کار نمی کنه!سلام دادا ... وارد کردی..؟ اگه نکردی این عدد و وارد کنید. 192.168.194.073
بعد به گزینه ای هستند بنام درگاه... اونجا هم این عدد وارد کنید 8080 دیگه حله تمام.
این گوشی که نه ولی یه مدل دیگه هست ccit c10 که سنسور شتاب سنجش کالیبره نیست!
سلام دوستان . دوستان این 910 ما صفش رفته باطریم داشت الان میزنمش تو شارژم چراغش روشن نمیشه کسی هست کمک کنه ؟ ممنون
داداش منم این مشکلو دارم مطمئن هستم دکل edge داره.wifiهم خاموشه مشکل از کجاست به نظرتون.
دوستان رام 4.1 فارسی رو برای اندروید پیدا کردم:
ترجمه Google در موردش بحث شده و توی شاتهایی که از زبانهاش گذاشتن فارسی هم هست
اینم لینک شاتی که توی همین فروم گذاشته : http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2013-09-15-20-04-01-jpg.32071/
طبق گفته نویسنده رام ارچینال روی گوشی بوده و یه بک آپ از اون برای دانلود گذاشته.... تمامی لینکهای دانلود هم سالمن....
...................
اینجا هم تعداد زیادی رام هست که از بینشون تونستم بفهمم همون رام بالایی فارسی هست...
من رفتم خوندم.ظاهرا شک توشه که ورژن اصلی هایر باشه این طور که بقیه میگفتند.نمیدونم والا.ولی امیدوارم 4.1 اصلی باشه
دوستان رام 4.1 فارسی رو برای اندروید پیدا کردم:
ترجمه Google در موردش بحث شده و توی شاتهایی که از زبانهاش گذاشتن فارسی هم هست
اینم لینک شاتی که توی همین فروم گذاشته : http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2013-09-15-20-04-01-jpg.32071/
طبق گفته نویسنده رام ارچینال روی گوشی بوده و یه بک آپ از اون برای دانلود گذاشته.... تمامی لینکهای دانلود هم سالمن....
...................
اینجا هم تعداد زیادی رام هست که از بینشون تونستم بفهمم همون رام بالایی فارسی هست...