• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
داداش دستت درد نکنه نصب کردم خیلی عالیه فقط فایل منیجر نداشت :D :)
خیلی روونه و فکر کنم رسمیه ولی چرا فایل منیجر نداره؟ :( AntuTu بهش 1639داد :( خیلی عالیه.
بزودی اسکرین شات قرار میدم
1639؟؟؟؟؟
كيفيت دوربين چطوره
راديو و واي فاي كار ميده؟

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
1639؟؟؟؟؟
كيفيت دوربين چطوره
راديو و واي فاي كار ميده؟

اره همه چی Okهست. و خیلی خوبه سرعتش دارم پرواز میکنم :D :)
توی بازی هم اصلا لگ نمیزنه و روونتر از رام 4.0.4 عمل میکنه در نصبش شک نکنید :)

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
خیلی روونه و فکر کنم رسمیه ولی چرا فایل منیجر نداره؟ :( AntuTu بهش 1639داد :( خیلی عالیه.

قربونت :)

1639؟؟!!!! یا 16390؟!

چون تو این شات بهش 16679 داده : http://www.movilesdualsim.com/attachments/2013_09_14_16-44-49-jpg.32041/

والا من هنز نصبش نکردم.... نمیدونم فایل منیجر داره یا نه ولی با یه نرم افزار میشه راش انداخت :)

گفتم یکی از دوستان که امکان دانلود داره بنصبه ببینه خوبه تا ما هم بریم کافی نت بگیریمش ;)

منتظر شات و نظراتتون هستم :)

قربونت

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
اره همه چی Okهست. و خیلی خوبه سرعتش دارم پرواز میکنم :D :)
توی بازی هم اصلا لگ نمیزنه و روونتر از رام 4.0.4 عمل میکنه در نصبش شک نکنید :)

دوست عزیز لطفا یک ریویو کامل ازش بگذار تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن و اگر خوب بود جایگزین تمامی رام های 4.1 معرفی شده بشود

طریقه نصب رام هم بیزحمت آموزش بدهید

ممنون

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام
بنده فایل نصبی + دیتا ۱.۵ گیگ بازی فیفا 14 ورژن 1.3.0 رو از سایت فارسی روید دانلود کردم (البته بعد خارج کردن از حالت فشرده ۱.۷ میشه) اول برنامه رو نصب کردم بعد از اکسترک طبق آموزش نام فایل را به main.130.com.ea.game.fifa14_row.obb تغییر دادم و هر دو پوشه رو در محل خودشون کپی کردم بعد س ا ی ف و ن رو اجرا کردم وارد، بازی که میشم تو همون اول کار که میگه برای ادامه صفحه رو لمس کنید (TAP TO CONTINUE) وقتی صفحه رو لمس میکنم صفحه سیاه میشه و از بازی بیرون میاد البته تو چندین حالت مختلف امتحان کردم ولی در نهایت نتیجه همان بود که گفتم
درضمن اکانت گوگلم سینک شده است
و فایل ذخیره دوستانی رو هم که در قسمت نظرات گذاشته بودن نصب کردم بازم همینطوری شد ؟؟؟؟
کسی تست کرده ؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

دمت گرم فقط ببین وضعیت دوربین چه جوریه؟بعد هم یه اموزش مختصر بذار تا بذارمش تو پست 2
tanx:blush:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
بنده فایل نصبی + دیتا ۱.۵ گیگ بازی فیفا 14 ورژن 1.3.0 رو از سایت فارسی روید دانلود کردم (البته بعد خارج کردن از حالت فشرده ۱.۷ میشه) اول برنامه رو نصب کردم بعد از اکسترک طبق آموزش نام فایل را به main.130.com.ea.game.fifa14_row.obb تغییر دادم و هر دو پوشه رو در محل خودشون کپی کردم بعد س ا ی ف و ن رو اجرا کردم وارد، بازی که میشم تو همون اول کار که میگه برای ادامه صفحه رو لمس کنید (TAP TO CONTINUE) وقتی صفحه رو لمس میکنم صفحه سیاه میشه و از بازی بیرون میاد البته تو چندین حالت مختلف امتحان کردم ولی در نهایت نتیجه همان بود که گفتم
درضمن اکانت گوگلم سینک شده است
و فایل ذخیره دوستانی رو هم که در قسمت نظرات گذاشته بودن نصب کردم بازم همینطوری شد ؟؟؟؟
کسی تست کرده ؟

تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها اموزش نصب بازی رو گذاشته.راحت هم اجرا کرده.شما بهتر بود از سایت اندروید کده میگرفتید بازی رو

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
چگونه بک اپ را برگردانم ؟
با چه برنامه ای ؟

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
شیشه جلوی لنز دوربین خش ور داشته و کیفیت عکاسی رو پایین اورده میشه عوضش کرد؟اصلا هست تو ایران از این شیشه ها؟
درپوش یو اس بی کنده شده متاسفانه آیا تعمیرکارا میتونن درستش کنن؟هست نو براش بخرم؟
mass strong تو رام 4.1.2 وجود نداره خیلی لازمش دارم چیجوری باید فعالش کنم(البته با برنامه های مجزا چون تو این رام اصلا وجود نداره)

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
باسلام
رام 4.1.2 روکه در این لینک موجوده رو دانلود کردم ترجمه Google
آموزش نصب:1-همانطور که میدونید این یک بک آپ هست و شما برای نصب این رام باید Recovery ورژن6 رو نصب کنید که در همون لینک بالا موجود هست.
2-بعد نصب ریکاوری رام رو از حالت زیپ در میاریم.
3-اگر همینطوری به مموری کپی کنید ریکاوری فایل رو نمیشناسه برای همین باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.
4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1 :D :)
تنها مشکل این رام نداشتن فایل منیجره که باید با یه گوشی دیگه براش بفرستید یا دانلود کنید.
مزایا هم خیلیه اینجا بنویسم جا نمیشه :D
دکمه هاش رو من خودم حذف کردم با button savior وگر نه خودش مثل رام اصلی دکمه بک-هوم داره.
در نصبش حتی1% هم شک نکنید و من الله توفیق :) :D
لینک دانلود:http://www.multiupload.nl/AXWOHLQD0G
Screenshot_2013-10-13-23-31-22.pngScreenshot_2013-10-13-23-38-11.pngScreenshot_2013-10-13-23-32-09.pngScreenshot_2013-10-13-23-49-06.pngScreenshot_2013-10-13-23-31-38.pngScreenshot_2013-10-13-23-38-22.png

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان اگه میشه جواب منم بدید

داداش شما اول کلید ولوم بالا رو نگه دار بعد همزمان کلید پاور رو هم بگیر.گوشی چند تا ویبره میزنه بعد میتونی روشنش کنی

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
باسلام
آموزش نصب:1-همانطور که میدونید این یک بک آپ هست و شما برای نصب این رام باید Recovery ورژن6 رو نصب کنید که در همون لینک بالا موجود هست.
3-اگر همینطوری به مموری کپی کنید ریکاوری فایل رو نمیشناسه برای همین باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.
4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
تنها مشکل این رام نداشتن فایل منیجره که باید با یه گوشی دیگه براش بفرستید یا دانلود کنید.
دکمه هاش رو من خودم حذف کردم با button savior وگر نه خودش مثل رام اصلی دکمه بک-هوم داره.
لینک دانلود:Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!

آقای بی زحمت یه بررسی کامل بزار خصوصاً از باتری - دوربین - کدهایی ussd - نصب چند تا بازی سنگین
خیلی ممنون

دریافت کپن تخفیف از سایت علی اکسپرس فقط تا فردا با بازی از طریق این لینک
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?mid=g5RwxFZ4R3S4godOXRWINw==

Last edited:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
باسلام
داداش چند تا سوال دارم كه مطمئنا اگه جواب بدي حدود 90 % سوال بقيه
رو هم جواب دادي .
ممنون ميشم اگه جواب بدي راستي لينكي كه دادي واسه دان رام خرابه

1- با ريكاوري انگليسي كه قبلا بچه ها گذاشتن قابل نصب هست؟
2- خيييلي مهم --> امكان اتصال mass storag هست؟
3-راديو - واي فاي - بلوتوث كارميكنن؟
4-از همه مهم تر مصرف باتري تو 4.1 كاستومه خيييلي زياد بود تو اين چطور.؟
5- تو فيلمبرداري پرش تصوير داره يا نه
باز هم تشكر بخاطر وقتي كه گذاشتي

Last edited:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
خب بچه ها رم ۱۶ کلاس ۱۰ مارک team زدم کاملا با گوشی سازگاره.دمتون گرم...

حالا سه تا سوال دارم:
۱-میشه کاری کرد که دیتای بازیارو بشه رو کارت حافظه ریخت که از اونجا اجرا کنه؟ یه توضیح مختصر برام بدید

۲-بازی آسفالتو نصبیدم و دارم باهاش زندگی میکنم.کلا بازی باهال و شاخ دیگه چه تو سبک مسابقه ای یا اکشن چی هست که بزنم و حالشو ببرم؟

۳-نرم افزار سایجیک رو نصب کردم.و دیتاشم گرفتم ولی دقیقا نمیدونم باید چه پوشه هایی درست کنم و دیتارو کجا بریزم کسی اگه میدونه کمک کنه ممنون میشم تشکرشم محفوظه :دی

Sent from my Haier HW-W910

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
آقای بی زحمت یه بررسی کامل بزار خصوصاً از باتری - دوربین - کدهایی ussd - نصب چند تا بازی سنگین
خیلی ممنون

دریافت کپن تخفیف از سایت علی اکسپرس فقط تا فردا با بازی از طریق این لینک
Art of Living Sale

مصرف باطری مثل رام رسمیه و دوربین هم خیلی خوب شده کدهایussd هم مثل هلو:D :) کار میکنه:(

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصرف باطری مثل رام رسمیه و دوربین هم خیلی خوب شده کدهایussd هم مثل هلو:D :) کار میکنه:(

استاد ریکاوری رو.. چچوری نصب کنم....

واینکه این مواردفرمودی رو

باید یه فایل به نامclockworkmod بسازیم بعد داخل همین فایل یه فایل دیگه مثل 1970-12-11.17.04.28میسازیم بعد محتوای فایل رام رو داخلش کپی میکنیم.

چچوری درست کنیم....

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باسلام
مشاهده پیوست 469383مشاهده پیوست 469384مشاهده پیوست 469387مشاهده پیوست 469388مشاهده پیوست 469389مشاهده پیوست 469386

سلام لطفا یک راه حل ساده برای نصب این رام برامون بگذار -
روشی که اعلام کردی یکم سخته چند بار شاخه ها را ساختم ولی ریکاوری نشناخت
میشه یک فایل زیپ ساده برای نصب برام بگذاری تا بشه راحت رام را نصب کنیم
با تشکر

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان راهی هست که بشه موبایل را با هر دکمه ای روشن کرد و نیازی نباشه فقط دکمه روشن و خاموش را بزنیم مثلا با دکمه ولوم هم بشه صفحه را روشن کنیم ؟
با تشکر

بالا