استاد؟ لطف داری داش بله فایل رو ضمیمه میکنم دانلود کنید از زیپ در بیارید و فایلهای رام رو بریزید داخلش حل میشه
clockworkmod
خواهش میکنم سروری
بله اگه ریست فکتوری هم نکنید چون رام عوض میکنید برنامه ها و لانچرها میرن .
بک آپ بگیرید و بعد نصب رام ریستور کنید.
دوستان رام 4.1 فارسی رو برای هایر پیدا کردم:
ترجمه Google در موردش بحث شده و توی شاتهایی که از زبانهاش گذاشتن فارسی هم هست
اینم لینک شاتی که توی همین فروم گذاشته : http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2013-09-15-20-04-01-jpg.32071/
طبق گفته نویسنده رام ارچینال روی گوشی بوده و یه بک آپ از اون برای دانلود گذاشته.... تمامی لینکهای دانلود هم سالمن....
...................
اینجا هم تعداد زیادی رام هست که از بینشون تونستم بفهمم همون رام بالایی فارسی هست...
سلام
من هم این رام جدید رو نصب کردم انصافا بهتر از رام قبلی(4.0.4) هست.روان تر - رم بیشتر- مصرف باتری بهینه تر و ... . دوربین هم امکانات خوبی داره. و کلا به نظر میرسه مشکل خاصی نداشته باشه.
(رادیو مثل رام قبلی اگه زبان فارسی باشه کار نمیکنه ولی در زبان انگلیسی اوکی هست)
نصبش هم خیلی آسونه.
راهنمای نصب(انگلیسی)
FileSwap.com : Instructions PL-ENG.rar download free
ریکاوری
FileSwap.com : Haier W910 USB Flash Recovery (clockwork-v6.0.1.5 English).zip download free
رام
FileSwap.com : Haier W910 JB 4.1.2 Multilanguage Backup.rar download free
درایوهای گوشی
FileSwap.com : Haier-W910 Android Device Driver.rar download free
- حتما از رام فعلی تون بکاپ یگیرید و بعد رام جدید رو نصب کنید.-(در ضمن رام رو باید روی رم خارجی کپی کنید-)
در آخر چدتا اسکرین شات.
کید های هوم و ... رو خودم با button savior حذف کردم.
خواهشن یکی کمک کنه. رم 16 کلاس 10 گرفتم . اهنگ که میریزم داخله رم تیکه تیکه پخش میشه. فیلمم تو رم باشه بالا نمیاره اما عکس و میاره . ممنون میشم راهنمایم کنین
این شاخه که شما گذاشتی را توی رم تلفن کپی کنم یا رم اس دی .
سلام
من هم این رام جدید رو نصب کردم انصافا بهتر از رام قبلی(4.0.4) هست.روان تر - رم بیشتر- مصرف باتری بهینه تر و ... . دوربین هم امکانات خوبی داره. و کلا به نظر میرسه مشکل خاصی نداشته باشه.
(رادیو مثل رام قبلی اگه زبان فارسی باشه کار نمیکنه ولی در زبان انگلیسی اوکی هست)
نصبش هم خیلی آسونه.
راهنمای نصب(انگلیسی)
ریکاوری
FileSwap.com : Haier W910 USB Flash Recovery (clockwork-v6.0.1.5 English).zip download free
رام
درایوهای گوشی
- حتما از رام فعلی تون بکاپ یگیرید و بعد رام جدید رو نصب کنید.-(در ضمن رام رو باید روی رم خارجی کپی کنید-)
در آخر چدتا اسکرین شات.
دوستان سلام....
آقا در مورد این بکاب یه توضیحی بدید. خواهش..
داداش قربون دستت یه توضیح بده
من تا حالا گوشیمو دست نزدم روت و اینجور چیزا هم سرم نمیشه
صفر صفرم
یکی یه آموزش بده ما هم نصب کنیم این رام جدید رو
بک آپ گیری چه جوریه؟؟
داداش این رو دانلود کنید Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites! کابل رو همزمان وصل کنیدو گوشی رو به حالت Fast boot ببرید(power+volume+)
بعد که چراغ آبی روشن شد fastboot_Only_For_Recovery.bat رو اجرا کنید و صبر کنید که تموم بشه بعد ریستارت میکنه خودش.
سلام
نصبش هم خیلی آسونه.
راهنمای نصب(انگلیسی)
ریکاوری
رام
درایوهای گوشی
در آخر چدتا اسکرین شات.
توجه ********** در خصوص رام اخیر *****************توجه
با توجه به مرحمت دوستان و عدم پاسخگویی به سوالات مجبور شدم خودم رام رو امتحان کنم
اول اینکه به هیچ وجه این رام رسمی هایر نیست و همون رام کاستوم 4.1.2 خودمون هست فقط کمی دست کاری شده که ما خودمونم این کارو با بچه ها انجام دادیم
1- کیفیت دوربین اتفاقا خیلی بد شده و همون پرش رو تو فیلم برداری داره یه صدایی مثل فوت هم تو فیلم می افته
2- باتری فقط شکلش فرق کرده و مصرفش زیاده
3-سیستم چرخش صفحه تو منو و صفحه اول کار نمیکنه
4- قابلیت مس استورگ هم که وجود نداره چون همون رام ایسر و باز قابلیت انتقال فایل سنگین وجود نداره
فعلا تو یه ساعت اینارو فهمیدم و فردا دوباره برمیگردم رو رسمی
یا حق
عید سعید قربان هم پیشاپیش بر شما دوستان عریز مبارک
عزیز شما این گوشی رو وصل کن به کامپیوتر ببین چی میشناسهالان دوتا نظر در مورد اين رام داريم! يكي نظر شما و يكي هم نظر آقا حميد كه درست خلاف نظر شماست!
كدومو بايد قبول كرد?
..................
اگه طبق گفته شما رام رسمي نباشه پس كلا هاير برا اين گوشي تا رام 4.0.4 ارائه داده! چون اين بكآپ همون گوشيهاييه كه با رام 4.1 فروخته شدن!
من از دست این رام 4.1.2 با ورژن 37617 کلافه شدم به خاطر همین میخواستم رام جدیدو نصب کنم
البته رام خوبیه و مصرفش خیلی خوبه ولی فکر میکنم گیر گوشی زیاد شده و
یک برنامه داره که اول اسمش LBE و بقیش چینیه و شکلش یک گارد هست که از چهار رنگ تشکیل شده و بعد نصب هر برنامه ای یک پیغام چینی میده
میخوام بدونم کسی از دوستان تونسته این برنامه رو پاک یا غیر فعال کنه؟؟؟
عزیز شما این گوشی رو وصل کن به کامپیوتر ببین چی میشناسه
ببین قابلیت mass storg کار میده که نداد.
یه فیلم بگیری با پرش های موجود و صدای هئای شدید پشیمون میشین
ضمنا چرخش صفحه تو منو و صفحه اصلی تعطیله + مصرف باطری زیاده
عزیزان من که رفتم رو اصلی میخوام صد سال بنچمارکم بالا نباشه عوضش مصرف باطری >ترنسفر دیتا >فیلم برداریم ok باشه
همه بازیها هم که داره مثل هلو اجرا میشه