• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
دوستان درمجموع ارزششو داره که این رامونصب کنم؟تفاوتیم بارام ۴.۱قبلی داره؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

تفاوتش داشتن زبان فارسی و بهینه تر بودنش هست... :) البته من خودم هنوز نصب نکردم چون فایلم ناقص دانلود شده بود و مجبور به دانلود دوباره شدم :( انشاالله تا فردا صبح دانلود میشه و نظر کاملو یگم :)

..................

البته پیشنهاد میکنم خودتون نصب کنید و امتحان کنید و اگه نحواستید برگردید رام رسمی :) زیاد طول نمیکشه :)

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
برای نصب رام 4.1.2 حتما باید از مموری استفاده بشه یا میتونم از حافظه ی خارجی گوشی ( همون 4.8 گیگ ) استفاده کنم؟

Last edited:

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستانی که رام جدید رو نصب کردن بفرمائید که بجای مس استرونگ چیار میشه کرد ؟یعنی کلا انتقال با کابل تعطیله و باید رمو خارج کنیم و از رم ریده! استعمال کنیم؟ بعد حافظه داخلی چطور؟ کیفیت عکس و فیلم هم مهمه ! درکل رامش چیزی نباشه نیاز به تعویض باشه چون من معمولا یم رام نصب میکنم و به راحتی عوضش نمیکنم و الان قصد روت داشتم که با دیدن رام جدید تصمیم به تعویض گرفتم!

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان ببینید این فایل وجود داره تو گوشیتون؟

system/etc/pre_hw_config.sh

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستانی که رام جدید رو نصب کردن بفرمائید که بجای مس استرونگ چیار میشه کرد ؟یعنی کلا انتقال با کابل تعطیله و باید رمو خارج کنیم و از رم ریده! استعمال کنیم؟ بعد حافظه داخلی چطور؟ کیفیت عکس و فیلم هم مهمه ! درکل رامش چیزی نباشه نیاز به تعویض باشه چون من معمولا یم رام نصب میکنم و به راحتی عوضش نمیکنم و الان قصد روت داشتم که با دیدن رام جدید تصمیم به تعویض گرفتم!
من نصب كردم
همون 4.1 كاستوم معروفه
1- تو فيلمبرداري گوشي رو كمي بالا پايين مي كني توش پرش تصوير هست
2- mass storg وجود نداره بايد از رم ريدر استفاده كني
3-فقط كمي مصرف باطري بهينه شده
4- كيفيت عكاسي هم كمتر شده
بقيه مزاياشم نصبت به كاستوم فقط زبان اضافه شده

نكته علت مشكل دوربين در رام 4.1.2 كاستوم
دوستان تو رام اصلي گوشي تو قسمت دوربين (هم عكاسي هم فيلم برداري )تو تنظيمات يه گزينه هست كه اسمش anti banding هست كه هميشه رو 50 بصورت ديفالت هست كه اگه بزاريد رو off يا چيز ديگه تو فيلمبرداري پرش ايجاد ميشه و كيفيت عكسها هم پايين مياد
حالا مشكل رام 4.1.2 اين هست كه اين گزينه تو تنظيمات دوربينش نيست - حتي نرم افزار دوربين رام اصلي رو بچه ها دان كردن ريختن ولي باز هم توش نبود
اگه اين مشكل برطرف بشه ديگه رام 4.1.2 عالي ميشه و من لحظه اي برا ريختنش صبر نمي كنم

Last edited:

ehsan13435

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی دوست داره یه رام خوب برا w910 بهش لینک بدم بهم ایمیل بزنه
همه چیش اکی هست هیچ عیبی هم نداره
دوربینشم فوق العاده شده
[email protected]

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من از رام 4.1.2 فارسی استفاده میکنم قبلش هم از رام انگلیسی که تو پست دوم معرفی شده استفاده میکردم باهر دو رام هیچ مشکلی نداشتم نه پرش تصویر دوربین داره نه مشکلی با مس استوریج دارم برای دوربین از برنامه UCam استفاده میکنم چون امکانات جالبی داره وکیفیت عکسها رو باکیفیت وحجم بالا میگیره
برای مس استوریج شاید لازم باشه شما درایور گوشی رو نصب کنید چون تو رام 4.1.2 انگلیسی از َAcer به Qisda تغییر میکنه

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان یه سوال:
وقتی زبان گوشی فارسی هست تو WeChat وقتی میخوام متنی کپی کنم گوشی هنگ میکنه ولی تو زبان انگلیسی اینجوری نیست...
تو گوشی شما هم همینطوره یا فقط مال من اینطوریه؟

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
برای نصب رام 4.1.2 حتما باید از مموری استفاده بشه یا میتونم از حافظه ی خارجی گوشی ( همون 4.8 گیگ ) استفاده کنم؟

کسی نیست جواب منو بده...
اگر کسی هست ازش ممنون میشم...
چون تازه کار هستم...:D

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من رام کاستوم بک آپ را نصب کردم خیلی عالی بود و با کابل راحت هم رم گوشی و هم رم اکسترنال را شناخت ، من نمی دانم چرا بعضی ها می گویند mass storage نمی شناسه ولی برای من راحت می بشناسه ( البته درایور گوشی تو کامپیوترم نصب بود)

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
من رام کاستوم بک آپ را نصب کردم خیلی عالی بود و با کابل راحت هم رم گوشی و هم رم اکسترنال را شناخت ، من نمی دانم چرا بعضی ها می گویند mass storage نمی شناسه ولی برای من راحت می بشناسه ( البته درایور گوشی تو کامپیوترم نصب بود)

عزیز اون چیزی که شما دیدی مس نیست و سرعت انتقالشم پایینه

درهرصورت منم اینو نصبش کردم سریع تر هست ولی آیکون باتری آنتن و کلا ظاهرش فرقی نداره!! اگه تو قسمت about نزده بود 4.1 فکر میکردم رامو اشتباه دانلود کردم.باتری هم فکر کنم بهتر شده ! ولی باید چندر وز کار کنم ببینم چی میشه.
با برنامه savior هم سه دکمه رو حذف کردم ولی کلیدهای جدید که کنار میان جالب نیستن ! نمیشه همین کلیدها رو پایین گذاشت نه سمت چپ یا راست!؟

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
برو تو savier بعدبروتوlook and feel گزینه ی sidebar orientation انتخاب کن حالت های مختلفی داره که میتونی انتخاب کنی ولی فکرکنم بهترینش همین ازبقل باشه.:)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

cruelllllll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ببخشید این سوالو دوباره میپرسم چون کسای دیگه ای هم پرسیدن...
من میخواستم یک گوشی بگیرم که از شرکت htc هست و ویندوز فون میخوره بهش (8s)
ولی وقتی این گوشی رو بهم معرفی کردن مردد شدم که کدومو بگیرم هایر و htc 8s تو یه قیمتن ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم اگه شما بودین انتخابتون کدوم بود؟

ی سوال دیگه بک اپ که بگیریم چقدر حجم میگیره و چ جوری میشه تو حافظه اکسترنال ذخیره کنیم که مشکلی واسش پیش نیاد؟
ممنون :eek:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بچه ها این رام جدید اصلا به درد بازی نمیخوره.اکثر بازی های hd که روی رام 4 بود رو نتونست اجرا کنه.میپرید بیرون

بالا