• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
من روی رسمی همچین مشکلی نداشتم،تا very high زیادش کردم لگ نداشت
من نسخه ی کرک شده با پول بی نهایت آفلاین رو نصب کردم،اصلا نه ram booster نصب بود نه هیچ چیز دیگه

من رواین گوشی asphalt 8 -nfs must wanted- nfs shift رو بازی کردم گرافیکش محشره به سرعت لود میکنه وبدون لگ اجرا میشه ،دوستان مطمئنین گوشیتون اصله گوشی برادرم LG vu چهارهسته ای بازی in to the dead رو با لگ اجرا میکنه ولی هایر مثل هلو قورتش داد!!!
یه چیزی میگم بهم نخندین من این گوشی رو با هیچ گوشی دیگه عوض نمیکنم واقعا ازش راضیم ... انصافا آدم با اینهمه قناعت تو عمرتون دیدین!!!

دوستان شما بازیتون رو از کجا دانلود کردید؟ شاد ایراد از فایل من باشه. گوشیمم تا اونجایی که میدونم اصله! از همین آقا مسعود تو پی تی گرفتم.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
اولا شما دوست عزیز،محتکر گوشی :D هرچی گوشی تو فروم بود جمع کردی انبار کردی!!! :D
من رو اس 2 خیلی حساسم،واقعا هم قبولش دارم،هیچجا ناامیدم نکرده،کلا داستان لیلی و مجنونه،میدونید که لیلی یه دختر بی نهایت زشت،سیاه و... حالا اس 2 هرچیه ما مجنونشیم حواست باشه :D

دوستان من خودم از صف های اول خرید این گوشی بودم و 3-4تایی هم خریدم،پشیمون هم نبودم،خراب هم نشد
ولی جایی از حرفام گفتم بده؟
من خودم با گوشی های بالای 1تومن مقایسه ش کردم وصد در صد برتره از لحاظ سخت افزاری
ولی ان شالله به حرف من نرسید(خراب بشه یا مشکلی پیش بیاد دردسرش زیاده)
دلیل دیگه ای که فروختم باتریش بود(من باتری هیچ گوشی آندرویدی رو قبول ندارم جز هایر 718 که واقعا باتری سگی داشت :D )
اگه کسی با باتریش بتونه کنار بیاد و مشکلی هم پیش بیاد حوصله ی تعمیر و وقت زیاد رو داشته باشه بخره،ضرر نمیکنه بلکه حداقل 500هزارتومن سود میکنه!
بازم میگم من نگفتم بده ولی استفاده ی طولانی مدت تا نشه نمیشه قضاوت صددرصد کرد که عالیه...
الان هم اتفاقا دنبال هایر دیگه هستم که باتری بهتری داشته باشه!
چون منم خراب شه نهایتش،میزارمش رو تاقچه برا قشنگی :D

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242

w910 بخريم يا نخريم

اگه اين گوشي رو 650 هم موقع خريد مي گفتن مي خريدم
چون گوشيه فوق العاده اي هست
بعضي از دوستان فقط ترسيدن كه نكنه خراب شه فروختن
ترس برادر مرگ است
فكر كنم 10 الي 20 صفحه قبل باشه خودم تو يه جمع فاميلي با اس 2 سامسونگ و آيون و sp , sl و s سوني مقايسه كردم (آيون كه همون اول اوت شد از بس برايت نس صفحه نمايش بالا بود و رنگها ضعيف)تو كيفيت صفحه نمايش كه فوق العادس تو دوربين و فيلم برداري sl كه 13 مگاپيكسله جلوش به سجده افتاد تو گرافيك بازي فيلد رانر 2 رو همزمان با sl اجرا كرديم اس ال مرد ولي اين انگار داره يه بازي 2 ، 3 مگي اجرا ميكنه تو كيفيت صدا همينطور رزلوشن و شارپي تصوير همينطور
آخرشم يه پارچ آب ريختم روش كه هم اين حال بياد هم اقوام گرام.
ميدوني تنها و بزرگترين عيبش ارزون بودنشه
فقط كافي بود يه سايتي مثل ديج ي ك الا برند هاير رو بزنه بعد اينم بزار قيمت 900 تومن 10 درصد هم تخفيف ويژه بده اونوقت همه حمله ور ميشدن
كلا عادتمونه هرچي رو بهمون گرون بدن هم بيشتر دوسش داريم هم بيشتر مواظبشيم هم ديرتر ازش زده ميشيم
داداشم به حرفم گوش نگرد رفت تومان450 يه سامسونگ گرفت لعنت خدا پيشش پاداش محسوب ميشه
اميدوارم راهنماييم مفيد واقع شده باشه
يا حق

کاملادرسته وحرفاتون روتاییدمیکنم...
ماایرانیاعادتمون اینه که هرچی بیشترپول بدیم جنس روهم بیشتردوستش داریم!
وفکرمیکنم الان قضیه هرچی پول بدی همونقدرهم اش میخوری اینجادرمورداین حایر910صدق نمیکنه!
بازم میگم بزرگترین گناه این حایربیچاره همین اسمش هست که اگه سامسونگ ویاسونی و..میبودباهمین کیفیت وظاهروامکانات مطمئن باشیدالان برای خریدش تا800تومن هم صف بسته بودندمردم برای خریدش

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
اصلا یک دلیل واسه اثبات خوب بودن این گوشی اینه که این تاپیک به صفحه 200 رسیده :D

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به همه بچه های گل پی تی که اینقدر فعال هستند
شاید چهار یا پنج ماهی میشه که w910 دارم و به جرات می تونم بگم بجز دو دفعه هنکی که کرد هیچ موردی ازش ندیدم.
هر دو دفعه هنک هم در زمان اتصال به wifi بود.

بگذریم

اندروید گوشیم 4.0.4 هستش که قصد دارم آپدیتش کنم، فقط از دوستانی که این کارو انجام دادند می خوام که یه رام پایدار و بدون مشکل و زیبا بهم معرفی کنند.
با تشکر

hamed73

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان کمک
گوشیم به خاطر تست ضد آب بودن میکروفنش داغون شد
دادم تعویض کردن ولی الان که سیم کارت می اندازم تو گوشی سیم کارتو نمیشناسه
به تعمیرکار گفتم و گفت با خارهای سیم کاری نداشته و باز هم به خاطر من بهشون نگاه کرد و گفت همه سالمن
قبل از تعمیر گوشی سیم کارتو میشناخت ولی الان دیگه نمیشناسه
کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده؟

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام به همه بچه های گل پی تی که اینقدر فعال هستند
شاید چهار یا پنج ماهی میشه که w910 دارم و به جرات می تونم بگم بجز دو دفعه هنکی که کرد هیچ موردی ازش ندیدم.
هر دو دفعه هنک هم در زمان اتصال به wifi بود.

بگذریم

اندروید گوشیم 4.0.4 هستش که قصد دارم آپدیتش کنم، فقط از دوستانی که این کارو انجام دادند می خوام که یه رام پایدار و بدون مشکل و زیبا بهم معرفی کنند.
با تشکر

من رام 4.1.2 بیلد 38*** نصب کردم و ازسرعت وعملکردش راضیم. البته آلارم گوشی درست کارنمیده و بایه برنامه جانبی از خاب بیدار میشم!مشاهده پیوست 473466

ملت عجب دل و جراتی دارن باباa030.gif

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان یه سوال:
وقتی زبان گوشی فارسی هست تو WeChat وقتی میخوام متنی کپی کنم گوشی هنگ میکنه ولی تو زبان انگلیسی اینجوری نیست...
تو گوشی شما هم همینطوره یا فقط مال من اینطوریه؟

سلام به همه
کسی از دوستان امتحان نکرد؟؟؟!!!

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
اولا شما دوست عزیز،محتکر گوشی :D هرچی گوشی تو فروم بود جمع کردی انبار کردی!!! :D
من رو اس 2 خیلی حساسم،واقعا هم قبولش دارم،هیچجا ناامیدم نکرده،کلا داستان لیلی و مجنونه،میدونید که لیلی یه دختر بی نهایت زشت،سیاه و... حالا اس 2 هرچیه ما مجنونشیم حواست باشه :D

دوستان من خودم از صف های اول خرید این گوشی بودم و 3-4تایی هم خریدم،پشیمون هم نبودم،خراب هم نشد
ولی جایی از حرفام گفتم بده؟
من خودم با گوشی های بالای 1تومن مقایسه ش کردم وصد در صد برتره از لحاظ سخت افزاری
ولی ان شالله به حرف من نرسید(خراب بشه یا مشکلی پیش بیاد دردسرش زیاده)
دلیل دیگه ای که فروختم باتریش بود(من باتری هیچ گوشی آندرویدی رو قبول ندارم جز هایر 718 که واقعا باتری سگی داشت :D )
اگه کسی با باتریش بتونه کنار بیاد و مشکلی هم پیش بیاد حوصله ی تعمیر و وقت زیاد رو داشته باشه بخره،ضرر نمیکنه بلکه حداقل 500هزارتومن سود میکنه!
بازم میگم من نگفتم بده ولی استفاده ی طولانی مدت تا نشه نمیشه قضاوت صددرصد کرد که عالیه...
الان هم اتفاقا دنبال هایر دیگه هستم که باتری بهتری داشته باشه!
چون منم خراب شه نهایتش،میزارمش رو تاقچه برا قشنگی :D

كلا ما رو سوژه كردي رفت:D
والا داداش من الانم مرض عوض كردن گوشي دارم هر روز يه چيز دستمه....
هيچ گوشي دو هفته دستم نبوده!به جز يه گوشي ساده دوسيم و اين هاير.
اس ٢سه سال پيش گوشي خوبي بود ولي الان ديگه اصلا
تعصب رو هيچ برندي درست نيست همش يه مشت پلاستيك ايناست:D
فقط بايد لذت برد همين

Sent from my 704V using Tapatalk 4

hamed73

Registered User
لایک‌ها
9
دادم تعویض کردن ولی الان سیم کارتو نمیشناسه
تعمیرکار گفت با جای سیم کاری نداشته و باز هم به خاطر من بهشون نگاه کرد و گفت همه سالمن
قبل از تعمیر گوشی سیم کارتو میشناخت ولی الان دیگه نمیشناسه
کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده؟

کسی نیست کمک کنه؟؟؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوستان دیروز یدونه گوشیه هایر w910 خریدم از داخل انجمن ... 510 تومن دراومد برام

میخاستم بدونم اولاً چرا اینقدر سبکه ؟؟؟ بعد چرا نمیشه باتریشو در آورد ؟؟؟ عزیزانی که این گوشی رو داشتن مشکلات این گوشی چی بوده ما دقت کنیم بعدها به داستان نخوریم ...

تشکر ...

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان دیروز یدونه گوشیه هایر w910 خریدم ... 510 تومن دراومد برام

میخاستم بدونم اولاً چرا اینقدر سبکه ؟؟؟ بعد چرا نمیشه باتریشو در آورد ؟؟؟ عزیزانی که این گوشی رو داشتن مشکلات این گوشی چی بوده ما دقت کنیم به داستان نخوره ...

سبک بودن که خوبه که!
باتریشم به خاطراینکه ازنوع لیتیوم پلیمرهستش قابل جداشدن نیستش

حالا خوبی ویابدیشونمیدونم فقط همینقدرمیدونم اکثرگوشی های جدید باتری لیتیوم پلیمردارند!
ازمشکلات این گوشی هم من تاحالاحدودایک ماه یکم بیشترداشتم تاحالامثله ساعت کارکرده وبدون مشکل...
فقط ازشارجرخوده گوشی استفاده نکنیدمثله اینکه برای خیلی ازدوستان مشکل ایجادشده ظاهرا
من ازشارجرسونی ایون 1500میلی امپری داداشم استفاده میکنم تو2ساعت فول شارج میشه...خیلی خوبه

salar_khan

Registered User
لایک‌ها
10
من رام 4.1.2 بیلد 38*** نصب کردم و ازسرعت وعملکردش راضیم. البته آلارم گوشی درست کارنمیده و بایه برنامه جانبی از خاب بیدار میشم!مشاهده پیوست 473466

ملت عجب دل و جراتی دارن بابامشاهده پیوست 473469
مررسی
مصرف باتریتون بیشتر نشد
آخه چند جا خوندم با آپدیت به 4.1 مصرف بالا رفته.

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585

میخاستم بدونم اولاً چرا اینقدر سبکه ؟؟؟ بعد چرا نمیشه باتریشو در آورد ؟؟؟ عزیزانی که این گوشی رو داشتن مشکلات این گوشی چی بوده ما دقت کنیم بعدها به داستان نخوریم ...

تشکر ...

تو آب نندازی فقط:D

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

تشکر ...
مراقب باش سیم کارت رو بد جا بزنی الفاتحه...
تو آب بندازی طبق خرابی های دوستان احتمال 60درصد الفاتحه
ترجیحا تعویض رام نکن،رام خودش عالیه
تا جایی که امکان داره به هیچ عنوان نزار شارژ زیر 5درصد بره(همه گوشی ها همینطوره الفاتحه...
از شارژر خودش استفاده نکن و یه شارژر با همون ولتاژ و آمپر ترجیحا زیر هزار و بالای 750 آمپر
غیر از اینا من در جریان کل تاپیک بودم و مشکل دیگه ای دیده نشده

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
مراقب باش سیم کارت رو بد جا بزنی الفاتحه...
تو آب بندازی طبق خرابی های دوستان احتمال 60درصد الفاتحه
ترجیحا تعویض رام نکن،رام خودش عالیه
تا جایی که امکان داره به هیچ عنوان نزار شارژ زیر 5درصد بره(همه گوشی ها همینطوره الفاتحه...
از شارژر خودش استفاده نکن و یه شارژر با همون ولتاژ و آمپر ترجیحا زیر هزار و بالای 750 آمپر
غیر از اینا من در جریان کل تاپیک بودم و مشکل دیگه ای دیده نشده
البته درمورداین که شارج زیر5درصدبره الفاتحه میشه چندان باشماموافق نیستم!
من تاحالا2بارگوشیم به دلیل تموم شدن شارج خاموش شده ولی وقتی زدمش به برق دیدم دوباره مثله اولش داره شارج میشه بدون مشکل.....
ومورددیگه یی که هستش اینه که من دارم ازشارجرسونی ایون که1500میلی امپره استفاده میکنم ایااین براگوشیم خطرناکه؟
اگه 1500میلی امپربراگوشیم زیاده میتونم بایو اس بی کامپیوترشارج کنم گوشیمو؟
نظرتون دراین موردچیه؟
کدوم بهتره؟

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54

تشکر ...

مبارکتون باشه
آنتن گوشی رو تست کنید که پرش نداشته باشه!

بالا