javad19
Registered User
کسی این MMS راه اندازی نکرده به ما راهنمایی کنه...سلام دوستان.
تنظیمات MMS این گوشی رو باید دستی وارد کرد ...؟ چه چچوری.....؟ راهنمای کنید.
کسی این MMS راه اندازی نکرده به ما راهنمایی کنه...سلام دوستان.
تنظیمات MMS این گوشی رو باید دستی وارد کرد ...؟ چه چچوری.....؟ راهنمای کنید.
کسی این MMS راه اندازی نکرده به ما راهنمایی کنه...
زدم چیزه درست درمونی نبود. تو سایت همراه اول هم دوسه نوع تنظیمات داره.. ولی می خواستم یکی که راش انداخته وجواب گرفته. راهنمایی کنه.....دوست عزیز الان پی سی درست درمون ندارم
شما یه سرچ بزن تنظیمات mms اندروید
پیدا می کنی!
حاجی ام ام اس با آندروید مشکل ناموسی داره،اینطوری روشن ت کنم!!!زدم چیزه درست درمونی نبود. تو سایت همراه اول هم دوسه نوع تنظیمات داره.. ولی می خواستم یکی که راش انداخته وجواب گرفته. راهنمایی کنه.....
g600 بگیر عیزیزیکی ازدوستان چندوقت پیش همینجااومده بودگاردگوشی هواوی روطوری تنظیم کرده بودبرای حایر910وازش استفاده میکردوخیلی هم ازش راضی بود..
منم خواستم همین کاروبکنم حالامیخواستم بدونم گاردکدوم مدله هواوی به حایر910میخوره؟
هواوی510یا جی600؟کدومشوبگیرم ؟
دوستان من وقتی اس ام اسم بیشتر از 3 اس میشه میگه با MMS بفرست که سند هم نمیشه
یعنی عملا بیشتر از سه اس ام اس نمیشه فرستاد
تنظیمات خاصی داره ؟
آره مشکل منم همینه ام ام میاد ولی نمی تونه باز کنه وقتی هم که ارسال میکنم بعده یه ساعت جون کندن مینویسه ناموفق... دوستان اگه کسی جواب گرفته بگه.حاجی ام ام اس با آندروید مشکل ناموسی داره،اینطوری روشن ت کنم!!!
شما تنظیمات رو APN دقیقا طبق آموزش هایی که موجوده انجام بده
من انجام دادم قبلنا،جواب گرفتم،البته ام ام اس میومد درگیر بود گوشی،نمیتونست بگیره،آخرش معجزه شد فکر کنم!
ولی میشه،شما تنظیم کن،
جواب میگیری
نشونه ی تنظیم دقیقش هم اینه که APN یه حالت خود فعال میگیره و نیاز نیست مثل GPRS تیکشو بزنی فعال شه
سلام بر دوستان عزیز عیدتون مبارک.سلام.عیدتون مبارک.قصد خرید این گوشی رو دارم.به نظر دوستان روزی صد تا اس بدی و یک ربع صحبت کنی چه قد شارژ نگه میداره؟اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.فقط اس.دو روز نگه میداره؟
اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.
سلام.عیدتون مبارک.قصد خرید این گوشی رو دارم.به نظر دوستان روزی صد تا اس بدی و یک ربع صحبت کنی چه قد شارژ نگه میداره؟اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.فقط اس.دو روز نگه میداره؟
برچی خاموش شد!؟..سلام یه w910 دارم که خاموش شد و دیگه روشن نشد و یه باطری میخواد من وقتشو ندارم الانم افتاده گوشه کمد نو نو هست یک ماه کار نکرد 270 تومن میدم کسی خواست خبرم کنه.
..سلام یه w910 دارم که خاموش شد و دیگه روشن نشد و یه باطری میخواد من وقتشو ندارم الانم افتاده گوشه کمد نو نو هست یک ماه کار نکرد 270 تومن میدم کسی خواست خبرم کنه.
..سلام یه w910 دارم که خاموش شد و دیگه روشن نشد و یه باطری میخواد من وقتشو ندارم الانم افتاده گوشه کمد نو نو هست یک ماه کار نکرد 270 تومن میدم کسی خواست خبرم کنه.