• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوست عزیز الان پی سی درست درمون ندارم
شما یه سرچ بزن تنظیمات mms اندروید
پیدا می کنی!
زدم چیزه درست درمونی نبود. تو سایت همراه اول هم دوسه نوع تنظیمات داره.. ولی می خواستم یکی که راش انداخته وجواب گرفته. راهنمایی کنه.....

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
زدم چیزه درست درمونی نبود. تو سایت همراه اول هم دوسه نوع تنظیمات داره.. ولی می خواستم یکی که راش انداخته وجواب گرفته. راهنمایی کنه.....
حاجی ام ام اس با آندروید مشکل ناموسی داره،اینطوری روشن ت کنم!!!
شما تنظیمات رو APN دقیقا طبق آموزش هایی که موجوده انجام بده
من انجام دادم قبلنا،جواب گرفتم،البته ام ام اس میومد درگیر بود گوشی،نمیتونست بگیره،آخرش معجزه شد فکر کنم!
ولی میشه،شما تنظیم کن،
جواب میگیری
نشونه ی تنظیم دقیقش هم اینه که APN یه حالت خود فعال میگیره و نیاز نیست مثل GPRS تیکشو بزنی فعال شه

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
یکی ازدوستان چندوقت پیش همینجااومده بودگاردگوشی هواوی روطوری تنظیم کرده بودبرای حایر910وازش استفاده میکردوخیلی هم ازش راضی بود..
منم خواستم همین کاروبکنم حالامیخواستم بدونم گاردکدوم مدله هواوی به حایر910میخوره؟
هواوی510یا جی600؟کدومشوبگیرم ؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
یکی ازدوستان چندوقت پیش همینجااومده بودگاردگوشی هواوی روطوری تنظیم کرده بودبرای حایر910وازش استفاده میکردوخیلی هم ازش راضی بود..
منم خواستم همین کاروبکنم حالامیخواستم بدونم گاردکدوم مدله هواوی به حایر910میخوره؟
هواوی510یا جی600؟کدومشوبگیرم ؟
g600 بگیر عیزیز

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان من وقتی اس ام اسم بیشتر از 3 اس میشه میگه با MMS بفرست که سند هم نمیشه
یعنی عملا بیشتر از سه اس ام اس نمیشه فرستاد
تنظیمات خاصی داره ؟

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان من وقتی اس ام اسم بیشتر از 3 اس میشه میگه با MMS بفرست که سند هم نمیشه
یعنی عملا بیشتر از سه اس ام اس نمیشه فرستاد
تنظیمات خاصی داره ؟

عزبز ابن مشکل اکثر اندورئیدی هاست که البته مشکب اصلی از خودمونه!!
درهر صورت شما go smsرو نصب کن لذت مضاعف ببر

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاجی ام ام اس با آندروید مشکل ناموسی داره،اینطوری روشن ت کنم!!!
شما تنظیمات رو APN دقیقا طبق آموزش هایی که موجوده انجام بده
من انجام دادم قبلنا،جواب گرفتم،البته ام ام اس میومد درگیر بود گوشی،نمیتونست بگیره،آخرش معجزه شد فکر کنم!
ولی میشه،شما تنظیم کن،
جواب میگیری
نشونه ی تنظیم دقیقش هم اینه که APN یه حالت خود فعال میگیره و نیاز نیست مثل GPRS تیکشو بزنی فعال شه
آره مشکل منم همینه ام ام میاد ولی نمی تونه باز کنه وقتی هم که ارسال میکنم بعده یه ساعت جون کندن مینویسه ناموفق... دوستان اگه کسی جواب گرفته بگه.

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.عیدتون مبارک.قصد خرید این گوشی رو دارم.به نظر دوستان روزی صد تا اس بدی و یک ربع صحبت کنی چه قد شارژ نگه میداره؟اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.فقط اس.دو روز نگه میداره؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام.عیدتون مبارک.قصد خرید این گوشی رو دارم.به نظر دوستان روزی صد تا اس بدی و یک ربع صحبت کنی چه قد شارژ نگه میداره؟اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.فقط اس.دو روز نگه میداره؟
سلام بر دوستان عزیز عیدتون مبارک.

اگه نور صفحه رو رو کمترین حالت تنظیم کنی و این رام جدید و هم که مصرف باتریش نصبت به رام اصلی یه کمی بهینه تره نصب کنی امکان پذیره.

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
اهل بازی و فیلم نگاه کردن و اینترنت نیستم.

چرا یه 1100 نمیخرید باهاش اس بدید و حرف بزنید؟ کلی هم براتون شارژ نگه میداره! والا!!!

پ.ن: هنوزم گیر میاد
there.gif

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242

برامن خیلی خوب نگه میداره واللا!
نورصفحه روگزاشتم اتوماتیک ودراین حالت چهارروزکامل بعلاوه سه چهارساعت زنده بودگوشیم!!!
البته استفاده خاصی ازگوشیم نداشتم وکلاتواین چهارروزیکی دوباردرحد2-3دیقه مکالمه وحدود20تاپیامک دریافتی و5-6تاهم پیامک ارسالی وروزی یکی دوساعت گوش دادن به موسیقی ودیگرهیچ
تاحالاهم 20ساعت گزاشتم یکسره پخش مداوم موسیقی باصدای متوسط باهندزفری حدودا50درصدباتری مصرف کردکه رکوردخیلی خوبیه
ومیشه نتیجه گرفت با100درصدباتری چیزی حدود40ساعت موسیقی باصدای متوسط پخش کردکه رکوردخوبیه دربین اندرویدی ها
درکل ازباتریش راضیم وضعف خاصی نداره وباتریشوضعیف نمیدونم...
اونایی که میگن باتری حایرضعیفه یه دونهhtc one xبخرن ببینند چجوریه باتریش!!

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من بازیه nfs shift most wanted رو نصب کردم وکلی مراحلشم رفتم اما الان که مراحل جدیدش بازشده،رو مرحله که میزنم ازبازی میپره بیرون کسی راه کاری،نرم افزاری چیزی میدونه؟:confused::(

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

heronet

Registered User
لایک‌ها
0
..سلام یه w910 دارم که خاموش شد و دیگه روشن نشد و یه باطری میخواد من وقتشو ندارم الانم افتاده گوشه کمد نو نو هست یک ماه کار نکرد 270 تومن میدم کسی خواست خبرم کنه.

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
..سلام یه w910 دارم که خاموش شد و دیگه روشن نشد و یه باطری میخواد من وقتشو ندارم الانم افتاده گوشه کمد نو نو هست یک ماه کار نکرد 270 تومن میدم کسی خواست خبرم کنه.
برچی خاموش شد!؟

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469

چرا اینطوری شد؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

این صرفا تجربه ی شخصیه خودمه که می نویسم.زمانی که شارژ این گوشی زیر ۵٪میره فرایند شارژ شدنش چیزی در حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بیشتر طول میکشه(گوشی من اینجوری شده اونم نه یک بار چند بار).این نشون میده که این گوشی رو نباید بذارید شارژش زیر این مقدار بیاد چون ظاهرا به مدار داخل باتریش آسیب میرسونه این حرکت.بهترین حالت برای شارژش بین ۱۰تا۱۵درصده.ضمن اینکه بعد از اینکه چراغ شارژ سبز شد همون لحظه نکشید.۱۰دقیقه تا یک ربع بمونید بعد بکشید از شارژ.اینجوری خیلی بهتر شارژ نگه میداره این موضوع واقعا توی استفاده ثابت شده بهم.

اما شما دوست عزیز کلید ولوم پایین و پاور رو چند ثانیه نگه دار بعد دوباره بزنش بشارژ.احتمال داره دوباره سرحال بیاد و شارژ بشه.احتمالشم هست که مدار باتریش آسیب شدید دیده باشه که در اینصورت چاره ای جز باز کردن گوشی و تعویض باتری ندارید.

کلا این گوشی رو باید خیلی مراقب باتریش باشید.من توی این مدتی که داشتمش چند بار حتی به یک درصد و دو درصد هم رسونده بودم شارژشو اما نذاشتم از بی شارژی خاموش بشه.تو دو ماهی هم که دارمش انصافا ازش راضی ام.

Sent from my Haier HW-W910

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان یه چیز جدیدی که متوجهش شدم اینه که نمیشه از طریق خود گوشی پیامک خالی فرستاد.کسی تا حالا بهش رسیده بود؟
دوستانی که آگاه هستن در این زمینه لطفا جواب بدن٬با نصب برنامه هایی مثل go sms میشه پیامک خالی فرستاد؟

Sent from my Haier HW-W910

بالا