• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
ببخشبید از بین دوستان کسی هست که از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر یا لب تاب به گوشی به اینترنت وصل بشه من از این طریق وصل میشم مشکلم اینجاست که وقتی گوشی از طریق کابل وصل میکنم به کامپیوتر شارژش میره و بعد دو ساعت خاموش میشه البته برا لب تاپ اینطوری با پی سی مشکلی نداره دوستان راهی ندارن که مصرف شارژ کم کرد یا صفرش کرد از طریق بلوتوث هم فک نکنم بشه گوشیم اندرویده دوستان اگه راهی میدونید خواهش میکنم راهنماییم کنید

اصلا کابل و اینا نمیخواد.یه WiFi hotspot درست کن اینترنت mobile data رو میگیره و بصورت وای فای share میکنه.هیچ برنامه خاصی هم نمیخواد گوشی خودش داره این امکانو

Sent from my Haier HW-W910

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
دوستان اونایی که با وایفا دارن من یه مشکای اساس با وای فای گوشی دارم از نرم افزار connectify wifi استفاده میکنم همه چی دزست ست شده موقع کانکت تو گوشیم این پیام هست obtaining ip from ...هی میره و میاد کاریشم نمیشه کرد دوستان راهنمایی کنید چیکار کنم

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
سلام ...چطور میشه گوشی رو به حالت کارخانه ای بر گردون ؟؟؟؟

arashsilent

Registered User
لایک‌ها
0
vaghan hichkasi nist in rom ke dorbinesh khoob hast ro uo kone server 4sheard aziat mikone
ta akhar dl nemikone
ta alan hezar bar test kardam dl nashode
yeki lotf kone dge :(

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
vaghan hichkasi nist in rom ke dorbinesh khoob hast ro uo kone server 4sheard aziat mikone
ta akhar dl nemikone

دوست عزیز هیچ کدوم از این رام های دوربین خوبی ندارند.شما باید برنامه دوربین نصب کنید مثلا برنامه ucam

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
ta akhar dl nemikone

4shared اگه بلد باشی بهترین سرور و سرعت و رسیوم رو داره

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

arashsilent

Registered User
لایک‌ها
0
dadashe golam ghat mishe moghe dl vaela manam az 4sheard razi hastam rom yeki munde ve akhario mikham faghatam ro 4sheard hast

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.دوستان یه سوال. تو یه سایتی دیدم هایر برا فروش گذاشته حدود ۶۰۰ و میگه اسمبل خود شرکت هایره!؟ کسی میدونه فرقشون با اونی که تو فروم میفروشن چیه؟اصلا داریم اسمبل شرکت و غیر شرکتی؟ممنون.

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام.دوستان یه سوال. تو یه سایتی دیدم هایر برا فروش گذاشته حدود ۶۰۰ و میگه اسمبل خود شرکت هایره!؟ کسی میدونه فرقشون با اونی که تو فروم میفروشن چیه؟اصلا داریم اسمبل شرکت و غیر شرکتی؟ممنون.

سلام...
تو همین فروم هم همینجوری میفروشن. بعد که ازش سوال میکنی میشه از کجا تشخیص داد که شما مثلا اسمبل اصل رو فرستادید یا غیر اصل ، در کما تعجب میگن از هیچ جا!!!!!!! بعد میپرسی که شما از کجا تشخیص میدید میگن ما از واردکننده هامون که قابل اعتماد هستن میپرسیم و برامون میارن!!!!!!!
من که یکی با اسمبل اصل خریدم و چندتا هم با اسمبل غیر اصل ، ولی هیچ کدوم هیچ فرقی نداشت!!!!

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان یه مشکل
چرا هی حافظه داخلی ۴ گیگ من الکی خود به خود پر میشه؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
سلام به همه رفقا
ويرايش شد

طي صحبتي كه با آقاي بحريني داشتم گفتند اشتباه لفظي بوده و رام 4.1.2 كاستوم منظورشون بوده

يا حق

Last edited:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355

یعنی واقعا یاور میکنین؟ اخه مگه.چرا فکر می کنین همچین حرف هایی یک درصد می تونه درست یاشه؟ اخه چرا؟:-(

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان من برای مشکل حافظه چیکار کنم؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام به همه رفقا ------->رام 1-2-4 براي w910

آقاي بحريني داره w910 رو با رام 4.2.1 ميفروشه و تو فيلمي هم كه گذاشته از گوشي ، معلومه كه رامش فرق ميكنه
من ازش خواهش كردم(تو پست 268) يه بك آپ از رامش بزاره ولي فكر نكنم اينكارو بكنه عزيزان اگه چند نفر اين درخواست رو تكرار كنن شايد واسه تبليغ هم شده اين كارو بكنه
اينم لينكش
فروش ویژه گوشی هایر Hw-w910 از امروز ۱۷ مهر ماه ۱۳۹۲ شروع شد

يا حق

سلام: شاید آندروید 4.1.2 از همین کاستوم رام های خودمون باشه.... به نظرتون رسمی هستش؟ یعنی باگ نداره؟

از بچه هایی که گوشی های هایر w910 آقای بحرینی را با رام 4.1.2 میخرند ٰ خواهشاً از رام بکاپ گرفته و آپ کنند ٰ تا دیگر دوستان تست کنند
با تشکر از همه

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلام: شاید آندروید 4.1.2 از همین کاستوم رام های خودمون باشه.... به نظرتون رسمی هستش؟ یعنی باگ نداره؟

از بچه هایی که گوشی های هایر w910 آقای بحرینی را با رام 4.1.2 میخرند ٰ خواهشاً از رام بکاپ گرفته و آپ کنند ٰ تا دیگر دوستان تست کنند
با تشکر از همه

این جدیدا که 4.1.2 نیس....
اینا 4.2.1 که تو فیلم مشخص که بارام ما فرق داره....

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان من برای مشکل حافظه چیکار کنم؟

فایل DCIM که داخل حافظه گوشی هست تمام فیلم ها و عکس ها رو از اونجا دربیار و اون فایل رو پاک کن همه چی درست میشه.تو اکثر گوشی های اندرویدی این مشکل هستش

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام به همه رفقا ------->رام 1-2-4 براي w910

آقاي بحريني داره w910 رو با رام 4.2.1 ميفروشه و تو فيلمي هم كه گذاشته از گوشي ، معلومه كه رامش فرق ميكنه
من ازش خواهش كردم(تو پست 268) يه بك آپ از رامش بزاره ولي فكر نكنم اينكارو بكنه عزيزان اگه چند نفر اين درخواست رو تكرار كنن شايد واسه تبليغ هم شده اين كارو بكنه
اينم لينكش

ویرایش شد

يا حق

این رامی که شما داخل فیلم ایشون دیدید رام 360 اصلیه اصلی خود هایر هستش که اندروید 4.0.4 هست عزیز.روی هایر 718 هم همین رام نصب هست که من دارم
در صورتی که ایشون تا فردا جواب گو نبودند سریعا این پست خودتون رو ویرایش کنید تا تبلیغ ایشون نشه.

بالا