ممنون بابت راهنماییتون
خواهش
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
ممنون بابت راهنماییتون
برامن که تاحالایک ماه ونیم وفاکرده وداره کارمیکنه خیلی خوبدوست عزیز!
فکر نمیکنم این مشکل کلا از شارژر باشه و به اشتباه از شارژر محسوب میشه!!!
با اینکه شارژرش بی کیفیته...
من رفیقم 3ماهه داره استفاده میکنه و هیچ مشکلی نداشته ....
هایر 718های قبلی هم 4تا دادم به مشتری هیچکس مشکلی نداشته
به نظر من اگه گوشیتون 1ماهه اول رو گذروند به قول بچه ها موندنیه! و بهتون وفا میکنه.......
برامن که تاحالایک ماه ونیم وفاکرده وداره کارمیکنه خیلی خوب
البته من تاحالابجزیکی دوبارکه مجبورشدم وگرنه شارجرفابریکی خودش رواستفاده نمیکنم معمولا
من اکثراازشارجرسونی ایون 1500میلی امپری استفاده میکنم ولی مثله اینکه امپرش یکم براگوشیم بالاست
وزیر2ساعت گوشیم روفول شارج میکنه یه چیزی تومایه های1.5ساعت کمی بیشتر
ولی شنیدم براگوشیم خوب نیست وضررداره!
کسی چیزی میدونه؟
سلام دوستان خسته نباشید
آقایکتون این نرم افزار Skype مخصوص آندروید واز لینک دان کنید و بنصبید..
ساخت اکانت هم دو دقیقه بیشتر وقتتون نمی گیره.. با هم تست کنیم وببینیم چچوریاس... ممنون میشم
اینم لینک
http://soft98.ir/mobile/android/3087-skype-for-android.html
سلام دوستان: من یه رم میکرو sd شانزده گیگ کلاس 10 سیلیکون پاور خریدم، حالا قبل از اینکه داخل گوشی بزارمش باید حتما فرمتش کنم چه نوع فرمتی؟
*الان وقتی داخل گوشی میزارمش ، و مثلا برنامه داخلش کپی می کنم برنامه ها خراب میشه و وقتی که عکس داخلش میریزم عکس ها هم خراب میشه...نمیدونم چکار کنم،کمک کنید!(باید قبل از استفاده با کامپیوتر فرمتش کنم؟)
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
رم منم دقیقا همین مشکل رو داره.شما باید از رم ریدر استفاده کنید.سلام دوستان: من یه رم میکرو sd شانزده گیگ کلاس 10 سیلیکون پاور خریدم، حالا قبل از اینکه داخل گوشی بزارمش باید حتما فرمتش کنم چه نوع فرمتی؟
*الان وقتی داخل گوشی میزارمش ، و مثلا برنامه داخلش کپی می کنم برنامه ها خراب میشه و وقتی که عکس داخلش میریزم عکس ها هم خراب میشه...نمیدونم چکار کنم،کمک کنید!(باید قبل از استفاده با کامپیوتر فرمتش کنم؟)
از دوستان کسی نیس اینو بتستیم...؟
Sent from my W910 using Tapatalk
از دوستان کسی نیس اینو بتستیم...؟
Sent from my W910 using Tapatalk
رم منم دقیقا همین مشکل رو داره.شما باید از رم ریدر استفاده کنید.
این یعنی رم مشکل داره، اگر مشکل داره تحویلش بدم...چون من فایل ها رو از حافظه داخلی به کارت حافظه کپی کردم خراب شدند و وقتی که محل ذخیره عکس های دوربین را از حافظه داخلی به کارت حافظه عوض کردم، عکس میگیرم با دوربین عکس ها خراب میشه؟
راه حل چیه با تعویض رام درست میشه؟ خواهشا کمک کنید...
سلام دوستان
یه سوال داشتم میخواستم بدونم این هایر بلاخره فول اچ دی هست یا اچ دی؟
یه جا نوشته اچ دی یه جا نوشته فول اچ دی داستان چیه؟
میخوام یدونه از آقای بحرینی عزیز بردارم
لطفا مشکلاتی که امکان داره وجود داشته باشه رو یه عزیزی لطف کنه برام بنویسه تا بهشون بگم قبلش یه چکش بکنند.
ممنون از همه ی دوستان.
نه رم مشکلی نداره.گوشی با رم سازگار نیست.یعنی از طریق خود گوشی نمیتونید چیزی رو وری رم بریزید ولی میتونید فایل های رم رو که از طریق کامیپوتر ریختید رو استفاده کنید.فقط باید از رم ریدر برای انتقال فایل ها داخل رم استفاده کنید
من رمم رو گذاشتم داخل یه تبلت بدون هیچ مشکلی با سرعت بالا داشت کار میکرد ولی داخل این گوشی نمیشه
مارک team group ظاهرا بهترین مارک برای این گوشیه.حالا شما ببر در مغازه الکی بگو رم مشکل داره.همون وقت یه عکس یا فیلم با گوشی براش بگیر که داخل رم ذخیره میشه تا ببینه رم مشکل داره با این گوشی.ولی بهش نگو با گوشی سازگار نیست بهش الکی بگو رم مشکل داره یه مارک دیگه بخر
با تعویض رام درست میشه ، آخه من این کارت حافظه را برای ضبط فیلم و عکس خریده بودم...52 تومان پول بی زبونم را بابتش خرج کردم...
سلام دوستان این این گوشی w910 گوشی خوبیه؟ کیفیت ساختش چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پرش آنتنسلام دوستان
یه سوال داشتم میخواستم بدونم این هایر بلاخره فول اچ دی هست یا اچ دی؟
یه جا نوشته اچ دی یه جا نوشته فول اچ دی داستان چیه؟
میخوام یدونه از آقای بحرینی عزیز بردارم
لطفا مشکلاتی که امکان داره وجود داشته باشه رو یه عزیزی لطف کنه برام بنویسه تا بهشون بگم قبلش یه چکش بکنند.
ممنون از همه ی دوستان.
پرش آنتن
اشکال در باتری(ممکنه چند هفته بعد به وجود بیاد)
ضد آب نبودن
باتری متوسط و نشاید راضی کننده(به همین دلیل فروختمش و الان نوت 2 خریدم)
همین هاس فقط