• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام ایکاش همین بود اصلا برنامه ایرانی هیچ کدوم نصب نمیشا کلا بیخیالش شدم . asphalt 8 و gta 4 و ... عشقه که به خوبی اجرا میشا هر چند اندروید مارکت واجبه اما دیگه مجبورم
یه خواهش دارم از دوستان اگه اندروید مارکت خارجی مثل بازار خودمون میشناسن اسمشو لطف بکنن

ممنون از همه بچه هایی که پاسخگوی مشکلم بودن ببخشید سرتونو درد آوردم و تشکر از حسین عزیز بابت امانت دادن یوزر شون دوباره با یوزر خودم ان میشم اگه دوستان راه حلی داشتن منو شریک کنند.

مارکت خارجی blackmart عالیه.همه چی توش هست تازه فیلترم نیست.البته من با بازار هیچ مشکلی ندارم
بازی Call_of_Duty_Strike_Team v رو اجرا کردم که سبک بازیش خیلی جالبه.هم میتونی از بالای سر کنترل کنی افراد رو هم این که میتونی هرکدوم از افراد خواستی بشی و بازی کنی.بازیش خیلی باحاله

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
کسی در مورد این حرف ما نظری نداره...؟

منم کلاس ۱۰ مارک team انداختم هیچ مشکلی باهاش نداره مثل ساعت کارمیده با برند سیلیکون پاور ۱۶ و ۳۲گیگی تست کردم نمیشناخت اصلا

Sent from my Haier HW-W910

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همگی...
دوستانی که از مموری کارت استفاده میکنند لطفا برند مموری کارتشونو بگن تا بفهمیم گوشی با چه برندهایی مشکل نداره...

سلام.من که یه سیلیکون پاور 16 گیگ کلاس 10 انداختم و داره عالی کار میکنه خدا رو شکر.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوستان خسته نباشید

من سه ماه این گوشی رو با شارژری که روش بوده شارژ می کنم و تو 2 ساعت و 30 شارژش می کنه... تا حالا مشکلی نداشته ممکن بعداً مشکلی پیش بیاد....؟

Sent from my W910 using Tapatalk

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
بچه ها من از شارژر سونی ایکسپریا z که 1500 میلی هست استفاده میکنم.... مشکلی پیش نمیاد؟!

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
یه سری از شارژرا مشکل داشتن
مال شما معلومه سالمه

Sent from my ABROAD using Tapatalk 2

منم دقیقا همین حدس رو میزنم.احتمال میدم این شارژهایی که با گوشی دادند دارای گرید بوده.نمیدونم ولی فکر کنم شارژهای سری اول گرید خوبی داشتند مثلا گرید A یا B
ولی سری بعدی ها که اومد اکثرشون مشکل داشتند.منم الان از شارژ خودش دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم باهاش.حتی وقتی گوشی به طور کامل هم شارژ خالی میکنه به راحتی روشن میشه

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام به همگی...
دوستانی که از مموری کارت استفاده میکنند لطفا برند مموری کارتشونو بگن تا بفهمیم گوشی با چه برندهایی مشکل نداره...

از مارک فیلیپس برای این گوشی اصلا استفاده نکنید.ما که شانس نداریم به یکی از کاربرای انجمن گفتیم مارک تیم برامون بفرست اقا اشتباهی مارک فیلیپس فرستاد
فیلیپس خیلی خوبه چون روی تبلت تست کردم بسیار عالی بود با سرعت بالا ولی روی این گوشی اصلا سازگاری نداره.با کابل از طریق گوشی که نمیتونم کپی کنم یعنی اگه کپی کنم فایل ها خراب میشن مجبورم از رم ریدر اسفاده کنم.سرعتی که روی تبلت داشت رو نداره اصلا.تازه نمیتونم دوربین رو روی حافظه خارجی بذارم برای ذخیره تصاویر و فیلام ها چون خرابشون میکنه
اینه شانس ما

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که این گاردو گرفتن،آیا برچسب صفحه نمایش رو گارد کیفیتش مثل برچسب خود گوشیه؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بچه ها میگم کدوم از شماها بودید که بازی FIFA 14 رو اجرا کردید بعد تونسیتد قفل بازی رو باز کنید تا بشه همه قسمت های بازی رو بازی کرد
من الان نصبش کردم فقط پنالتی بازه
چی کار کنم؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
منم دقیقا همین حدس رو میزنم.احتمال میدم این شارژهایی که با گوشی دادند دارای گرید بوده.نمیدونم ولی فکر کنم شارژهای سری اول گرید خوبی داشتند مثلا گرید A یا B
ولی سری بعدی ها که اومد اکثرشون مشکل داشتند.منم الان از شارژ خودش دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم باهاش.حتی وقتی گوشی به طور کامل هم شارژ خالی میکنه به راحتی روشن میشه

من این تجربه رو رویه ۲۶۰عدد هایر میگم
همون روزای اول داشتم ترکیده:D
شارژرم بوده ۴ماه از عمرش میگذره اصلا انگار نه انگار:D
همون اول خودشو نشون میده

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
دوستانی که این گاردو گرفتن،آیا برچسب صفحه نمایش رو گارد کیفیتش مثل برچسب خود گوشیه؟

سلام دوست عزیز
نه برچسب نداره
اما گارد اصل Remax هست و کیفیت خیلی خوبی داره، 100% بدون نقص هست و کاملا فیت و هیچ ایرادی نمی تونی ازش بگیری
دیروز صبح برام ارسال کردن امروز صبح رسید تهران!
بنده خدا 5160 تومان پول پست براش دراومده اما از من کلا 20 تومان گرفت،خداییش می ارزه، قیمت دلاریشو ببینی دستت میاد
رنگ مشکیشو گرفتم،خیلی خوبه
در ضمن یک شرکت هستند به نام عصر ارتباطات مهر رامشیر

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

برا منم برچسب صفحه نداشت.هرچند این گوشی اصولا به برچسب احتیاج نداره با صفحه ضدخش فوق العاده ش

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بازی های Call of Duty Strike Team
DEAD TRIGGER 2
FIFA 14
به پک بازی ها اضافه شدند
تست شده روی هایر 910
تعداد DVD ها افزایش پیدا کرده بدون افزایش قیمت پک

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
من این تجربه رو رویه ۲۶۰عدد هایر میگم
همون روزای اول داشتم ترکیده:D
شارژرم بوده ۴ماه از عمرش میگذره اصلا انگار نه انگار:D
همون اول خودشو نشون میده

میشه بگیداین شارجرفابریکیش بعدازچندباراستفاده خودشونشون میده؟
چونکه من دوبارکلاازاین شارجربیشتراستفاده نکردم وبعدش همینجوری گزاشتمش توکمدازترس اینکه مباداگوشیم بترکه!
حالامیشه بگیدبعدازچنددفعه استفاده ازاین شارجرخودشونشون میده؟یک بار؟دوبار؟5بار؟
چونکه الان شارجرغیرازفابریکی خودش ندارم ودربه دردنبال یه شارجرخوب ومطمئن میگردم
ممنونم اگه راهنمایی کنید

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
میشه بگیداین شارجرفابریکیش بعدازچندباراستفاده خودشونشون میده؟
چونکه من دوبارکلاازاین شارجربیشتراستفاده نکردم وبعدش همینجوری گزاشتمش توکمدازترس اینکه مباداگوشیم بترکه!
حالامیشه بگیدبعدازچنددفعه استفاده ازاین شارجرخودشونشون میده؟یک بار؟دوبار؟5بار؟
چونکه الان شارجرغیرازفابریکی خودش ندارم ودربه دردنبال یه شارجرخوب ومطمئن میگردم
ممنونم اگه راهنمایی کنید

قطعی نمیشه گفت اما همون چندبار اول خودشو نشون میده

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
شارژر فابریکی من خیلی باهاله.انگار فرق میکنه که چجوری به برق وصلش کنم.از یه طرف وقتی وصل میکنم به پریز بصورت استاندارد و توی دو ساعت و ربع شارژ میکنه٬حالا اگه شارژرو تو پریز که وصله سر و تهش کنم اونوقت شارژش میره بالای سه ساعت و نیم! تا حالا همچین چیزی ندیده بودم

بالا