احسان میام میزنمتچرا دروغ نیگی؟:-D
فروشنده رو بدنام نکن
Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2
منظور دوستمون گارد بود نه گوشی
فروووشنده عزیزی شما
احسان میام میزنمتچرا دروغ نیگی؟:-D
فروشنده رو بدنام نکن
Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2
سلام خدمت دوستان
من امروز گوشی هایرم بدستم رسید که داشتم باهاش کار میکردم برنامه بازار رو از سایت اصلیش دانلود کردم و وقتی که در مرحله نصب بود پیغام خطای Application not installed مواجه شدم خلاصه بعدش هر برنامه ای که از نت دانلود کردم رو گوشی نصب نشد
غیر برنامه antutu
با کامپیوتر امتحان کردم دیدم برنامه بازار و بقیه به راحتی نصب میشن رفتم باز کردم برنامه بازارو تو گوشی دیدم خراب کار میکنه :| :hmm:
اما مثلا بازی جی تی آ یا اسفالت 8 مشکلی ندارن ! :blink:
گفتم لابد مشکل از راممه دانلود کردم رامو با ریکاوری ورژن 6 میزنم رستور این نوشته میاد cheking MD5 sums... بعدشم این MD5 mismatch! از این نوشته بیشتر نمیره آغا گفتم مشکل از بکاپه یه دونه دیگه دانلود کردم بازم همین اوضاع
قبل هر رستور هم wipe data/factory reset با wipe cachepartition رو انجام میدم
بیلد نامبر رام خودم 35311 هست
برای رستور فکر میکنم مشکل از این نصب ریکاور ورژن 6 با لینک دانلود Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites! هست آیا راهی هست ریکاوری رو به ورژن قبلی خودش برگردونم؟
بدجور ناراحتم لطفا کمکم کنید مرسی
سلام خدمت دوستان
من امروز گوشی هایرم بدستم رسید که داشتم باهاش کار میکردم برنامه بازار رو از سایت اصلیش دانلود کردم و وقتی که در مرحله نصب بود پیغام خطای Application not installed مواجه شدم خلاصه بعدش هر برنامه ای که از نت دانلود کردم رو گوشی نصب نشد
غیر برنامه antutu
با کامپیوتر امتحان کردم دیدم برنامه بازار و بقیه به راحتی نصب میشن رفتم باز کردم برنامه بازارو تو گوشی دیدم خراب کار میکنه :| :hmm:
گفتم لابد مشکل از راممه دانلود کردم رامو با ریکاوری ورژن 6 میزنم رستور این نوشته میاد cheking MD5 sums... بعدشم این MD5 mismatch! از این نوشته بیشتر نمیره آغا گفتم مشکل از بکاپه یه دونه دیگه دانلود کردم بازم همین اوضاع
برای رستور فکر میکنم مشکل از این نصب ریکاور ورژن 6 با لینک دانلود http://www.multiupload.nl/41MPS1VNFL هست آیا راهی هست ریکاوری رو به ورژن قبلی خودش برگردونم؟
سلام خدمت دوستان
غیر برنامه antutu
برای رستور فکر میکنم مشکل از این نصب ریکاور ورژن 6 با لینک دانلود Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites! هست آیا راهی هست ریکاوری رو به ورژن قبلی خودش برگردونم؟
دوست عزيز سلام
بك آپ رام اصلي رو دان كن -چند صفح قبل بچه ها يه رام اسپانيايي گذاشتن (منظور سفارش اسپانيا)اونم دان كن
بعد رو رام اسپانيايي ري استور كن سپس رو بك آپ اصلي ري استور كن (وايپ فكتوري ها رم بزن فقط بعد رام ريختن )
ان شالله درست ميشه
عزیز ببین فایلی که دانلود کردی داخلش فایلی با پسوند md5 وجود داره...
سلام ریکاوری چینیشو پیدا کردم نصب کردم ولی مشکل سرجاشهدوست عزیز: شما یه ریکاوری دیگه رو از فست بوت نصب کن، احتمالا. درست میشه انشا الله
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
سلام کارهای که فرمودینو کردم حل نشد فقط این رام تاچ ویز دنبالش گشتم پیدا نکردم ممنون میشم لینک بدید تست کنم انو همدوست عزيز سلام
بك آپ رام اصلي رو دان كن -چند صفح قبل بچه ها يه رام اسپانيايي گذاشتن (منظور سفارش اسپانيا)اونم دان كن
بعد رو رام اسپانيايي ري استور كن سپس رو بك آپ اصلي ري استور كن (وايپ فكتوري ها رم بزن فقط بعد رام ريختن )
ان شالله درست ميشه
اگه نشد با رام تاچ ويز كاستومي كه تو پست دوم همين تاپيكه و بايد با كامپيوتر ران بشه رامو فلش كن بعد رام اصلي رو ري استور
با اين رام تاچ ويز ريكاوريتم چيني ميشه حالا راحت ميتوني ريكاوري امگليسي كه بچه ها گذاشتن همون پست هاي اول كارتو راه بندازي
لازم بذكر ريكاور انگليسي قديميه براي همه رامهاي موجود فعلي كاربرد داره و لازم نيست از آپديتش استفاده كنيد
يا حق
سلام کاربر CRASH-X018 هستم متاسفانه میخواستم جواب تاپیکو بدم مینوشت بعد از تایید مدیر پیام نمایش داده میشه از اونجا که منم عجله دارم برا حل مشکل یوزر دوستمو امانت گرفتم
سلام بله هست این فایلا موجودا
سلام ریکاوری چینیشو پیدا کردم نصب کردم ولی مشکل سرجاشه
سلام کارهای که فرمودینو کردم حل نشد فقط این رام تاچ ویز دنبالش گشتم پیدا نکردم ممنون میشم لینک بدید تست کنم انو هم
میخوام نحوه ریستور کردنم رو هم بگم دوستان ببینن اشتباهی انجام نمیدم تو مراحل
1-دانلود رام 2-اکسترکت کردن 3-پوشه ها به این ترتیب clockworkmod بعد backup بعد 1970-12-11.17.04.28 داخل اونم که فایلا ریکاوری هست 4- پوشه هارو به همین ترتیب وارد مموری کارد میکنم 5- وارد ریکاوری میشم انتخاب ریکاوری/رستور 6-رستور
7-انتخاب 1970-12-11.17.04.28 بعد تایید 8-از اینجا دیگه برای من فقط این 2 نوشته رو نشون میده cheking MD5 sums... بعدشم این MD5 mismatch! بعدش به حالت معمولی بر میگرده
سلام کارهای که فرمودینو کردم حل نشد فقط این رام تاچ ویز دنبالش گشتم پیدا نکردم ممنون میشم لینک بدید تست کنم انو هم
میخوام نحوه ریستور کردنم رو هم بگم دوستان ببینن اشتباهی انجام نمیدم تو مراحل
1-دانلود رام 2-اکسترکت کردن 3-پوشه ها به این ترتیب clockworkmod بعد backup بعد 1970-12-11.17.04.28 داخل اونم که فایلا ریکاوری هست 4- پوشه هارو به همین ترتیب وارد مموری کارد میکنم 5- وارد ریکاوری میشم انتخاب ریکاوری/رستور 6-رستور
7-انتخاب 1970-12-11.17.04.28 بعد تایید 8-از اینجا دیگه برای من فقط این 2 نوشته رو نشون میده cheking MD5 sums... بعدشم این MD5 mismatch! بعدش به حالت معمولی بر میگرده
ببين عزيز هيچ كار سختي نميخواد بكني
1- بك آپ رام اصلي رو دان كن (دانلود رام رسمی روت شده)(پسورد : persiantools.com)و فولدر ي كه شبيه1970-12-11.17.04.28 بريز توفولدر clockworkmod >backup فقط مطمئن باش كه كامل دان كردي
مراحلي رو كه ميگم انجام بده گوشيت درست ميشه
2- رام زير رو با راهنمايي هايي كه شده نصب كن
انقد و بررسی رام جدید توسط sahandpersiantools عزیز
برای دانلود باید عضو سایت شوید
منبع رام : ROM Haier W910 | [Custom] add the 07/06/2013 on Needrom
لینک دانلود رام بدون عضویت : W910-32598-touchwiz - Download - 4shared - 465 jhguhj
Android 4.0.4
Build number : 32958
روش نصب رام!
0- بک آپ گیری از رام رسمی
1- درایورهای گوشی رو نصب کنید
2- گوشی رو خاموش کنید،بعد در حالی که دکمه ولوم پایین رو نگه داشتین،کابل رو به کامپیوتر وصل کنید (ال ای دی آبی روشن میشه)
3- فایل با پسوند bat که بین فایل های دانلودی با اسم fastboot_dl_all وجود داره رو اجرا کنید
4- منتظر باشید تا گوشی ریست شود و کابل رو قطع کنید
حالا با اين رام گوشيت بالا مياد ولي ريكاوريت چينيه
حالا مرحله بعد
اختصاصی از طرف cyres تقدیم به بچه های گل پرشین تولز
در فایل PDF با حجم کم آماده ی دانلود هست
برای دانلود کلیک کنید
دانلود cwm به زبان انگلیسی (برای دانلود باید عضو سایت بشوید) : دانلود
لینک دوم بدون نیاز به ثبت نام
خوب حالاريكاوري انگليسي رو كه ريختي - گوشي رو خاموش كن و بعد به حالت ريكاوري برو و بك آپ رام اصلي رو ريستور كن و بعد وايپ و انشالله با خبر خوش بيا
يا علي
سلام با موفقیت تونستم رام رو نصب کنم ممنون اما الان مشکل نصب برنامه سر جاشه از طریق اینترنت گوشی باز بازارو از سابت اصلیش دانلود کردم و هنگام نصب گفت aplication not instalid
سلام.اینو برای دوستانی که نمیدونند از چه شارژری استفاده کنند میگم.
سه ماه پیش اولین باری که گوشیو به شارژر زدم شارژرش سوخت.منم از یک شارژر هواوی یک امپر استفاده میکردم تا اینکه متوجه شدم موقعی که گوشی به شارژه اگه ازش استفاده کنم انتن میره!!!
برای همین یک شارژر HTC اصل که مال وان ایکس بود خریدم(35 تومن) و از اون موقع مشکل ندارم.گوشی هم توی یک ساعت و نیم شارژ میشه.به نظر من ریسک نکنید یک شارژر خوب بخرید تا گوشیتون مدتها عمر کنه.
گوشی منم با اپلیکیشن بازار مشکل داره سخت نگیر. این همه مارکت دیگه هست : کندو، مایکت، پلازا ، بگیر نصب کن حالشو ببر
برا من بازار روش نصب میشه ولی هیچ رقمه داخلش اپ ها بالا نمیان، نه با قندشکن نه بدون اون
سلام به همگی...
دوستانی که از مموری کارت استفاده میکنند لطفا برند مموری کارتشونو بگن تا بفهمیم گوشی با چه برندهایی مشکل نداره...
آقا این گارد remax عجب چیزیه.هم خشگله هم قشنگ کیپ گوشی میشه حتی انحناهای پشت گوشی هم توش رعایت شده.فضایی هم که برا دکمه ها و سوکت ها گذاشته عالیه خیلی راحت میشه بهشون دسترسی داشت دمش گرم... برا من با ارسالش ۲۲تومن در اومد
Sent from my Haier HW-W910