• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگر خازن در نظر بگیریمش حرف شما صحیحه،
ولی موردی که روی باتری بنده توجه نکردم اینه که آمپراژ روی باتری نوشته شده آمپرساعت هست نه مقدار نامی جریان،که تقریبا با توان مصرفی یا توان ذخیره شده معادل میشه
و این طور هم که تحقیق کردم باید با نصف یا کمی بیشتر از نصف آمپرساعت نوشته شده روی باتری شارژ بشه...
دلیلش رو نمیدونم ولی تجربی اینطور هست

برادر شما زدی گوش علم رو در اوردی و چشمم کور کردی که:دی فرآیند شارژ باطری لیتیوم پلی به امپراژ زیاد بستگی نداره! 2تا نکته مهم داره:
1.ولتاژ شارژ باید یه منحی خاصی که بالاتر از ولتاژ اسمی باطری طی کنه!
2. مدار تغذیه باطری تا یه حدی میتونه امپراژ رو با ولتاز صحیح اعمال کنه! یعنی شما داری یه منبع 5 ولت رو به مدار تغذیه میزنی و اون تبدیل میکنه به مقدار مورد نیاز (مثلا 4ولت) و یکسو میکنه و اعمال میکنه! در ضمن اینم فراموش نکنید که وقتی یه اداپتور 2امپر دارید معنیش این نیست که 2امپر ثابت خروجی میده! این 2امپر توان خروجیه نه عددی که در واقعیت کشیده میشه! مثه این میمونه شما پای atM واستادی پول بگیری و این دستگاه میتونه دقیقه ای 2میلیون پول بده! شما شاید بخوای دقیقه ای 2هزار تا تک تومنی ازش پول بگیری! این ماجرای امپراژ حداکثری اداپتور اصلا ربطی به گوشی نداره مگر مدار تغذیه گوشی با کیفیت نباشه و مثلا امپراژ بالایی بکشه و ولتاژدرستی رد نکنه و باطری رو خراب کنه یا به خود مدار اسیب بزنه!

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
برادر شما زدی گوش علم رو در اوردی و چشمم کور کردی که:دی فرآیند شارژ باطری لیتیوم پلی به امپراژ زیاد بستگی نداره! 2تا نکته مهم داره:
2. مدار تغذیه باطری تا یه حدی میتونه امپراژ رو با ولتاز صحیح اعمال کنه! یعنی شما داری یه منبع 5 ولت رو به مدار تغذیه میزنی و اون تبدیل میکنه به مقدار مورد نیاز (مثلا 4ولت) و یکسو میکنه و اعمال میکنه! در ضمن اینم فراموش نکنید که وقتی یه اداپتور 2امپر دارید معنیش این نیست که 2امپر ثابت خروجی میده! این 2امپر توان خروجیه نه عددی که در واقعیت کشیده میشه! مثه این میمونه شما پای atM واستادی پول بگیری و این دستگاه میتونه دقیقه ای 2میلیون پول بده! شما شاید بخوای دقیقه ای 2هزار تا تک تومنی ازش پول بگیری! این ماجرای امپراژ حداکثری اداپتور اصلا ربطی به گوشی نداره مگر مدار تغذیه گوشی با کیفیت نباشه و مثلا امپراژ بالایی بکشه و ولتاژدرستی رد نکنه و باطری رو خراب کنه یا به خود مدار اسیب بزنه!

دقيقا حرف شما درسته من يكي از بچه هارو ديدم سوكت شارژ گوشيش خراب شده بود از قسمت باطري و پين هاي باطري ٢تا سيم در اورده بود مستقيم زده بود به شارژر كه فاتحه گوشي خونده شد فقط خاموش بود و ويبره ميزد ولتاژ قسمت مدار شارژربا قسمتي كه ولتاژ به باطري ميرسه فرق داره مثلا روي باطري رو بخونين معمولا نوشته ٣/٧ ولت ولي رو شارژر نوشه 5 ولت

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دقيقا حرف شما درسته من يكي از بچه هارو ديدم سوكت شارژ گوشيش خراب شده بود از قسمت باطري و پين هاي باطري ٢تا سيم در اورده بود مستقيم زده بود به شارژر كه فاتحه گوشي خونده شد فقط خاموش بود و ويبره ميزد ولتاژ قسمت مدار شارژربا قسمتي كه ولتاژ به باطري ميرسه فرق داره مثلا روي باطري رو بخونين معمولا نوشته ٣/٧ ولت ولي رو شارژر نوشه 5 ولت

اصلا بطور کل سیستم باطری های لیتیوم پلی خیلی فرق داره با باطری های کلاسیک! این روند رو وضیح داده:
LiPoly batteries must be charged carefully. The basic process is to charge at constant current until each cell reaches 4.2 V. The charger must then switch to a constant voltage mode, and the charging current will gradually reduce while the charger holds the cell voltage at 4.2 V. This will continue until the charge current has dropped to a small percentage of the initial charge rate, at which point the battery is considered fully charged. Some manufacturers specify 2%, others 3%, but other values are also possible. The difference in achieved capacity is minute.

Balance charging simply means that the charger monitors the voltage of each cell in a pack and varies the charge on a per-cell basis so that all cells are brought to the same voltage.
Trickle charging is not recommended for lithium batteries.[SUP][15][/SUP] Most manufacturers claim a maximum and minimum voltage of 4.23 and 3.0 volts per cell, respectively. Taking any cell outside these limits can reduce the cell's capacity and ability to deliver full rated current.
Most dedicated lithium polymer chargers use a charge timer for safety; this cuts the charge after a predefined time (typically 90 minutes).
As of the beginning of 2013, charging rates of up to 15C (i.e., 15 times the capacity of the battery, or approximately 4-minute charge times) are possible in the relatively new (circa 2009) breed of nanowire technology LiPo batteries. This, however, is the exception to the rule, as the more common 1C charge rate still stands as the recommended standard among RC users. It is also important to note that regardless of the charge rate that a battery can handle, using the lower 1C charge rate will always increase the longevity of any RC LiPo battery.

یعنی یه شارژ خوب و یه مدار تغذیه هوشمند میخواد که این روش رو طی کنه! اکثر دوستان فکر میکنن با باطری نیکلی طرف هستن که هر طوری بخوان میشه شارژش کرد! در ضمن اون قسمت اخر هم بوضوح نوشته که استاندارد شارژ حدود 1C هستش و مثلا برای باطری 3500 میلی امپر ساعت شارژر تا 3500 میلی امپر جریان مشکلی نباید داشته باشه ولی مدار تغذیه معمولا مشکل داره و تا این حد نمیتونه تبدیل و منیج کنه!

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی نتونست برای otg کاری کنه؟؟؟؟؟؟؟

arashsilent

Registered User
لایک‌ها
0
اگر دوستی لطف کنه این رام رو روی لینک مستقیم یا مدیا فایر یا سایت های دیگه اپ کنه ممنون میشم هزار بار دان کردم قطع شد

[h=2]ROM Haier W910 – ROM Android 4.1.2 با بیلدنامبر37617 با دوربین با امکانات بالا (جملات انگلیسی جایگزین جملات چینی شده)[/h]

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
اصلا بطور کل سیستم باطری های لیتیوم پلی خیلی فرق داره با باطری های کلاسیک! این روند رو وضیح داده:
LiPoly batteries must be charged carefully. The basic process is to charge at constant current until each cell reaches 4.2 V. The charger must then switch to a constant voltage mode, and the charging current will gradually reduce while the charger holds the cell voltage at 4.2 V. This will continue until the charge current has dropped to a small percentage of the initial charge rate, at which point the battery is considered fully charged. Some manufacturers specify 2%, others 3%, but other values are also possible. The difference in achieved capacity is minute.

Balance charging simply means that the charger monitors the voltage of each cell in a pack and varies the charge on a per-cell basis so that all cells are brought to the same voltage.
Trickle charging is not recommended for lithium batteries.[SUP][15][/SUP] Most manufacturers claim a maximum and minimum voltage of 4.23 and 3.0 volts per cell, respectively. Taking any cell outside these limits can reduce the cell's capacity and ability to deliver full rated current.
Most dedicated lithium polymer chargers use a charge timer for safety; this cuts the charge after a predefined time (typically 90 minutes).
As of the beginning of 2013, charging rates of up to 15C (i.e., 15 times the capacity of the battery, or approximately 4-minute charge times) are possible in the relatively new (circa 2009) breed of nanowire technology LiPo batteries. This, however, is the exception to the rule, as the more common 1C charge rate still stands as the recommended standard among RC users. It is also important to note that regardless of the charge rate that a battery can handle, using the lower 1C charge rate will always increase the longevity of any RC LiPo battery.

یعنی یه شارژ خوب و یه مدار تغذیه هوشمند میخواد که این روش رو طی کنه! اکثر دوستان فکر میکنن با باطری نیکلی طرف هستن که هر طوری بخوان میشه شارژش کرد! در ضمن اون قسمت اخر هم بوضوح نوشته که استاندارد شارژ حدود 1C هستش و مثلا برای باطری 3500 میلی امپر ساعت شارژر تا 3500 میلی امپر جریان مشکلی نباید داشته باشه ولی مدار تغذیه معمولا مشکل داره و تا این حد نمیتونه تبدیل و منیج کنه!

آقا وحید اینهمه درفشانی کردی خلاصه بگو برا این گوشی شارژر چند آمپر و ولتاژ باید بزنیم به باطری و گوشی آسیب نرسه
من الان از کابل و شارژر سونی live استعمال میکنم با خروجی امپر 850 و ولتاژ 5

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا وحید اینهمه درفشانی کردی خلاصه بگو برا این گوشی شارژر چند آمپر و ولتاژ باید بزنیم به باطری و گوشی آسیب نرسه
من الان از کابل و شارژر سونی live استعمال میکنم با خروجی امپر 850 و ولتاژ 5

من که نمیدونم از بعد تکنیکال این گوشی چقدر واقعا ظرفیت داره ولی به نظر من بین 700 تا 1200 میلی امپر منطقیه! خیلی جساس باشین میتونید با USB شارژ کنید که کاملا کنترل شدست ولی 500 میلی بیشتر نیست!

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
من که نمیدونم از بعد تکنیکال این گوشی چقدر واقعا ظرفیت داره ولی به نظر من بین 700 تا 1200 میلی امپر منطقیه! خیلی جساس باشین میتونید با USB شارژ کنید که کاملا کنترل شدست ولی 500 میلی بیشتر نیست!
پس من که دارم حدودایک ماه هستش که دارم باشارجرسونی ایون که1500میلی امپرهستش شارج میکنم انگاردارم گوشیمونابودمیکنم دیگه درسته؟

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دادا شما هم لنگی هستی که :D
از ریکاوری اول وایپ کش کن بعد ایسنتال زیپ ش کن
حتما حتما حتما قبلش بک آپ بگیر اگه لانچرت فورس کلوز زد مجبور به فلش زدن نشی!
احتمال زیاد کار میکنه...
بقیه ش به شانس مربوطه

داداش مینویسه instal abroted
چی کار کنم؟؟

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
دوستانی که این گوشی رو خریدن یا خود استارتر عزیز ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدن
smilingsmiley.gif

1)کیفیت ساخت این دو گوشی در چه حدی هست؟ یعنی احساس یه گوشی با کیفیت رو میده؟
2)کیفیت و بلندی صدای این دو مدل در چه حدی هست(برای مثال در مقایسه با یک مدل برند جهانی مثل اس 3 و ...) و کدوم یکی از این دوتا بهتره تو این زمینه
3) کیفیت دوربین این دو گوشی در مقایسه با گوشی های هم رده مثل سونی اکسپریا های 8 مگاپیکسلی یا کلا گوشی های کلاس متوسط با دوربین 8 مگاپیکسل چطوری هست چه فیلم و چه عکس
4)عمر باطری این گوشی ها حدودا چند ساعت هست با استفاده سنگین(بازی و اینترنت) و متوسط؟
5) کیفیت صفحه نمایش این گوشی ها در مقایسه با مثلا گلکسی نکسوس؟
6)قدرت سخت افزاری این گوشی ها توان اجرای بازی هایی مثل آسفالت 8 با تنظیمات very high رو داره؟! در کل در زمینه بازی خوب هست این مشخصات؟
7) در کل بنظر شما کدوم یکی از این دو گوشی بهتر هستن؟
ممنونم​

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
کی دوست داره با گوشیش لوبیا بازی کنه!!!!:D
اونم با لوبیاهای رنگ و وارنگ!!!:p
تعجب کردین؟!!;)
برا اینکه باورتون بشه کافیه برید به مسیر زیر
Setting>>About Phone
حالا خیلی سریع 5-6 بار بزنین روی گزینه Android Version
آرم اندروید میاد
چند ثانیه انگشت روی آرم نگه دارین... خب فرمایین لوبیا!! پرتشون کنین اینو و اونور!!
توی همه گوشیا قابل اجراست فقط ممکنه به جای این تصویر چیز دیگه بیاد..

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
دوستانی که اندروید دارن چرا وقتی از طریق کابل برای کانکنت شدن به اینترنت میزنیم به جای اینکه گوشی شارژ بشه شارژ از گوشی میگیره البته برا لب تاپ این طوریه راهی هست که بشه این مشکل برطرف کرد

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستانی که اندروید دارن چرا وقتی از طریق کابل برای کانکنت شدن به اینترنت میزنیم به جای اینکه گوشی شارژ بشه شارژ از گوشی میگیره البته برا لب تاپ این طوریه راهی هست که بشه این مشکل برطرف کرد

این مورد رو من توی خیلی از گوشیا دیدم دوست عزیز
در حین استفاده جی پی ار اس چون اطلاعات هم در حال دریافت و ارسال هست... درگاه یو اس بی نمیتونه ولتاژ مورد نیاز گوشی رو تامین کنه
خیلی بتونه جوابگو باشه اینه که شارژ رو در همون حد نگه داره یا مصرفش رو به تاخیر بندازه

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
هیچ وقت سر کلاس گوش نمیکنم:دی
اتفاقا همین بحث و همین صحبت رو با یکی از آشناها میکردیم،اونم حرف شما رو میزد!
ببینید اگه چک کرده باشید وقتی باتری 100درصد شارژ داره در قسمت Status باتری با نرم افزار چک کردن قطعات نشون میده که ولتاژ مثلا روی 4ولت هست
هرچی شارژ گوشی کم تر میشه این ولتاژ کم تر میشه،تا نزدیک 3.7 میرسه...
از این ور آمپر ساعت باتری هم اونقدر کم میشه تا عدد خیلی کم بشه و گوشی خاموش بشه
شما باتری رو منبع ذخیره ی انرژی(بر اساس اصل منبع جریان باید در نظر بگیری) که به خاطر آمپر ساعت ذکر شده روش صحیحه،حالا گوشی میاد و هر قطعه ش یه مقدار آمپر در ساعت مصرف میکنه
پس میشه گفت آمپر ساعت و میزان ذکر شده روی شارژر هیچ ربطی ندارند و به قول شما به مدار شارژ و بیشتر از همه به جریان مجاز سلول های باتری ربط داره..
این که من گفتم نصف یا کمی بیشتر از نصف روش کاملا تجربی بود
یه گوشی برند که آمپراژ خروجی شارژرش با آمپر ساعت باتری بیشتر یا برابر باشه دیدین؟
من که ندیدم
پس نصف یا کمی بیشتر از نصف باید باشه
در ضمن این وسط اصل اساسی برای محاسبه که همون توان باتری هست ذکر نشده!اگه بشه جریان مجازش به دست میاد و اگه به دست بیاد به قول شما مدار باتری اگر محدود کننده داشته باشه جلوشو میگیره نداشته باشه که میشه همون خرابی باتری یا مدار باتری که برای چند تا از بچه ها پیش اومده بود!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پس من که دارم حدودایک ماه هستش که دارم باشارجرسونی ایون که1500میلی امپرهستش شارج میکنم انگاردارم گوشیمونابودمیکنم دیگه درسته؟

نه اینم دلیل نمیشه! استانداغرد خود گوشی شاید تا 2 امپر باشه! تو تئوری تا 1C مشکلی نداره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هیچ وقت سر کلاس گوش نمیکنم:دی
اتفاقا همین بحث و همین صحبت رو با یکی از آشناها میکردیم،اونم حرف شما رو میزد!
ببینید اگه چک کرده باشید وقتی باتری 100درصد شارژ داره در قسمت Status باتری با نرم افزار چک کردن قطعات نشون میده که ولتاژ مثلا روی 4ولت هست
هرچی شارژ گوشی کم تر میشه این ولتاژ کم تر میشه،تا نزدیک 3.7 میرسه...
از این ور آمپر ساعت باتری هم اونقدر کم میشه تا عدد خیلی کم بشه و گوشی خاموش بشه
شما باتری رو منبع ذخیره ی انرژی(بر اساس اصل منبع جریان باید در نظر بگیری) که به خاطر آمپر ساعت ذکر شده روش صحیحه،حالا گوشی میاد و هر قطعه ش یه مقدار آمپر در ساعت مصرف میکنه
پس میشه گفت آمپر ساعت و میزان ذکر شده روی شارژر هیچ ربطی ندارند و به قول شما به مدار شارژ و بیشتر از همه به جریان مجاز سلول های باتری ربط داره..
این که من گفتم نصف یا کمی بیشتر از نصف روش کاملا تجربی بود
یه گوشی برند که آمپراژ خروجی شارژرش با آمپر ساعت باتری بیشتر یا برابر باشه دیدین؟
من که ندیدم
پس نصف یا کمی بیشتر از نصف باید باشه
در ضمن این وسط اصل اساسی برای محاسبه که همون توان باتری هست ذکر نشده!اگه بشه جریان مجازش به دست میاد و اگه به دست بیاد به قول شما مدار باتری اگر محدود کننده داشته باشه جلوشو میگیره نداشته باشه که میشه همون خرابی باتری یا مدار باتری که برای چند تا از بچه ها پیش اومده بود!

شما همش فکر میکنی باری لیتیوم پلی مثه باطری نیکل میمونه! اصلا فرایند شارژ و دیشارژش مطابق یه خازن معمولی نیست که این استدلالهارو براش بیاری! برای باطری لیتنیوم پلی امپراژ خروجی شارژر مهمه چون ابتدای شارژ با نهایت امپراژ ممکن شارژ میشه و ممکنه مدار یا شارژر این توانایی رو داشته باشن که جریان رو ثابت نگه دارن! از اون مهعمتر در انتهای شارژ اگر ولتاژ ثابت نباشه بشدت باطری اسیب میبینه! در مورد یکی بودن امپراژ اسمی شارژر و امپراژ ساعت باطری هم نگفتم حتما باید یکی باشه تا اون عدد استاندارده و قابل بحثه! اونم فقط در مورد باطری های لیتیوم پلی! شما فکر میکنی چند % گوشی ها لیتیوم پلی هستن؟ شاید زیر 1% اینطورین و اونایی که هستن مثه ایفون دقت کنی نسبتشون خیلی نزدیک به 1C ائه!

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام و عرض درود
دوستان من مشکل وصل کردن اینترنت از طریق سیمکارتو دارم،کسی به این مشکل برخورد کرده؟
با وایرلس براحتی اینکارو انجام میدم اما نت سیمکارتم هرچی میکنم فعال نمیشه
اگه قلق خاصی داره یا پیشنهادی دارید ممنون میشم
مشکل پریدن آنتن نیط
یبار بیشترم سیمو جا نزدم ،اونم با احتیاط تمام چون تو فروم راجع به گیناش خونده بودم
اینوهم کسی راه حلی میدونه ممنون میشم

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام و عرض درود
دوستان من مشکل وصل کردن اینترنت از طریق سیمکارتو دارم،کسی به این مشکل برخورد کرده؟
با وایرلس براحتی اینکارو انجام میدم اما نت سیمکارتم هرچی میکنم فعال نمیشه
اگه قلق خاصی داره یا پیشنهادی دارید ممنون میشم
مشکل پریدن آنتن نیط
یبار بیشترم سیمو جا نزدم ،اونم با احتیاط تمام چون تو فروم راجع به گیناش خونده بودم
اینوهم کسی راه حلی میدونه ممنون میشم

تنظیمات اینترنت باید دستی وارد کنی تا وصل بشه

Sent from my ABROAD using Tapatalk 2

بالا