mohammadgs
Registered User
- نوشتهها
- 258
- لایکها
- 29
دوستان رامها رو به پست دوم اضافه کنید....آخه الان از کجا مشخصه رام چند صفحه قبل اصلا کجاست..
صفحه 194 یکی از دوستان گذاشتن رام فارسی رو
دوستان رامها رو به پست دوم اضافه کنید....آخه الان از کجا مشخصه رام چند صفحه قبل اصلا کجاست..
باتریش 1730 هست
اگه با 2000 شارژش کنی مشکلی پیش نمیاد!اگه با کم تر از 1730شارژش کنی مشکل پیش میاد!
البته در مورد برند های دیگه این قضیه هست،تضمینی نیست که تکنولوژی ساخت این گوشی چطوری باشه!
به ولتاژش باید دقت کنی که فک کنم 3.7 باشه!
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند
من خودم روی گوشیم برنامه + contact دارم با یه space میشه پیامک خالی ارسال کرد / درضمن پیماک های طولانی هم تبدیل به mms نمیشن و به راحتی به صورت sms ارسال میشن
دوستان کسی طریقه انتقال فایل بین دو گوشی با وای فای رو میدونه؟
Sent from my Haier HW-W910
کسی نمیدونه یعنی؟
Sent from my Haier HW-W910
اگر خازن در نظر بگیریمش حرف شما صحیحه،جناب cyres جسارت نباشه حضورتون برای اطلاعات شخصی خودم میپرسم چون رشته منم برق هست،اما بنده ام فک میکنم برعکس فرمودید.تو این مورد اگر باطری گوشیو مث یه خازن در نظر بگیریم(که رفتار خازن زمان شارژ و دشارژ مث همین باطری تو سیستم گوشیه) زمانی که ولتاز یا به همون نسبت جریان بیش از تحمل و ظرفیتش بدیم دچار آرک و سوختگی میشه،اما اگه کمتر اون بدیم فقط زمان شارژ اون پایین میاد که این مسئله روی نمودار رفتاریش کاملا واضحه.
اگه اشتباه متوجه شدم یا برداشت کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
اگر خازن در نظر بگیریمش حرف شما صحیحه،
ولی موردی که روی باتری بنده توجه نکردم اینه که آمپراژ روی باتری نوشته شده آمپرساعت هست نه مقدار نامی جریان،که تقریبا با توان مصرفی یا توان ذخیره شده معادل میشه
و این طور هم که تحقیق کردم باید با نصف یا کمی بیشتر از نصف آمپرساعت نوشته شده روی باتری شارژ بشه...
دلیلش رو نمیدونم ولی تجربی اینطور هست
رام 4.1.2 جدید به پست 2 اضافه شد
بچه ها اینو چه جوری نصب کنم؟؟؟؟کار میکنه رو هایر؟؟؟
دانلود لانچر گوشی گلکسی اس 4 Galaxy S4 Launcher & Wallpapers
این فایل Apkنیس وبایداز طریق ریکاوری نصب بشه...
طریقه نصب..
اول گوشیو خاموش کنید..بعد
باید وارد ریکاوری بشیم.برای اینکار دکمه های HOME + POWER + VOLUME UP رو نگه دارید.
وارد install zip from sdcard بشید.
اگر فایل مورد نظر روی حافظه گوشی قرار داره گزینه ی choose zip from sdcard رو انتخاب کنید اما اگر فایل روی حافظه ی خارجی قرار دادره گزینه ی instal zip from external sd رو انتخاب کنید.
خوب حالا به مسیری که فایل مورد نظر برید و انتخابش کنید.
حالا چند تا گزینه میاد که همه NO هست به جز یکی که نوشته Yes – Install xxxxxxxxxx.zip با انتخاب این گزینه فایل نصب میش ه.
حالا میتونید برای خارج شدن از ریکاوری به منوی اصلی برگردید و گزینه ی reboot system now رو انتخاب کنید.
موفق باشید ..:دی
فکر کنم لینک دانلود رامو من گذاشته بودم و آموزش نصبو hamidxzzz گذاشته بود.
دوستان عزیز، میخوام یه رم 32 بگیرم با توجه به مطلب زیر کسی نظری داره
چون یه مسئله ای تجربه کردم وقتی رم 16 مارک MC رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سرجاش گوشی رم رو میشناسه ولی وقتی رم دو گیگ team رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سر جاش حتماً باید گوشی رو خاموش ور روشن کنم تا رم رو بشناسه!
خوب میخوام رمی بگیرم که وقتی رم رو خارج میکنم و میخوام دوباره بزنم سرجاش نیاز به ریست گوشی نباشه
دادا شما هم لنگی هستی کهبچه ها اینو چه جوری نصب کنم؟؟؟؟کار میکنه رو هایر؟؟؟
دانلود لانچر گوشی گلکسی اس 4 Galaxy S4 Launcher & Wallpapers
دادا شما هم لنگی هستی که
از ریکاوری اول وایپ کش کن بعد ایسنتال زیپ ش کن
حتما حتما حتما قبلش بک آپ بگیر اگه لانچرت فورس کلوز زد مجبور به فلش زدن نشی!
احتمال زیاد کار میکنه...
بقیه ش به شانس مربوطه
دوستای عزیزکسی میدونه چطور باز میشه