• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
باتریش 1730 هست
اگه با 2000 شارژش کنی مشکلی پیش نمیاد!اگه با کم تر از 1730شارژش کنی مشکل پیش میاد!
البته در مورد برند های دیگه این قضیه هست،تضمینی نیست که تکنولوژی ساخت این گوشی چطوری باشه!
به ولتاژش باید دقت کنی که فک کنم 3.7 باشه!
اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند

جناب cyres جسارت نباشه حضورتون برای اطلاعات شخصی خودم میپرسم چون رشته منم برق هست،اما بنده ام فک میکنم برعکس فرمودید.تو این مورد اگر باطری گوشیو مث یه خازن در نظر بگیریم(که رفتار خازن زمان شارژ و دشارژ مث همین باطری تو سیستم گوشیه) زمانی که ولتاز یا به همون نسبت جریان بیش از تحمل و ظرفیتش بدیم دچار آرک و سوختگی میشه،اما اگه کمتر اون بدیم فقط زمان شارژ اون پایین میاد که این مسئله روی نمودار رفتاریش کاملا واضحه.
اگه اشتباه متوجه شدم یا برداشت کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
من خودم روی گوشیم برنامه + contact دارم با یه space میشه پیامک خالی ارسال کرد / درضمن پیماک های طولانی هم تبدیل به mms نمیشن و به راحتی به صورت sms ارسال میشن

دوست عزیز یعنی شما جدا متوجه نمیشید که space یک کاراکتر هست؟ تو پیام قبلی دقیقا موضوع رو توضیح داده بودم. شما وقتی میخوای یه سرویس مثلا ایرانسلو فعال کنی دقیقا باید پیامک خالی بفرستی وقتی اسپیس بزنی بفرستی سیستم به شما یه پیامک میفرسته که درخواست شما معتبر نیست.به همین راحتی

Sent from my Haier HW-W910

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
جناب cyres جسارت نباشه حضورتون برای اطلاعات شخصی خودم میپرسم چون رشته منم برق هست،اما بنده ام فک میکنم برعکس فرمودید.تو این مورد اگر باطری گوشیو مث یه خازن در نظر بگیریم(که رفتار خازن زمان شارژ و دشارژ مث همین باطری تو سیستم گوشیه) زمانی که ولتاز یا به همون نسبت جریان بیش از تحمل و ظرفیتش بدیم دچار آرک و سوختگی میشه،اما اگه کمتر اون بدیم فقط زمان شارژ اون پایین میاد که این مسئله روی نمودار رفتاریش کاملا واضحه.
اگه اشتباه متوجه شدم یا برداشت کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
اگر خازن در نظر بگیریمش حرف شما صحیحه،
ولی موردی که روی باتری بنده توجه نکردم اینه که آمپراژ روی باتری نوشته شده آمپرساعت هست نه مقدار نامی جریان،که تقریبا با توان مصرفی یا توان ذخیره شده معادل میشه
و این طور هم که تحقیق کردم باید با نصف یا کمی بیشتر از نصف آمپرساعت نوشته شده روی باتری شارژ بشه...
دلیلش رو نمیدونم ولی تجربی اینطور هست

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
اگر خازن در نظر بگیریمش حرف شما صحیحه،
ولی موردی که روی باتری بنده توجه نکردم اینه که آمپراژ روی باتری نوشته شده آمپرساعت هست نه مقدار نامی جریان،که تقریبا با توان مصرفی یا توان ذخیره شده معادل میشه
و این طور هم که تحقیق کردم باید با نصف یا کمی بیشتر از نصف آمپرساعت نوشته شده روی باتری شارژ بشه...
دلیلش رو نمیدونم ولی تجربی اینطور هست

پس با این حساب که عدد روی باطری 1700و خورده ایه بهترین آمپر شارژر بین همون 700و خورده ایی تا 1آمپه دیگه؟
بله اینجور با حساب کتاب بیشتر جور درمیاد.ممنون از توجهتون.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بچه ها اینو چه جوری نصب کنم؟؟؟؟کار میکنه رو هایر؟؟؟
دانلود لانچر گوشی گلکسی اس 4 Galaxy S4 Launcher & Wallpapers

این فایل Apkنیس وبایداز طریق ریکاوری نصب بشه...

طریقه نصب..:)
اول گوشیو خاموش کنید..بعد
باید وارد ریکاوری بشیم.برای اینکار دکمه های HOME + POWER + VOLUME UP رو نگه دارید.
وارد install zip from sdcard بشید.
اگر فایل مورد نظر روی حافظه گوشی قرار داره گزینه ی choose zip from sdcard رو انتخاب کنید اما اگر فایل روی حافظه ی خارجی قرار دادره گزینه ی instal zip from external sd رو انتخاب کنید.
خوب حالا به مسیری که فایل مورد نظر برید و انتخابش کنید.
حالا چند تا گزینه میاد که همه NO هست به جز یکی که نوشته Yes – Install xxxxxxxxxx.zip با انتخاب این گزینه فایل نصب میش ه.
حالا میتونید برای خارج شدن از ریکاوری به منوی اصلی برگردید و گزینه ی reboot system now رو انتخاب کنید.
موفق باشید ..:دی

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
این فایل Apkنیس وبایداز طریق ریکاوری نصب بشه...

طریقه نصب..:)
اول گوشیو خاموش کنید..بعد
باید وارد ریکاوری بشیم.برای اینکار دکمه های HOME + POWER + VOLUME UP رو نگه دارید.
وارد install zip from sdcard بشید.
اگر فایل مورد نظر روی حافظه گوشی قرار داره گزینه ی choose zip from sdcard رو انتخاب کنید اما اگر فایل روی حافظه ی خارجی قرار دادره گزینه ی instal zip from external sd رو انتخاب کنید.
خوب حالا به مسیری که فایل مورد نظر برید و انتخابش کنید.
حالا چند تا گزینه میاد که همه NO هست به جز یکی که نوشته Yes – Install xxxxxxxxxx.zip با انتخاب این گزینه فایل نصب میش ه.
حالا میتونید برای خارج شدن از ریکاوری به منوی اصلی برگردید و گزینه ی reboot system now رو انتخاب کنید.
موفق باشید ..:دی

آی قربون دستت داداش
مرسی
فقط چه جوری بک آپ بگیرم اگر مورد داشت برگردم به لانچر خود گوشیم؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
دوستان عزیز، میخوام یه رم 32 بگیرم با توجه به مطلب زیر کسی نظری داره
چون یه مسئله ای تجربه کردم وقتی رم 16 مارک MC رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سرجاش گوشی رم رو میشناسه ولی وقتی رم دو گیگ team رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سر جاش حتماً باید گوشی رو خاموش ور روشن کنم تا رم رو بشناسه!
خوب میخوام رمی بگیرم که وقتی رم رو خارج میکنم و میخوام دوباره بزنم سرجاش نیاز به ریست گوشی نباشه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دوستان عزیز، میخوام یه رم 32 بگیرم با توجه به مطلب زیر کسی نظری داره
چون یه مسئله ای تجربه کردم وقتی رم 16 مارک MC رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سرجاش گوشی رم رو میشناسه ولی وقتی رم دو گیگ team رو آنموت میکنم و دوباره میزنم سر جاش حتماً باید گوشی رو خاموش ور روشن کنم تا رم رو بشناسه!
خوب میخوام رمی بگیرم که وقتی رم رو خارج میکنم و میخوام دوباره بزنم سرجاش نیاز به ریست گوشی نباشه

شما از هر برندی خواستی بگیر.فقط کلاس ۱۰ باشه حله

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
بچه ها اینو چه جوری نصب کنم؟؟؟؟کار میکنه رو هایر؟؟؟
دانلود لانچر گوشی گلکسی اس 4 Galaxy S4 Launcher & Wallpapers
دادا شما هم لنگی هستی که :D
از ریکاوری اول وایپ کش کن بعد ایسنتال زیپ ش کن
حتما حتما حتما قبلش بک آپ بگیر اگه لانچرت فورس کلوز زد مجبور به فلش زدن نشی!
احتمال زیاد کار میکنه...
بقیه ش به شانس مربوطه

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دادا شما هم لنگی هستی که :D
از ریکاوری اول وایپ کش کن بعد ایسنتال زیپ ش کن
حتما حتما حتما قبلش بک آپ بگیر اگه لانچرت فورس کلوز زد مجبور به فلش زدن نشی!
احتمال زیاد کار میکنه...
بقیه ش به شانس مربوطه

دادا شما کیسه کشی مگه؟؟؟:blink:
چه جوری بک آپ بگیرم؟؟؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
از دوستانی که رام 4.1.2 رو نصب کردن کسی 3g رو تست کرده.؟ از نظر مصرف باطری و دما منظورمه
من خودم روی رام رسمی با سیم کارت دیتا رایتل که از اینترنت استفاده می کنم مصرف باطری به شدت بالاست و دما روی 50 درجه که هیچ کدوم عادی نیست

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
دوستای عزیزکسی میدونه چطور باز میشه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستای عزیزکسی میدونه چطور باز میشه

اگه گوشی رو منظورتونه کار راحتیه
اون کادر که دوربین داخلش هست چسپیه اونو جدا کن بعدش یه پیچ سیاه زیرشه اونو باز کن
الان قاب سیاه ازاده فقط کافیه دور تا دورو فرضا با یه کارت عابر جدا کنید.خاری هستش
بعدش میرسید به قاپ ابی اونم چندتا پیچ داره باز کن.بعدش بازم حالت خاری داره دور تا دور
الان دیگه رسیدی به برد

Sent from my ABROAD using Tapatalk 2

بالا