• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
من این سری هایر جدید رو که آوردم برای فروش شارژشون خیلی بهتر و بزرگتره و 1 آمپر هم هستش...فکر کنم این سری اصلی هستش...

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
چرا دوستان میشه اس خالی داد
فقط کافیه یه space یا enter بزنید تا یه حرف جلو بره و حله چون چیزی نمینویسه
امتحان کنید

دوست عزیز این که پیامک خالی نیستش در اینصورت شما کاراکتر space رو تایپ کردید.مشکل هم ظاهرا از سیستم عامل هست و نه گوشی.این قضیه اونجایی مشکل ساز میشه که شما میخوای یه سرویسی از اپراتورت رو که نیاز به ارسال پیامک خالی جهت فعالسازی داره فعال کنی که نمیتونی.و این موضوع جدا رو اعصابت میره(کشیدم که میگم!!) :دی

Sent from my Haier HW-W910

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
دوست عزیز این که پیامک خالی نیستش در اینصورت شما کاراکتر space رو تایپ کردید.مشکل هم ظاهرا از سیستم عامل هست و نه گوشی.این قضیه اونجایی مشکل ساز میشه که شما میخوای یه سرویسی از اپراتورت رو که نیاز به ارسال پیامک خالی جهت فعالسازی داره فعال کنی که نمیتونی.و این موضوع جدا رو اعصابت میره(کشیدم که میگم!!) :دی

من خودم روی گوشیم برنامه + contact دارم با یه space میشه پیامک خالی ارسال کرد / درضمن پیماک های طولانی هم تبدیل به mms نمیشن و به راحتی به صورت sms ارسال میشن

moeincruz

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
تو رام ۴.۱.۲ که چند صفحه قبل هستش رادیو تو زبان انگلیسی بدون اشکال کار می کنه.( ولی وقتی زبان رو فارسی می کنی مثل رام اصلی میپره بیرون و کار نمیکنه)
------------رفیق ممنون آزمایش کردم این رامم دقیقا رادیو منوش باز میشه.کانالاهم سرچ میکنه.ولی وقتی رو کانالا کلیک میکنم-فقط صدای وز وز میاد-مثل برفک تلویزیون-مثل اینکه تلویزیون روشن میشه ولی شبکها برفکی صدای وزوز میده-گوشی شمام رادیوش همینطوری؟-ولی تورام 4.0.4 رادیوش سالم بود--

masut

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان محاسن گوشی ظاهرا زیاده و خوبه سخت افزارش معایبی که داره رو ذکر میکنین ممنون قصد خرید هست برای یکی از آشنایانمان عزیزان

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
عزیزان یکدستگاه جنازه w910 موجوده
باطریش تعطیله
ال سی دی هاله سفید داره و تاچش از کار افتاده
با باطری نو تست شده برد کاملا سالمه و دو روز متوالی هم استفاده کردم ازش و کاملا نرمال بوده.
قاب سالم و تمیز
جعبه و لوازم کامل
شرح ماجرا:
گوشی یکهفته بعد از خرید توسط یکی از دوستانم. دو بار ازش تست ضد اب گرفته که اب رفت توش
داد دست تعمیر کار ناشی
اونم با گرما گوشیو خشک کرد گند زد به صفحه و تاچ گوشی.
به بالاترین قیمت واگذار میشه... بزودی تاپیک فروش هم زده میشه.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
خیلی برام جالب بود.بازی آسفالت ۸ رو به یکی از دوستانم که Sony acro s داره رسوندم میخواستم تست بگیرم که رو گوشی دوستم چجوری اجرا میشه.دوستان باورتون نمیشه رو حالت مدیوم میذاشت بازم با لوگ و خیلی غیرطبیعی اجراش میکرد.اما هایر میخوردش بازی رو تو گرافیک high. یعنی رفیقم دهنش باز مونده بودا.حال کردم.راستی این مدل از سونی همه چیش با هایر یکی هست فقط پردازنده گرافیکیش adreno 220 هستش.سوسکش کرد...:D

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
------------رفیق ممنون آزمایش کردم این رامم دقیقا رادیو منوش باز میشه.کانالاهم سرچ میکنه.ولی وقتی رو کانالا کلیک میکنم-فقط صدای وز وز میاد-مثل برفک تلویزیون-مثل اینکه تلویزیون روشن میشه ولی شبکها برفکی صدای وزوز میده-گوشی شمام رادیوش همینطوری؟-ولی تورام 4.0.4 رادیوش سالم بود--
سلام
نه.برا بنده که رادیو کامل کار میکنه.ایرادی هم نداره.(فقط اگر زبانش رو فارسی بکنم مثل رام اصلی میپره بیرون)

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
3 تا از خار های داخل جا سیم کارت کنده شد سیمکارت نمیخونه الان

راهی داره ؟

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
اینترفیس فارسی داشته باشه ارزش داره جایگزین فعلی کنم. فعلا که 4.1.2 بیلد 38 دارم راضی ام اگر کسی نصب کرد یه ندا بده

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
علامت سوال به معنای نداشتن انتن نیست یه جورایی.گوشی من وقتی افتاد تو اب همین علامت سوال اومد که نمیتونست سیم کارت رو شناسایی کنه وقتی خشکش کردم درست شد
احتمالا مشکل از اسلاید سیم هستش.چون اگه انتن نداشه باشین به خاطر رام یا تعویض رام علامت سوال نمیاد روش

مال منم همینطور بعد افتادن تو آب این علامت اومد هر سریم باید پیچا دور محفظه سیمکارتو ور برم تا برگرده:دی
راه منطقیتر سراغ دارید واسه برطرف کردنش؟!:دی

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
اینترفیس فارسی داشته باشه ارزش داره جایگزین فعلی کنم. فعلا که 4.1.2 بیلد 38 دارم راضی ام اگر کسی نصب کرد یه ندا بده

مگه رام 4.1.2 فارسی که قبل از این ارائه شده بود چه مشکلی داشت؟ من اونو دان کردم نصبش کنم یا نه؟

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان رامها رو به پست دوم اضافه کنید....آخه الان از کجا مشخصه رام چند صفحه قبل اصلا کجاست..

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
بنده این رام جدید رو نصب کردم.ولی واقعا ارزش نصب نداره به نظر من.
ایرادتی که من دیدم:
1-زبان فارسی نداره
2- کلا با زبان شیوای چینی اشباع شده.
3-تنظیمات دوربین هم کاملا چینی هست.
4-آنتن سیم کارت رو به شکل یه فلش نشون میده
5-کلا حتی در برنامه های انگلیسی هم بعضی جاهاش چینی هست.

در کل فکر کنم همون رام با بیلدنامبر 38168 صفحه اول هست با یکم تغییرات و البته احتمالا مصرف باتری بهینه تر.

بنده که برمی گردم رو همون رام فارسی چند صفحه قبل.
مرسی

چندتا اسکرین شات:
http://s4.picofile.com/file/7987251719/newrom1.jpg
http://s4.picofile.com/file/7987251933/newrom2.jpg
http://s3.picofile.com/file/7987253117/newrom3.jpg

بالا