shahrokh2008
Registered User
من این سری هایر جدید رو که آوردم برای فروش شارژشون خیلی بهتر و بزرگتره و 1 آمپر هم هستش...فکر کنم این سری اصلی هستش...
چرا دوستان میشه اس خالی داد
فقط کافیه یه space یا enter بزنید تا یه حرف جلو بره و حله چون چیزی نمینویسه
امتحان کنید
دوست عزیز این که پیامک خالی نیستش در اینصورت شما کاراکتر space رو تایپ کردید.مشکل هم ظاهرا از سیستم عامل هست و نه گوشی.این قضیه اونجایی مشکل ساز میشه که شما میخوای یه سرویسی از اپراتورت رو که نیاز به ارسال پیامک خالی جهت فعالسازی داره فعال کنی که نمیتونی.و این موضوع جدا رو اعصابت میره(کشیدم که میگم!!) :دی
Sent from my Haier HW-W910
------------رفیق ممنون آزمایش کردم این رامم دقیقا رادیو منوش باز میشه.کانالاهم سرچ میکنه.ولی وقتی رو کانالا کلیک میکنم-فقط صدای وز وز میاد-مثل برفک تلویزیون-مثل اینکه تلویزیون روشن میشه ولی شبکها برفکی صدای وزوز میده-گوشی شمام رادیوش همینطوری؟-ولی تورام 4.0.4 رادیوش سالم بود--سلام.
تو رام ۴.۱.۲ که چند صفحه قبل هستش رادیو تو زبان انگلیسی بدون اشکال کار می کنه.( ولی وقتی زبان رو فارسی می کنی مثل رام اصلی میپره بیرون و کار نمیکنه)
سلام------------رفیق ممنون آزمایش کردم این رامم دقیقا رادیو منوش باز میشه.کانالاهم سرچ میکنه.ولی وقتی رو کانالا کلیک میکنم-فقط صدای وز وز میاد-مثل برفک تلویزیون-مثل اینکه تلویزیون روشن میشه ولی شبکها برفکی صدای وزوز میده-گوشی شمام رادیوش همینطوری؟-ولی تورام 4.0.4 رادیوش سالم بود--
یه رام جدید معرفی شده
ورژن 4.1.2
تغییرات:برنامه برای دوربین نصب شده
مصرف باتری بهینه شده
海尔W910-ROM——适合长期使用[流畅+省电]增强版
یکی نصب کنه ببینه فارسی داره یا نه ؟ - رم چقدر آزاده ؟
علامت سوال به معنای نداشتن انتن نیست یه جورایی.گوشی من وقتی افتاد تو اب همین علامت سوال اومد که نمیتونست سیم کارت رو شناسایی کنه وقتی خشکش کردم درست شد
احتمالا مشکل از اسلاید سیم هستش.چون اگه انتن نداشه باشین به خاطر رام یا تعویض رام علامت سوال نمیاد روش
اینترفیس فارسی داشته باشه ارزش داره جایگزین فعلی کنم. فعلا که 4.1.2 بیلد 38 دارم راضی ام اگر کسی نصب کرد یه ندا بده
یه رام جدید معرفی شده
ورژن 4.1.2
مصرف باتری بهینه شده
یه رام جدید معرفی شده
ورژن 4.1.2
مصرف باتری بهینه شده
سلام دوستان
این رام نسبت به رامی که چند صفحه قبل معرفی شده چه معایب و مزایای داره..؟
کسی نصبش کرده...؟
چچوری دانلود میشه باید تو سایت ثبت نام کرده؟