دوستان یکی از بچه ها برای رام 4.0.4 یه فایل گذاشته بود که با جایگزین کردن اون آیکون باتری درصدی نشون داده میشد ..... به نظرتون تو رام 4.1.2 کار میکنه؟!
دوستان یکی از بچه ها برای رام 4.0.4 یه فایل گذاشته بود که با جایگزین کردن اون آیکون باتری درصدی نشون داده میشد ..... به نظرتون تو رام 4.1.2 کار میکنه؟!
من اون فایلو گذاشته بودم داداش............ واسه 4.0.4 بودش واسه هر رامی میشه ولی باید فایل systemUI.apk ویرایش بشه البته من گوشیمو عوض کردم ولی اگه خواستی برات درستش میکنم...
اگه بشه خیلی عالی میشه
داداش با شارژر خودش شارژ کن امنیتش بالاترهدوست عزیز Cyres و سایر دوستان مطلع:
نظرتون راجع به این شارژر چی هست؟
این شارژر شاخکی با LCD هست. اینطور که روش نوشته ظاهرا ولتاژ و امپر خروجی از USB با شاخکهاش متفاوته. اگر با پورت USBش هایر رو شارژ کنم برای باتری مضر نیست؟ میشه به این شارژر اطمینان کرد؟
پس تستش با خودت دادا
انشاالله تا یه ساعت دیگه ردیفش میکنم
دادا بی زحمت روش جایگزین کردنشم
بگو.....
ممنون
Sent from my W910 using Tapatalk
چندتائی هایر 910 بصورت ویژه بدستم رسید که شارژر و هدست اونها اصلی هستن . عکس اونارو ببینین. هرنوع دیگه ایی که تو جعبه ها باشه تقلبیه ! یکی از تعمیر کارهای برجسته هدست و شارژر را تست کرد و گفت از مرغوبترین شارژرهاییه که تا حالا دیده و هدست کیفیت بی نظیری در پخش صدای مگا باس (بیس) داره که تا حالا فقط در هدست های چندصد هزارتومنی دیده !
متاسفانه اغلب مشکلاتی که برای دوستان پیش اومده بخاطر شارژر تقلبی و بی کیفیتی بوده که از خدا بی خبرها عوض کردن :
نوشته ها و آرم روی شارژر حک شده است ، برچسب نیست:
همانطور که می بینید 1000 میلی آمپر است.
تست Antutu 4.1 با آخرین رام 4.1.2 که در پست اول معرفی شده :
مال من که هدفونش همین هست
مثل اینکه برادرانِ نانجیب فقط به شارژرش چشم داشتن ! اغلب اینهائی که اینجا فروخته شدن شارژرشونو عوض کردن!
ببخشید داداش me-pc
فایل systemUI.apk و framework-res.apk رو برام آپ کن لطفا
اولی فکرکنم system/app باشه دومی هم تو پوشه framework
بعید میدونم کار فروشنده های ایرانی باشه کار خود چینی هاست.اینا برا اینکه هزینه تولیدشونو پایین بیارن دست به هر کاری میزنن.والی شارژری که روش آرم هایر خورده بصورت جدا بعید میدونم بکار فروشنده ایرانی بیاد
Sent from my Haier HW-W910
ربطي به فروشنده نداره!!!
يه سري كه شارژرا اصلي بودن من٧٠تا خريدم و هيچ فرقي با سري بعد كه يه هفته فاصله داشتن و شارژر ايفوني بود از نظر قيمت نداشتن!!!
نشون ميده ربطي به فروشنده نداره
هرچي روش باشه همونجور تحويل ميدن....
ارسال شده از JXD-S6600 با استفاده از تپاتالک 2
منم منظورم دوستان عزیز فروشنده اینجا نبود !
معمولاً کار خود دلالهای چینی یا رابطهای توی دبی هست که اغلبشون افغانی و هندی و ... هستن و به هیچ چیز جز پول اعتقاد ندارن !
داداش Montazar1 آقا جواد لطف کردن فایلها رو برا دانلود قرار دادن .... چی شد؟! امکانپذیر هست ؟!