• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153

اين فايلا مال رام 4.1.2 فارسي هستش؟
....................................................................
ببخشيد داداش ديشب خونه بودم گفتم فايل رو بدي كه نشد الان اومدم دانشگاه يه شهر ديگه انشاالله تا فردا پس فردا درستش ميكنم
شرمنده
:worried:

بفرما عزيز از فشرده خارج كنيد و تست كنيد انشاالله سالمه البته قبلش يه بك آپ از رامت بگيري
مسير جايگزيني هم
system/app
به جاي نرم افزار
systemUI.apk
.
.
.
دانلود

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
بفرما عزيز از فشرده خارج كنيد و تست كنيد انشاالله سالمه البته قبلش يه بك آپ از رامت بگيري
مسير جايگزيني هم
system/app
به جاي نرم افزار
systemUI.apk
.
.
.
دانلود

داداش خدایی کارت درسته.دستت درد نکنه.عالی کار میکنه.ممنون.

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
ببخشید حالا یکی به من کمک کنه واسه نصب رام 4.1.2 فارسی؟؟؟!!!!

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
سلام دوستان

خواهشا این مطلبو بخونید و راهنمایی بفرمایید

رام 4.1 نصب کردم بدون مشکل ولی خوشم نیومد دوباره از روش یوزر Sahandpersiantools

به 4.04 برگردوندم (رام اصلی) ... حالا مشکلم اینه که یکسری نرم افزارها روش نصب نمیشه و پیغام Apps not installed میده !!

من دقیقا رام رو اصولی نصب کردم و تمامی فول وایپ و ریست ها رو انجام دادم و تاریخ گوشی هم درست کردم .. چرا اینطوریه ؟؟

حتی مجددا به 4.1 (فارسی) ارتقا دادم بازم مشکل پابرجاست

مثلا بازی موست وانتد نصب نمیشه

بعضیا نصب میشن بعضیاش نه...تعجم واقعا ...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ببخشید حالا یکی به من کمک کنه واسه نصب رام 4.1.2 فارسی؟؟؟!!!!

در نصب رام اگه به مشکل خوردی یا سوالی داری دقیق عنوان کن دوستان راهنمایی می کنن.

بعد این آیکون عددی باطری رو که ردیف کردی.. نمی شد یه کمی درشتر باشه.. این خیلی ریزه....؟

hadi.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ببخشید که مزاحم میشم . من تازه هایر 910 گرفتم . روش رام 4.1.2 (آخری) نصب کردم. ولی وای فای اون کار نمیکنه . ولی توی رام اصلی کار میکرد.

بعد رام 4.0.4 که اول از همه گزاشتین رو روش نصب کردم . اون که فارسی هم داره . ولی تو این هم وای فای کار نمیکنه .

راه حلی داره ؟ کسی دیگه به این مشکل برخورده ؟

توی قسمت آخر تنظیمات که درباره گوشی هست . مک آدرس وای فای رو نوشته "در دسترس نیست "

خواهش میکنم اگه میشه کمک کنین چون wifi خیلی برام حیاتیه !

(درضمن WiFi-Fix هم نصب کردم ولی درستش نکرد.)

یک دنیا ممنون

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
متاسفانه اغلب مشکلاتی که برای دوستان پیش اومده بخاطر شارژر تقلبی و بی کیفیتی بوده که از خدا بی خبرها عوض کردن :

نوشته ها و آرم روی شارژر حک شده است ، برچسب نیست:
همانطور که می بینید 1000 میلی آمپر است.

29686297382479279733.jpg

دوست عزیز من بارها گفتم که اینجا تاپیک تخصصی این گوشی هستش نه فروشگاه.اگه قرار باشه اینجا هم تبلیغات کنید قطعا سایر فروشنده ها هم باید اینجا تبلیغاتشون رو بکنند تا تبعیضی قائل ایجاد نشه ولی تا الان که من حدود 5 نفر فروشنده این گوشی رو سراغ دارم هیچ کدومشون به این واضحی تبلیغ تاپیک خودشون رو نکردند
خواهشا از این به بعد در رابطه با فروش خودتون پست ندید تا مدیر بخش برخوردی انجام نده
ممنون

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز من بارها گفتم که اینجا تاپیک تخصصی این گوشی هستش نه فروشگاه.اگه قرار باشه اینجا هم تبلیغات کنید قطعا سایر فروشنده ها هم باید اینجا تبلیغاتشون رو بکنند تا تبعیضی قائل ایجاد نشه ولی تا الان که من حدود 5 نفر فروشنده این گوشی رو سراغ دارم هیچ کدومشون به این واضحی تبلیغ تاپیک خودشون رو نکردند
خواهشا از این به بعد در رابطه با فروش خودتون پست ندید تا مدیر بخش برخوردی انجام نده
ممنون

چشم حمید آقا . من پستهامو پاک کردم .

ولی این پستها قبل از ایجاد تایپیک فروش بودن (به تاریخ پستها و ایجاد تایپیک دقت کنید. حتی ازتون درباره مشکل نصب رام در پ.خ پرسیده بودم).این عکسها و توضیحات مال اولین موردی بود که بدستم رسید . دیده بودم که عده ای از

دوستان بخاطر شارژر غیر اصلی متضرر شدن . خواستم ببینند که شارژر اصلی چطوریه .چون اولش چندتا برای دوستان گرفته بودم .بعد روی همه شون سرمایه گزاری شد و تصمیم به فروش عمومی.

بعد ...احتمالاً دیگه تو پی تی نفروشیم چون مشتری بهتره ببینه و انتخاب کنه ! از راه دور کسی تقلب رو تشخیص نمیده ! (همه که صداقت به خرج نمی دن !)حتی ممکنه مشتری سرش کلاه بره و به به و چه چه هم بزنه !

به هرحال بازم ببخشید اگه سوء تفاهمی شده ! لطف کنید برای جلوگیری از سوءتفاهم بقیه دوستان گرامی ، عکسها و توضیحاتی که نقل قول شده در بقیه پستها رو پاک کنید.ممنونم

موفق باشید

Last edited:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
چشم حمید آقا . من پستهامو پاک کردم .

ولی این پستها قبل از ایجاد تایپیک فروش بودن (به تاریخ پستها و ایجاد تایپیک دقت کنید. حتی ازتون درباره مشکل نصب رام در پ.خ پرسیده بودم).این عکسها و توضیحات مال اولین موردی بود که بدستم رسید . دیده بودم که عده ای از

دوستان بخاطر شارژر غیر اصلی متضرر شدن . خواستم ببینند که شارژر اصلی چطوریه .چون اولش چندتا برای دوستان گرفته بودم .بعد روی همه شون سرمایه گزاری شد و تصمیم به فروش عمومی.

بعد ...احتمالاً دیگه تو پی تی نفروشیم چون مشتری بهتره ببینه و انتخاب کنه ! از راه دور کسی تقلب رو تشخیص نمیده ! (همه که صداقت به خرج نمی دن !)حتی ممکنه مشتری سرش کلاه بره و به به و چه چه هم بزنه !

به هرحال بازم ببخشید اگه سوء تفاهمی شده ! لطف کنید برای جلوگیری از سوءتفاهم بقیه دوستان گرامی ، عکسها و توضیحاتی که نقل قول شده در بقیه پستها رو پاک کنید.ممنونم

موفق باشید

ممنون
در رابطه با پ خ که داده بودین من یادم نبود چون روزی صد نفر به من پیغام میدند در رابطه با این گوشی و نحوه خریدش از فروشندگان
گوشی ها هم فقط شارژر تقلبی گوشی های ایفون روی اکثرشون هست که دارای گرید هستند و اون هایی هم که سوخته اند از گرید پاپیین برخوردار بودند و بی کیفیت

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
در نصب رام اگه به مشکل خوردی یا سوالی داری دقیق عنوان کن دوستان راهنمایی می کنن.

بعد این آیکون عددی باطری رو که ردیف کردی.. نمی شد یه کمی درشتر باشه.. این خیلی ریزه....؟

بايد تك به تك حدود 200 تا عكس رو زوم كنم تا درشت تر بشه كه راستشو بخواي وقت و حوصلشو ندارم شرمنده

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان

ببخشید که مزاحم میشم . من تازه هایر 910 گرفتم . روش رام 4.1.2 (آخری) نصب کردم. ولی وای فای اون کار نمیکنه . ولی توی رام اصلی کار میکرد.

بعد رام 4.0.4 که اول از همه گزاشتین رو روش نصب کردم . اون که فارسی هم داره . ولی تو این هم وای فای کار نمیکنه .

راه حلی داره ؟ کسی دیگه به این مشکل برخورده ؟

توی قسمت آخر تنظیمات که درباره گوشی هست . مک آدرس وای فای رو نوشته "در دسترس نیست "

خواهش میکنم اگه میشه کمک کنین چون wifi خیلی برام حیاتیه !

(درضمن WiFi-Fix هم نصب کردم ولی درستش نکرد.)

یک دنیا ممنون

من هم تست کردم . مثل اینکه رام های 404 و 412 که در صفحه اول معرفی شده اند مشکل وای فای دارند ! اصلا روشن نمیشه و Mac Address هم Unavalable (عدم دسترسی) هست !

دوستان دیگر تست کردن ؟

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
به رام 4.1.2 بابیلد نامبر 38.... آپ کردم حالا قابلیت 4G هم به گوشی اضافه شده :) :) :)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
من هم تست کردم . مثل اینکه رام های 404 و 412 که در صفحه اول معرفی شده اند مشکل وای فای دارند ! اصلا روشن نمیشه و Mac Address هم Unavalable (عدم دسترسی) هست !

دوستان دیگر تست کردن ؟

من تمام رام ها را تست کردم هیچ کدوم مشکل وای فای نداشتند.

ایا شما بعد از نصب رام فکتوری ریست میکنید؟

danial1

Registered User
لایک‌ها
23
ظاهرا تو بخش اس ام اس برای ارسال , فونت فارسی نداره بنظرتون بهترین کیبورد فارسی که میشه برای این گوشی نصب کرد چیه؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
ظاهرا تو بخش اس ام اس برای ارسال , فونت فارسی نداره بنظرتون بهترین کیبورد فارسی که میشه برای این گوشی نصب کرد چیه؟

Google keyboard

ارسال شده توسط علی احمری :دی

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
من تمام رام ها را تست کردم هیچ کدوم مشکل وای فای نداشتند.

ایا شما بعد از نصب رام فکتوری ریست میکنید؟

بله ! دقیقاً طبق دستورالعملشون هرکدومو نصب کردیم ! ولی یه رام دیگه پیدا کردم که تو اون مشکل وای فای نداره . فعلاً داریم تستش میکنیم .

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.بنده هم دارم از رام ۴.۱.۲ فارسی استفاده میکنم ولی اصلا مشکل وای فای نداره.(الان هم با وای فای آن شدم) فکر نمی کنم مشکل شما از رام باشه.یه ریست فکتوری بفرمایید شاید درست شد.

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
بله ! دقیقاً طبق دستورالعملشون هرکدومو نصب کردیم ! ولی یه رام دیگه پیدا کردم که تو اون مشکل وای فای نداره . فعلاً داریم تستش میکنیم .

سلام.بنده هم دارم از رام ۴.۱.۲ فارسی استفاده میکنم ولی اصلا مشکل وای فای نداره.(الان هم با وای فای آن شدم) فکر نمی کنم مشکل شما از رام باشه.یه ریست فکتوری بفرمایید شاید درست شد.

سلام . ممنون از راهنمائیتون . درست شد!:)

Last edited:
بالا