دوست عزیز من بارها گفتم که اینجا تاپیک تخصصی این گوشی هستش نه فروشگاه.اگه قرار باشه اینجا هم تبلیغات کنید قطعا سایر فروشنده ها هم باید اینجا تبلیغاتشون رو بکنند تا تبعیضی قائل ایجاد نشه ولی تا الان که من حدود 5 نفر فروشنده این گوشی رو سراغ دارم هیچ کدومشون به این واضحی تبلیغ تاپیک خودشون رو نکردند
خواهشا از این به بعد در رابطه با فروش خودتون پست ندید تا مدیر بخش برخوردی انجام نده
ممنون
چشم حمید آقا . من پستهامو پاک کردم .
ولی این پستها قبل از ایجاد تایپیک فروش بودن (به تاریخ پستها و ایجاد تایپیک دقت کنید. حتی ازتون درباره مشکل نصب رام در پ.خ پرسیده بودم).این عکسها و توضیحات مال اولین موردی بود که بدستم رسید . دیده بودم که عده ای از
دوستان بخاطر شارژر غیر اصلی متضرر شدن . خواستم ببینند که شارژر اصلی چطوریه .چون اولش چندتا برای دوستان گرفته بودم .بعد روی همه شون سرمایه گزاری شد و تصمیم به فروش عمومی.
بعد ...احتمالاً دیگه تو پی تی نفروشیم چون مشتری بهتره ببینه و انتخاب کنه ! از راه دور کسی تقلب رو تشخیص نمیده ! (همه که صداقت به خرج نمی دن !)حتی ممکنه مشتری سرش کلاه بره و به به و چه چه هم بزنه !
به هرحال بازم ببخشید اگه سوء تفاهمی شده ! لطف کنید برای جلوگیری از سوءتفاهم بقیه دوستان گرامی ، عکسها و توضیحاتی که نقل قول شده در بقیه پستها رو پاک کنید.ممنونم
موفق باشید