دوستان مشکل رو فهمیدم و برای حلش هم باید اپلیکیشن رو روی حافظه ی گوشی نصب کنید تا ویجت ها بیادبچه ها یک سوالی دارم
چرا مثلا ویجت مثل ساعت رو وقتی نصب میکنم بعد به قسمت ویجت ها میرم نشونش نمیده؟
چطوری حلش کنم؟
من بدون روت و بدون نصب هیچ برنامه ای تمامی برنامه هایی که نصب میکنم میره توی کارت حافظه
فقط کافی هست بی تو استورج و حافظه پیشفرض رو روی کارت حافظت بزاری
بازیها با فایل دیتا رو هم حافظه خارجی نصب میشه؟
کلا گوشی برات چند افتاد؟سلام من این گوشیو به قیمت 127 دلار خریدم از چین و چند روزه به دستم رسیده شارژرش سفید و تاشو هست اصله یا تقلبیه؟؟؟؟؟ الانم دوبار 1 هو میگم اپراتور بلاکید و انتن میره و هر کاری میکنم نمیاد مگر این که سیمو چند دقیقه در بیارم بعد جا بزنم
راهی داره اینجوری نشه رامم هم 4.04 هست
سلام من این گوشیو به قیمت 127 دلار خریدم از چین و چند روزه به دستم رسیده شارژرش سفید و تاشو هست اصله یا تقلبیه؟؟؟؟؟ الانم دوبار 1 هو میگم اپراتور بلاکید و انتن میره و هر کاری میکنم نمیاد مگر این که سیمو چند دقیقه در بیارم بعد جا بزنم
راهی داره اینجوری نشه رامم هم 4.04 هست
آقا کسی ما رو راهنمایی نمیکنه ؟!
1- نمیتونم به مودو وای فای کانکت بشم . پیغام " saved , secured with WPA" میده .
2- لطفا یکی تنظیم اتصال به اسمارت تی وی رو به ما بگه .
3- از صبح با هر کی میخوام تماس بگیرم پیغام " internet calling not support " میده
ممنون میشم.
راستی اینم بگم قبل از خرید شک داشتم ولی حالا برعکس ! اصلا فکر نمیکردم انقدر گوشی توپی باشه .
-------------------عزیز همه رامای 4.1.2 یکی فقط چنتا اپکاشو کمو زیاد میکنن.2.13a_update_elbuit_v1---الان رادیو گوشی شما قشنگ کار میکن؟در ضمن برا ساعتم من تا حالا 8تا گوشی اندرویید قبل این داشتم arc .optimus max .s2.xpria mini.s3.و... ,ولی همشون وقتی شب قبل خواب ساعتو تنظیم میکردم برا صبح و بعد گوشیرو خاموش میکردم گوشی فردا صبح قشنگ زنگ میزد.ولی این هایر910 وقتی گوشی خاموش ساعتش زنگ نمیزن..مال شما میزن؟لطفا رادیو و ساعت گوشیتونو برام تست کنید-منتظر جوابتونم-ممنوندوستان کسی این 2تا مشگلو تونسته حل کن.1.تو رام 4.1.2 وقتی تو زبان en رادیو موجارو سرچ میکن و پیدا میکن.ولی بغیر از صدای وز وز هیچ صدایی پخش نمیشه-مشگل2..ساعت گوشی وقتی گوشی خاموش زنگ نمیزن-کسی از دوستان این مشگلاتو داشته و تونسته حل کن؟
-----------عزیز همه رامای 4.1.2 یکی فقط چنتا اپکاشو کمو زیاد میکنن.2.13a_update_elbuit_v1---الان رادیو گوشی شما قشنگ کار میکن؟در ضمن برا ساعتم من تا حالا 8تا گوشی اندرویید قبل این داشتم arc .optimus max .s2.xpria mini.s3.و... ,ولی همشون وقتی شب قبل خواب ساعتو تنظیم میکردم برا صبح و بعد گوشیرو خاموش میکردم گوشی فردا صبح قشنگ زنگ میزد.ولی این هایر910 وقتی گوشی خاموش ساعتش زنگ نمیزن..مال شما میزن؟لطفا رادیو و ساعت گوشیتونو برام تست کنید-منتظر جوابتونم-ممنونسلام 1- کدوم رام رو نصب کردی؟2- کلا فکر نمی کنم تو اندروید این امکان باشه.(بزار تو "ایرپلین مد" دیگه کسی نمیتونه زنگ بزنه ساعتم کار میکنه!)
سلام سريال نامبر گوشي با پشت جعبه مطابقت داره يا نه ؟
و خيلي مهم هست اين مسئله يا نه
چون يه گوشي گرفتم سريالش با پشت گوشي يكي نيست
من با اموزش پست اول انجام دادم شدسلام به همه
کسی میدونه چطور bar پایین صفحه یا همون سه تا دگمه لمسی menu. Back. Home رو میشه حذف کرد با navbar تست کردم ولی حذفش نکرد میخوام طوری شه که فقط با دگمه برنامه navbar کار کنم کسی اگه راهنمایی بلده دریق نکنه لطفا
دوستان یه مموری 16 سیلیکون پاور کلاس10 خریدم. وقتی فیلمبرداری میکنم تو گوشی خوب نشون میده ولی وقتی که تو کامپیوتر باز میکنم خیلی کیفیتش افتضاح میشه
و دوربین هی ار میشه و صدا قطع و وصل میشه. به نظرتون از رم میتونه باشه؟؟
منم رم 8 گیگ سیلیکون پاور کلاس 10 دارمکسی نمیدونه؟؟ ببرم رم و عوض کنم یا رام رو تعویض؟
دقیق یادم نیست-چون سریع روش کاستروم زدم-ولی 99 درصد رو رام اصلی ساعت و رادیو کار میکن.ایا گوشی شمام رادیو و زنگ ساعتتون مشگل دار مثل گوشی من؟؟روی رام اصلی گوشیتون این مشکل رو داشتید؟
یا با عوض کردن رام این طوری شده؟