• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
-----------عزیز همه رامای 4.1.2 یکی فقط چنتا اپکاشو کمو زیاد میکنن.2.13a_update_elbuit_v1---الان رادیو گوشی شما قشنگ کار میکن؟در ضمن برا ساعتم من تا حالا 8تا گوشی اندرویید قبل این داشتم arc .optimus max .s2.xpria mini.s3.و... ,ولی همشون وقتی شب قبل خواب ساعتو تنظیم میکردم برا صبح و بعد گوشیرو خاموش میکردم گوشی فردا صبح قشنگ زنگ میزد.ولی این هایر910 وقتی گوشی خاموش ساعتش زنگ نمیزن..مال شما میزن؟لطفا رادیو و ساعت گوشیتونو برام تست کنید-منتظر جوابتونم-ممنون
سلام رادیو که تو هر رامی به خوبی کار میکنه برا بنده.زنگ راستش قبلا امتحان نکرده بودم رو گوشی دیگه امشب رو یه s3 و experia z هم تست کردم و طبق انتظار هر دو مثل هایر زنگ نزدن!

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
سلام دوستان
مدتيه يه مشكل دارم
تا يه عكس ميگيرم يهو كل حافظه باقي مانده گوشيم(حدود 1.4g) پر ميشه و تا فولدر DCIMرو كامل پاك نكنم مشكل حل نميشه
رامم هم اصليه هست

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان من گوگل کیبورد نصب کردم. تو حالت انگلیسی دکمه *اینتر* نداره. یعنی بره خط بعد. کسی نمیدونه چیکار باید کرد؟

send by LeO from w910

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوستان
مدتيه يه مشكل دارم
تا يه عكس ميگيرم يهو كل حافظه باقي مانده گوشيم(حدود 1.4g) پر ميشه و تا فولدر DCIMرو كامل پاك نكنم مشكل حل نميشه
رامم هم اصليه هست

سلام دوست عزیز
ببنید شما یک عکس میگیرید حافظه 1 گیگ پر نمیشه در اصل شما هر وقت به گالریتون میرید باعث میشه گوشی تمامی عکس های داخل حافظه رو یکباره لود بکنه و برای اینکه کارش سریع بشه و هر دفعه نخواد عکس ها رو لود اولیه بکنه این ها رو بصورت یک کش دیسک مجازی تو حافظه داخلی ذخیره می کنه و اگر می خواید این کش فایل رو پاک کنید به این آدرس برید momory dakheli/DCIM و پوشه .thumbnails را پاک کنید

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
من از گوگل کیبورد استفاده میکردم اما این اینتر و سوییچ کردن بین زبون ها من رو خیلی اذیت میکرد
داداش عزیز به نظر من از کیبورد touchpal که تو گوشی نصب هست استفاده کنی خیلی بهتر و راحت تر و سریع تر هست برای اضافه کردن زبان فارسی هم کافی هست اخرین ورژنش رو نصب کنی و بعد persian رو اضافه کنی
اینم لینک دانلود
http://www.touchpal.com/en/downloads.html#android

morteza2487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من از گوگل کیبورد استفاده میکردم اما این اینتر و سوییچ کردن بین زبون ها من رو خیلی اذیت میکرد
داداش عزیز به نظر من از کیبورد touchpal که تو گوشی نصب هست استفاده کنی خیلی بهتر و راحت تر و سریع تر هست برای اضافه کردن زبان فارسی هم کافی هست اخرین ورژنش رو نصب کنی و بعد persian رو اضافه کنی
اینم لینک دانلود
آقا دمت گرم ! من چند روز بود دنبال کیبورد فارسیش میگشتم .میخواستم الان سوال کنم که شما زحمتشو کشیدی.:cool::rolleyes:

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
اینم لینک دانلود

زیاد خوشم نیومده از تاچپل :(
دمت گرم داداش

send by LeO from w910

m_tavakoli9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد،قصد خريد هاير910 يا 718 دارم ولي بخاطر باطريش تو شك افتادم،راهنماي كنيد لطفاايا باطري گوشي هاي ديگه بهش نميخوره؟از كجا بدونم شارژر اصلا؟
يكي ميگه عاليه يكي ميگه بخاطر باطريش به درد نميخوره
پخ بدين لطفا

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دو روز پیش گوشیم مستقیما با صفحه افتاد رو آسفالت تازه فهمیدم مقاومت یعنی چی و هایر اصولا یعنی چی! :D
هر گوشی دیگه ای بود کل صفحه ش ترک میخورد ولی هایر در حد یه نقطه سوزن یه اثر خیلی ریز روش مونده.تازه اگه از محافظ استفاده میکردم همونم روش نمیموند. خلاصه اینکه خیلی حال کردم با گوشیم طبق معمول :))

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام و خسته نباشيد،قصد خريد هاير910 يا 718 دارم ولي بخاطر باطريش تو شك افتادم،راهنماي كنيد لطفاايا باطري گوشي هاي ديگه بهش نميخوره؟از كجا بدونم شارژر اصلا؟
يكي ميگه عاليه يكي ميگه بخاطر باطريش به درد نميخوره
پخ بدين لطفا

در صورتی برات خوبه که یه شارژر سری گالاکسی سامسونگ براش بگیری و همیشه قبل از اینکه شارژش کاملا صفر بشه یا بزنیش به شارژ یا گوشیو خاموش کنی وقتی به شارژر رسیدی بزنی به شارژ

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
در صورتی برات خوبه که یه شارژر سری گالاکسی سامسونگ براش بگیری و همیشه قبل از اینکه شارژش کاملا صفر بشه یا بزنیش به شارژ یا گوشیو خاموش کنی وقتی به شارژر رسیدی بزنی به شارژ
چرا شارژر سری گلکسی بگیره؟؟؟؟
خوب شارژر اصلی هایر رو بگیرید؟!!!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
چرا شارژر سری گلکسی بگیره؟؟؟؟
خوب شارژر اصلی هایر رو بگیرید؟!!!

سلام عزیز... از کجا میشه شارژره اصلی هایر تهیه کرد...؟ اینجا که کسی برا فروش نداره.. شما سراغ داری بفرما؟

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
سلام عزیز... از کجا میشه شارژره اصلی هایر تهیه کرد...؟ اینجا که کسی برا فروش نداره.. شما سراغ داری بفرما؟
اگه میخوای من شماره رفیقم رو بدم تا بهش بگی یکی میخوای
من خودم یکی گرفتم

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
بالا علامت سیم کارت که روش علامته سواله میاد؟
سیم کارت رو بد جا میزنی....
یا اینکه خیلی خیلی بدشانسي وجای سیم کارتت مرحوم شده
من اینطوری میشد فلشش کردم و سیم کارت ایرانسل روش انداختم

sent from GALAXY Note 2
سیم کارتو در اوردم دوباره جا زدم فعلا که اینجوری نشده
مرسی

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان شارژر اصلیش اومد یه ندا هم به ما بدید

javad19