amonoroz20
Registered User
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 1
می خوام روت کنم گوشی رو گلکسی نوت میشناسه چی کار کنم
می خوام روت کنم گوشی رو گلکسی نوت میشناسه چی کار کنم
چی شد دوست گرام
سلام دوستان،از اونجاي كه اگه گوشي به دليل بي شارژي خاموش بشه مشكلاتي رو به وجود مياره،
خواستم از دوستان سوال كنم كه برنامه اي رو ميشناسيد كه مثل رو ١٥ درصد باطري قرار بدي و وقتي باطري به ١٥٪ رسيد خاموش بشه؟
آيا امكان همچين چيزي وجود داره؟
لطفا راهنماي بفرمايد
من بهت پیشنهاد میکنم روی همین رام فابریک بمونی که خیلی بهتر هست و از همه بهتر رسمی هستسلام به همه اساتید و دوستان گل خودم
من تازه به جمع هایر بازها اظافه شدم و یه 910 خریدم. میخاستم بدونم بهترین رام برای این گوشی دقیقا چه رامی هست که باگ کمتری داشته باشه.
توی سایت needrom که حتما میدونید و رفتید 4تا رام معرفی کرده که یکیش فابریک خودشه و 3تاش کاستوم هستش میخاستم بدونم بهترین رام از هر لحاظ کدومه به نظر شما؟
اینم لینکش
Needrom | Search Results | w910
البته من پست اول و بیشتر پست هارو خوندم ولی دقیق نفهمیدم بهترینش کدومه .
راستی فابریکش خوبه یا کلا عوضش کنم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید
بهترین برنامه برای دوربین هم Snap Camera HDRهستبهترین برنامه برای عکس برداری و فیلم برداری هایر 910 کدوم برنامس
؟لطفا با راهنمایی بگین
من بهت پیشنهاد میکنم روی همین رام فابریک بمونی که خیلی بهتر هست و از همه بهتر رسمی هست
خودم هم همینو فکر میکنم ولی این برنامه چینیا رو اعصاب ادمه
می تونی از منوی اصلی و دسکتاپ گوشیت عکس بزاری؟خودم هم همینو فکر میکنم ولی این برنامه چینیا رو اعصاب ادمه
می تونی از منوی اصلی و دسکتاپ گوشیت عکس بزاری؟
اخه روی گوشی من هیچ برنامهو یا نوشته ی چینی ای نیست...
اگه بزاری بهتر راهنماییت میکنم
عزیز 4.1.2 فارسی به نظر من بهتره ... توی پست دوم برای دانلود هست ..
سرعت بیشتر،مصرف باتری بهتر (البته خیلی محسوس نیست!) ، یخورده زیباتر ، اسم 4.1.2! و ...
سلام به همه اساتید و دوستان گل خودم
من تازه به جمع هایر بازها اظافه شدم و یه 910 خریدم. میخاستم بدونم بهترین رام برای این گوشی دقیقا چه رامی هست که باگ کمتری داشته باشه.
توی سایت needrom که حتما میدونید و رفتید 4تا رام معرفی کرده که یکیش فابریک خودشه و 3تاش کاستوم هستش میخاستم بدونم بهترین رام از هر لحاظ کدومه به نظر شما؟
اینم لینکش
Needrom | Search Results | w910
البته من پست اول و بیشتر پست هارو خوندم ولی دقیق نفهمیدم بهترینش کدومه .
راستی فابریکش خوبه یا کلا عوضش کنم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید
آقا احسان بي دليل كه نه،خاموششدن بر اثر تموم كردن شارژ باطري رو گفتم،
دوستان ميگن قبل از اين كه شارژ باطري خالي بشه بايد يا زد به شارژ ياخاموش كرد تا به شارژر رسيد!؟تو هميتن تاپيك هم خيلي از دوستان به اين مشكل خوردن،كه وقتي خاموش شده و زدن به شارژ روشن نشده و تا به صورت فكتوري ستنگ روشن كردن ،يعني همه برنامه ها پاك شده،از جمله مخاطبا و اس ام اس ها.