تایید میشهوالا برای من که هزار بار شارژ تموم کرده و باطری خالی شده.راحت میزنم تو شارژ هم شارژ میشه.سری اولیا که اومد بهترین جنس های 910 بود.سری های بعدی همشون یه مشکلی داشتند
منظورتون همین رامه که با این عنوان هست (بهترین رام 4.1.2 برای این گوشی تا امروز) و خودتون با یکی از دوستان زحمت کشیدید و گزاشتید
شما خودتون با همین کار میکنید فقط همون مشکل دوربین هست که گفتید . مشکل رادیو که با زبان فارسی کار نمیکنه یا مشکل نصب برنامه نداره؟
رامی که منو فارسی داشته باشه نیاز دارم منو فارسی یکی از واجبات رام
رام هایی که تو سایته needrom هست و بالا لینکشو گزاشتم چطور هستند شما اونارو نصب کردید ؟
ای بابا دوستان کسی تو کار باتری نیست بتونه یه فکراساسی بکنه یه باتری آمپر بالا بسازه...
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
باتری گوشی دیگه ای سراغ نداره کسی بشه رواین گوشی انداخت؟
دوستان wifi گوشی من بعد از فلش زدن از بین رفته و به هیچ عنوان روشن نمیشه..لطفا کمک کنید.... همه رام ها به غیر از تاچ ویز انداختم.فکتوری ریست وایپ و فلش/...فایده نداشتمگه باطری گوشیتون چش شده ؟ مشکلتون چیه ؟
مگه باطری گوشیتون چش شده ؟ مشکلتون چیه ؟
من فک کنم کسایی که رام گوشی رو عوض کردن این مشکلاتی که شایعه شده(هر چند بعضی ها واقعیت داره) رو دارن
سلام
عزیزان همه مشکل باطری رو دارند لطفا عزیزان اساتید راه های کاهش مصرف باطری رو بگذارند استفاده کنیم مثلا یکی از اونا نور چراغ صفحه هست.. و 100 تا دیگه که شاید من و کاربر x ندونیم اینطور مطلبی خیلی به درد هایر 910 بازا میخوره اینطور نیست ؟
بهترین موقعیت یاب Sygic: GPS Navigation هستدوستان من با گوگل مپ که مای لوکیشن رو میزنم حدود 40-50 متر جای من رو اشتباه نشون میده , راه حلی هست؟!
من اینور خیابونم , جامو اونور خیابون تو کوچه ها نشون میده وسط خونه مردم
مشکل خاصی نداره فقط چون آمپرش پایینه وزود باتری تموم میکنه گفتم کسی باتری گوشی دیگه ای که امپرش بالاباشه سراغ نداره به این بخوره
خیلی ها سوال تو رو می پرسن اما بهتر هست همین جا بگم که بهترین رام هایر رام رسمی خودش هست و کسایی که رام کاستوم رو نصب میکنن حتما مشکلاتی دارن و برای همین هم اکثر دوستان پیشنهاد میکنن روی همین رام رسمی بمونیدسلام به همه اساتید و دوستان گل خودم
من تازه به جمع هایر بازها اظافه شدم و یه 910 خریدم. میخاستم بدونم بهترین رام برای این گوشی دقیقا چه رامی هست که باگ کمتری داشته باشه.
توی سایت needrom که حتما میدونید و رفتید 4تا رام معرفی کرده که یکیش فابریک خودشه و 3تاش کاستوم هستش میخاستم بدونم بهترین رام از هر لحاظ کدومه به نظر شما؟
اینم لینکش
Needrom | Search Results | w910
البته من پست اول و بیشتر پست هارو خوندم ولی دقیق نفهمیدم بهترینش کدومه .
راستی فابریکش خوبه یا کلا عوضش کنم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید
رامی که منو فارسی داشته باشه نیاز دارم منو فارسی یکی از واجبات برام
رام هایی که تو سایته needrom هست و بالا لینکشو گزاشتم چطور هستند شما نصب کردید ؟
لطفا دوستانی که حرفه ای هستند جواب این پست ما هم بدند
گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟هرچی رو wifi کلیک میکنم.روشن نمیشه..چیکار کنم... الان دارم یه رام چینی دانلود میکنم ببینم بر میگرده..