• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خیلی ها سوال تو رو می پرسن اما بهتر هست همین جا بگم که بهترین رام هایر رام رسمی خودش هست و کسایی که رام کاستوم رو نصب میکنن حتما مشکلاتی دارن و برای همین هم اکثر دوستان پیشنهاد میکنن روی همین رام رسمی بمونید

عزیز من از رام کاستوم استفاده می کنم همونی که عنوانش هس بهترین رام تا به امروز... که واقعا هم بهترینه من به شخصه به هیچ مشکلی برنخوردم... خیلی... رونه ... و البته باطریشم یه کمی نسبت به رام اصلی بهینه ترشده
من به همه دوستان پیشنهاد میکنم اصلا تو نصبش شک نکنید. بنصبیدو حالشو ببرید...

yahi92

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همه اساتید و دوستان گل خودم
من تازه به جمع هایر بازها اظافه شدم و یه 910 خریدم. میخاستم بدونم بهترین رام برای این گوشی دقیقا چه رامی هست که باگ کمتری داشته باشه.
توی سایت needrom که حتما میدونید و رفتید 4تا رام معرفی کرده که یکیش فابریک خودشه و 3تاش کاستوم هستش میخاستم بدونم بهترین رام از هر لحاظ کدومه به نظر شما؟
اینم لینکش
Needrom | Search Results | w910

البته من پست اول و بیشتر پست هارو خوندم ولی دقیق نفهمیدم بهترینش کدومه .
راستی فابریکش خوبه یا کلا عوضش کنم بهتره؟
ممنون میشم جواب بدید

رامی که منو فارسی داشته باشه نیاز دارم منو فارسی یکی از واجبات برام

رام هایی که تو سایته needrom هست و بالا لینکشو گزاشتم چطور هستند شما نصب کردید ؟

لطفا دوستانی که حرفه ای هستند جواب این پست ما هم بدند

سلام
بنده تمام رامهای 4.1.2 رو تست کردم.
بهترینشون از نظر من رام موجود تو صفحه اول(با عنوان بهترین رام) و رام موجود در ROM Haier W910 | [Custom]-[Updated] add the 11/20/2013 on Needrom هست.
هرچند تفاوت زیادی با هم ندارن:
رادیو در هر دو وقتی زبان فارسی باشه کار نمیکنه.(مثل رام رسمی)
مصرف باتری یکسانه(بهتر از رام رسمی)
دوربین هم تقریبا یکسان.
مال needrom یه چندتا برنامه بیشتر داره( صفحه کلید بهتر و بوت انیمیشن و یه چندتا تغییر مختصر دیگه)
در کل به نظرم شما همون مال NEEDROM رو نصب کنید بهتره.

در ضمن بنده فقط چند روز تو رام اصلی(4.0.4) بودم و بعدش رفتم رو 4.1.2 و انصافا باهم از نظر سرعت و روان بودن و تا حدودی مصرف باتری قابل مقایسه نیستند و من در هر دو رام 4.1.2 بالا باگی ندیدم و تا الان هم که هیچ مشکلی نداشتن.(البته حالت mass storage در 4.1.2 وجود نداره)

-درضمن بنده به قول شما حرفه ای! نیستم فقط تجربم رو عرض کردم-

amin05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعد از 8 ساعت تلاش مداوم..توانستم wifi خاموش شده w910 را برگردانم...

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86

دوست عزیز تجربیاتتون رو در اختیار دیگران هم بزارید که اگه مشکا مشابه پیش اومد حل بشه
چطور درست شد

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
بنده تمام رامهای 4.1.2 رو تست کردم.
بهترینشون از نظر من رام موجود تو صفحه اول(با عنوان بهترین رام) و رام موجود در ROM Haier W910 | [Custom]-[Updated] add the 11/20/2013 on Needrom هست.
هرچند تفاوت زیادی با هم ندارن:
رادیو در هر دو وقتی زبان فارسی باشه کار نمیکنه.(مثل رام رسمی)
مصرف باتری یکسانه(بهتر از رام رسمی)
دوربین هم تقریبا یکسان.
مال needrom یه چندتا برنامه بیشتر داره( صفحه کلید بهتر و بوت انیمیشن و یه چندتا تغییر مختصر دیگه)
در کل به نظرم شما همون مال NEEDROM رو نصب کنید بهتره.

در ضمن بنده فقط چند روز تو رام اصلی(4.0.4) بودم و بعدش رفتم رو 4.1.2 و انصافا باهم از نظر سرعت و روان بودن و تا حدودی مصرف باتری قابل مقایسه نیستند و من در هر دو رام 4.1.2 بالا باگی ندیدم و تا الان هم که هیچ مشکلی نداشتن.(البته حالت mass storage در 4.1.2 وجود نداره)

-درضمن بنده به قول شما حرفه ای! نیستم فقط تجربم رو عرض کردم-

ممنون از شما همینکه تجربیاتتون رو در اختیار دیگران میزارید یه ادم حرفه ای هستید
ممنون میشم اگه چیز خاص دیگه ای به نظرتون رسید بگید

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242

خب همینجاازتمامی دوستان خواهش دارم که هروقت یکی ازمشکلاتتون روبااین گوشی به هرطریقی تونستیدحل کنیدلطفاهمینجابرای بقیه هم توضیح بدیدتاهمه بدونندچجوری مشکلشون روحل کنند
واینجوری همه ازتجربیات همدیگه استفاده کنیم
وصدالبته اینکه امیدوارم هیچ مشکلی هیچ وقت واسه کسی ازدوستان پیش نیاد
باتشکر

amin05

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من امروز تمام تاپیو خوندم و همچنین تمام فروم های فارسی...اما هیچ کدام از سایت ها اشاره ایی به این مورد نداشتن... من هم دست به کار شدم و رفتم تو سایت های چینی و انگلیش و به لطف مترجم گوگل..تجربه ایی جدید بین و باز شدن گره ایی دیگر مبنی بر خاموش بودن wifi بعد از نصب رام را اغاز میکنم.... دوستان فقط کافیه رام زیر که زبانش چینی هست را نصب کنند...البته طی مراحل زیر.... 1_تمام فرمت ها را انجام دهید...به قسمت mont درریکاوری رفته و همه فرمت ها را انجام دهید.. 2_این رام به صورت fast boot نصب میشه.....به اموزش صفحه اول مراجعه کنید..... 3_ورژن رام 4.0.4 هست 4_بعد از نصب رام cwm هم تغییر میکنه که شما باید بعد از بالا اومدن گوشیتون..اونو خاموشکنین و همون cwm که در صفحه اول تاپیک هست را نصب کنید... 5_اکنون کاستوم رام مورد نظر خودتون رو نصب کنید..حالا چه به صورت ریکاوری چه به صورت fast boot... لینک دانلود رام فعال کننده : دوستانی که کارشون راه افتاد یه صلوات واسه سلامتی خانواده من و همسر عزیزم و خانواده خودشونون بفرستن که همیشه سالم و سلامت باشن... رام با حجم 309 مگابایت....اون سایتی که میرید دانلود کنید چینی ولی سرعت بالا.... SWEP_GDETB1A_v02.022.01.g_03.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制 راستی دارم میرم سربازی واسم دعا کنید...صلوات

Last edited:

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
حرفتون درسته ولی همه ی این مسایل رو هم که رعایت کنیم بالاخره معجزه نمیشه که!!فقط یکم دیرتر تموم میشه.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

مام اینجا دنبال معجزه نیستیم !!!
میخوایم کاری کنیم که یه کم به قول شما دیرتر تموم بشه !

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من امروز تمام تاپیو خوندم و همچنین تمام فروم های فارسی...اما هیچ کدام از سایت ها اشاره ایی به این مورد نداشتن... من هم دست به کار شدم و رفتم تو سایت های چینی و انگلیش و به لطف مترجم گوگل..تجربه ایی جدید بین و باز شدن گره ایی دیگر مبنی بر خاموش بودن wifi بعد از نصب رام را اغاز میکنم.... دوستان فقط کافیه رام زیر که زبانش چینی هست را نصب کنند...البته طی مراحل زیر.... 1_تمام فرمت ها را انجام دهید...به قسمت mont درریکاوری رفته و همه فرمت ها را انجام دهید.. 2_این رام به صورت fast boot نصب میشه.....به اموزش صفحه اول مراجعه کنید..... 3_ورژن رام 4.0.4 هست 4_بعد از نصب رام cwm هم تغییر میکنه که شما باید بعد از بالا اومدن گوشیتون..اونو خاموشکنین و همون cwm که در صفحه اول تاپیک هست را نصب کنید... 5_اکنون کاستوم رام مورد نظر خودتون رو نصب کنید..حالا چه به صورت ریکاوری چه به صورت fast boot... لینک دانلود رام فعال کننده : دوستانی که کارشون راه افتاد یه صلوات واسه سلامتی خانواده من و خانواده خودشونون بفرستن که همیشه سالم و سلامت باشن... رام با حجم 309 مگابایت....اون سایتی که میرید دانلود کنید چینی ولی سرعت بالا.... SWEP_GDETB1A_v02.022.01.g_03.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制 راستی دارم میرم سربازی واسم دعا کنید...صلوات

استارتر محرم اینو بزارید اول تاپیک به کار خیلی ها میخوره

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان یه سوال
کسایی که گوشی هایر 910 داشتند رام اصلییش زبان فارسی چه برای منو چه برای کیبورد داشت؟
من گوشیم ورژن اندرویدش 4.0.4 هست ولی نه زبان فارسی توشه نه کیبورد فارسی. میشه بدون عوض کردن رام زبان و کیبورد فارسی بهش اضافه کرد
برنامه morelocation 2 هم روش نصب کردم زبانفارسیو نمیاره .
ممنون میشم جواب بدند دوستان

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان یه سوال
کسایی که گوشی هایر 910 داشتند رام اصلییش زبان فارسی چه برای منو چه برای کیبورد داشت؟
من گوشیم ورژن اندرویدش 4.0.4 هست ولی نه زبان فارسی توشه نه کیبورد فارسی. میشه بدون عوض کردن رام زبان و کیبورد فارسی بهش اضافه کرد
برنامه morelocation 2 هم روش نصب کردم زبانفارسیو نمیاره .
ممنون میشم جواب بدند دوستان
دوست عزیز به نظرم اصلا نیازی به فارسی کردن منو نیست مهم این هست که از اندروید 4 کاملا از زبان فارسی ساپورت میشه
برای نوشتن فارسی هم میتونی از گوگل کیبورد و یا از تاچ پل استفاده کنی که هر دوشون خوبن
من بهت تاچ پل رو پیشنهاد میکنم
اینم لینک دانلود
http://www.touchpal.com/en/downloads.html#android
بعد نصب به قسمت تنظیمات برو و زبان persian رو انخاب کن البته تو تاچ پل باید به نت چند لحظه وصل باشی تا فارسی رو که حجمش خیلی کم هست دانلود کنه اما اگه به نت دسترسی نداری گوگل کیبورد(google keyboard) رو نصب کن که خودش persian رو افلاین داره

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز به نظرم اصلا نیازی به فارسی کردن منو نیست مهم این هست که از اندروید 4 کاملا از زبان فارسی ساپورت میشه
برای نوشتن فارسی هم میتونی از گوگل کیبورد و یا از تاچ پل استفاده کنی که هر دوشون خوبن
اینم لینک دانلود
بعد نصب به قسمت تنظیمات برو و زبان persian رو انخاب کن البته تو تاچ پل باید به نت چند لحظه وصل باشی تا فارسی رو که حجمش خیلی کم هست دانلود کنه اما اگه به نت دسترسی نداری گوگل کیبورد(google keyboard) رو نصب کن که خودش persian رو افلاین داره

ممنون از لطفتون ولی اگه یه راهی باشه زبان هم فارسی بشه عالی میشه
فقط این مورد فقط برای منه یا همشون اینطوریه؟ کسایی که گوشی هایر 910 داشتند رام اصلییش زبان فارسی چه برای منو چه برای کیبورد داشته؟

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
اینم لینک دانلود

ممنون از لطفتون ولی اگه کسی از دوستان راه فارسی کردن منو هم بلد باشه بگه ممنون میشم
یه سوال فقط از من اینطوره یا هشون اینطوره؟ کسایی که گوشی هایر 910 داشتند رام اصلییش زبان فارسی چه برای منو چه برای کیبورد داشته؟ یا خیر؟

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
یه سوال دیگه خدمت دوستان بلاخره ما چه مارک و چه کلاسی و چند گیگ برا گوشی بگیریم که مشکل نداشته باشه
بهترین مارک مموری برای این گوشی چیه . چون بعضی از دوستان گفتند با بعضی مارکها سازگار نیست و مشکل داره

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچها ممنون میشم اگه بلدین جواب بدین
من 1 لنووa706 دارم هر کاری میکنم apn این رو تغییر بدم و یا apn جدید بسازم نمیتونم
و گوشی ارور میده که apn در دست ساخته و ....
کسی راه چارشو میدونه چیه
یا سایتی هست کاستوم رام توش باشه روش نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی به کمک نیاز دارم

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
یه سوال دیگه خدمت دوستان بلاخره ما چه مارک و چه کلاسی و چند گیگ برا گوشی بگیریم که مشکل نداشته باشه
بهترین مارک مموری برای این گوشی چیه . چون بعضی از دوستان گفتند با بعضی مارکها سازگار نیست و مشکل داره
من خودم سیلیکون پاور 8 گیگ کلاس 10 دارم که ازش راضی هستم
فقط رمی که میگیری حتما کلاس 10 بگیر

بالا