• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
شارژر اصلیش ک گیر نمیاد ک بخم بخرم اما
این شارژری ک اقا بحرینی بهم داد ب نظرم مشکل داره اخه وقتی ب برق میزنمش و نوکه یو اس بی شارژر رو ب دماغ یا چونم یا جایی ک پوست لطیف و نر باشه بزنمش یکم برق داره ک این نشون میده ک صد در صد واسه گوشی مضره ....
تا ی جن صبایی بعد برسی تخصصی این گوشی رو میذارم رو سایت ....جوری ک تا حالا کسی نذاشته:)

منتظر نقد شما از دستگاه هستیم
دوست عزیز

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
دوستان کسی اوبونتو نصب کرده روی این گوشی؟
How to Install Ubuntu on Android! | Android+Linux=AndroLinux
کسی تست کرده تاحالا؟

من نصب نکردم . ولی زیاد کاربردم نداره . روی لپ تاپ ها هم هست که پاکش میکنند ویندوز نصب میکنند. بیشتر به درد برنامه نویسها و لینوکس بازها میخوره

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
موقع لود شدم بازیgta5منو میندازه بیرون چی کار کنم:(

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
شما که نصب کردی نمیتونین منو راهنمایی کنین

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان ب نظرتون بهترین رام برای عکس واسه این گوشی چیه

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان ب نظرتون بهترین رام برای عکس واسه این گوشی چیه

رام خیلی مهم نیست . شما بهترین برنامه دوربین برای این کار داشته باشی حله.
برنامه دوربین گوشی لنووو خیلی کامله

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان من رام گوشیمو به این رام ورژن 2 که لینکشو گزاشتم ارتقا دادم یه سوالی دارم کسی ورژن 3 و اپدیت v3b1 که گزاشته ریخته روی گوشی؟
خوب بوده یا نبوده . ارتقا بدیم یا ندیم؟
ROM Haier W910 | [Custom]-[Updated] add the 11/20/2013 on Needrom
قبلا این سوال پرسیده بودم کسی جواب نداد 2باره مطرح کردم
دوستان اگه این اپدیتو زدند رو گوشی و خوبه یا بده نتیجشو بگند . ممنون میشم

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان دارم از گوشی استفاده میکنم یوهو پی ام میاد ترجمه گوگلی یافت نشد... یا سرویس گوگل پلی متوقف شده است...
گوشی رام رسمی و از صفر دست خودم هست خیلی داره هنگ میکنه.... چیکار کنم ؟ تاچ گاهی گیر میکنه و مکث داره و با تاخیر صفحات ورق میخوره
سوال دیگری هم دارم نرم افزار های اضافی هم رو گوشی نصب هست مثل : تایپ صوتی گوگل - نرم افزار tuchpal - صفحه کلید گوگل
خواهشمندم کمکم کنید

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..اقا من نتونستم روت کنم گوشی رو..نرم افزار رو اجرا میکنم . میزنم روت.تمام مراحل رو انجام میدم طبق اموزش..اما بعد که میرم ورژن گوشی همون اندرویده 4.0 هست...یکی بگه چیکار کنم...باطری گوشی هم زود خالی میشه..اعصابمون خورد شده

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من با گوشیم یک مشکل بر خوردم هندزفریش شناسای نمیکنه چکار کنم تنظیمات خواسی داره اندورید 4.0.4

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان دارم از گوشی استفاده میکنم یوهو پی ام میاد ترجمه گوگلی یافت نشد... یا سرویس گوگل پلی متوقف شده است...
گوشی رام رسمی و از صفر دست خودم هست خیلی داره هنگ میکنه.... چیکار کنم ؟ تاچ گاهی گیر میکنه و مکث داره و با تاخیر صفحات ورق میخوره
سوال دیگری هم دارم نرم افزار های اضافی هم رو گوشی نصب هست مثل : تایپ صوتی گوگل - نرم افزار tuchpal - صفحه کلید گوگل
خواهشمندم کمکم کنید

. ببینید چطور میشه . حساب گوگل باز کردید . توی تنظیمات یه نگاه بندازید اگه درست کردید پاکش کنید در اخر اگه نشد فکتری ریستش کنید

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام..اقا من نتونستم روت کنم گوشی رو..نرم افزار رو اجرا میکنم . میزنم روت.تمام مراحل رو انجام میدم طبق اموزش..اما بعد که میرم ورژن گوشی همون اندرویده 4.0 هست...یکی بگه چیکار کنم...باطری گوشی هم زود خالی میشه..اعصابمون خورد شده

شما وقتی روت میکنید که ورژن گوشی تغییر نمیکنه . فقط میتونید به فایلهای سیستمی دسترسی پیدا کنید . کاستم رام و یه سری برنامه های خاص دیگه نصب یا حذف کنید .
اگه میخاید رامو ارتقا بدید روت کردن بعد نصب ریکاوری بعد نصب رام

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان من با گوشیم یک مشکل بر خوردم هندزفریش شناسای نمیکنه چکار کنم تنظیمات خواسی داره اندورید 4.0.4

کار میکرد و از کار افتاده؟
یا از همون اول کار نمیکنه؟
فکتوری ریست بهترین راهه

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
خواهشمندم کمکم کنید

داداش شما احتمالا خیلی برنامه نصب کردی.برنامه هایی که میان تو رم میمونن و بسته هم نمیشن.برنامه clean master رو نصب کن میتونی فضای رمتو خالی کنی سرعت بالا میره.هر یک هفته هم یبار گوشیو خاموش و روشن کن.سرعت خیلی بهبود پیدا میکنه

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
آقا کسی میدونه فایل نصب برنامه هایی که از طریق مارکت گوگل دانلود و نصب میکنیم دقیقا کجا میره؟

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بر داداشای گل گلابم.به نظرتون خوبه رام 4.1 نصب کنم؟پیشنهاد میکنین اصلا 4.1 رو؟کدوم رام 4.1از همه بهتره تا الان؟اونایی که رام 4.1 دارن مقدار رمشونو چقد نشون میده؟آخه رم آندروید 4 حدود 700 مگ هست که اکثرا بیشتر 250 مگش در دسترس نیست.4.1 نصب کنم رمش بیشتر میشه آخه نوشته رمش 1گیگه.کلا ممنون میشم در این موارد راهنماییم کنید

بالا