• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
آقا کسی میدونه فایل نصب برنامه هایی که از طریق مارکت گوگل دانلود و نصب میکنیم دقیقا کجا میره؟
بهترین کار اینه با برنامه تیتانیم بک آب یا با برنامه فایل منیجر استرو از برنامتون بک اپ بگیرید بعد میتونید اونو به عنوان یه فایل apk داشته باشید

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام بر داداشای گل گلابم.به نظرتون خوبه رام 4.1 نصب کنم؟پیشنهاد میکنین اصلا 4.1 رو؟کدوم رام 4.1از همه بهتره تا الان؟اونایی که رام 4.1 دارن مقدار رمشونو چقد نشون میده؟آخه رم آندروید 4 حدود 700 مگ هست که اکثرا بیشتر 250 مگش در دسترس نیست.4.1 نصب کنم رمش بیشتر میشه آخه نوشته رمش 1گیگه.کلا ممنون میشم در این موارد راهنماییم کنید

اگه پستایی که من دادم بخونید دقیقا همین مشکل شمارو داشتم و الان که ارتقا دادم خیلی بهتر شده . شک نکنید و ارتقا بدید.
پست های قبلیو مرور کنید به جواب میرسید

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
. ببینید چطور میشه . حساب گوگل باز کردید . توی تنظیمات یه نگاه بندازید اگه درست کردید پاکش کنید در اخر اگه نشد فکتری ریستش کنید

عزیز فکتوری ریست تقریبا 1 % هم ربطی به مشکل من نداره ! و مشکل هنگ رو درست نمیکنه چون یک بار انجام دادم این کارو چطوری میتونم نرم افزار های پیش فرض گوشی مثل تایپ صوتی گوگل tochpal و.... رو حذف کنم ؟

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز فکتوری ریست تقریبا 1 % هم ربطی به مشکل من نداره ! و مشکل هنگ رو درست نمیکنه چون یک بار انجام دادم این کارو چطوری میتونم نرم افزار های پیش فرض گوشی مثل تایپ صوتی گوگل tochpal و.... رو حذف کنم ؟

برنامه ی تیتانیوم بکاپ رو اگ نصب کنی هم میتونی بکاپ بگیری هم برنامه های سیستمی رو حذف کنی

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام گوشی رو وصل کردم طبق اموزش رو روت رو زدم الان از کجا مظمئن بشم حتما گوشی روت هست ؟؟؟ ایا برای همه گوشی میشه از این نرم افزار استفاده کرد و همه گوشی ها رو روت کرد یا خیر ؟ سپاس

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام گوشی رو وصل کردم طبق اموزش رو روت رو زدم الان از کجا مظمئن بشم حتما گوشی روت هست ؟؟؟ ایا برای همه گوشی میشه از این نرم افزار استفاده کرد و همه گوشی ها رو روت کرد یا خیر ؟ سپاس

اگر برنامه superuser اضافه‌ شده به برنامه هات یعنی روت شده

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
گوشیتون باید روت باشه
با تیتانیم بک اپ میتونید

Mostafa-Sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا یه راهنمایی کنید
برای نصب رام 4.1.2 بعد از نصب ریکاوری
موقعی که طبق آموزش های پست اول رام 4.1.2 رو میخوام ریستور کنم تو عملیات ریستور بعد از boot به system که میرسه یه علامت تعجب جلوی سیستم میاد و متوقف میشه و وقتی گوشی رو ریبوت میکنی دیگه بالا نمیاد تا موقعی که رام اصلی خودشو ریستور کنی
لطفا یه راهنمایی کنید که مشگل از چیه و چجوری باید رام 4.1.2 رو نصب کنم

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
کسی از دوستان پیشنهاد میکنه روی گوشی انتی ویروس بریزم؟
دارم روی گوشی انتی ویروس 360 security میریزم که فک کنم اون مارک پشت گوشی هم برای این انتی ویروس هست

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از دوستان پیشنهاد میکنه روی گوشی انتی ویروس بریزم؟
دارم روی گوشی انتی ویروس 360 security میریزم که فک کنم اون مارک پشت گوشی هم برای این انتی ویروس هست

کلا 360 فکرمیکنم یک جور شرکت نرم افزاریه چون لانچر و دیگرنرم افزارهایی هم داره.بنده خودم فعلا همین آنتی ویروس 360 رو نصب کردم خوبه راضیم سرعت اسکنشم خوبه

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
کلا 360 فکرمیکنم یک جور شرکت نرم افزاریه چون لانچر و دیگرنرم افزارهایی هم داره.بنده خودم فعلا همین آنتی ویروس 360 رو نصب کردم خوبه راضیم سرعت اسکنشم خوبه

منم ازش خوشم اومده اما چند تا سوال
ایکون برنامه اون بالا هست
نمیشه کاری کرد که بشه برداشت؟
برای همیشه باید باشه؟
تو قسمت ناو بار هم هست همون قسمتی که وقتی با دست از بالا به پایین میکیشی و صفحه ای میاد
من نرم افزار clean master رو هم دارم
کلین مستر رو پاک کنم یا باشه؟
فک کنم 360 کار کلین مستر رو هم میکنه

Last edited:

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..اقا بازی کال اف دیوتی و اسفالت 8 رو ریختم..بالا نمیاد روش......کی گفنه بازی hd رو ساپورت میکنه..والا کلاهبرداری تو روزه روشن..پولش حرومش باشه...

abde98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من بازی کال هف استریم تیم رو تا اجرا میکنم..صفحه سیاه میشه وبالا نمیاد..گوشی هم روت شده..خواهشا کمک..لوگوی بازی میاد..اما صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی..اسفالت رو بالاخره اجرا کردم

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.من بازی کال هف استریم تیم رو تا اجرا میکنم..صفحه سیاه میشه وبالا نمیاد..گوشی هم روت شده..خواهشا کمک..لوگوی بازی میاد..اما صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی..اسفالت رو بالاخره اجرا کردم

دیتا بازی مخصوص گوشی ریختی چون فرق داره سی پی یو های مختلف

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
سلام..اقا بازی کال اف دیوتی و اسفالت 8 رو ریختم..بالا نمیاد روش......کی گفنه بازی hd رو ساپورت میکنه..والا کلاهبرداری تو روزه روشن..پولش حرومش باشه...

من امتحان نکردم ولی نباید اینجوری باشه. احتمالا شما یه جا اشتباه میکنید

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86

برنامه cpu z نصب کن بهت میگه گوشیت روت هست یا نه
یکی از دوستان هم گفت ببین برنامه superuser نصب شده یا نه ولی من روی بعضی از گوشیها این برنامه نصب میشه ولی روت نمیشه

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
قبلا این سوال پرسیده بودم کسی جواب نداد 2باره مطرح کردم
دوستان اگه این اپدیتو زدند رو گوشی و خوبه یا بده نتیجشو بگند . ممنون میشم

سلام دوستان من رام گوشیمو به این رام ورژن 2 که لینکشو گزاشتم ارتقا دادم یه سوالی دارم کسی ورژن 3 و اپدیت v3b1 که گزاشته ریخته روی گوشی؟
خوب بوده یا نبوده . ارتقا بدیم یا ندیم؟
ROM Haier W910 | [Custom]-[Updated] add the 11/20/2013 on Needrom

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام دوستان من رام گوشیمو به این رام ورژن 2 که لینکشو گزاشتم ارتقا دادم یه سوالی دارم کسی ورژن 3 و اپدیت v3b1 که گزاشته ریخته روی گوشی؟
خوب بوده یا نبوده . ارتقا بدیم یا ندیم؟
ROM Haier W910 | [Custom]-[Updated] add the 11/20/2013 on Needrom

دوستان یه سوال:

الان من رام 4.1.2 توی پست دوم یعنی همون بهترین رام رو نصب کردم... ولی الان میخوام به رام بالا که آقا امین گذاشتن آپدیت کنم...

راهی هست که رامو عوض کنم ولی برنامه ها واسمسها و شماره ها پاک نشن؟! با تیتانیوم بک آپ میشه؟!

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
برای همیشه باید باشه؟
تو قسمت ناو بار هم هست همون قسمتی که وقتی با دست از بالا به پایین میکیشی و صفحه ای میاد
کسی نیست جواب ما رو بده
ممنون میشم

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
برای همیشه باید باشه؟

درسته کار کلین مستر هم میکنه.صفحه روبکشی چپ بری توقسمت کلین میتونی تعیین کنی که بعضی نرم افزارارو نبنده.اون آیکون کوچیک رو من که نتونستم بردارم ولی بکارت میاد مثلاوسط بازی و.... ولی برای ناو بار برو توآیکون تنظیمات اون پایین بعد تیک گزینه نوتیفیکیشن روبرداری میره

بالا