amonoroz20
Registered User
- نوشتهها
- 75
- لایکها
- 1
فروش یک عدد هایرw910اک
همه چیزش عالیه . فقط همون باطریش یکم مشکله .که اونم حتی اگه باطری خودش پیدا نشه میشه یه باطری براش درست کرد .
در کل شما هیچ گوشی با این سرعت و قیمت نمیتونید پیدا کنید
داداشا میشه بگین چرا بازی gta5رو نمیاره شاید سیستمش ضعیفه
دوستان سلام
میخوام " بهترین رام پست دوم " رو رستور کنم ولی توی برنامه ریکاوری ورژن 6 فایل بکاپ رو پیدا نمیکنه . البته همه کارهایی که توی همون پست نوشته شده رو انجام دادم .
لطفا راهنمایی !!!!
بهترین کار اینه با برنامه تیتانیم بک آب یا با برنامه فایل منیجر استرو از برنامتون بک اپ بگیرید بعد میتونید اونو به عنوان یه فایل apk داشته باشید
اوکی clean master هم همین قابلیت رو داره منتها نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا. شما مطمئنی بصورت فایل apk بک آپ میگیره؟
دوستان سلام من حدود 2 ماه که یک گوشی هایر w910 خریدم تا حلا مشکلی نداشته ولی حدود 2 هفته میشه که مشکل آنت داره یعنی وقتی تو محیط باز هستم آنتن میده ولی وقتی خونه یا اداره هستم آنتن نداره به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟
نه اصلا نه ضربه خورده نه آب فقط یک بار powr of شو زدم گوشی رستارد شد وقتی روشن شد این مشکل رو پیدا کرد با سیم های دیگه امتحان کردم همین مشکل رو داره
توی توضیحات اون رام نوشته شده که فایل دانلودی یک بکاپ هست و باید با برنامه ریکاوری ورژن 6 اون رو نصب کرد ( الان رام اصلی روی گوشی نصبه و مشکل وای فای دارم یعنی با مودم محل کارم نمیتونم کانکت بشم ولی مودمهای دیگه مشکلی نداره ) همه جوره هم باهاش ور رفتم ولی نشد . یکی از دوستان گفتن شاید با عوض کردن رام مشکل حل بشه !!!یعنی میخاید همون رام رو که نصبه ریستور کنید یا یه رام دیگه؟
داداش میتونی بگی از چه سایتی دانلود کردی؟!ما که نصب کردیم رو گرافیک اخر هم گذاشتیم و به راحتی هر چه تمام تر اجرا کرد بدون هیچ مشکلی داداش احتمالا نصبشو بلد نیستین
داداش میتونی بگی از چه سایتی دانلود کردی؟!
اگه نمیتونی اسمش رو بگی برام پ.خ کن
توی توضیحات اون رام نوشته شده که فایل دانلودی یک بکاپ هست و باید با برنامه ریکاوری ورژن 6 اون رو نصب کرد ( الان رام اصلی روی گوشی نصبه و مشکل وای فای دارم یعنی با مودم محل کارم نمیتونم کانکت بشم ولی مودمهای دیگه مشکلی نداره ) همه جوره هم باهاش ور رفتم ولی نشد . یکی از دوستان گفتن شاید با عوض کردن رام مشکل حل بشه !!!
طبق آموزش کارها رو انجام دادم ولی برنامه ریکاوری فایل بکاپ رو شناسایی نمیکنه ( البته با همون برنامه از رام موجود یه بکاپ گرفتم که اون شناسایی میشه و رام دانلودی رو پیدا نمیکنه !!!