• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
همه چیزش عالیه . فقط همون باطریش یکم مشکله .که اونم حتی اگه باطری خودش پیدا نشه میشه یه باطری براش درست کرد .
در کل شما هیچ گوشی با این سرعت و قیمت نمیتونید پیدا کنید

البته باتریشم یکی تو همین جاگفته بود آورده!

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

amonoroz20

Registered User
لایک‌ها
1
داداشا میشه بگین چرا بازی gta5رو نمیاره شاید سیستمش ضعیفه

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
داداشا میشه بگین چرا بازی gta5رو نمیاره شاید سیستمش ضعیفه

ما که نصب کردیم رو گرافیک اخر هم گذاشتیم و به راحتی هر چه تمام تر اجرا کرد بدون هیچ مشکلی داداش احتمالا نصبشو بلد نیستین

morteza2487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام
میخوام " بهترین رام پست دوم " رو رستور کنم ولی توی برنامه ریکاوری ورژن 6 فایل بکاپ رو پیدا نمیکنه . البته همه کارهایی که توی همون پست نوشته شده رو انجام دادم .
لطفا راهنمایی !!!!

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان سلام
میخوام " بهترین رام پست دوم " رو رستور کنم ولی توی برنامه ریکاوری ورژن 6 فایل بکاپ رو پیدا نمیکنه . البته همه کارهایی که توی همون پست نوشته شده رو انجام دادم .
لطفا راهنمایی !!!!

یعنی میخاید همون رام رو که نصبه ریستور کنید یا یه رام دیگه؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
بهترین کار اینه با برنامه تیتانیم بک آب یا با برنامه فایل منیجر استرو از برنامتون بک اپ بگیرید بعد میتونید اونو به عنوان یه فایل apk داشته باشید

اوکی clean master هم همین قابلیت رو داره منتها نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا. شما مطمئنی بصورت فایل apk بک آپ میگیره؟

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
اوکی clean master هم همین قابلیت رو داره منتها نمیدونستم بدرد چی میخوره دقیقا. شما مطمئنی بصورت فایل apk بک آپ میگیره؟

بله دوست عزیز خودم اینطوری یک اپ میگیرم

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
در حال حاضر بهترین رام برای 910 همون رامی که عنوان بهترین رام را در فروم را دارد می باشد که رام فوق برخی مشکلات دارد و بهینه نمی باشد.
مشکلی که من خودم داشتم برنامه google quick search box اجرا نمی شد و برخی برنامه های مورد نیاز همچون برنامه های رام اصلی 4.0.4 روش نبود
چند روزی هست که رام فوق را بهینه نموده و روی گوشی خود دارم که در صورت نداشتن مشکل , با توضیحات کامل در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد.
از قابلیتهای رام فوق بروز بودن برنامه های نصب شده , تغییر بوت انیمیشن , استفاده از قابلیت preload برای نصب برنامه های موردنیاز و ... می توان نام برد.

peyman mahramasrar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام من حدود 2 ماه که یک گوشی هایر w910 خریدم تا حلا مشکلی نداشته ولی حدود 2 هفته میشه که مشکل آنت داره یعنی وقتی تو محیط باز هستم آنتن میده ولی وقتی خونه یا اداره هستم آنتن نداره به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان سلام من حدود 2 ماه که یک گوشی هایر w910 خریدم تا حلا مشکلی نداشته ولی حدود 2 هفته میشه که مشکل آنت داره یعنی وقتی تو محیط باز هستم آنتن میده ولی وقتی خونه یا اداره هستم آنتن نداره به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟؟

ضربه یا اب خوردگی براش پیش نیومده؟
سیم کارت رو عوض کنید و با یه سیم دیگه تست کنید
رام اصلیو بریزید

peyman mahramasrar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه اصلا نه ضربه خورده نه آب فقط یک بار powr of شو زدم گوشی رستارد شد وقتی روشن شد این مشکل رو پیدا کرد با سیم های دیگه امتحان کردم همین مشکل رو داره

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
نه اصلا نه ضربه خورده نه آب فقط یک بار powr of شو زدم گوشی رستارد شد وقتی روشن شد این مشکل رو پیدا کرد با سیم های دیگه امتحان کردم همین مشکل رو داره

احتمالا نرم افزاری باشه . شما یه بار رام اصلیو بریز یا رام عوض کنببین فرقی میکنه

morteza2487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی میخاید همون رام رو که نصبه ریستور کنید یا یه رام دیگه؟
توی توضیحات اون رام نوشته شده که فایل دانلودی یک بکاپ هست و باید با برنامه ریکاوری ورژن 6 اون رو نصب کرد ( الان رام اصلی روی گوشی نصبه و مشکل وای فای دارم یعنی با مودم محل کارم نمیتونم کانکت بشم ولی مودمهای دیگه مشکلی نداره ) همه جوره هم باهاش ور رفتم ولی نشد . یکی از دوستان گفتن شاید با عوض کردن رام مشکل حل بشه !!!
طبق آموزش کارها رو انجام دادم ولی برنامه ریکاوری فایل بکاپ رو شناسایی نمیکنه ( البته با همون برنامه از رام موجود یه بکاپ گرفتم که اون شناسایی میشه و رام دانلودی رو پیدا نمیکنه !!!

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
ما که نصب کردیم رو گرافیک اخر هم گذاشتیم و به راحتی هر چه تمام تر اجرا کرد بدون هیچ مشکلی داداش احتمالا نصبشو بلد نیستین
داداش میتونی بگی از چه سایتی دانلود کردی؟!
اگه نمیتونی اسمش رو بگی برام پ.خ کن

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
کسی از بچه ها برنامه یSnapdragon™ BatteryGuru رو امتحان کرده؟!
برنامه مخصوص گوشی های هست که سی پی یوشون مدل snapdragon هست و ادعا میکنه با تنظیمات خاص خودش همه چی رپ بهینه میکنع و مصرف باطری کمتر میشه؟!
بنظرتون همچین چیزی واقعیت داره؟!

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
داداش میتونی بگی از چه سایتی دانلود کردی؟!
اگه نمیتونی اسمش رو بگی برام پ.خ کن

سلام منم از این سایت دان کردم
http://androidkade.com/43068/دانلود-بازی-سرقت-بزرگ-اتومبیل-سن-آندری.html#farsilearn
دیتاشم مال سه روز پیش یعنی سه روز پیش آپدیت شده.. فقط برای رمزاش بجز صفحه کلید راه دیگه نیس.. ؟

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
توی توضیحات اون رام نوشته شده که فایل دانلودی یک بکاپ هست و باید با برنامه ریکاوری ورژن 6 اون رو نصب کرد ( الان رام اصلی روی گوشی نصبه و مشکل وای فای دارم یعنی با مودم محل کارم نمیتونم کانکت بشم ولی مودمهای دیگه مشکلی نداره ) همه جوره هم باهاش ور رفتم ولی نشد . یکی از دوستان گفتن شاید با عوض کردن رام مشکل حل بشه !!!
طبق آموزش کارها رو انجام دادم ولی برنامه ریکاوری فایل بکاپ رو شناسایی نمیکنه ( البته با همون برنامه از رام موجود یه بکاپ گرفتم که اون شناسایی میشه و رام دانلودی رو پیدا نمیکنه !!!

عزیز منم مشگل تو رو داشتم وقتی از رام اصلیت بک اپ گرفتی ببین کجای فلش مموریت میریزه . رامی رو که میخوای نصب کنی به اون پوشه بریز و نصب کن منم این مورد رو داشتم البته 1 قسمت اون اموزش اشتباه نوشته شده و برا همین هست که ریکاوری رام و نمیشناسه چون مسیری که رام رو میریزیم اشتباه هست

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اگه بخوام از اندروید 4.1.1به که تو پست دوم به عنوان بهترین رام موجود تا به امروز معرفی شده بخوام محاجرت کنم به رام اصلی چه کاری باید بکنم؟؟؟
نباید رام دیگه بزنم تا بوتلودر گوشی اصیب نبینه؟؟؟؟

بالا