دوستان قدر این هایر معظم رو بدونید. الان جی 700 هواوی با 2 گیگ رم و چهارهسته 1.2 بنچمارک انتوتوش 13600 هست. اونوقت ما تا الان 17132 و اندروید پایینتر با این گوشی بنچمارک گرفتیم.
هوآوی ها شوخی بدی بودن که با جامعه ی اسمارت فون ها شد . . .
اگه دلال های ایرانی و قانون های مسخره ی ما اجازه نمیداد الان هوآوی رو فروشنده های گوشی های فیک میفروختن به نصف قیمت....
والا
sent from GALAXY Note 2
سلام دوباره اقا کسی نمیتونه این مشگل نداشتن اینتر در کیبورد گوگل رو حل کنه مال من جای اینتر شکلکه
با کیبورد تاچ پل هم حال نمیکنم
سلام دوباره اقا کسی نمیتونه این مشگل نداشتن اینتر در کیبورد گوگل رو حل کنه مال من جای اینتر شکلکه
با کیبورد تاچ پل هم حال نمیکنم
داداش من نصبشو یاد دارم اما تا لود میشه میپره بیرونما که نصب کردیم رو گرافیک اخر هم گذاشتیم و به راحتی هر چه تمام تر اجرا کرد بدون هیچ مشکلی داداش احتمالا نصبشو بلد نیستین
سلام. دوستان چند وقت نبودم. مشکل روشن نشدن هایر علتش معلوم شد؟ یکی از بچه های فروم گوشیش یه دفعه خاموش شده بود و دیگه روشن نشد. الان مال دوست منم اونجوری شده کسی راه حلی سراغ داره؟
Sent from my ABROAD using Tapatalk
سلام ازچه کسی خرید اید ؟
گوشی تعویض نمی کنن؟
از تاریخ خریدش چند وقته گذشته. تعدادی خریده بودم فقط این یکی این جوری شده
راضی هستید ؟
از بچه های همین انجمن خریدید ؟
چرا این مشکل پیش اومد؟
خدا كنه به زودي همه هايرها اينجوري نشنبله
بله
نمی دونم. مطمئن نیستم
نه عزیز من طبق اموزش نصب رفتم جلو..بازی اسفالت اومد بالا ...اما کال اف نمیاد صفحه سیاه میشه و هیچی نشون نمیده.....گوشی هم روت شده..یه مشکله دیگه ه دوستان لطف کنن بگن اینه که موقع اجرای بازی گوشی بشدت داغ میشه..کلا باطری مزخرفی داره.....4-5 ساعت طول میکشه تا شارژ شه..اما تو 2 ساعت خالی میشهاما کیفیت عکساش محسره من یه عکس گرفتم حجمش 6 مگ بود
خدا كنه به زودي همه هايرها اينجوري نشن