ن داداش جان من ک باگه قابل توجه ای پیدا نکردم توش...حتی بعضی از باگایی ک داشته اندرویده 4.0.4داشته توی این رام رفع شده...ی طورایی بگم بهترین رامی هستش ک تا ب حال رو این گوشی دیدم ...حالا بازم اگه باگی پیدا کردی بهم بگو واست رفعش کنم...یاحق[/quote]quote="pavilion, post: 8964863, member: 289762"]یعنی هیییییییچ باگی نداره؟؟؟؟
دوست عزیز منم هثل شما بودم . پستایی که من گزاشتمو دنبال کنید به جوابتون میرسید . نترس و ارتقا بدهسلام بچه ها
من گوشیمو 2 هفتس گرفتم رام 4.0.4 داره اورجینالشه دست نزدم بهش
به نظرتون آپدیتش کنم به 4.1.2؟؟؟ارزش داره؟چه مزایایی داره فک کنم سوال خیلیاست ک تازه این گوشیو گرفتن مرسی
بهترینش اونی هست که بیلد بالاتری داره و منوهاش انگلیسی شده. مدتهاست دارم ازش استفاده میکنم. لینکش هم صفحه اوله.اقا هزار تا رام 4.1.2 قرار داده شده.بالاخره بهترینش کدومه یه لینک اینجا بذارین دانلود کنیم.مرسی
بهترینش اونی هست که بیلد بالاتری داره و منوهاش انگلیسی شده. مدتهاست دارم ازش استفاده میکنم. لینکش هم صفحه اوله.
http://www.multiupload.nl/W4622RU2E3
دوست عزیز اگه میشه لینکشو بدین ما هم استفاده کنیمدوستان بالاخره منم دل به دریا زدم و رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ رو که یکی از دوستان زحمت کشید و لینک داد دانلود و نصب کردم.به نظرم هرکی این رامو نصب نمیکنه گوشیشو دور بندازه.سرعت رام فوق العاده بالاس.تو ورژن ۳ نرم افزارای فوق العاده کاربردی به صورت دیفالت نصبه.هیچ گونه باگی نداره و از رسمی بسیار بهتره.رم ۳۲ گیگ منم روش بالا اومد. تو این رام زبان فارسی چه تو منو و چه کیبرد کاملا ساپورت میشه.تنها موردی که میشه بهش یکم خورده گرفت دوربینه که احساس میکنم نصب به رام رسمی یه مقدار تغییر کرده.اما نگران نباشید.با نصب نرم افزار ucam میتونین از نهایت کیفیت دوربین استفاده کنید.این نرم افزار تنظیمات گسترده ای داره که میتونین اعمال کنید.حجم عکس های گرفته شده با این نرم افزار حدود ۵ مگابایته که بسیار عالیه.یه امکان فوق العاده ی دیگه که این نرم افزار بهتون میده امکان انتخاب مموری کارت برای ذخیره ی فیلم ها و عکس هاست.در کل نصب رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ توصیه میشه چرا استفاده از گوشیو بسیار لذت بخش میکنه هیچ باگی نداره
در نهایت از همه ی کاربرایی که حسابی اذیتشون کردم تشکر میکنم و ازشون عذر میخوام.بخصوص کاربر aminhorri که حسابی اذیتش کردم
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
داشی میتونی لینکش رو بهم بدی؟دوستان بالاخره منم دل به دریا زدم و رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ رو که یکی از دوستان زحمت کشید و لینک داد دانلود و نصب کردم.به نظرم هرکی این رامو نصب نمیکنه گوشیشو دور بندازه.سرعت رام فوق العاده بالاس.تو ورژن ۳ نرم افزارای فوق العاده کاربردی به صورت دیفالت نصبه.هیچ گونه باگی نداره و از رسمی بسیار بهتره.رم ۳۲ گیگ منم روش بالا اومد. تو این رام زبان فارسی چه تو منو و چه کیبرد کاملا ساپورت میشه.تنها موردی که میشه بهش یکم خورده گرفت دوربینه که احساس میکنم نصب به رام رسمی یه مقدار تغییر کرده.اما نگران نباشید.با نصب نرم افزار ucam میتونین از نهایت کیفیت دوربین استفاده کنید.این نرم افزار تنظیمات گسترده ای داره که میتونین اعمال کنید.حجم عکس های گرفته شده با این نرم افزار حدود ۵ مگابایته که بسیار عالیه.یه امکان فوق العاده ی دیگه که این نرم افزار بهتون میده امکان انتخاب مموری کارت برای ذخیره ی فیلم ها و عکس هاست.در کل نصب رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ توصیه میشه چرا استفاده از گوشیو بسیار لذت بخش میکنه هیچ باگی نداره
در نهایت از همه ی کاربرایی که حسابی اذیتشون کردم تشکر میکنم و ازشون عذر میخوام.بخصوص کاربر aminhorri که حسابی اذیتش کردم
اونی که با خود گوشی هست مات هست. یکم ممکنه کیفیت صفحه نمایش رو پایین بیاره البته سلیقه ای هست این موضوع.بچه ها یک سوالی دارم
الان روی گوشی من همون محافظ پلاستیکی که توی گارد گوشی بود هست و محافظ پلاستیکی خود گوشی رو دارم
اما اون محافظ رو یارو بد زده و توش خیلی حباب داره
به نظرتون همین باشه یا برای خود گوشی رو روش بزنم؟
چه فرقی بین محافظ پلاستیکی گوشی و توی گارد هست؟
دوست عزیز اگه میشه لینکشو بدین ما هم استفاده کنیم
داشی میتونی لینکش رو بهم بدی؟
خواهش میکنم دوست عزیز . اینجا همه باید به هم کمک کننددوستان بالاخره منم دل به دریا زدم و رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ رو که یکی از دوستان زحمت کشید و لینک داد دانلود و نصب کردم.به نظرم هرکی این رامو نصب نمیکنه گوشیشو دور بندازه.سرعت رام فوق العاده بالاس.تو ورژن ۳ نرم افزارای فوق العاده کاربردی به صورت دیفالت نصبه.هیچ گونه باگی نداره و از رسمی بسیار بهتره.رم ۳۲ گیگ منم روش بالا اومد. تو این رام زبان فارسی چه تو منو و چه کیبرد کاملا ساپورت میشه.تنها موردی که میشه بهش یکم خورده گرفت دوربینه که احساس میکنم نصب به رام رسمی یه مقدار تغییر کرده.اما نگران نباشید.با نصب نرم افزار ucam میتونین از نهایت کیفیت دوربین استفاده کنید.این نرم افزار تنظیمات گسترده ای داره که میتونین اعمال کنید.حجم عکس های گرفته شده با این نرم افزار حدود ۵ مگابایته که بسیار عالیه.یه امکان فوق العاده ی دیگه که این نرم افزار بهتون میده امکان انتخاب مموری کارت برای ذخیره ی فیلم ها و عکس هاست.در کل نصب رام ۴.۱.۲ ورژن ۳ توصیه میشه چرا استفاده از گوشیو بسیار لذت بخش میکنه هیچ باگی نداره