• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان مموریم خراب و معیوب نیست چون رو گوشیای دیگه بالا میاد.همچنین رم های 8 گیگ و 2 گیگ دیگه ای که دارم رو گوشی بالا میاد.از شانس ما این رم 32 گیگ بالا نمیاد.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟
ببینم قبلا روش کار میکرده یا نه؟

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان بیاین اینجا بگید این آشفته بازار رو مثل قبل کنند
بیاین همه با هم نظراتمون رو اعلام کنیم مگه به گوش صاحاب سایت برسه
http://forum.persiantools.com/threads/جمع-بندی-درخواست-های-کاربران-محترم-پرشین-تولز-نقد-و-بررسی-مختصری-بر-مزایا-و-معایب-فروم-xenforo.503262/
راست میگه .آخه این چه انجمنیه درست کردند؟من هنوزم گیجم

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
ببینم قبلا روش کار میکرده یا نه؟

سلام داداش.قبلنی در کار نبوده.اولین بار که انداختم بالا نیومد در حالی که چندتا رم دیگه رو رو گوشی میندازم بالا میاد.اون رم ۳۲ گیگو که روش انداختم و بالا نمیاد رمیه که همیشه رو گوشیام میندازم و کاملا عالی عمل میکنه.رو هر گوشی میندازم بالا میاد و وقتی رو این میندازم میگه معیوبه و باید فرمت بشه.فرمتم که میکنی باز بالا نمیاد.چرا به نظرت؟؟ بعدش اینکه من رام رسمی این گوشیو مجددا ممیخوام روش فلش بزنم اما وقتی گوشیو به حالت ریکاوری میبرم و کابلو وصل میکنم و اون فایل رام رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته همش مینویسه منتظر اتصال دستگاه.هم درایور گوشیم نصبه هم گوشی بی مشکل به لپتاپ وصل میشه.این دیگه چرا شروع به فلش شدن نمیکنه؟؟؟؟ راستی وقتی گوشیو میبرم به ریکاوری پایین گزینه های ریکاوری نوشته بزرگترین انجمن گوشی های چینی و کپی .با فارسی نوشته و ادرس سایتم نوشته.دیگه اینجوریشو ندیده بودم.کلا چرا تو این گوشی همه چی در همه؟؟؟ خواهشا جواب هر سه مورد رو تا جاییکه امکانش هست بم بگو.مرسی.شرمنده داش

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
اوهو این چه شکلیه دیگه بر کل گیج شدم
:confused:داش حمید اعتراض کنیم ...انقلاب کنیم
دی::D

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
اوهو این چه شکلیه دیگه بر کل گیج شدم
:confused:داش حمید اعتراض کنیم ...انقلاب کنیم
دی::D
اره کامران.بمب اتمی سایبری اگه داشتم میزدم تو انجمن تازه تا همه چی بره هوا.والا .این چیه دیگه درست کردند
برین داخل اون ادرس که کریس گذاشنه نمره منفی بدید

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام داداش.قبلنی در کار نبوده.اولین بار که انداختم بالا نیومد در حالی که چندتا رم دیگه رو رو گوشی میندازم بالا میاد.اون رم ۳۲ گیگو که روش انداختم و بالا نمیاد رمیه که همیشه رو گوشیام میندازم و کاملا عالی عمل میکنه.رو هر گوشی میندازم بالا میاد و وقتی رو این میندازم میگه معیوبه و باید فرمت بشه.فرمتم که میکنی باز بالا نمیاد.چرا به نظرت؟؟ بعدش اینکه من رام رسمی این گوشیو مجددا ممیخوام روش فلش بزنم اما وقتی گوشیو به حالت ریکاوری میبرم و کابلو وصل میکنم و اون فایل رام رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیفته همش مینویسه منتظر اتصال دستگاه.هم درایور گوشیم نصبه هم گوشی بی مشکل به لپتاپ وصل میشه.این دیگه چرا شروع به فلش شدن نمیکنه؟؟؟؟ راستی وقتی گوشیو میبرم به ریکاوری پایین گزینه های ریکاوری نوشته بزرگترین انجمن گوشی های چینی و کپی .با فارسی نوشته و ادرس سایتم نوشته.دیگه اینجوریشو ندیده بودم.کلا چرا تو این گوشی همه چی در همه؟؟؟ خواهشا جواب هر سه مورد رو تا جاییکه امکانش هست بم بگو.مرسی.شرمنده داش

دوستان کسی به این موردا نخورده؟؟؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان ی هایر 910 مشتری وقتی روشنش میکنم روشن نمیشه در جاش وقتی میزنمش ب شارژ ledرنگ قرمز چشمک زن میشه ..چی میتونه باشه مشکلش؟مشکل باطریه درسته؟راه حلی جز شک دادن باطری کسی داره؟

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان ی هایر 910 مشتری وقتی روشنش میکنم روشن نمیشه در جاش وقتی میزنمش ب شارژ ledرنگ قرمز چشمک زن میشه ..چی میتونه باشه مشکلش؟مشکل باطریه درسته؟راه حلی جز شک دادن باطری کسی داره؟
بله مربوط به باطری و ایسی شارژ میشه
همون هایرست که درست شده بود؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
بله مربوط به باطری و ایسی شارژ میشه
همون هایرست که درست شده بود؟
اره متسفانه دوباره این مشکل رو برداشته اما ابن بار با روش قبل روشن نشد....حالا چند روش دیگه روش اجرا میکنم بعدش ب دوستان گذارش میدم:)

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان عزیز یه نرم افزار مناسب معرفی کنید نرم افزار ها و بازی هارو بشه تو اس دس کارد نصب شه دیوانمون کرده .
این روش نصب رام 4.1.2 رو هم اگه اموزش بدید لطف می کنید .

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان عزیز یه نرم افزار مناسب معرفی کنید نرم افزار ها و بازی هارو بشه تو اس دس کارد نصب شه دیوانمون کرده .
این روش نصب رام 4.1.2 رو هم اگه اموزش بدید لطف می کنید .

سلام.اگه گوشیت روت شده از link 2sd استفاده کن و اگه روت نشده از app 2sd استفاده کن.وقتی نصب بشه هر سافتی که. قابلیت منتقل شدن داشته باشه. بعد از نصب خودش پیغام میده بت.
دوستان انگار کسی نیست که رم ۳۲ گیگ رو گوشیش امتحان کرده باشه.محض رضای خدا یکی یه مموری ۳۲ گیگ بندازه رو گوشیش و بگه که بالا میاد یا نه

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
سلام.اگه گوشیت روت شده از link 2sd استفاده کن و اگه روت نشده از app 2sd استفاده کن.وقتی نصب بشه هر سافتی که. قابلیت منتقل شدن داشته باشه. بعد از نصب خودش پیغام میده بت.
دوستان انگار کسی نیست که رم ۳۲ گیگ رو گوشیش امتحان کرده باشه.محض رضای خدا یکی یه مموری ۳۲ گیگ بندازه رو گوشیش و بگه که بالا میاد یا نه
دمت گرم داداش .

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
چه طوری این کار رو کردی؟توضیح میدی؟در به در دنبال این کار بودم ولی دسته پلی 3 نداشتم.یعنی با ایکس باکس میشه
سلام
رو ایکس باکس امتحان نکردم.
اجرا کردنش راحته اول باید گوشی روت باشه
1 :برنامه http://dl.androidkade.com/2013/april/software/System Utilities/Sixaxis Controller 0.6.2_www.androidkade.com.apk رو دانلود کنید رو گوشی نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید بعد ادرس مک بلوتوث گوشی رو پایین نشون میده ادرس باید با دسته یکی کنی که با برنامه زیر می تونی انجام بدین
2: برنامه http://dl.androidkade.com/2013/april/software/System Utilities/SixaxisPairToolSetup-0.2.3_www.androidkade.com.exe رو کامپوتر نصب کنید و بعد دسته ps3 رو کامپوتر وصل کنید برنامه رو اجرا کنید ادرس بلوتوث دسته رو نشون میده رو چنچ مستر ادرس بلوتوث گوشی رو وارد کنید بعد رو گزینه ابدید کلیک کنید دیگه کار تمومه دسته رو از کامپوتر جدا کنید تو گوشی خودتون برنامه رو اجرا کنید و گزینه استارت بزنید خودش بلوتوث گوشی رو روشن میکنه بعد دکمه روشن شدن دسته ps3 روبزنید دیگه کار تموم دسته به گوشی جفت میشه .اگه کانکت نشد یک جای حتما کارو درست انجان ندادی . بعد روی گزینه change ime روبزنید SixaxisController رو تیک بزنید کار تمومه ،بازی کردن با گوشیتون لذت ببرین امید وارم مفید باشه.موفق باشید
چندتا کلیپ میگزارم
http://www.aparat.com/v/UjTIf
http://www.aparat.com/v/LFybJ

Last edited:

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
مخلصیم.زیاد نمیخواد سرچ کنی.بازار رو باز کن و سرچ کن app2sd و اخرین نسخش که نوشته app mgr lll رو دان و نصب کن
داداش رم چند گیگ رو گوشیته؟؟
والا داداش تا زمانی که دست خودم بود رم هشت گیگ کلاس شش روش بود الانم یه رم چهار روشه و مشکلی هم نداره .

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
من رم 32 گیگ سان دیسک کلاس 10 رو گوشیم دارم و اصلا هیچ مشکلی توش نمیبینم مـثل ماه کار میکنه
:)

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان کسی راه حلی جدید نداره؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
من رم 32 گیگ سان دیسک کلاس 10 رو گوشیم دارم و اصلا هیچ مشکلی توش نمیبینم مـثل ماه کار میکنه
:)

من سیلیکون پاور کلاس ۱۰ دارم وقتی میزنم میگه معیوبه در حالی که رو ۱۰ تا گوشی دیگه انداختم بقول شما مثل ماه کار میکنه ولی نمیدونم چرا رو این بالا نمیاد

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
من سیلیکون پاور کلاس ۱۰ دارم وقتی میزنم میگه معیوبه در حالی که رو ۱۰ تا گوشی دیگه انداختم بقول شما مثل ماه کار میکنه ولی نمیدونم چرا رو این بالا نمیاد

داداش قبلا هم اشاره شد ک هایر 910 با بعضی از رم ها مشکل داره یا شناسایی نمیکنه یا اگرم بکنه باهاش مشکل داره مٍثله یکی شما....و هیچ دلیل منطقی داره ک ادم بگه حتما با ی مارک یا ی عدد از رما مشکل داره
شما از تو منو رکاوری ببین شناسایی میکنتش یا ن؟اگه شناسایی کرد از همونجا یک بار فرمتش کن بعد دوباره تو گوشیت تستش بکن
درضمن اندرویده شما درحال حاضر چنده؟4.0.4هستش یا 4.1.2

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
سلام
رو ایکس باکس امتحان نکردم.
اجرا کردنش راحته اول باید گوشی روت باشه
1 :برنامه http://dl.androidkade.com/2013/april/software/System Utilities/Sixaxis Controller 0.6.2_www.androidkade.com.apk رو دانلود کنید رو گوشی نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید بعد ادرس مک بلوتوث گوشی رو پایین نشون میده ادرس باید با دسته یکی کنی که با برنامه زیر می تونی انجام بدین
2: برنامه http://dl.androidkade.com/2013/april/software/System Utilities/SixaxisPairToolSetup-0.2.3_www.androidkade.com.exe رو کامپوتر نصب کنید و بعد دسته ps3 رو کامپوتر وصل کنید برنامه رو اجرا کنید ادرس بلوتوث دسته رو نشون میده رو چنچ مستر ادرس بلوتوث گوشی رو وارد کنید بعد رو گزینه ابدید کلیک کنید دیگه کار تمومه دسته رو از کامپوتر جدا کنید تو گوشی خودتون برنامه رو اجرا کنید و گزینه استارت بزنید خودش بلوتوث گوشی رو روشن میکنه بعد دکمه روشن شدن دسته ps3 روبزنید دیگه کار تموم دسته به گوشی جفت میشه .اگه کانکت نشد یک جای حتما کارو درست انجان ندادی . بعد روی گزینه change ime روبزنید SixaxisController رو تیک بزنید کار تمومه ،بازی کردن با گوشیتون لذت ببرین امید وارم مفید باشه.موفق باشید
چندتا کلیپ میگزارم
http://www.aparat.com/v/UjTIf
http://www.aparat.com/v/LFybJ
خیلی ممنون.نمیدونی دسته ایکس باکس با بلوتوثه یا وای فای؟بچه ها کسی نمیدونه؟

بالا