• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
مرسی از دوستانی ک ب فکر بودید خیلی ممنونم ......و حالا دوستان ی چیزه خیلی عجییییییب
هر کاری کردم روشن نشد
کلید ولوم بالا با پاور
حالت فصت بوت
2ساعت توی شارژ با شارژر بالا اما بازم بالا نیومد هیچ علامتی از led رویت نشد اما در اخر
با گرفتن ولوم پایین و پاور(حالت ریکاوری) چراغ ledسبز شد و اومد تو منو رکاوری .....بعدش هم راحت بالا اومد
خیلی واسم عجیبه....:hmm:

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
مرسی از دوستانی ک ب فکر بودید خیلی ممنونم ......و حالا دوستان ی چیزه خیلی عجییییییب
هر کاری کردم روشن نشد
کلید ولوم بالا با پاور
حالت فصت بوت
2ساعت توی شارژ با شارژر بالا اما بازم بالا نیومد هیچ علامتی از led رویت نشد اما در اخر
با گرفتن ولوم پایین و پاور(حالت ریکاوری) چراغ ledسبز شد و اومد تو منو رکاوری .....بعدش هم راحت بالا اومد
خیلی واسم عجیبه....:hmm:
یعنی مشکل چی بوده؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
یعنی مشکل چی بوده؟

خدا میدونه ام هر چی فکر کردم با عقل جور در نیومد
شاید با حالت ریکاوری مود کلا جریان رو قط و وصل میکنه
بازم میگم شایدحالا اینم اضافه شد ب تجربیات گروهی برو بچ 910
:)

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوست عزیز ما هم تعصب نداریم :blink: . اخه مگه چیه که تعصب داشته باشیم :) ولی یه طوری میگید پلاستیک انگار باقی گوشیها از تیتانیم یا فیبرکربن درست شدند :D درسته کیفیت بدنه 910 خیلی خوب نیست ولی با این حال از خیلی گوشیهای برند و معتبر بهتره و ارزش خرید داره ( خوبه خودتون جدیدترین گوشی سامسونگ اس4 رو مثال زدید) . اگه همه چیزش خوب بود که این قیمتش نبود

منظورم از پلاستيك همه گوشي ها بود برادر نه هاير:D
اخه خيلي از مردم به اين چيزا بها ميدن!نسبت به قيمتش بهترين انتخابه
Sent from my Q74 using Tapatalk 2

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
خدا میدونه ام هر چی فکر کردم با عقل جور در نیومد
شاید با حالت ریکاوری مود کلا جریان رو قط و وصل میکنه
بازم میگم شایدحالا اینم اضافه شد ب تجربیات گروهی برو بچ 910
:)

به اين زودي كه خراب نميشه داداش بيخود نگران شدي!:)
جريان فقط ولوم بالا+پاور قطع ميشه

Last edited:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
به حول قوه الهی و به خاطر این شب عزیز و با کمک دو دوست عزیزم گوشی درست شد.

گویا این گوشی تو مایه های این تلویزیون قدیمی هاس بزنی تو سرش خوب میشه :D

گوشی رو یه بار باز و بست کردیم اوکی شد.

تشکر ویژه از کاربر Aloneman4060 خیلی زحمتشون دادم ایشون مرد شریف و بزرگواری هستن
همچنین hamidreza722 بابت راهنمایی های خوبشون

خدا همه هایر ها رو سالم نگه داره

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
به حول قوه الهی و به خاطر این شب عزیز و با کمک دو دوست عزیزم گوشی درست شد.

گویا این گوشی تو مایه های این تلویزیون قدیمی هاس بزنی تو سرش خوب میشه :D

گوشی رو یه بار باز و بست کردیم اوکی شد.

تشکر ویژه از کاربر Aloneman4060 خیلی زحمتشون دادم ایشون مرد شریف و بزرگواری هستن
همچنین hamidreza722 بابت راهنمایی های خوبشون

خدا همه هایر ها رو سالم نگه داره
خدا رو شکر خودتون باز کردین ؟
خودم دارم برای مواقع اضطراری آماده میکنم :دی

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام دوستان.من یکی از این گوشی خریدم و بزودی دستم میرسه.یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
آیا این گوشی قطع به یقین خراب خواهد شد؟؟؟؟؟؟ :D
از دوستان اینجا کسی هست که از این گوشی وقتی واسه بار اول اینجا موجود شد خریده باشه و تا حالا بدون هیچ مشکلی واسش کار کرده باشه؟؟؟؟؟؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان.من یکی از این گوشی خریدم و بزودی دستم میرسه.یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
آیا این گوشی قطع به یقین خراب خواهد شد؟؟؟؟؟؟ :D
از دوستان اینجا کسی هست که از این گوشی وقتی واسه بار اول اینجا موجود شد خریده باشه و تا حالا بدون هیچ مشکلی واسش کار کرده باشه؟؟؟؟؟؟

اقا ما اومدیم یه سری حرف زدیم واسه اینکه یه کم اگاه تر باشین نه اینکه به این گوشی بدبین بشین:D:D
قطع یقینی واسه هیچ چیزی نیستش برادر
اگه صفحه اولو نگاه کنی پست من رو میبینین اون اولین هایری بود که خریدم
از تاریخش میشه فهمید دقیقا چن ماه میشه
الانم اون گوشی داره کار میکنه و هیچ مشکل نداره!البته دست خودم نیست !
من فقط ذکر کردم یه کم خرابیش زیاده اونم فقط تو قسمت برقی این گوشی که بیشتر مشکلاتم به دلیل رعایت نکرن خوده یوزر بوده تا گوشی....
البته گوشی رو هم نمیشه بی تقصیر نشون داد:D

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اقا ما اومدیم یه سری حرف زدیم واسه اینکه یه کم اگاه تر باشین نه اینکه به این گوشی بدبین بشین:D:D
قطع یقینی واسه هیچ چیزی نیستش برادر
اگه صفحه اولو نگاه کنی پست من رو میبینین اون اولین هایری بود که خریدم
از تاریخش میشه فهمید دقیقا چن ماه میشه
الانم اون گوشی داره کار میکنه و هیچ مشکل نداره!البته دست خودم نیست !
من فقط ذکر کردم یه کم خرابیش زیاده اونم فقط تو قسمت برقی این گوشی که بیشتر مشکلاتم به دلیل رعایت نکرن خوده یوزر بوده تا گوشی....
البته گوشی رو هم نمیشه بی تقصیر نشون داد:D

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2

داداش من اصلا خودمو در حدی نمیونم که نظر بدم و بخوام تخصص بازی در بیارم
اما عقیده ی من اینه که 90 درصد مواردی که پیش اومده.استفاده از شارژر نا مرغوب هستش.من گوشی دستم برسه به هیچ وجه با اون شارژری که داخل پک خودشه گوشیو شارژ نخواهم کرد و از شارژر سونی استفاده میکنم.امیدوارم مشکل خاص دیگه ای گریبان گیر گوشی نشه :D

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
به اين زودي كه خراب نميشه داداش بيخود نگران شدي!:)
جريان فقط ولوم بالا+پاور قطع ميشه

مرسی داداش جون ممنونم از دلداریت:دی
اما اونم امتحان کردم اما بازم گوشی هیچ عکس العملی نشون نداد تا اخر ک با حالته ریکاوری اومد بالا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مشکل این گوشی میدونین چیه ؟؟؟؟؟؟؟
از شارژرش نیست
از یه چیز دیگست
اییییی
مشکلش اینه که اکثر رفقایی که میگیرن میندازن تو اب واسه تست ولی تا اینکارو انجام میدن بعدش دیگه.....
درست این گوشی ضد ابه ولی بهتر این گوشیو بگیرین ولی تو اب ندازین واسه تست.
دوروووریهای ما که مشکلشون این بود
الان خودم واسه رفیقم از اقای ترابی گرفتم داره کار میکنه بهش نگفتم ضد ابه که بعدا بخاد تستش کنه....
موفق باشین

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
از شارژرش نیست
از یه چیز دیگست
اییییی
مشکلش اینه که اکثر رفقایی که میگیرن میندازن تو اب واسه تست ولی تا اینکارو انجام میدن بعدش دیگه.....
الان خودم واسه رفیقم از اقای ترابی گرفتم داره کار میکنه بهش نگفتم ضد ابه که بعدا بخاد تستش کنه....
موفق باشین

داداش نتنها این گوشی بلکه هیچ گوشی دیگه ای ضد اب نیست. مفهوم مقاوم در برابر اب با مفهوم ضد اب خیلی فرق داره.این گوشی با گواهی آی پی 45 که سهله اکسپریا زد با گواهی آی پی 57 و 58 و همچنین اکسپریا گو با گواهی آی پی 67 هم ضد اب نیستن .فقط در برابر اب مقاوم هستن تا حدی.وقتی دستت خیسه و واسه مدت کوتاهی که از این گوشیا استفاده کنی مشکلی پیش نخواهد امد اما اینکه بری یه سطل اب بیاری و گوشیو بندازی توش و انتظار داشته باشی مشکلی واسه گوشی پیش نیاد مقداری خنگولانه س.

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
داداش نتنها این گوشی بلکه هیچ گوشی دیگه ای ضد اب نیست. مفهوم مقاوم در برابر اب با مفهوم ضد اب خیلی فرق داره.این گوشی با گواهی آی پی 45 که سهله اکسپریا زد با گواهی آی پی 57 و 58 و همچنین اکسپریا گو با گواهی آی پی 67 هم ضد اب نیستن .فقط در برابر اب مقاوم هستن تا حدی.وقتی دستت خیسه و واسه مدت کوتاهی که از این گوشیا استفاده کنی مشکلی پیش نخواهد امد اما اینکه بری یه سطل اب بیاری و گوشیو بندازی توش و انتظار داشته باشی مشکلی واسه گوشی پیش نیاد مقداری خنگولانه س.

اره ولي هاير ٧١٨ رو خيلي ها انداختن تو سطل اب و هيچ مشكلي براشون پيش نيوومده در صورتي كه گوشي زمين نخوره باز نشه و در پوش ها محكم سر جاش باشه!!!

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
از شارژرش نیست
از یه چیز دیگست
اییییی
موفق باشین

بله دقيقا!رو ضد ابي اين گوشي اصلا حساب نكنيد كه اينجوري فقط به خودتون ضرر ميزنين:D
اما من ٧١٨داشتم تو روز 10بار هم تو اب غرقش ميكردم اما دريغ از يه قطره:Dتايم بالا هم داشتم اونم زياد
واقعا خوب دووم مياورد
ما اومديم اينكارو اينقد تكرار كرديم كه تو 2هفته ديدم يه روز ال سي دي بخار گرفت مثه شيشه خودرو تو سرما!:D
گرماش ميدادم بخار نمي موند بعدش چون هوا يه كم سرد بود برميگشت بعد يه تايمي. اخرش مجبور شدم گوشيو باز كنم!:D
يه سري چيزا بد جا افتاده متاسفانه....
اينم از بي ظرفيتي ما:D:D
خارج از بحث اينم يه خاطره:
مشتري داشتم حتي وقت نكرده بود سيم رو بزاره رو گوشيش .
فرداش اورد ديدم تاچ و ال سي دي شكسته گفتش از 30سانتي افتاده اينجور شده.
منم گفتم امكان نداره اينجوري بشكنه با اين ضربه.با توجه به تجربم گفتم چون شكسته هم زياد به پستم ميخوره
از اون اسرار كه اينجوري بوده!منم باور كردم چون دو برابر سن من رو داشت
مام باز كرديم گوشي رو تاچ و ال سي دي رو واسش عوض كنم
ديدم برد گوشيم تاب برداشته!يعني مخم سوت كشيد:D بعدش اقا اعتراف كرده گفتن اين گوشي ضد ضربه كامله!!!و رفته گذاشته زير چرخ خودرو:D:D
حتي باتريشم تو فشار تركيده بود!
ازين سانحه دوربينش سالمه كه هركي دوست داشت ميتونم تقديمش كنم:D:D:D

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
مرسی داداش جون ممنونم از دلداریت:دی
اما اونم امتحان کردم اما بازم گوشی هیچ عکس العملی نشون نداد تا اخر ک با حالته ریکاوری اومد بالا

به يه نتيجه اي رسيدم تو كامپيوتر وگوشي بعضي وقتا اتفاق هايي ميفته كه هيچ دليل منطقي نداره!
اين تجربه شمام از اين سري هستش

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
یا از فلت ال سی دی یا از خود ال سی در هر صورت ال سی دی باید عوض بشه اگه فلتش ازش جدا نشه
ضربه خورده؟
اقا مشکل حل شد بسیار ساده فیش ال سی دی شل شده بود بخیر گذشت

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
بله دقيقا!رو ضد ابي اين گوشي اصلا حساب نكنيد كه اينجوري فقط به خودتون ضرر ميزنين:D
اما من ٧١٨داشتم تو روز 10بار هم تو اب غرقش ميكردم اما دريغ از يه قطره:Dتايم بالا هم داشتم اونم زياد
واقعا خوب دووم مياورد
ما اومديم اينكارو اينقد تكرار كرديم كه تو 2هفته ديدم يه روز ال سي دي بخار گرفت مثه شيشه خودرو تو سرما!:D
گرماش ميدادم بخار نمي موند بعدش چون هوا يه كم سرد بود برميگشت بعد يه تايمي. اخرش مجبور شدم گوشيو باز كنم!:D
يه سري چيزا بد جا افتاده متاسفانه....
اينم از بي ظرفيتي ما:D:D
خارج از بحث اينم يه خاطره:
مشتري داشتم حتي وقت نكرده بود سيم رو بزاره رو گوشيش .
فرداش اورد ديدم تاچ و ال سي دي شكسته گفتش از 30سانتي افتاده اينجور شده.
منم گفتم امكان نداره اينجوري بشكنه با اين ضربه.با توجه به تجربم گفتم چون شكسته هم زياد به پستم ميخوره
از اون اسرار كه اينجوري بوده!منم باور كردم چون دو برابر سن من رو داشت
مام باز كرديم گوشي رو تاچ و ال سي دي رو واسش عوض كنم
ديدم برد گوشيم تاب برداشته!يعني مخم سوت كشيد:D بعدش اقا اعتراف كرده گفتن اين گوشي ضد ضربه كامله!!!و رفته گذاشته زير چرخ خودرو:D:D
حتي باتريشم تو فشار تركيده بود!
ازين سانحه دوربينش سالمه كه هركي دوست داشت ميتونم تقديمش كنم:D:D:D

داداش حال کردما.چند وقت بود جک واقعی نخونده بودم.چه آدمای عجیب قریبی پیدا میشن.فکر کنم اگه میفهمید ضد خش هم هست با اره برقی میوفتاد به جون گوشی بدبخت بیچاره.خدا کنه ما گیر اینجور آدما نیوفتیم

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242

عزیزجان تااونجایی که من میدونم گواهی ضداب بودن این گوشی ای پی 54هستش نه45فکرکنم اشتباه کردید
ودرضمن این گوشی رواگه تمام درپوشهاش کاملامحکم باشه به راحتی میشه زیراب بردش ولی نه زیادمثلاتاحدیکی دودیقه(خودم تست کردم)
درمورداکسپریاگو اینکه ماتمام خاک های عالم روبرسراین گوشی بدبخت اوردیم ولی هیچیش نشد!اینم ازای پی67

بالا