• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
از دوستان کسی نبود روش نصب این رام 4.1.2 رو واسه ما توضیح بده

ارسال شده از HUAWEI G700-U10 با استفاده از تپاتالک 2

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان من میخوام از اینترنت ایرانسل با کابل usb در کامپیوتر استفاده کنم، ولی بعد از اتصال کابلUsb به کامپیوتر و زدن تیک" اتصال داده با سیم usb" در تنظیمات گوشی کامپیوتر همچنان به اینترنت متصل نمیشه و یه علام اخطار زرد رنگ روی آیکون کامپیوتر در کنار ساعت(در کامپیوتر) ظاهر میشه.....
با خود گوشی راحت به اینترنت وصل میشم......

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان من میخوام از اینترنت ایرانسل با کابل usb در کامپیوتر استفاده کنم، ولی بعد از اتصال کابلUsb به کامپیوتر و زدن تیک" اتصال داده با سیم usb" در تنظیمات گوشی کامپیوتر همچنان به اینترنت متصل نمیشه و یه علام اخطار زرد رنگ روی آیکون کامپیوتر در کنار ساعت(در کامپیوتر) ظاهر میشه.....
با خود گوشی راحت به اینترنت وصل میشم......
دوستان نیازمند یاری سبزتان هستیم...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
عزیزجان تااونجایی که من میدونم گواهی ضداب بودن این گوشی ای پی 54هستش نه45فکرکنم اشتباه کردید
ودرضمن این گوشی رواگه تمام درپوشهاش کاملامحکم باشه به راحتی میشه زیراب بردش ولی نه زیادمثلاتاحدیکی دودیقه(خودم تست کردم)
درمورداکسپریاگو اینکه ماتمام خاک های عالم روبرسراین گوشی بدبخت اوردیم ولی هیچیش نشد!اینم ازای پی67

سلام.منم همون 54 منظورم بوده حواسم نبوده زدم 45. چون همه ی سایتا از جمله سایت بسیار معتبر geekbuying هم زده 54
در کل نمیشه اسم ضد اب رو روی هیچ گوشی گذاشت.فقط باید گفت مقاوم در برابر اب.شما که میگی هر بلایی سر اکسپریا گو اوردی چیزیش نشده گوشیو فقط 2 ساعت تو اب بذار ببین چیزیش میشه یا نه
بحث من سر این نیست که گوشیا تا چه حد در برابر نفوذ اب مقاومن.بحثم سر اینه که چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی
خیلیا هستن که یه سری فیلم از این گوشی دیدن و رفتن با میخ و قیچی به جون گوشیشون افتادن یا میرن یه سطل اب میارن گوشیو میندازن توش و دوتا دست زیر چانه که ببینن چه اتفاقی میفته
خب این کار چه لزومی داره؟؟؟؟؟؟
چیزی خودم به شخصه دیدم این بود که یکی از دوستان ایفون 5 داشت .دو سه تا فیلم از تست مقاومتشو با گوشیایی مثل اس3 و اس 4 سامسونگ دیده بود جو گرفتش اومد گوشیشو هوا انداخت وقتی گوشی زمین خورد اومد ورش داشت و دید گوشیش چنان به ...... رفته که خود اپل هم جنازه ی گوشیو نتونه تشخیص هویت کنه
خلایق هر چه لایق. کلا فقط ایرانیا اینجورین.یعنی اگه بر فرض مثال بگن فلانی دماغ خیلی محکمی داره کل مردم با مشت و جفت لگد میرن تو صورتش ببینن واقعا چیزیش میشه یانه
این امکانات واسه روزی پیش بینی شده که اگه یه بار ناخواسته اتفاقی افتاد خسارت به حداقل ممکن برسه نه اینکه گوشیو غرق کنی تو آب و یا علی از تو مدد

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان من تو بعضی سایت ها خوندم هایر یک نوعش اسمبل شرکت خود هایر هست و یک نوع دیگش تو دبی اسمبل میشه؟!
ایا واقعیت داره؟!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان من تو بعضی سایت ها خوندم هایر یک نوعش اسمبل شرکت خود هایر هست و یک نوع دیگش تو دبی اسمبل میشه؟!
ایا واقعیت داره؟!

گوشی همون گوشیه.فقط شارژا فرق دارن.اونی که توش شارژر هایر داره اسمبل هایره
گوشیا هیچ تفاوتی با هم ندارن

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
از دوستان کسی نبود روش نصب این رام 4.1.2 رو واسه ما توضیح بده

داداش میگم هواوی g700 داری؟من چند وقتیه رفتم تو فکرش.چه طوره خوبه یا نه؟مخصوصا تو بازی
ممنون

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش میگم هواوی g700 داری؟من چند وقتیه رفتم تو فکرش.چه طوره خوبه یا نه؟مخصوصا تو بازی
ممنون

من داشتم گوشی بدی نیست اما.....
صدای مکالمه ضعیفه
صدای هندزفری بسیار ضعیفه
اتنتش همش میره و میاد چون با bts ها مشکل داره

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون

والا گوشیه خوبیه من راضیم .
از نظر صدای مکالمه تو مکان شلوغ هم امتحان کردم موردی نداشته تا حالا .
هندزفریش اره ضعیفه حق دارن دوستان
انتن دهیش خیلی هم خوبه هم سیمکارت و هم وای فای .
در مورد بازی هم واقعا مناسبه پردازنده گرافیکی قوی داره انصافا .
من کلا با این چیپست مدیاتک خیلی حال می کنم مصرف باطری کمی داره و همچمین خیلی سرد کار می کنه .
مزیت دیگش رم دو گیگ و همچنین باطری قویشه .

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من تونستم دسته بلوتوزی ps3 به گوشی 910 وصل کنم بازی gta5 خیلی خوب روان اجرا کردم،اما بعضی از بازیها رو با دسته کار نمیکنه ایا روشی است؟.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام مجدد.دوستان من یه رم 32 گیگ کلاس 10 دارم وقتی میندازمش رو گوشی اخطار میده memory damaged و بالا نمیارتش.باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام مجدد.دوستان من یه رم 32 گیگ کلاس 10 دارم وقتی میندازمش رو گوشی اخطار میده memory damaged و بالا نمیارتش.باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟

دوستان مموریم خراب و معیوب نیست چون رو گوشیای دیگه بالا میاد.همچنین رم های 8 گیگ و 2 گیگ دیگه ای که دارم رو گوشی بالا میاد.از شانس ما این رم 32 گیگ بالا نمیاد.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان خود بخود انتن های حایر 801 ام رفته و اینولید ای می میزنه چیکارش باید بکنم؟
از کنتاکت ها و اس ام اس هام چطوری باید بک آپ بردارم؟
چطوری باید ریست یا فکتوری ریستش کنم؟
ممنونم

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان من تونستم دسته بلوتوزی ps3 به گوشی 910 وصل کنم بازی gta5 خیلی خوب روان اجرا کردم،اما بعضی از بازیها رو با دسته کار نمیکنه ایا روشی است؟.
چه طوری این کار رو کردی؟توضیح میدی؟در به در دنبال این کار بودم ولی دسته پلی 3 نداشتم.یعنی با ایکس باکس میشه

بالا