عزیزجان تااونجایی که من میدونم گواهی ضداب بودن این گوشی ای پی 54هستش نه45فکرکنم اشتباه کردید
ودرضمن این گوشی رواگه تمام درپوشهاش کاملامحکم باشه به راحتی میشه زیراب بردش ولی نه زیادمثلاتاحدیکی دودیقه(خودم تست کردم)
درمورداکسپریاگو اینکه ماتمام خاک های عالم روبرسراین گوشی بدبخت اوردیم ولی هیچیش نشد!اینم ازای پی67
سلام.منم همون 54 منظورم بوده حواسم نبوده زدم 45. چون همه ی سایتا از جمله سایت بسیار معتبر geekbuying هم زده 54
در کل نمیشه اسم ضد اب رو روی هیچ گوشی گذاشت.فقط باید گفت مقاوم در برابر اب.شما که میگی هر بلایی سر اکسپریا گو اوردی چیزیش نشده گوشیو فقط 2 ساعت تو اب بذار ببین چیزیش میشه یا نه
بحث من سر این نیست که گوشیا تا چه حد در برابر نفوذ اب مقاومن.بحثم سر اینه که چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی
خیلیا هستن که یه سری فیلم از این گوشی دیدن و رفتن با میخ و قیچی به جون گوشیشون افتادن یا میرن یه سطل اب میارن گوشیو میندازن توش و دوتا دست زیر چانه که ببینن چه اتفاقی میفته
خب این کار چه لزومی داره؟؟؟؟؟؟
چیزی خودم به شخصه دیدم این بود که یکی از دوستان ایفون 5 داشت .دو سه تا فیلم از تست مقاومتشو با گوشیایی مثل اس3 و اس 4 سامسونگ دیده بود جو گرفتش اومد گوشیشو هوا انداخت وقتی گوشی زمین خورد اومد ورش داشت و دید گوشیش چنان به ...... رفته که خود اپل هم جنازه ی گوشیو نتونه تشخیص هویت کنه
خلایق هر چه لایق. کلا فقط ایرانیا اینجورین.یعنی اگه بر فرض مثال بگن فلانی دماغ خیلی محکمی داره کل مردم با مشت و جفت لگد میرن تو صورتش ببینن واقعا چیزیش میشه یانه
این امکانات واسه روزی پیش بینی شده که اگه یه بار ناخواسته اتفاقی افتاد خسارت به حداقل ممکن برسه نه اینکه گوشیو غرق کنی تو آب و یا علی از تو مدد