• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

aminhorri

Registered User
لایک‌ها
86
پیرو فرمایشات دوست عزیزمون باید بگم ک
داش رو لانچر فعلی دستتو نگه دار از منوی باز شده پرمیشن رو انتخاب کن و بعدش شکلشون رو حفظ کن بعد لانچر جدید رو هم همون شکل کن پرمیشن هاش رو
ممنون از لطفتون با همون برنامه روت اکسپلورر دیگه؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
ممنون از لطفتون با همون برنامه روت اکسپلورر دیگه؟
کلا با هر برنامه ای ک توانایی read&write فایل های سیستمی رو داشته باشه میشه ولی خوب روت اکسپلورر یهترینه
راستی یادت نره RW رو فعال کنی از همون صفحه اصلی برنامه اون وسط ی گزینه هست ro یکی بزن روش میشه RW

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان کسی هست این مراحل رو واضح تر توضیح بده..

4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
کمک لطفا.

داداش اگه سیمت میکرو سیمه و الان باز گذاشتی تو قابش و گذاشتی رو گوشی نگران نباش.چون مشکل همینه.اگه نه یه بار فکتوری ریست کن. واسه بک اپ گیری کنتاکت هات یه رم میندازی رو گوشی و میری تو مخاطبات گزینه اپشن و بعد export contact رو میزنی و مسیر رم رو انتخاب میکنی همه رو مارک میکنی و کلا الان یه بک اپ کامل از مخاطبات داری.یا میره تو other یا میره تو پوشه ی اصلی رم یا همون روت فولدر.اسم بکاپ روهم میتونی انتخاب کنی اگه نتونستی به اسم vcard سیو میشه.واسه بک اپ اس ام اسات از نرم افزار استفاده کن.فکتوری ریست هم خیلی ساده س.میری تو تنظیمات و گزینه ی privacy .بعد گزینه ی فکتوری ریست رو انتخاب میکنی.همونجا میتونی از اطلاعاتت بکاپ بگیری. از طریق ریکاوری هم میشه فکتوری ریست کنی. ولی شما همین کاریو که گفتم بکن. موفق باشی
سلام دوست عزیز
نه سیمم همراه ال دائمیه که سالم هم هست.گوشی میزنه اینولید ای می.
از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
موقع فکتوری ریست از اس ام اس ها هم بک آپ میگیره؟
ای نولید ای می با فکتوری ریست حل میشه؟
یعنی مشکل سوختن رادیو نیست این مساله؟
با تشکر

bamdad1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

نرم افزار Sygic و دیتاشو دان کن. نرم افزارو بنصب ودیتا رو در مسیر ذکر شده قرار بده .. وبرنامه رو اجرا کن ولذت ببر. تامام.
با سلام
من نرم افزار Sygic رو دانلود و نصب کردم .دیتاش رو هم کپی کردم (البته مسیر دقیقی مشخص نشده بود .دیتا رو دریک بار در مسیر android/data/obb و یکبار درمسیر android و یک بار درمسیر andoid/data کپی کردم ). ولی در هر صورت یک پیغام باخطی غیر انگلیسی (شاید روسی و یا ...) ظاهر شده و برنامه متوقف میشود. لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
با سلام
من نرم افزار Sygic رو دانلود و نصب کردم .دیتاش رو هم کپی کردم (البته مسیر دقیقی مشخص نشده بود .دیتا رو دریک بار در مسیر android/data/obb و یکبار درمسیر android و یک بار درمسیر andoid/data کپی کردم ). ولی در هر صورت یک پیغام باخطی غیر انگلیسی (شاید روسی و یا ...) ظاهر شده و برنامه متوقف میشود. لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
منم همین مشکل رودارم اگه کسی یه راهنمایی جامع بزاره به زبان ساده ومفیدومختصرخیلی خوب میشه

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش دیتاش رو فک کنم باید بریز تو پوشه خودش

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 4 Beta

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
با سلام
منم همین مشکل رودارم اگه کسی یه راهنمایی جامع بزاره به زبان ساده ومفیدومختصرخیلی خوب میشه
والا از هرجا دانلود کرده باشید نوشته تو صفحه ی اصلی حافظه داخلی و پوشه ی Sygic که خودش ساخته کپی کنید
داخل پوشه ساجیک کل دیتا رو بریزید.به هیچ عنوان فولدر دیگه ای نباشه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
دوستان کسی هست این مراحل رو واضح تر توضیح بده..

4-خاموش کردن گوشی و رفتن به حالت ریکاوری و انتخاب گزینه backup&restore و انتخاب فایل 1970-12-11.17.04.28 و بعد اتمام زدن گزینه wipe cache.
5-زدن اولین گزینه restartشدن گوشی و بالا آمدن با رام 4.1
ریکاوری cwm نصب کردی؟
اگه نصب کردی گوشی رو خاموش کن و با ولوم بالا یا پایین نمیدونم کدومشه دقیق و پاور گوشی رو روشن کن و برو تو ریکاوری
از ریکاوری گزینه ای که گفته رو پیدا کن و برو توش و آدرس فایل بک اپ رام رو بهش بده و صبر کن نصب شه
بعد برگرد عقب و وایپ کش کن

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
ریکاوری cwm نصب کردی؟
اگه نصب کردی گوشی رو خاموش کن و با ولوم بالا یا پایین نمیدونم کدومشه دقیق و پاور گوشی رو روشن کن و برو تو ریکاوری
از ریکاوری گزینه ای که گفته رو پیدا کن و برو توش و آدرس فایل بک اپ رام رو بهش بده و صبر کن نصب شه
بعد برگرد عقب و وایپ کش کن

ریکاوری رو نصب کردم
فایل مورد نظر رو هم ریستور کردم .نصب هم شد وایپ هم کردم ..ریست هم شد اما هیچ فرقی نکرد.

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ریکاوری رو نصب کردم
فایل مورد نظر رو هم ریستور کردم .نصب هم شد وایپ هم کردم ..ریست هم شد اما هیچ فرقی نکرد.

مطمئنی همون فایل رو ریستور کردی؟
بک اپ رام خودت نبوده؟
مطمئنی ریستور کردن کامل شد و ارور داد؟

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
اره همون فایل بود..کامل هم ریستور شد.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
اره همون فایل بود..کامل هم ریستور شد.

من در جریان این رام نیستم و زمانی که داشتمش 4.1 رو با فست بوت میزدم!
کسی که این بک اپ رو گذاشته باید پیگیر بشید
البته قبلش از setting>about phone ورژن آندروید رو هم چک کن
البته به نظرم همون فست بوت خیلی مطمئن تره
چون اینطوری ممکنه بیس ها نخونه و....

بالا