• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
دوستان یه مشکل کوچیک که میدونم مربوط به این گوشی نیست ولی خب تو این گوشی پی اومده دیگه.
آقا ما وقتی وای فای رو روشن میکنیم و میخوایم به مودم وصل شیم میزنه درحال بررسی اعتبار ... بعدشم مینویسه ارتباط قطع شد!
ممنون میشم کمک کنید.

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بنده google play store پیشفرضم پاک شده والان ازهرجادانلود میکنم و نصب میکنم موقع اجرا میگه play store has stoped working کسی راهی نداره درستش کنم؟

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان واتس اپ روی رام اصلی نصب میشد و پیام تاییدش هم می آمد ولی روی رام کاستوم پیام تایید نمیاد ؟
کسی راه حلی داره ؟

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
منم همین مشکل رودارم اگه کسی یه راهنمایی جامع بزاره به زبان ساده ومفیدومختصرخیلی خوب میشه

فایلای دیتارو بریز تو پوشه ای به اسم aura و تو روت فولدر کپی کن

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستان یه مشکل کوچیک که میدونم مربوط به این گوشی نیست ولی خب تو این گوشی پی اومده دیگه.
آقا ما وقتی وای فای رو روشن میکنیم و میخوایم به مودم وصل شیم میزنه درحال بررسی اعتبار ... بعدشم مینویسه ارتباط قطع شد!
ممنون میشم کمک کنید.
securityمودمت رو بزار روی
wpa2psk

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
بازم درست نشد .....
حتما اعتبار استفاده ی رایگانت تموم شده.از این به بعد باید سالی یه دلار بدی واسه استفاده از واتس اپ .دوستانی که از واتس اپ استفاده میکنن.برای بار اولی که تو واتس اپ ثبت نام میکنین اگه امکانش بود سیمکارتتونو با یه گوشی اپل تو واتس اپ رجیستر کنین.چون قرارداد واتس اپ با اپل ۱۰ ساله س ولی با گوشیای دیگه فقط میشه یکسال رایگان استفاده کرد و از شروع سال دوم باید سالانه یک دلار به واتس اپ پرداخت

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
custom roms
رامهای جدید ارائه شده در needrom قابلیتهای ويژه ای ندارند جز برخی تغییرات جزی در ظاهر و کلی باگ.

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بنده google play store پیشفرضم پاک شده والان ازهرجادانلود میکنم و نصب میکنم موقع اجرا میگه play store has stoped working کسی راهی نداره درستش کنم؟
آقا کسی برای این مشکل ماراهی نداره؟؟؟؟

gamentech

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان من تو نت داشتم سرچ میکردم یک رامی برای هایر دیدم که توش یک چیزی نظرم رو جلب کرد
Haier-W910-5-500x500.jpg

فک کنم متوجه شدید!!!منظورم اون ارم beats audio هست !!!سمت چپه!!
مگه هایر از تکنولوژی beats audio استفاده میکنه؟
جریانش چیه؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان من تو نت داشتم سرچ میکردم یک رامی برای هایر دیدم که توش یک چیزی نظرم رو جلب کرد
Haier-W910-5-500x500.jpg

فک کنم متوجه شدید!!!منظورم اون ارم beats audio هست !!!سمت چپه!!
مگه هایر از تکنولوژی beats audio استفاده میکنه؟
جریانش چیه؟
تكنولوژي كه نداره
اما تو يه سري از رام هايه كاستوم ميان اين برنامه رو ميزارن و با هندزفري بيتس صداش خوب ميشه نسبت به حالت بدون بيتس....
البته نبايد توقع اصليو ازش داشت
اين همون رام 4.0.4با تاچ ويز هستش

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

Last edited:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان این رام تاچ ویز ۴.۰.۴ با فرمت rar اپ شده خودمم به زیپ تبدیل کردم گوشی واسه نصب از ریکاوری ارور میزد.نحوه نصب چجوریه؟؟؟

mohammaddt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بر دوستان گلم
عزیزانم من یه دونه haier w910 در حد اکشو دارم خیلی کم کار کرده عین عین نو میمونه تازه باطریشم کالیبرش کردم قشنگ 4-5 روزی در استفاده معمولی دووم میاره.یه شارژر اصلی energy system ultra هم براش خریدم گل گل شده اگه کسی خواست بهم بگه

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان این رام تاچ ویز ۴.۰.۴ با فرمت rar اپ شده خودمم به زیپ تبدیل کردم گوشی واسه نصب از ریکاوری ارور میزد.نحوه نصب چجوریه؟؟؟
داداش باید از طریق فست بوت نصب کنید

بالا