• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
سلام
شما درست میگید دوست من.منم به صفحه اول مراجعه کردم ولی چون هنوز یه سری مفاهیم مبتدی رو نمیدونم نتونستم کاری از پیش ببرم.
مثلا نصب رام همون نصب ریکاوریه؟!آپدیت رام چیه پس؟cwm چیه ؟
بعضی وقتا نوشته سیستم رو ریست کنید.این سیستم منظورش موبایله یا کامپیوتر؟ :general507:
آقا ما از needrom طبق پست شماره 4973 یدونه cwm که فک کنم همون ریکاوریه دانلود کردیم.راهنمای نصبشم آخر لینک بود ولی خب قطعا یسری نکات واسه من مبتدی گفته نشده دیگه که بتونم نصبش کنم.

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
شما درست میگید دوست من.منم به صفحه اول مراجعه کردم ولی چون هنوز یه سری مفاهیم مبتدی رو نمیدونم نتونستم کاری از پیش ببرم.
مثلا نصب رام همون نصب ریکاوریه؟!آپدیت رام چیه پس؟cwm چیه ؟
بعضی وقتا نوشته سیستم رو ریست کنید.این سیستم منظورش موبایله یا کامپیوتر؟ :general507:
آقا ما از needrom طبق پست شماره 4973 یدونه cwm که فک کنم همون ریکاوریه دانلود کردیم.راهنمای نصبشم آخر لینک بود ولی خب قطعا یسری نکات واسه من مبتدی گفته نشده دیگه که بتونم نصبش کنم.
CWN مخفف Clock Work Mod Recovery هست.همون ریکاوریه.شما باید ابتدا ریکاوری نصب کنین و فایل رام رو روی مموریتون کپی کنین و به ریکاوری برین ابتدا بکاپ بگیرین سپس گزینه های Wipe Data Factory reset و Wipe Cach و Wipe Dalvik رو انجام بدین و از شاخه Inbstall Zip فایل رام رو انتخاب و نصب کنین.
منظور ریست گوشی هست نه کامپیوتر.

sasanpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز ریست فاکتوری بزنید احتمالا حل میشه ...;)
دوستان مشکل ال سی دی گوشیم همینطوری خود به خود درست شد :D
یک نکته در مورد هایر 910 ... هیچ وقت نا امیدتون نمیکنه :rolleyes:

تکنولوژی امروز....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
آقا مدتها بود یه مشکلی داشتم سر گوشی...
در طول روز چندین بار پیام Power issue میداد و میگفت ریبوت کن.. دوربین هم از کار میافتاد
و گاهی هم گوشی با اینکه تو جیبم بود چنان داغ میکرد که انگار ساعتهاست دارم باهاش بازی میکنم... بعد یهو باطری خالی میکرد...
خلاصه گفتم شاید از رامش باشه... ولی عوضش نکردم
تا اینکه چند روز پیش یه برنامه دوربین ریخته بودم به اسم MyCam اینو که حذف کردم همه مشکلات گوشی بر طرف شد... ظاهراً این برنامه تو حافظه گوشی فلاش رو روشن نگه میداشت درحالیکه به ظاهر فلش خاموش بود...
برای همین این مشکلات براش پیش میومد...
خلاصه اینکه اگه یروز من هر چیزی شک کنم... دیگه به هایر شک نمیکنم..
خدا رو شکر حدود یک سال و نیمه دارمش آخ نگفته

تکنولوژی امروز....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا مدتها بود یه مشکلی داشتم سر گوشی...
در طول روز چندین بار پیام Power issue میداد و میگفت ریبوت کن.. دوربین هم از کار میافتاد
و گاهی هم گوشی با اینکه تو جیبم بود چنان داغ میکرد که انگار ساعتهاست دارم باهاش بازی میکنم... بعد یهو باطری خالی میکرد...
خلاصه گفتم شاید از رامش باشه... ولی عوضش نکردم
تا اینکه چند روز پیش یه برنامه دوربین ریخته بودم به اسم MyCam اینو که حذف کردم همه مشکلات گوشی بر طرف شد... ظاهراً این برنامه تو حافظه گوشی فلاش رو روشن نگه میداشت درحالیکه به ظاهر فلش خاموش بود...
برای همین این مشکلات براش پیش میومد...
خلاصه اینکه اگه یروز من هر چیزی شک کنم... دیگه به هایر شک نمیکنم..
خدا رو شکر حدود یک سال و نیمه دارمش آخ نگفته
خداروشکر ایشالله همیشه Cpu گوشیت برات گرم باشه :)))))

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
سلام رفقا
فكر كنم يه 7 ماهي سر نزدم به فروم
رام جديد چي اومده ؟ بجز اون 4.1 پستهاي اول 4.2 يا كيت كت اومده براش
كلا يكي زحمت بكشه يه گزارش بده تو اين مدت چي كشف شده ممنون ميشم

moeinfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام. این گوشی خیلی زود داغ میکنه واقعا کلافم کرده تنها مشکلم باهاش داغ کردن زیادیه.یه سری میگین به خاطرحافظه کش سی پی یو نمیدونم درست گفتم یا نه یا سی پی یو درست سر جاش نیفتاده و .... من بازی کلش اف کلنس رو بیشتر 15 دقیقه نمیتونم بازی کنم چون دماش از 30 میره تا 50 و بالاتر لطفا کمک کنید تا مشکل رو برطرف کنم . با تشکر

moeinfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلا نسبت به وایفای حساسیت داره روشنش کنم زود داغ میکنه در ضمن بازی کلش اف کلنس رو فقط با وایفای میرم.

sasanpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
راستی یک برنامه برای آزاد سازی رم نصب کنید ... وقتی وای فای رو روشن میکنید همه برنامه در خواست آپدیت و ... میدن گرما مال این موضوعه ...

sasanpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان ...
از این لینک میتونید انواع رام که برای این گوشی اومده ببینید :
http://www.needrom.com/phone-roms/haier/w910/
متاسفانه رام 4.1.2 به نظر آخرین رامه .
در رابطه با مشکلات دوستان ... اگر مشکل داغ شدن الکی ... مصرف بالای باطری و هنگ کردن دارید به جای آپدیت رام همون ریست فاکتوری رو بزنید حله ....(هرچی دارید پاک میشه بک آپ بگیرید .)
اینم یک برنامه رم کلینر و سوپر تسک منیجر که به شخصه رو گوشیم استفاده میکنم با حجم 2 مگابایت :
http://soft98.ir/mobile/android/2997-Advanced-Task-Manager.html
حتما نصب کنید ... وقت هایی که وای فای روشن میکنید تو برنامه نرم افزارای اضافی که اجرا میشن رو ببندید ...
چیزی دیگه خواستید تو تاپیک بنویسید در خدمتم ....

moeinfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حرف دوستان درست. ولی واقعا گوشی های دیگه تو همین بازی خیلی دیر تر داغ میکنن. تبلت بنده که شاید کلا یه روزی 2 ساعت کلش اف کلنس بازی میکنم تهش سنگ بترکه خیلی داغ کنه 9 درجه داغ کنه تو یه ساعت.
در ضمن هر کی برنامه Advanced-Task-Manager رو نداره حتما نصب کنه من از اول خرید این گوشی نصبش کردم خیلی خوبه حتما نصب کنید

amirj2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزانی که زحمت کشیدن رام این گوشی رو در پست اول قرار دادن خواهشا تو یه جای درست و حسابی آپلود کنن...
این سایته که لینکشو گذاشتید واقعا مزخرفه...اصلا نمیدونم این برنامه iLivid چیه که تو هر سایت خارجی پیداش میشه:mad::general502:

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
این گوشی می تونه فیلم های با فرمت mkv باکیفیت فول اچ دی1080p را بدون لگ اجرا کنه تا حالا امتحان کردین
چون من رمم کلاس 10 و 32 گیگ هستش مارکش هم کینگ مکس ولی فیلم های فول اچ دی را با کمی لگ اجرا می کنه می خواستم بدونم مشکل از رم هستش یا گوشی توانایی پخش این فیلم ها را نداره
موقع اجرا فیلم هم گوشی دما متعادلی داره بعید می دونم که سی پی یوش نتونه این فیلم هارا پردازش نکنه مشکل از چیه

تکنولوژی امروز....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این گوشی می تونه فیلم های با فرمت mkv باکیفیت فول اچ دی1080p را بدون لگ اجرا کنه تا حالا امتحان کردین
چون من رمم کلاس 10 و 32 گیگ هستش مارکش هم کینگ مکس ولی فیلم های فول اچ دی را با کمی لگ اجرا می کنه می خواستم بدونم مشکل از رم هستش یا گوشی توانایی پخش این فیلم ها را نداره
موقع اجرا فیلم هم گوشی دما متعادلی داره بعید می دونم که سی پی یوش نتونه این فیلم هارا پردازش نکنه مشکل از چیه
کلا رم های Kingmax سرعت Read پایینی دارنورم گوشیتون رو عوض کنید درست میشه

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
دوستان نمیدونم WIFI تنظیمات کجاش رو دست زدم وای فای خودش روشن میشه ! همیشه روشن هست هر چی خاموش میکنم باز روشن میشه

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
سیمکارتم رایتله موقعی که می خوام به انترنت از طریق 3g وصل شم یا وصل نمی شه یا هم اگه وصل می شه وسط وبگردی دیسکانکت می شه
مشکل از چیه وصل شدنش هم مکافاتی داره مثلا هی باید وصل شی بعد قطع شی تا وصل شه رامم هم 4.1 هستش لطفا راهنماییم کنید

تکنولوژی امروز....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سیمکارتم رایتله موقعی که می خوام به انترنت از طریق 3g وصل شم یا وصل نمی شه یا هم اگه وصل می شه وسط وبگردی دیسکانکت می شه
مشکل از چیه وصل شدنش هم مکافاتی داره مثلا هی باید وصل شی بعد قطع شی تا وصل شه رامم هم 4.1 هستش لطفا راهنماییم کنید
منم همین مشکل رو داشتم باید رامت عوض بشه دوست عزیز

CAPITAN PRICE

Registered User
لایک‌ها
31
یعنی باید رام اصلیش که 4 هست رانصب کنم
ما که خیری از این رام 4.1 ندیدیم جز چینی شدن منو

بالا