iroption
Registered User
دوستان ممنون میشم کمک کنید هر کار میکنم باز این wifi روشن هست ! خاموش میکنم باز روشن میشهسلام
دوستان نمیدونم WIFI تنظیمات کجاش رو دست زدم وای فای خودش روشن میشه ! همیشه روشن هست هر چی خاموش میکنم باز روشن میشه
دوستان ممنون میشم کمک کنید هر کار میکنم باز این wifi روشن هست ! خاموش میکنم باز روشن میشهسلام
دوستان نمیدونم WIFI تنظیمات کجاش رو دست زدم وای فای خودش روشن میشه ! همیشه روشن هست هر چی خاموش میکنم باز روشن میشه
رام گوشیت رو عوض کن میتونی 4.1 اکسپیریا Mode رو نصب کنی اگه ملا با 4.1 حال نمیکنی همون رسمی خودش روبزنیعنی باید رام اصلیش که 4 هست رانصب کنم
ما که خیری از این رام 4.1 ندیدیم جز چینی شدن منو
گوشیت رو Factory reset کن.دوستان ممنون میشم کمک کنید هر کار میکنم باز این wifi روشن هست ! خاموش میکنم باز روشن میشه
کلا گوشیه خوبیهسلام من میخوام این گوشی رو بخرم نظرتون چیه؟ گوشی خوبیه؟
برای بازی کردن میخوام HD میاره؟ فیلم Full HD میاره؟
هنگ نداره؟
کلا هر مشکل خاصی داره به صورت خلاصه ممنون میشم به من پ.خ کنین....
بله دوست عزیز واقعن گرافیک گوشی عالیه و ویدئو های فول اچ دی رو بدون لگ اجرا میکنهشما تا حالا تو این گوشی فیلم فول اچ دی دیدین بدون لگ اجرا می شه؟
نه بابا این اشغاله .اين رام خوبه ؟
نسبت به اصلي خودش كسي نصب كرده ؟
http://www.needrom.com/mobile/haier-w910-5/
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آره داداش مثل هلو اجرا میکنهشما تا حالا تو این گوشی فیلم فول اچ دی دیدین بدون لگ اجرا می شه؟
سلامدوستان ممنون میشم کمک کنید هر کار میکنم باز این wifi روشن هست ! خاموش میکنم باز روشن میشه
باید رام گوشی عوض بشه تا بفهمیم مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری؟سلام بر آقایون اهل فن
برادرا بنده یه هایر داشتم فروختم به یه دوست الان بهم گفت که آنتن گوشی یهو پرید!!!!
سیم رو میشناسه ولی هیچ آنتنی نداره لطفاً یه راهنمایی بکنید. گوشی 2 ماه داشته سلامت کار میکرده یهو اینطوری شده.
در ضمن ریست کارخانه هم کردم
سلامسلام دوستان دنبال یه تعمیر کار خوب واسه تعویض ال سی دی شکسته هایر 910 میگردم دوستان کسی داشت خبر بده.ممنون
هستم در خدمتتونسلام دوستان دنبال یه تعمیر کار خوب واسه تعویض ال سی دی شکسته هایر 910 میگردم دوستان کسی داشت خبر بده.ممنون
بله پاک میشهمن این رام اکسپریا مود را دانلود کردم ولی بلد نیستم نصبش کنم لطفا راهنمایی کنید
اگه رامم را عوض کنم حافظه داخلی گوشی که پاک نمی شه
چون کلی نرم افزار بازی ریختم نصب دوبارشون طول می کشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باسلاممن این رام اکسپریا مود را دانلود کردم ولی بلد نیستم نصبش کنم لطفا راهنمایی کنید
اگه رامم را عوض کنم حافظه داخلی گوشی که پاک نمی شه
چون کلی نرم افزار بازی ریختم نصب دوبارشون طول می کشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارادت خدمت حاج جواد گل و گلاببله پاک میشه
ب صفحه اول یه نگاه بنداز
اساسی توضیح دادن دوستان