Aloneman4060
Registered User
- نوشتهها
- 853
- لایکها
- 284
باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشهسلام دوستان میگم یه گوشی هایر اوردن واسم روشن نمیشه وقتی هم شارژ میزنی چراغ قرمزش روشن خاموش میشه.مشکلش چی هست؟راه حل چی هست؟
باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشهسلام دوستان میگم یه گوشی هایر اوردن واسم روشن نمیشه وقتی هم شارژ میزنی چراغ قرمزش روشن خاموش میشه.مشکلش چی هست؟راه حل چی هست؟
واسه شک دادن حتما باید باتری از گوشی خارج بشه یا راه دیگه ای هم داره؟باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشه
لوگو هایر ۹۱۰؟اگه فلش کردید و رو همون ارم هستشسلام
یه گوشی هایر 910 هست که توی بوت گیر میکنه و بالا نمیاد...
بعد از لوگوی هایر دوباره ریست میشه.
چیکار باید کرد؟؟
نیازی به خروجشنیست.قسمت سیاه رنگ که روکش هستش رو بردار بعدش زیرشو خراش بده به4نقطه لحیم خوردگی میرسیواسه شک دادن حتما باید باتری از گوشی خارج بشه یا راه دیگه ای هم داره؟
نیازی به خروجشنیست.قسمت سیاه رنگ که روکش هستش رو بردار بعدش زیرشو خراش بده به4نقطه لحیم خوردگی میرسی
طرف راستش میشه مثبت و طرفش چپش منفی.دو تا وسطی رو کار نداشته باش
لوگو هایر ۹۱۰؟اگه فلش کردید و رو همون ارم هستش
یا حافظه داخلی یا سی پی یو مشکل داره
سلام گوشيمو يه ماه بيشتره گم كردم...سلام داداش خوبی؟پروفایلتو بستی...نمیشه بهت پیام داد،این گوشی هایر 910 که واست فرستادن بچه ها(حمید باغشنی) چند روز پیش گفتی درست شده!ولی گوشیت خاموشه...یه خبر بده این بنده خدا بدجوری منتظر گوشیشه و از منم ناراحت شده که میگه چه تعمیرکار آشنایی بود خط شو خاموش کرده...یه زنگ بهش بزن شماره شو اگه نداری پ خ بده بیشتر صحبت کنیم
ممنون
سلام داداش جان خوبی عزیز ی تاچ و ال سی دی قیمت نهایشو واسم پخ کنسلام گوشيمو يه ماه بيشتره گم كردم...
قبل گم شدن بهش اس دادم...شمارشو ديگه نداشتم
قرار شد ج بده نداد
پروفايلمم نميدونم چطوريه واسه بعضيا مياد واسه بعضيا نه
كامل توضيحاتو واست پخ كردم
رامت مورد پیدا کرده و بوت نمیشهسلام به همگی
من این برنامه فارسی کردن منورانصب کردم بعدش گوشی را خودم خاموش کردم الان روشن نمی شه و تو ارمandroid می مونه وبالا نمیاد رامم هم 4.1 هستش لطفا سریع راهنماییم کنن
help meeeeeeeeeeeeeeeeeee
چطوری ریست فکتوری کنمرامت مورد پیدا کرده و بوت نمیشه
باید فکتوری ریستش کنی...
رامت مورد پیدا کرده و بوت نمیشه
باید فکتوری ریستش کنی...
پست اول رو نیگا بندازچطوری ریست فکتوری کنم
کسی نیس کمک کنه؟نه گوشیو فلش نکردم
اکانت گوگل رو داشتیم به گوشی اضافه میکردیم که قبول نمیکرد. بعد گوشیو ریست کردیم که شاید درست شه اما دیگه بالا نیومد!
سلامکسی نیس کمک کنه؟
عزیز عکس شماره یک اصلا ربطی ب باطری نداره و اصلا باهاش ور نرو ک ممکنه سوکت usb گوشیتون مشکل برداره