CAPITAN PRICE
Registered User
- نوشتهها
- 72
- لایکها
- 31
شاید رام غیر رسمی براش اومداگه قرار بود پورتی انجام بگیره همین کیت کت براش پورت میشد بعید بنظر میرسه همچین چیزی
شاید رام غیر رسمی براش اومداگه قرار بود پورتی انجام بگیره همین کیت کت براش پورت میشد بعید بنظر میرسه همچین چیزی
یه جلاسنج بخر،یه مقدار بزن رو شیشه لنز دوربین،بعد با گوش پاک کن پاکش کن،میشه مثل روز اولش...مشکل وای فای حل شد
دوستان میشه شیشه روی لنز دوربین رو عوض کرد ؟ عکس ها کدر میندازه احتمالا مال خش روی شیشهست هر چه قدر هم تمیز کردم نشد
نه داداش خش هاي عمقيه فكر نكنم جواب بدهیه جلاسنج بخر،یه مقدار بزن رو شیشه لنز دوربین،بعد با گوش پاک کن پاکش کن،میشه مثل روز اولش...
Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk
اول انجام بده،اگرم نشد،تو صفحه قبل یکی ازدوستان نوشته که میتونین با شیشه یه گوشی دیگه مثل n95 تعویضش کنیننه داداش خش هاي عمقيه فكر نكنم جواب بده
پخ دادم
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
حاجی من تست کردم گوشی خیلی خوبیهسلام به همه عزیزان حایر دار
یه چندوقتیه که توبازارچه پرشین تولز یه گوشی اومده به نام پیرکاردینp7
مشخصاتش خوبه پردازنده چهارهسته یی باامتیازانتوتو17000ودوربین 8مگاپیکسل فیلمبرداری فول اچ دی وباتری2000میلی امپروصفحه 5اینچی ips
قیمتش هم315تومن باگارانتی یک ساله میدن
به نظرتون چجوریه؟کیفیتش روکسی تست کرده ببینه خوبه یانه؟
اقادمت گرم ممنونحاجی من تست کردم گوشی خیلی خوبیه
اگه پولتون بیشتره اس کالر x1 دوربینش خیلی عالیه نسبت به پیرگاردین ورم یک گیگ که تاثیره خودشو میزاره
و بالاتش دوج dg 800رو بردارید تاچ پشتش خیلی کاربردی و جالب هستش و همچنین کیفیت ال سی دی بسیار عالی و دوربین متوسط و کیفیت ساخت بهتر
اخری ویسان هگزا که دیگه کارش 20ت.هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت بخصوص باتریش که دو برابر هایر و بیشترم دووم میاره
Sent from my UMI X1-PRO using Tapatalk 2
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/407615/اقادمت گرم ممنون
این گوشی هایی که گفتی توکدوم تاپیک هستش؟
گوشی اصلا otg نداره! یادم رفته بودکسی دانگل tv رو این گوشی تست نکرده؟