هرکی شماره ی جناب احمدی رو میخاد پ خ بده
شماره شو میفروشم
در ضمن ایشون و اقعا کارش درسته،تاچ ال سی دی برای من عوض کرد،در عرض نیم ساعت
سلام داداش خوبی؟پروفایلتو بستی...نمیشه بهت پیام داد،این گوشی هایر 910 که واست فرستادن بچه ها(حمید باغشنی) چند روز پیش گفتی درست شده!ولی گوشیت خاموشه...یه خبر بده این بنده خدا بدجوری منتظر گوشیشه و از منم ناراحت شده که میگه چه تعمیرکار آشنایی بود خط شو خاموش کرده...یه زنگ بهش بزن شماره شو اگه نداری پ خ بده بیشتر صحبت کنیم
ممنون
توی پاساژ علاء الدین چند نفری هستند میتونند باتری براش بسازند که تو صفحات قبلی تاپیک نگاه کنید گفته شده. کاربر aloneman احتمال زیاد دارهسلام ..کسی از دوستان باطری آمپر بالاتر یا خود باطری w910 برای فروش سراغ داره ؟؟
بخاطر اینه که این گوشی با همه رم ها مچ نیست. با بعضی از مدل ها عالی کار میکنه و با بعضی دیگه مشکل داره. مثلا بنده هرچقدر سعی کردم رم 16 کلاس 10 سیلیکون پاور رو به خورد این گوشی بدم نشد که نشد. هر سری یه مشکلی برای فایلا پیش میاورد! در حالی که رم 16 گیگ کلاس 10 مارک تیم گروپ رو خیلی راحت ساپورت کرد و بی کوچکترین مشکلی باهاش کار میکنهسلام دوستان دو ماهی میشه که گوشی W910 خریدم خیلی هم ازش راضی ام فقطنمی دونم چرا فایل هایی رو که روی sd اون کپی می کنم اکثرشون ( شاید تا 90 درصدشون ) معیوب کپی میشن و قابل باز شدن نیستند . اما وقتی کارت sd رو روی گوشی دیگه ایی نصب میکنم و با اون گوشی دوم فایل ها رو میریزم روی همین sd کارت بعد از اینکه روی گوشی خودم مجددا نصب میشه این بار فایلهاییکه توسط گوشی دوم کپی شده اند رو براحتی باز می کنه . لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر
پخخخخخخخخ من میخوام تاچ و نمایشگر میخوام یا گوشیمو میفروشم برای استفاده از قطعاتشدوستان کسی وسایل تعمیراتی هایر داشت یا خاست پخ بده
فروش کلی لوازم هایر910 و یک عدد هایر910 نیاز ب باطری و lcd...(یا خرید باطری وlcd)
یاحق
اون صفحه ای که موقعی که گوشی خاموش هست میزنید به شارژ اون صفحه میاد؟کسی نبود جواب منو بده ؟