• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

didi1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی هایر w910 دارم تاچ و نمایشگرش خورد شده! کسی میدونه قطعاتشو از کجا میتونم تهیه کنم؟

didi1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکی شماره ی جناب احمدی رو میخاد پ خ بده :D
شماره شو میفروشم :D
در ضمن ایشون و اقعا کارش درسته،تاچ ال سی دی برای من عوض کرد،در عرض نیم ساعت ;)

من تاچ و ال سی دی برای haier w910 میخوام ، از کجا باید تهیه کنم؟

didi1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
H
سلام داداش خوبی؟پروفایلتو بستی...نمیشه بهت پیام داد،این گوشی هایر 910 که واست فرستادن بچه ها(حمید باغشنی) چند روز پیش گفتی درست شده!ولی گوشیت خاموشه...یه خبر بده این بنده خدا بدجوری منتظر گوشیشه و از منم ناراحت شده که میگه چه تعمیرکار آشنایی بود خط شو خاموش کرده...یه زنگ بهش بزن شماره شو اگه نداری پ خ بده بیشتر صحبت کنیم
ممنون

آقا یک تاچ و ال سی دی میخوام ، از کجا باید تهیه کنم؟ کسیو سراغ داری بفروشه؟نمایندگیش کجا میشه؟

pd220

Registered User
لایک‌ها
90
سلام ..کسی از دوستان باطری آمپر بالاتر یا خود باطری w910 برای فروش سراغ داره ؟؟

Baran123535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان دو ماهی میشه که گوشی W910 خریدم خیلی هم ازش راضی ام فقطنمی دونم چرا فایل هایی رو که روی sd اون کپی می کنم اکثرشون ( شاید تا 90 درصدشون ) معیوب کپی میشن و قابل باز شدن نیستند . اما وقتی کارت sd رو روی گوشی دیگه ایی نصب میکنم و با اون گوشی دوم فایل ها رو میریزم روی همین sd کارت بعد از اینکه روی گوشی خودم مجددا نصب میشه این بار فایلهاییکه توسط گوشی دوم کپی شده اند رو براحتی باز می کنه . لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر

Baran123535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد . رادیوی گوشی 910 من فایلش اجرا نمیشه ظاهرا پریده اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون .

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام ..کسی از دوستان باطری آمپر بالاتر یا خود باطری w910 برای فروش سراغ داره ؟؟
توی پاساژ علاء الدین چند نفری هستند میتونند باتری براش بسازند که تو صفحات قبلی تاپیک نگاه کنید گفته شده. کاربر aloneman احتمال زیاد داره :)

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
سلام دوستان دو ماهی میشه که گوشی W910 خریدم خیلی هم ازش راضی ام فقطنمی دونم چرا فایل هایی رو که روی sd اون کپی می کنم اکثرشون ( شاید تا 90 درصدشون ) معیوب کپی میشن و قابل باز شدن نیستند . اما وقتی کارت sd رو روی گوشی دیگه ایی نصب میکنم و با اون گوشی دوم فایل ها رو میریزم روی همین sd کارت بعد از اینکه روی گوشی خودم مجددا نصب میشه این بار فایلهاییکه توسط گوشی دوم کپی شده اند رو براحتی باز می کنه . لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر
بخاطر اینه که این گوشی با همه رم ها مچ نیست. با بعضی از مدل ها عالی کار میکنه و با بعضی دیگه مشکل داره. مثلا بنده هرچقدر سعی کردم رم 16 کلاس 10 سیلیکون پاور رو به خورد این گوشی بدم نشد که نشد. هر سری یه مشکلی برای فایلا پیش میاورد! در حالی که رم 16 گیگ کلاس 10 مارک تیم گروپ رو خیلی راحت ساپورت کرد و بی کوچکترین مشکلی باهاش کار میکنه ;)

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم
وقتی گوشی در حالت روشن شارژ نمیشه ولی وقتی خاموشه شارژ میشه،مشکل از رامه؟

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
یک عدد هایر ۹۱۰ دارم که کاملا سالم و تمیز است ، کسی خواست پی ام بده [emoji1]

didi1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Baran123535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام، کسی رم ترنسند ۱۶ گیگ کلاس ۱۰ رو با موفقیت (بدون مشکل) استفاده کرده؟

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
سلام داداش
من دارم استفاده میکنم
بسیار عالی

mohsenbking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همگی دوستان, اگر کسی هایر 910 کارکرده سالم و تمیز برای فروش داره لطف کنه به شماره 09132609012 پیام بده تا من باهاش تماس بگیرم و در صورت اوکی بودن خرید کنم.

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان ، من گوشیم آب خورده بود و و بعد آب خوردن تو یکی دو ساعت ، مدام ریستارت میکرد . و همونطوری ریستارت شد و شد تا اینکه باتریش تموم شد ، حتی دیگه اون صفحه که میاد و میگه باتری نیست هم نیاورد . بعد گذاشتم تا خشک شد و زدم به شارژ ، الان چراغ قرمز شارژ روشن میشه ، اما وقتی پاور رو نگه میدارم ، گوشی روشن نمیشه .
به نظرتون چی کار کنم ؟ اون دوستانی که گوشیشون بعد از تموم شدن کامل شارژ روشن نمی شد ، چیکار کردن ؟

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
کسی نبود جواب منو بده ؟ :(
اون صفحه ای که موقعی که گوشی خاموش هست میزنید به شارژ اون صفحه میاد؟
وقتی گوشی از بی شارژی خاموش شد و زدید به شارژ در حین شارژ به هیچ وجه روشن نمیشه. صبر کنید شارژش کامل یا 50 درصد بشه از شارژر جدا کنید و روشن کنید

بالا