مشکل میتونه از هرچیزی باشه بخصوص باتری بعدش بردنه اون صفحه رو نمیاره ، صفحه کلا خاموشه ، اما چراغ نوتیفیکیشن قرمز میدرخشه .
کلی گذاشتم شارژ شد ، اما روشن نمیشه
پخ دادمسلام اگه از دوستان تعمیرکار کسی ال سی دی واسه هایر داره یه اس ام اس به شمارم بده و تو سایت هم پخ کنه ....ال سی دی خودم مو برداشته ....۰۹۳۶۲۲۱۶۵۳۵
مشکل میتونه از هرچیزی باشه بخصوص باتری بعدش برد
وقتی اب خورده بشه باید کامل باز شه بعدش خشک کنید نه اینروشه شما تموم قطعات اب داخلش میمونه فقط ظاهرا خشک میشه
پخ دادم
Sent from my UMI X1-PRO using Tapatalk 2
اون قسمت فلزی ها رو برداشتین زیرشو خشک کنین؟بردو جدا کردین از شاسی؟اتفاقا منم کامل باز کردم و توشو سشوار گرفتم :دی
الان وقتی میزنم شارژ چراغ قرمز روشنه و بعد مدتی ، حین اینکه به شارژ وصله دیگه چراغ خاموش میشه .
توشو باز کردم و کمی انگولک کردم ، اما به جایی نرسیدم
وقتی هم که با لپ تاپ شارژ میزنم ، بعد اینکه از شارژ میکشم ، چراغ قرمز یک مدت روشن میمونه .
الان به نظرتون مشکل چیه ؟ همین الانشم هی داشتم پروفایلتونو باز میکردم بهتون پی ام بدم که پروفایلتونو نمیاره .
اون قسمت فلزی ها رو برداشتین زیرشو خشک کنین؟بردو جدا کردین از شاسی؟
اصل کارش همیناست
نمیشه ازون چراغ دلیلو گفت اما مشکل برق گوشیتون هستش حالا کجاش معلوم نیست
باید باز میکردی هموناولشآخه گوشی که آب خورده بود ، خود به خود 5 دقیقه یکبار اینا ریستارت میکرد ، منم گذاشتم تا اینکه باتریش کامل خالی شد ، حتی وقتی که باتری نسبتا تموم میشه و وقتی میخوای پاور آن کنی نشون میده که باتری کمه ، اونجا هم طوری بود که اونو میاورد ، موند و موند تا اینکه کامل خالی کرد ، اما دیگه بعدش روشن نشد
باید باز میکردی هموناولش
الانم بازش کن باتریشو از گوشی جدا کن مواظب باش سوراخش نکنی چون خیلی محکمه!بعدش ببر پیش یه تعمیر کار بزار یه ده دقیقه زیر شوک باشه بعدش بزار رو گوشیت احتمالش زیاده روشن شه
واسه شوک دادن هم زیر همون نوار سیاه چهار تا نقطه هستش نقطه اولی و اخری میشه مثبت و منفی اینو به تعمیرکار بگو
داداش تاچت شکسته من دارم بهت پخ دادمسلام دوستان من گوشیم زمین خورده و شکسته الان که روشنش عین تصویر زیره که گذاشتم
ایا فقط تاچ و ال سیدی خراب شده یا نه قاب هم هست
کسی تاچ و ال سیدی این گوشیو داره
یا میدونه از کجا میتونم تهیه کنم؟
ممنون میشم کمک کنید
۰۹۳۵۵۱۸۱۲۵۶
عزیز من بردم وشوک دادم و درست شد .باید باز میکردی هموناولش
الانم بازش کن باتریشو از گوشی جدا کن مواظب باش سوراخش نکنی چون خیلی محکمه!بعدش ببر پیش یه تعمیر کار بزار یه ده دقیقه زیر شوک باشه بعدش بزار رو گوشیت احتمالش زیاده روشن شه
واسه شوک دادن هم زیر همون نوار سیاه چهار تا نقطه هستش نقطه اولی و اخری میشه مثبت و منفی اینو به تعمیرکار بگو
بله جریان کشی داره.نقاط اتصالاو یه تینر ۱۰۰۰۰بکش مواظب باش ال سی دی اینا رو با تنیر پاک نکنیعزیز من بردم وشوک دادم و درست شد .
اما الان فقط مشکلی که دارم اینه که چراغ شارژ ( نوتیفیکیشن قرمز ) کلا روشنه ، این یعنی جریان کشی داره ؟ باید باز کنم و با تینر پاک کنم برد رو ؟
داداش دکمه مجازی ها روحساب نکردین؟!سلام به همگی
اخیرا یه سوالی برام پیش اومده اونم این که من تو اینترنت هر چی سرچ کردم تومشخصات این گوشی همه گفته بودن رزولیشن صفجه نمایش HD یعنی 720*1280 ولی توگوشی من بابرنامه cpu z وبنچمارک ان تو تو می نویسه 720*1182
می حواستم بدونم مال شما هم این طوره یا فقط مال من اینطور حتی خود سایت هایر هم نوشته که 720*1280 هستش
دوم این که رم این گوشی ddr2 هست یا ddr3 چون تو پست اول همین انجمن نوشته که ddr2 هستش
کرنل گوشی باید این قابلیتو داشته باشه که متاسفانه براش نزاشتنسلام دوستان بلاخره راه حلی برنامه ای چیزی برای ساپورت کابل otg توسط این هایر پیدا نشد....؟؟؟؟؟؟
دوستم گلکسی اس 2 پلاس داره با اون سیپیو پاین و سیستم ضعیفش کابل رو ساپورت میکنه البته با روت نصب چن برنامه. میاد هی واس ما پُز میده اعصاب نذاشته واسم [emoji16] [emoji16] [emoji37]
سلام کامران خان گل و گلاب داداش شماره منو نمی خوای .؟ جون من نمی خوای شماره بدم خدمتتون.؟ [emoji18] [emoji12] [emoji38] [emoji38] [emoji38]سلام
سلام اقا احمدی گل و گلاب
جناب سپاهی هستم
عزیز بی زحمت شمارتون رو پخ کنید ی چند عرضی داشتم خدمتتون
....یاحق
به به اقا جواد گل و گلابسلام کامران خان گل و گلاب داداش شماره منو نمی خوای .؟ جون من نمی خوای شماره بدم خدمتتون.؟ [emoji18] [emoji12] [emoji38] [emoji38] [emoji38]