• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
لنز هایرتو با جلاسنج کاملا برق بنداز اگه اوکی نشد ی لنز قاب اورجینال نوکیا ان 95 پیدا کن با قیچی دقیقا عین همون برشش بده بعد بذارش سرجاش
فقط ب یاد داشته باش ک امکان کاملا ضد ابی گوشیت میپره چون شیشه دوربین هایر ی برجستگی داره ک یکم برجستش و میاد بالا و از نفوذ اب جلو گیری میگنه
دوستان راهنمایی هام تشکر نداره ؟
یاحق

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
لنز هایرتو با جلاسنج کاملا برق بنداز اگه اوکی نشد ی لنز قاب اورجینال نوکیا ان 95 پیدا کن با قیچی دقیقا عین همون برشش بده بعد بذارش سرجاش
فقط ب یاد داشته باش ک امکان کاملا ضد ابی گوشیت میپره چون شیشه دوربین هایر ی برجستگی داره ک یکم برجستش و میاد بالا و از نفوذ اب جلو گیری میگنه
دوستان راهنمایی هام تشکر نداره ؟
یاحق
مرسی.
حتما باید ان 95 باشه ؟ این شیشه جلو دوربین چسبیه ؟چجوری بکنمش؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
مرسی.
حتما باید ان 95 باشه ؟ این شیشه جلو دوربین چسبیه ؟چجوری بکنمش؟
حتنا ک نباید از ان 95 باشه
ان 95 رو پیشنهاد دادم چون شیشش بزرگه و جنسس خوبه بهتر میتونی روش مانور بدی
و درضمن عزیز درمورد جدا کردن شیشه از قاب شما باید قاب سیاه رنگ رو از قاب جدا کنی بعدش با ی کارد بزن زیر شیشه راحت در میاد
یاحق

haerinejad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان رام های سایت needrom کدامش روان تر است و بنچ مارک بالاتری دارد ، مشکلش کمتره و سرعتش بیشتر تا اونو دانلود کنم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان رام های سایت needrom کدامش روان تر است و بنچ مارک بالاتری دارد ، مشکلش کمتره و سرعتش بیشتر تا اونو دانلود کنم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
عزیز ب نظره شخصی بنده بهترین رام واسه هایر 910 ک کمترین باگ رو داشته باشه و از نظر دوربین بعترین دوربین باشه رامی هستش ک تو صفحه اول قسمت رام ها ازش ب عنوان بهترین رام نام برده شده...اگه نظر منو میخای همونو استفاده کن
اما از رام هایی ک خودم از needrom دانلود و تست کردم اکثرا شبیه بهم بودن اما xperia mod خودشو بهتر نشون میداد...
یاحق

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
با سلام
عزیز ب نظره شخصی بنده بهترین رام واسه هایر 910 ک کمترین باگ رو داشته باشه و از نظر دوربین بعترین دوربین باشه رامی هستش ک تو صفحه اول قسمت رام ها ازش ب عنوان بهترین رام نام برده شده...اگه نظر منو میخای همونو استفاده کن
اما از رام هایی ک خودم از needrom دانلود و تست کردم اکثرا شبیه بهم بودن اما xperia mod خودشو بهتر نشون میداد...
یاحق

جناب میشه لینک بهترین رام 4.1 رو که خودتون فرمودین از needrom اینجا قرار بدین؟
لینک پست اول مشکل داره

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
امکان پورت کردن رام های بالاتر مثل کیتکت 4.4 برای هایر وجود نداره؟ چه اطلاعاتی لازمه برای اینکار؟ چرا تا الان کسی اینکارو نکرده؟(خیلی ها این گوشی رو خریدن تاپیکو ببینید چقدر جلو رفته :D )

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
جالبه شرکت هایر فقط دو تا گوشی زد و بعد کلا بیزینس گوشی رو ول کرد... چرا ادامه نداد؟ انصافا کیفیت ساخت خوب و قیمت کاملا مناسبی هم دارند این گوشیها جدا عجیبه شرکتی که اینقدر میتونه خوب و با کیفیت گوشی بزنه چرا این کارو ول میکنه و ادامه نمیده...

kamran_ms

Registered User
لایک‌ها
413
سلام اقا احمدی عزیز
عاقا ی دستی ب سر روی یوزتون بکشین اصن نمیشه پیام خصوصی بدم خدمتتون
ی عرضی داشتم خدمتتون
بی زحمت ی پخ بدین بهم
یاحق

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
دوست عزیز اصلا نیازی به نعویض لنز نیست.شیشه لنز کثیف شده که با آب پاک نمیشه.شما یک قطره شیشه پاک کن روی شیشه بریز بعد با گوش پاک با سرعت تمیزش کن.میشه مثل روز اولش.خیلی ها این مشکل رو داشتند و این طوری حل کردند.مثل خود من

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشه
سلام.داداش کجایی؟کار واجب باهات دارم.پیغام خصوصی هم که نیمشه بهت داد.اگه اومدی یه پ خ بده.بچه ها کسی این شماره دوستمون رو داره؟؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
هرکی شماره ی جناب احمدی رو میخاد پ خ بده :D
شماره شو میفروشم :D
در ضمن ایشون و اقعا کارش درسته،تاچ ال سی دی برای من عوض کرد،در عرض نیم ساعت ;)

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
Aloneman4060 عزیزجان یه پ.خ بم بده کار واجب دارم , یه قطعه میخوام
سلام.داداش کجایی؟کار واجب باهات دارم.پیغام خصوصی هم که نیمشه بهت داد.اگه اومدی یه پ خ بده.بچه ها کسی این شماره دوستمون رو داره؟؟
پخ دادم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
بالا