ho3in(^_^)
Registered User
- نوشتهها
- 617
- لایکها
- 135
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
لنز هایرتو با جلاسنج کاملا برق بنداز اگه اوکی نشد ی لنز قاب اورجینال نوکیا ان 95 پیدا کن با قیچی دقیقا عین همون برشش بده بعد بذارش سرجاشکسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
مرسی.لنز هایرتو با جلاسنج کاملا برق بنداز اگه اوکی نشد ی لنز قاب اورجینال نوکیا ان 95 پیدا کن با قیچی دقیقا عین همون برشش بده بعد بذارش سرجاش
فقط ب یاد داشته باش ک امکان کاملا ضد ابی گوشیت میپره چون شیشه دوربین هایر ی برجستگی داره ک یکم برجستش و میاد بالا و از نفوذ اب جلو گیری میگنه
دوستان راهنمایی هام تشکر نداره ؟
یاحق
حتنا ک نباید از ان 95 باشهمرسی.
حتما باید ان 95 باشه ؟ این شیشه جلو دوربین چسبیه ؟چجوری بکنمش؟
با سلامدوستان رام های سایت needrom کدامش روان تر است و بنچ مارک بالاتری دارد ، مشکلش کمتره و سرعتش بیشتر تا اونو دانلود کنم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
عزیز ب نظره شخصی بنده بهترین رام واسه هایر 910 ک کمترین باگ رو داشته باشه و از نظر دوربین بعترین دوربین باشه رامی هستش ک تو صفحه اول قسمت رام ها ازش ب عنوان بهترین رام نام برده شده...اگه نظر منو میخای همونو استفاده کن
اما از رام هایی ک خودم از needrom دانلود و تست کردم اکثرا شبیه بهم بودن اما xperia mod خودشو بهتر نشون میداد...
یاحق
خود همون رام رو نتونستم پیدا کنم اما این رام همخیلی عالیهجناب میشه لینک بهترین رام 4.1 رو که خودتون فرمودین از needrom اینجا قرار بدین؟
لینک پست اول مشکل داره
دوست عزیز اصلا نیازی به نعویض لنز نیست.شیشه لنز کثیف شده که با آب پاک نمیشه.شما یک قطره شیشه پاک کن روی شیشه بریز بعد با گوش پاک با سرعت تمیزش کن.میشه مثل روز اولش.خیلی ها این مشکل رو داشتند و این طوری حل کردند.مثل خود منکسی نیست جواب بده ؟؟؟؟
داداش پروفایلتو بستی؟؟باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشه
سلام.داداش کجایی؟کار واجب باهات دارم.پیغام خصوصی هم که نیمشه بهت داد.اگه اومدی یه پ خ بده.بچه ها کسی این شماره دوستمون رو داره؟؟باتریتون خوابیده شوک بزنید اوکی میشه
Aloneman4060 عزیزجان یه پ.خ بم بده کار واجب دارم , یه قطعه میخوام
پخ دادمسلام.داداش کجایی؟کار واجب باهات دارم.پیغام خصوصی هم که نیمشه بهت داد.اگه اومدی یه پ خ بده.بچه ها کسی این شماره دوستمون رو داره؟؟
اگه قرار بود پورتی انجام بگیره همین کیت کت براش پورت میشد بعید بنظر میرسه همچین چیزیسلام به نظرتون اگه اندروید 5 اومد امکان داره برای هایر پورت بشه