09131576636قمت برد چنده؟اس بدهید ممنونسلام/بردگوشی هایر 910 نو یادست دوم موجود دارید ؟حتما خبر بدهید
09131576636قمت برد چنده؟اس بدهید ممنونسلام/بردگوشی هایر 910 نو یادست دوم موجود دارید ؟حتما خبر بدهید
سلام مهندس شمارتونو به این شماره اس کنید تماس بگیرم 09131576636سلام موجوده ۱۵۰تومن
دوست عزیز احتیاج به اینهمه اسپم نیست...شمارهتون اس کنید
سلام ببخشيد.من زياد اهل فروم نيستم تازه واردم با موبايل وارد شدم فكر كردم ارسال نشده جند بار ارسال كردمدوست عزیز احتیاج به اینهمه اسپم نیست...
یه پیام خصوص بزنین کفایت میکنه.
یا اینکه همون اولین نوشتتون رو ویرایش کنین.الکی اینهمه پست ندین
سلام شماره تماس را حتما اس کن .پخ را بی خیالسلام مهندس شمارتونو به این شماره اس کنید تماس بگیرم 09131576636
داداش قاب ژله ای یا قاب پشتشو نداری؟
قاپ پشت زیاد دارم اما ژله ای نهداداش قاب ژله ای یا قاب پشتشو نداری؟
قاب پشت یدونه من میخوام چند درمیاد واسمون؟قاپ پشت زیاد دارم اما ژله ای نه
داداش با شیشه پاک کن چن بار محکم با یه دستمال نرم شیشه دوربینو تمیز کن اوکی میشهاقا سلام
داداشم هایر داره
قبلا کیفیت عکساش خوب بوده
الان چند وقتیه بدجور عکسارو تار میندازه جوری که احساس می کنم خرابه دوربینش حتی
ریست فکتوری هم کردم فرقی نکرد
با یه نرم افزار عکاسی دیگه هم امتحان کردم فرقی نکرد
به نظر شما مشکلش چیه؟
الان حدودا حدودا 1-2 سال هست گوشیو داره
پخ شدقاب پشت یدونه من میخوام چند درمیاد واسمون؟
تهرانین؟
چطور میتونم باهاتون در تماس باشم...؟
چون پ خ نمیشه داد بهتون...
Nareside dadashداداش با شیشه پاک کن چن بار محکم با یه دستمال نرم شیشه دوربینو تمیز کن اوکی میشه
پخ شد
سلام .من باتری گوشی ال جی اپتیموس را امتحان کردم بش خوروندم ولی دردسر زیاد داشت ولی موفق شدم خوبم جواب دادهسلام - عزاداری دوستان قبول .
چند وقتی است باطری گوشی زود تمام می شود . باطری گوشی دیگه بهش نمی خورد مثل برچسب گوشی LG G2 mini که به این گوشی می خورد .
دوستان همت کنید این گوشی فراموش نشه بهر حال تا حالا خوب جواب داده .
باطری با آمپر بالا که از نظر حجم و اندازه به این نزدیک باشه کسی پیدا کرده که به گوشی W910 بخورد حتما اعلام کنید .
با تشکر
دوستان محافظ صفحه هایر 910 رو کی داره محافظم روش یه چیزی ریخت خراب شد مجبور شدم عوضش کنم با این که خیلی کیفیتش بهتر شد ولی میترسم خط روش بیوفته کسی محافظ داره ؟
iهم گارد ژله ای موجود هست و هم محافظ صفحه...دوستان محافظ صفحه هایر 910 رو کی داره محافظم روش یه چیزی ریخت خراب شد مجبور شدم عوضش کنم با این که خیلی کیفیتش بهتر شد ولی میترسم خط روش بیوفته کسی محافظ داره ؟