افتادی تو بوت لوپ دیگهبچه ها ، من نرم افزار beats audio رو نصب کردم ، گوشی رو گفت باید ریستارت شه ، الان فقط روی انیمیشن آغازین میمونه فکتری ریست و ... هم کردم حل نشد . باید دوباره رام بزنم ؟
رامم هم 4.1 xperia mode بود .
ثوابش کفاف هزینه های ترافیک رو نمیدهسلام...
آقا اگه كسي اينجا رام 4.1.2 هاير (هموني كه تو پست 2 نوشته بهترين رام تا به امروز ) رو داره آپلود كنه يه جايي ثواب داره
ممنون ميشم
اين livid نميدونم سروكلش از كجا پيدا شد
سلام...
آقا اگه كسي اينجا رام 4.1.2 هاير (هموني كه تو پست 2 نوشته بهترين رام تا به امروز ) رو داره آپلود كنه يه جايي ثواب داره
ممنون ميشم
اين livid نميدونم سروكلش از كجا پيدا شد
آره واسه من هم همينطوره...4 بار رام هاي مختلف رو امتحان كردم حتي با رام رسمي هم حداقل يك بار ريستارت ميشه...دوستان روی رام اکسپریا مود و یه چندتا 4.1 دیگه ، وقتی من بازی clash of clans رو اجرا میکنم ، در محدوده 30 الی 40% لودینگ اول بازی ، گوشی ریستارت میشه :|
کسی میدونه مشکل از کجاس ؟ برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده ؟
واسه من رو رام 4.0.4 اونجوری نبود ، ولی 2 تا رام 4.1 امتحان کردم ، رو هر دوش اینطوری بودهآره واسه من هم همينطوره...4 بار رام هاي مختلف رو امتحان كردم حتي با رام رسمي هم حداقل يك بار ريستارت ميشه...
سلام داداش
یه هایر دارم ولی متاسفانه وقتی کوچکترین ضربه ای به بدنه اش میخوره کلا سیمکارت رو نمیشناسه و بلافاصله گوشی ریست میشه7
گوشی رو بردم دادم تعمیر ولی فایده ای نداشت البته بهتر بود واسه چندروزی چون فقط ضربه های سنگین میتونست ریستش کنه
الان بازم همون حالت براش پیش اومده
چجوری میتونم باهات هماهنگ کنم برات بفرسمش چکش کنی
از دفعه دوم به بعد مشکل شارژ باطری هم پیدا کرده که خیلی خیلی زود خالی میشه
راستی همون دفعه اول که تعمیرکار بازش کرد گفت مشکل از سوکت شارزش هست
ممنون میشم کمکم کنی
اقا چرا فحش میدی ب این بیچاره ها خخخمن نتونستم آخر این رام لعنتی رو عوض کنم .این eroot لعنتی هم کار نمیکنه خوب !آخرش یه پیعام میده که سه تا گزینه داره به زبان چینی .(مدل گوشی و شماره ونظر)
از روت دیگه میشه استفاده کرد ؟
داداش قیمت گوشیا چقدره؟چندتا گوشی اکبند هایر .
چند تا گارد
یک عدد تاچ و ال سی دی موجودی
Sent from my Lenovo S898t+ using Tapatalk 2
:general405::general710:اقا چرا فحش میدی ب این بیچاره ها خخخ
باید ب نت وصل باشی
ای روت رو باز کن گزینه اولو بزن چن تا چیز رد میشه روت میشه هیچی نزن دیگه
Sent from my GT-S7262 using Tapatalk
یه بار بزنی روت میشه دوباره بزنی انروت میشه:general405::general710:
به نت وصلم ولی آخرش یه پیغام میاد همانطور که گفتم
از کجا باید بدونم روت شده یا نه ؟اگه یبار دیگه بزنی آنروت میشه ؟
مراحل نصب و بک آپ گیری را بیزحمت توضیح بده