cyres
Registered User
- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 673
@Aloneman4060باتری کسی داره؟ یا از کجا میشه گیر آورد؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنن
@Aloneman4060باتری کسی داره؟ یا از کجا میشه گیر آورد؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنن
سلام
موجوده داداشباتری کسی داره؟ یا از کجا میشه گیر آورد؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنن
سعی کن با پنس یا چزی شبیه ش درش بیاریدوستان من یه w910 دارم که رم توی شیار سیمکارت گیر کرده
راهی هست بتونم رم رو از داخل شیار در بیارم.
قبلا فیلم بازکردن گوشی تو اینترنت دیده بودم کسی میتونه لینکیدر این مورد بهم معرفی کنه؟
ممنون
داداش او شیشه خیلی سفته با چی شیشه رو در بیارم؟سعی کن با پنس یا چزی شبیه ش درش بیاری
به شیار سیم فشار وارد کنی خلاص میشه دیگه سیم نمیخونه
بازکردنشم خیلی راحته
اون شیشه ی دوربین چسبیه با یه چیز تیز درش بیار
زیرش یه پیچه بازش کن و قاب رو از کناره ها باز کن
بقیه شم میشه برد گوشی
مشاهده پیوست 748280
داداش بالاخره موفق شدم قابشو باز کنم ولی بردشو چطور جدا کنمداداش او شیشه خیلی سفته با چی شیشه رو در بیارم؟
فیلم از باز شدن قابش ندارید؟
آقا بالاخره هر طور موفق شدم گوشی رپ باز و بسته کنم رم رو هم از خشاب سیمکارت در آوردم ولی متاسفانه خشابش دیگه سیم رو نمیخونه هرچی باهاش ور رفتم درست نشد.داداش بالاخره موفق شدم قابشو باز کنم ولی بردشو چطور جدا کنم
فیلمی در این زمینه سراغ ندارید؟
بدجوری روش فشار اوردینآقا بالاخره هر طور موفق شدم گوشی رپ باز و بسته کنم رم رو هم از خشاب سیمکارت در آوردم ولی متاسفانه خشابش دیگه سیم رو نمیخونه هرچی باهاش ور رفتم درست نشد.
با بعضی رم ها مشکل ناموســی دارهسلام دوستان .
یه مشکل خیلی عجیب .
رمی که رو گوشی انداخته بودم یه 8 گیگ بود . دیروز در حال آهنگ گوش دادن با هندزفری بودم که یهو اهنگ قطع شد و رم گوشی از دسترس خارج شد . دیگه هرچی رم رو خارج کردم و دوباره گذاشتم رو گوشی نخوندش که نخوند . و کلا مثل اینکه رم رو سوزوند .
فک کنم دفعه دومه این بلا رو سرم میاره . قبلا یه رم دو گیگ رو هم اینطور شد .
این رم 8 گیگه خیلی وقته رو گوشیه مشکلی نداشت نمیدونم چش شد . دوستان نظری ندارید مشکل از چیه ؟
داداش باتری سامسونگ چند میلی هست؟سلام
تاچ و ال سی دی باهم۱۶۰
جدا تاچ ۸۰ ال سی دی ۱۰۰
موجوده داداش
اصلی خودش ۵۰
سامسونگ ۳۵البته فلت خودتون لازمه
داداش باتری سامسونگ چند میلی هست؟
باتری قویتر براش پیدا نشده؟
جا نمیشه داداش ساختش کاری ندارهداداش باتری سامسونگ چند میلی هست؟
باتری قویتر براش پیدا نشده؟
پخ شدسلام من تاچ و ال سی دی رو باهم میخوام میشه تماس بگیرین 09393215256 ممنون میشم
جا نمیشه داداش ساختش کاری نداره
پخ شد
سلام یهسلام
تاچ و ال سی دی باهم۱۶۰
جدا تاچ ۸۰ ال سی دی ۱۰۰
موجوده داداش
اصلی خودش ۵۰
سامسونگ ۳۵البته فلت خودتون لازمه
جا نمیشه داداش ساختش کاری نداره
پخ شد
سلام یه
گوشی هست از دستمون افتاده و آنتنش پریده /مشکلش چیه بنظرتون ؟هرچند وقت یبار آنتنش میاد ولی خیلی ضعیف ولی میپره باز
هزینه تعمیرو هم بیزحمت بفرمایید.
ممنون
میتونه باتری یا برد باشه گوشی باید ببینممنتظر دریافت پاسخ هستم